Idag fyller världens bästa mamma år!!! GRATTIS!!!
 
Du betyder allt för mig finaste mamma, och jag vet ärlig talat inte vad jag skulle göra utan dig. Du är min bästa vän, min förebild, och det känns så bra att jag alltid alltid vet att du finns där för mig. Du stöttar och hjälper i alla lägen, även när jag inte förtjänar det, och för det är jag otroligt tacksam. Jag vet inte hur du lyckas, men du har alltid en lugnande effekt på mig, och efter vi har pratat så känns det alltid bättre. Du är den jag frågar om råd och dina råd är alltid bra. Du är världens bästa mamma!
 

Därför förtjänar du att ha en alldeles perfekt dag idag! Det är du värd, allt är du värd.
 
Jag älskar dig ♥
 
 
 
Quote of the day.
 
Hola mina fina vänner! Det är torsdagkväll, vilket innebär att imorn så är det fredag och heeeelg :D Awesome! Detta faktum gör mig på bra humör där jag sitter i min säng. Har tänt ljus, dragit på mig onepiecen och krypt ner under mysfilten :) Frös som bara den när jag kom hem efter att ha åkt moppe hem från barngruppsträningen. Träningen gick bra, tjejerna och killarna kör samtidigt på torsdagar numera vilket passar mig väldigt bra :) Har även varit på ett mördarpass på gymmet med Hanna. Herregud, jag ville seriöst mörda henne där ett tag.. Jag trodde typ jag skulle svimma :P Träningsvärken i rumpa och ben har redan börjar uppenbara sig, men det är väl så det ska vara :) Känner mig nöjd nu efteråt!
 
Jag börjar 08:20 imorgon vilket är en mindre rolig historia. Det betyder att jag måste upp 05:20 och det är enligt mig gaaaalet tidigt. Lite för tidigt. Tur att jag slutar två. En mycket speciell person fyller år imorn också, så det blir till att fira på kvällen! Kyssar!
 
Idag fick det bli en ganska vanlig outfit som jag piggade upp med min hatt :) Jag bara älskar att vädret fortfarande tillåter bara ben, allt för att dra ut på de sista sommardagarna. Det är ju verkligen sommarväder på ute :) Underbart!
 
Jag har varit på riktigt bra humör idag. Kändes inte så jobbigt i skolan, det är kul med de nya ämnena. Slutade däremot 16:10 vilket var lite segt.. Åkte till Åkersberga och mötte upp fina Fredrik. Vi åkte hem till mig och nu ligger vi och tittar på Idol. Vi har hunnit dra ut på en joggingtur (gick faktiskt förvånadsvärt bra), duschat, ätit pannbiff och titta på ett avsnitt Kyle XY :) Bra kväll!
 
Imorn blir ett fullspäckat schema igen. Skola fram till lunch, träna med Hannilove, vänta lite i stan och sedan åka till mina småtjejers träning :) Puss på er!
Ungefär såhäääär snygga blir mina och Bebbans block! Vi bestämde oss för att satsa nu sista året i gymnasiet och köpte massa små klistermärken och vi är nu i full gång med att pynta våra block! Allt för att försöka göra arbetet åtminstone liiiiite roligare. Vi må vara 18 år, men barnasinnet sitter kvar ;)
 
Dagen har kort och gott varit okej. Inget märkvärdigt, inte mycket att prata om. Tänkte dock att jag ville slänge upp ett inlägg här innan jag kryper till kojs. Hoppas ni hade en fin tisdag :)
Hallööööö!
Har nu gjort alla mina måsten för kvällen. Har mailat, svarat på frågor hos rekryteringsmyndigheterna (fett vuxen), planerat morgondagens träning, anmält mig till högskoleprovet och snart väntar lite förberedelser inför morgondagen innan det blir sovdags för min del. Veckan har inte startat bra alls och jag skulle säga att de som räddade min dag var mina småtjejer och mamma.
 
Imorgon är en ny dag, jag har tre lektioner i skolan och ska sen träna mina grabbarn och träna själv. En lång dag med andra ord. Men tror inte det blir några problem. Vänta er ingen bloggning från mig imorn däremot, hinner nog inte riktigt det :P Hoppas ni har haft en bra måndag :)
 
Kyssar!
 
