Hejsan!
Kände att jag var tvungen att lägga in ett litet inlägg nu, jag åker till fjällen tidigt imorgon. Sen kommer jag inte hem förrens den 3 januari och då kommer Johannes hit :) Så blir inte mycket bloggande på ett långt tag nu!
Idag blev jag halvt magsjuk, spydde imorse. Tror dock inte att d e nån riktigt magsjuka, mer någon liten bakterie som ville ut för jag kräktes bara i morse sen har ja inte kräkts på hela dagen. Hungrig som bara den däremot, inte vågat äta så mycket.
Nu ska vi snart iväg till mormor och morfar och äta där med kusinerna :) Mysigt! Richard var här ett tag också och vi köpte Italien filmen som han har gjort :D Asbra e den!! Bra jobbat Richard!!
Nej nu måste jag dra! Puss å kram ni får ha det jättebra nu, så hörs vi! <3333


Slänger in en bild på syrran min!

Tycks?? Fixade idag :) Och ja, jag har målat utanför å bla bla, jag är väl inget proffs heller ;)
Guuuud vad nöjd jag är med denna jul!!!! Här kommer lite av vad jag fått i present :D


Digitalkamera!!! :D :D


Böcker :D (sofia fick den ena)


Dif brallor!! :D

Dif Bikini!!! :D


Hörlurar!! :D



Mössor :D


Morgonrock :D Huuuur mysig??? Ni får vrida på huvudet lite ;)

Fick mer grejer också, men inte tagit kort på dem! Är iallafall hur nöjd som helst!! Julen har varit så mysig så, vi åt å tittade på kalleanka, öppna julklappar, sen kollade jag och Sofia på Allt för min Syster :) Det var en väldigt mysig jul!
Idag har vi varit hos farmor och farfar, släkten kom dit och vi fick lite mer presenter :) Vi åt och hade trevligt! Lilla Moa var där också, hon har blivit så stor! Och sååååå söt!!
Kommer kanske lite bilder från det sen :) Nu ska jag prata med Johannes! Puss!
God jul allesammans!!! Åååå så mysigt med julafton!
Har redan vart på en liten visit hos kusinerna :) Mys och se dem!! Även fått, en film, skiva, klänning, halsduk/mössa och en mössa :D Inte helt fel!!
Älskar verkligen jul, det e så mysigt! All julstämning och man sitter å har trevligt tillsammans :) Kalle Ankas jul är ju inte fy skam de heller! Älskar kalle anka :D
Klockan 3 kommer farmor och farfar och då ska vi fira kvällen med dem :) Och imorse var mormor och morfar här! De sov ju här från igår :P
Längtar tills ikväll när man får öppna juuuuulklappaaaaar :D Skoooj!!!
Nej, nu måste ja hjälpa till lite här hemma :) Puss å kram <333


Sååååklart så e datorn på sitt dampiga humör och vill inte ladda upp en ny bild...
Dagens outfit dårå!








Tröja: No idea       Byxor: Gympan :)

Jag lever!!! Ursäkta mig för dåligt bloggande, men så blir de ibland ;)
Dan före doppare dan är det idag vilket betyder att imorn är det Julafton!!! Kuuuul i jul! :D
Idag har jag pysslat litem ed de vanliga julstöket, slå in klappar, klä gran, städa å fixa lite. Hunnit med att vara med Micke också :) Trevligt trevligt!
Idag ska jag lägga upp dagens outfit :P Gör de sen, ska få in bilderna i datorn.
Just nu sitter jag i vardagsrummet med familjen och M och M :) Vi har ätit och sitter nu å pratar lite nu :) Myyyys! Har fixat naglarna också :)
Nej nu ska jag dra!! Pöss <333