Haha, ni får en liten smått oseriös bild av mig och Sofia så länge! ;)
Medan jag lyssnar på Ben Howard, sitter ute i solen och äter lunch så virvlar tankarna i mitt huvud. Det är väl egentligen inget ovanligt när det kommer till mitt huvud, att tankarna virvlar alltså. Dem gör visst det mest hela tiden och jag börjar konstatera allt oftare att min hjärna måste vara lite smått vanskapt eller bara lite för liten. Vet inte. Jag vill göra nånstans av allt, skriva, skrika, prata, ventilera och skriva lite till. Och allt det gör jag ju redan. En del. Men det försvinner liksom inte riktigt. Allting.
 
Jag tänker på framtiden, på allt som har hänt, på min sommar och hur snabbt den flög förbi, på sånt som man inte får tänka, på andra, på mig själv, på dig, på beslut, på orättvisor, på svårigheter, på känslor, på kärlek, på vad andra tycker, på att göra folk till lags, på förändringar och hur svåra dem är, på vintern, på misstag som e för stora att hantera, på vem jag är och varför.
 
Jag tänker på allt. Och det är lite för mycket för min hjärna att hantera. Därför är jag lite off och konstig just nu. Därför kommer det ibland tårar när jag inte är beredd just nu, och därför vet jag ingenting, och därför ber jag om ursäkt om jag gör någon ledsen för det är det sista jag vill, och därför försöker jag förtvivlat att få någon jävla ordning, och därför så ber jag er som jag pratar med att försöka förstå och därför är jag så jävla tacksam att jag har så fina personer i mitt liv.
 
Och därför så tål jag inte mig själv just nu.
Nuuuu var det ett tag sen jag skrev här ja. Igen.. Haha min bloggning är allt lite ojämn nu för tiden! Ska försöka se till att ändra på det, men som ni såg i inlägget innan så har jag inte mjukstartat terminen så mycket. Har haft ganska mycket för mig den här veckan med andra ord. Det har däremot varit en väldigt bra vecka, vi har bara haft introduktion i skolan vilket innebär väldigt korta dagar och få lektioner. På måndag drar det igång på riktigt, med lektioner och case.
 
Jag tänker att jag visar min vecka med lite bilder, blir roligare så :)
 
Såhär awesome är studenternas häng på min skola. Samtliga elever i årskurs tre har satt sin hand på väggen, och jag känner bara hur grymt det här året kommer bli! Jag älskar hur våra lärare gör allt för att peppa oss nu i slutspörten! Så kul :)
 
Det här är tyvärr den enda bilden jag har från äventyren i fredag/lördags :P Jag, Johannes, Ossian och Fredrik träffades hemma hos Johannes på fredagkväll för att tagga utgång. Vi åt pizza, drack drinkar och lyssnade på hardstyle musik. Runt 22 begav vi oss till Högdalen där rave väntad. Jag hade inte speciellt höga förväntningar, men ravet var sjukt roligt! Härlig stämning och en hög med skumma människor, det gillar jag! Resultatet av tre timmars dansande är däremot likamed skavsår.
 
Dagen efter så övningskörde jag med Johannes, grät lite och sa hejdå till honom och hans lägenhet. Han flyttar nämligen tillbaks till Göteborg nästa helg. Men det förtjänar ett eget inlägg en annan dag när jag inte har pms.
 
Igårkväll var jag och Micke på invigningen av Tele2 arena! Robyn, Kent och Lasse spelade och det var sjukt trevligt! Måste säga att Kent är några jag verkligen har börjat gillar nu det senaste året. Har sett dem live två gånger nu och blivit lika imponerad båda gångerna! De levererar verkligen på scenen tycker jag! Lite besviken på Lasse dock. Han har gjort så bra spelningar förut men både förra året och gårdagens spelning tycker jag inte alls har levt upp till mina förväntningar. Han öppnar med nya låter som ingen har hört förut, och har inte alls samma gnista som förut. Hoppas det blir bättre. Hur som helst så var det i alla fall en sjukt bra kväll! :)
 
Idag är en chiiiiill dag :) Vädret är suveränt, och jag är ensam hemma. Har bestämt mig för att bara göra precis det jag känner för. Ingen press, inga krav. Jag behöver en sån dag nu efter den här veckan, och för att ladda upp inför nästa vecka då allt verkligen drar igång. Så jag har startat dagen med världens segaste morgon och ett avsnitt Pretty little liars. Nu börjar morgonen övergå till eftermiddag, och jag tror att jag ska dra på mig en sommarklänning och ta en promenad i sensommarvädret. Man måste passa på att njuta nu, medan man kan. Ha en bra söndag hörni!
 