Jaa, det här har jag ju skrivit om i ett inlägg öfrut om jag inte minns helt fel. Men drar det lite snabbt igen, eftersom det är det jag ska skriva om idag :)
Jag tror inte på någon Gud, tycker inte det är fel alls att man gör det, men det är inget jag tror på. Det är lite för flummigt för mig om man får säga så. Jag kan ha trott att Jesus kanske fanns och blev uppspikad på ett kors, men definitivt inte att han skulle ha återuppstått. Tror heller inte på Eva och Adam och att världen blev skapad på 6 dagar av Gud. Jag tror mer på vetenskapen, alltså The Big Band och det där.
Men det som man skulle kunna säga är min stora tro är väl människan. Eller nja, kanske inte riktigt, jag tror mer på Tro, hopp och kärlek.
Att man måste tro på någonting, vad det än är. Tex så måste man tro på sig själv, på någon annan, på att något kommer funka osv.
Sen måste man ha hopp också. Hoppet är det sista som lämnar kroppen brukar man ju säga. Man måste ha ett hopp om att något ska funka eller att man klarar av någonting tex.
Sen kärlek måste ju alla ha. Man måste ha kärlek runt omkring sig, utan kärlek klarar man sig inte. Då blir man tokig anser jag.
Så det är vad jag tror på. Utan de här tre sakerna så klarar man sig inte, sen spelar det ingen roll om man tror på Gud eller något liknande, man klarar sig fortfarande inte utan de här tre sakerna. Anser jag. Det här är vad jag tycker och tror.
Dock har jag absolut ingenting emot folks religion eller tro, man får tro på vad man vill så länge det inte skadar någon annan.

Great mitt inlägg försvann just...
Dagen har varit mysig, gick upp runt 09:50 och gjorde mig i ordning. Åkte sen till Norrtälje med Jentan 13 :) Hitta julklapp till älsklingen där, naaaaajs! :D Vi gick runt lite och frös, det var -23 C idag!! :O Rååååå kallt! Men de e väl lite mysigt, så ska det vara :)
När jag kom hem bosatte jag mig i mitt rum framför datorn och där har jag suttit tills nu :) Ätit också.
Imorn blir det Wiman på dagen och slå in de sista klapparna, sen på kvällen kommer M och M hit och ska sova här :D
Julafton i övermorgon! Alltså dan före dan före dopparedan :) de gillas!
Kort inlägg. Puss ♥


Hahaha gammaö bild på Jennifer sötisen!
Just kommit hem från en mysig kväll med Agnes och Jasmine :) Vi såg på Valentines Day, åt popcorn och chips och pratade :) Myyyys!! Fick ett par aaaaaaas sköna tofflor av Agnes :D Har på mig dem nu, hur sköna som helst verkligen!!
Nu ska jag sitta här ett tag, sen blir det sängen för min del :) Imorgon så ska jag åka och köpa present till älsklingen och slå in de sista julklapparna. Inte långt kvar till julafton nu! Kanske ska vara med Micke på kvällen också :)
Ni får ha en fortsatt myyyysig kväll för de ska jag ha :) Kyssar ♥

Juuuuuuuuullooooooovvvvv!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad skönt! Fri i nästan tre veckor där en utav dem ska tillbringas med min underbara älskling!! Kan det bli bättre??!! ÅÅÅÅ så naaaaajs! Imorn ska jag ta soooovmorgon!!! Me like! Tummen upp för de (Y)
DOCK blev inte avslutningen alls som vi tänkt oss då en buss körde i diket vilket resulterade i att allt blev försenat och vi fick flytta avslutningen till skolan istället....... Inte roligt när det här var min sista julavslutning på Länna skola! Den har varit likadan i alla år och NU, sista året, så blev de inte som det brukade. Sånt stör mig något enormt, jag hatar förändringar och traditioner som bryts! Men det gick bra att spela :) Förutom att det blev rundgång just när jag skulle köra ``solot´´... Lite typiskt. Annars var det felfritt! Blev grymt nervös innan, trodde inte jag skulle bli det. Men gick ju bra :)
Efter åkte jag med Micke till Åkersberga, han handlade julklappar. Trävligt :)
Och nu ikväll så ska jag åka till Jasse och vara där med brudarna :) Myyyyys!! Vi ska se film å mysa :) Love it!
Asnöjd över mina betyg föresten! Jag har inte sänkts i nånting :D Trodde jag skulle sänkas i svenska och engelska. Men icke sa nicke :D Love it!
Nu ska ja strax keka! Puss å kram <333

Jahap ett ögonblick då :) Fick lite hjälp av Johannes att välja, han tyckte jag skulel ta första gången vi träffades, bra idé :) Såååååå de tänkte jag skriva om. Action!
Den 28 Mars år 2010 träffade jag Johannes (som nu är min pojkvän) för första gången :) Vi var inget annat än vänner då och hade då chattat i nästan ett år.
De äldre i gympagruppen var i Göteborg på ett litet miniläger :) Johannes bor ju i Göteborg, så jag hade snällt frågat mamma om inte jag kunde få träffa honom lite då, bara för att prata lite. Inget mer. Vi hade också en liten tävling den helgen, inget stort, vi var till och med utom tävlan ;) Jag var galet nervös hela helgen, om det var över tävlingen eller över att jag skulle träffa Johannes, vet jag inte men jag tror att det var för att jag skulle träffa Johannes. Jag visste att han var nervös med :P Inte så konstigt kanske :P
När tävlingen var över pirrade det i magen som fan, jag och Johannes hade messat hela dagen, han skulle komma dit och vi skulle snacka lite innan vi skulle åka med bussen hem. Jag duschade, ganska fort, och ringde sen honom för att kolla vart han var. Han var då nästan precis utanför och jag kommer ihåg att jag stod vid ytterdörren, som ledde ut från byggnaden. Han sa att han hade en röd jacka på sig, så jag skulle känna igen honom, jag visste ju hur han såg ut men ifall att :P Just när han berättar det så ser jag honom. Eller en röd jacka iallafall :P Såg inte så mycket av ansiktet. ``Jag ser dig!´´ sa jag lite halv panikslaget :P ``Jaha och vart e du då´´ säger en lika panikslaen röst tillbaka :P Vid de här laget trodde jag att jag skulle sprängas av nervositet :P Jag gick ut och han såg mig med. Han kom fram till mig, kramade mig, och då släppte all min nervositet. Den bara försvann, det kändes helt naturligt att vi stod där. Vi fick faktiskt något att prata om med en gång, vi pratade om allt möjligt och inte många pinsamma tystnader uppsod :) Jag kommer ihåg hur jag tyckte att hans röst lät lite annorlunda än vad jag tyckte den lät som i telefon. Den tiden gick väldigt fort, och under dem 20 minutrarna som vi stod och pratade skakade du hela tiden. Så jävla gulligt. Just det, mitt i allt så upptäckte jag att tre av mina gympakompisar stod och spionerade genom ytterdörrn :P Egentligen blev ja inte förvånad :P
Jag tror tamej fan jag log hela vägen hem sen, för jävlar vad lycklig jag var. Allt hade kännts perfekt, och mina känslor för dig hade bara blivit ännu starkare. Det var underbart. Det kändes så jävla rätt och perfekt, och det har det gjort varenda gång vi träffats. Du är det finaste som finns och det bästa som hänt mig ♥

Heeej alla!
Idag har varit en inte-orka-göra-nånting- dag... Orkade inte i skolan verkligenm gjorde ingenting på NOn och matteprovet gick skit. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Just nu orkar jag inte bry mig, jag vill bara ha lov. Och imorn får vi det :D
Lite nervös dock, eftersom vi ska spela... Men tror det kommer gå bra :)
Vill tillägga en sak, och det är att bara för att jag skrev Agnes jassa och Micke som bästa vänner igår så betyder det självklart inte att de inte finns andra som jag känner likadant med, som jag skrev så har jag inte riktigt förstått mig på bästa vänner, så bästa vänner för mig e någon som betyder mycket och någon jag umgås mycket med. Men har maaaaassa vänner som betyder massa och som jag älskar och inte skulle klara mig utan. Bara så ni vet :)
Ikväll ska jag bara chilla, kan vara uppe lite längre för jag ska ta sovmorgon imorn :) Sen kolla julspel och genrep i kyrkan :) Måste säga att jag tycker det är så galet löjligt att vi måste vara i skolan fram till klockan 1, och typ baka??! Så jävla löjligt, kommer inte bli någo vettigt gjort, folk kommer bara vandra runt och störa och irritera och inte göra nånting. Då kan man lika gärna vara hemma! Jag ska dock öva, så jag ska inte dit :)
Nu ska jag försöka komma på ett bra ögonblick att skrivao m i nästa inlägg och göra mig varm! Pöss!