 
Två poolbilder från sista dagen i USA. Saknar redan!
 
Skönt med första veckan i skolan, bara introduktionsvecka så jag slutade tidigt både igår och idag. Just tittat på ett avsnitt Pretty little liars och tänkte snart fixa lite mat innan jag ska iväg på träning. Första träningen med killarna idag, det ska bli så kul! Har saknat de små vildingarna! Som visst inte är så små längre.. gosh. Ska träna lite själv efter också, blir roligt det med. Är det någonstans jag alltid känner mig hemma så är det i gympahallen.
 
Imorn har vi poängjakt i skolan, sedan ska jag hem till Johannes! :) Ha det gött! Puss
Nuuuu har jag varit hemma några dagar och börjar sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten. Svårt att ställa om hjärna och kropp igen, men jag tycker ändå att det har gått förvånadsvärt bra. Jobbade till och med dagen efter jag kom hem, och det gick bättre än jag trott.
 
 
Den här resan är den bästa resan jag gjort, och inte bara för att jag har levt som i en film och uppfyllt en utav mina drömmar, utan och för att jag har övervunnit mig själv och mina rädslor. På ett år har jag gått från att inte kunna sova borta hos en kompis, till att åka helt själv till andra sidan jordklotet, i två hela veckor. Det är inget jag säger varje dag, men jag är mer än stolt över mig själv. Och så himla glad för att jag gjorde den här resan.
 
 
Idag drog allvaret igång på riktigt då skolan startade och här ovanför ser ni dagens outfit samt hur våra underbara lärare mottog oss denna första dag i skolan! Jag har nu officielt påbörjat mitt sista år i gymnasiet! Gooosh, så läskigt men så spännande också! Tänkt, att det är jag som står där med vit klänning och studenthatt om några månader. Overkligt i mina ögon. Veckan bjuder på barngruppsträningar (som jag har saknat mina vilda små gymnaster) körlektioner, Lars Winnerbäck och Kent konsert, en träff med Johannes, träningar och möjligtvis utgång på fredag! Ingen mjukstart här inte ;)
 
Jag är jättenöjd med min sommar! Är ni?
 
Jag tror seriöst att jag har gått upp typ 5 kilo sen jag kom hit. Äter så sjukt mycket, massa onyttigt :P Men oj så gott det är! Jag kommer sakna maten här, helt klart. Men min kropp kommer inte, hehe. Ska bli skönt å få börja träna igen när jag kommer hem.
 
Jag kan inte fatta att det redan har gått två veckor! Imorgon åker jag hem igen, och det känns så himla tråkigt. Jag som har gått och sett fram emot det här i ett helt år! Längtat och velat och oroat mig. Så blev allt så bra. Så sjukt bra. Min resa till USA hade verkligen inte kunnat bli bättre.
 
Idag har jag shoppat de sista grejorna, ätit lunch med Kirsten och hennes kompis på ett supergott ställe, och gått på promenad med finaste Teddy. Nu kommer snart Garrett hem, och vi ska åka och äta middag med Lily och Dave. Planet går klockan sju på kvällen imorgon, så jag hinner ligga några timmar vid poolen innan jag måste åka! :) Även om det känns tråkigt att åka, så ska det bli skönt att komma hem. Jag längtar så efter alla där hemma, och det ska bli underbart att få se dem igen! :)
Igår var jag och besökte den kända staden Hollywood!! Hur coolt är det på en skala? Vi gick runt lite på Walk of fame, tittade på massa kändisars namn i gatan, och avslutade med att åka upp till ett av bergen och titta på utsikten. Det ni ser på bilderna högre upp är alltså hela LA. Helt okej va? Otroligt fint, jag gillar verkligen hur kontrasterna blir med den stora staden och bergen precis bredvid varandra. Riktigt fint.
 
Idag ska jag och Kirsten flyga upp till hennes föräldrar i norra Kalifornien :) Vi ska sova där tills imorgon och sedan ta bilen till San Fransisco och tillbringa två dagar där. Sjukt kul! Så blir inga inlägg på några dagar nu. Gör kanske ett tidsinställt tills imorn, får se. Ha det bra så länge! Puss
Lite bilder från igår! Chillade vid poolen på dagen, och var på tivoligrej på kvällen! Och gissa vem som kom hem med en gigantisk Papa Smurf! Haha sååå stolt ;) Tyvärr kan jag inte ta med den hem... så Dave fick den :P Det var i alla fall en riktigt lyckad kväll, vi gick runt och tittade på olika saker, åt onyttig mat, åkte lite karuseller och hade det allmänt trevligt bara :) Mycket nöjd med gårdagen!
 
Nu sitter jag och skypar med fina Fredrik!! Ååh, som jag längtar efter honom! Ska till Hollywood idag, mohahaha. Värsta coolt ju. Titta på skylten och gå runt lite. Ska bli skojigt! Ni får se bilder sen :) Tills dess, ha en fortsatt trevlig fredagkväll :)
Nu har jag spenderat en hel vecka här i USA, och som ni säkert ser så trivs jag superbra! Kan inte fatta att det redan har gått en vecka. Saknar min fina familj och Fredrik väldigt mycket dock!
 
Har inte skrivit så mycket de senaste dagarna, inte blivit av riktigt. Men har shoppat en del nu i alla fall! Idag bli det chill vid poolen, sen ikväll ska vi gå på någon slags marknad det har här. Eller... större än en marknad. Typ karuseller å grejer. Haha, vet inte hur jag ska förklara :P Hoppas de har det awesome där hemma i Sverige!
 
 
Strandhäng vid Newport beach idag!
 
Idag har jag varit och sett min första baseballmatch! Riktigt coolt var det, mäktigt på nå vis när du bara sett arenorna på teve i filmer förut, haha :P Jag förstod inte riktigt allt, det var väldigt mycket regler, men det var ändå riktigt kul att titta på :) Sjukt varmt dock, vi satt mitt i solen och som ni ser så var jag dum nog att inte ta på mig shorts, haha :P
 
På bilden högst upp ser ni Lily, Dave, jag och Peter. Lily är Kirstens (som jag bor hos) syster, Dave är Lilys pojkvän och Peter är Kirsten och Lilys pappa. Haha, lite förvirrande kanske :P Alla är i alla fall väldigt trevliga som jag skrev innan, och dem behandlar mig som värsta drottningen typ ;) Not that I mind..
Har haft en grym dag! Känner att jag verkligen kan vänja mig vid livet här i Kalifornien ;) Har hängt med Garrett hela dagen. Vi gick väl upp runt 9, åkte iväg och åt frukost. Våfflor, ägg och bacon, värsta gott :) Vi gick på en liten promenad med deras hund Teddy, världens sötaste hund btw! Sedan har Garrett kört runt mig i OC resten av dagen, längs kusten å tittat på sjukt fin utsikt och massa dyra hus. Notera att jag just skrev att jag har åkt runt i OC, känns som jag är i serien, haha :P Vi tog en öl vid en båthamn och Garretts kompisar kom. Lite spontant så frågade de om jag ville hänga med ut på en liten tur på vattnet med deras båt, och vips så hade jag sett både sälar, tusen gigantiska båtar och känt hur USA vindar blåste på mig. Alla är så trevliga här, det är sån skillnad mot Sverige på nå vis. Som ni hör så lever jag typ i en dröm :) Love it!
 
Nu har jag just kommit tillbaks till huset, Garret är ute och Kirsten är på yoga, so I'm alla alone!
ha de gött, så hörs vi snart! Puss ♥
 
 
 
Jag har det bra som ni säkert ser! Bilder från igår, min första dag här i Costa Mesa i kalifornien :) Jag, Kirsten och hennes pappa Peter tog en cykeltur till Newport Beach :) Åt lunch, doppade fötterna i vattnet å njöt av det fina vädret :) På kvällen badade vi lite bubbelpool och senare blev det middag hos vänner till Kirsten :) Somnade helt död klockan 10, USA tid. Vi ligger 9 timmar efter här borta :P Jetlagen börjar försvinna nu dock, skönt det :)
 
Resan gick bra, första planet var sjukt najs. Andra planet dock sög. Plus att jag var jättetrött för klockan var mitt i natten för mig, och allt blir ju värre när man är trött. Men det var väldigt skönt att komma fram i alla fall :) Alla är så trevliga här!
 
Nu ska jag snart iväg och äta lite frukost tror jag. Hoppas ni har haft en fin dag där hemma i Sverige :) Puss på er!