BTW, jävlar vad mycket snö det har kommit!!!
Jaa, jag kan inte skriva om min bästa vän, för jag har flera. Inte riktigt fattat egentligen när man är bästa vänner, eller varför man ska ha det, man kan väl lika gärna ha många väldigt bra kompisar?
Men, om jag har bästa kompisar så är det iallafall de här tre:

Agnes Westergård

Du, min kära vän, har jag känt länge. Dock hittade vi inte varandra förän i 7an, då vi blev väldigt bra kompisar. Vet inte rikitgt hur de kom sig att vi blev kompisar, det bara blev så. Vi har gått i samma klass sen vi började sexårs, men då gilalde du inte mig :P Jag tog tydligen Jasmine ifrån dig ;) Vi umgicks väl lite sådär, men inte vansinnigt mycket. I mellanstadiet bokstavligen hatade vi varandra! Vi bråkade väl om Robban, båda gillade honom, och vilket bråk de vart utav de hela :P Sen blev de bara så att vi inte gillade varandra. sen i 6an tror jag det var, så blev vi sams igen. Sen i 7an klickade vi väl. Vi kom väldigt bra överens och så har det varit nu i snart tre år. Och jag vet att jag aldrig skulle klara mig utan dig gumman. De insåg jag när jag nästan sumpade allting på en sommar. Vi har inte pratat om det någonting men somamren mellan 7an och 8an så sumpade jag nästan vår vänskap. Och jag är galet tacksam över att jag fick tillbaka dig och jag ångrar så de jag höll på å förstöra. Och jag vill att du ska veta att jag vill aldrig, aldrig vill att det ska hända igen! Och du, jag är orolig. Snälla hjälp mig å inte låta de hända, jag kan inte förstöra våran vänskap, den betyder alldeles för mycket. Förlåt om jag är en idiot ibland, osocial och tråkig, jag har ju sagt till mig själv att jag aldrig ska glömma mina vänner. Det är det viktigaste som finns. Och jag blir orolig för att det ska hända. Men så länge jag har dig så vet jag att det ordnar sig. Det ska du veta. Du betyder en massa för mig Agnes och utan dig så vore jag inte den jag är idag. Glöm aldrig det.



Jasmine Ingevald
Jasmine, fina du, har jag känt minst lika länge. Ännu längre till och med. Om jag inte mins helt fel så började våran vänskap på mora badet. Du och jag gick i samma simskola :P Ute och simmade, i regn och rusk, alla väder.
Och det vara början på våran vänskap :) Vi fick reda på att vi skulel börja i samma klass sen på Länna skola. Tänk, vi var typ bara 5 år när vi träffades!! :P
Hehe och kommer ud ihåg vad vi tyckte det var häftigt, för vi skulle börja i samma klass, vi fick sitta vid samma bord, fick samma lärare, fick hamna efter varandra på uppropet och fick samma fadder :P Haha! Och när jag alltid frågade om man kunde äta potatis med skal på, varenda gång vi fick potatis i skolan. Och den dagen som jag inte frågade det, så gjorde du det :P Mycket minnen har vi tillsammans, och om jag minns rätt så var vi bästidar ungefär till 2an eller 3an. Sen hände något. Vi bråkade typ och sen slutade vi umgås. Det var sorgligt, men kanske är det så att man måste få gå skillda vägar ett tag för att sen kunna hitta tillbaks till varandra :) Få växa till sig lite. Så vi umgicks väl inget speciellt på hela mellanstadiet, sen i 7an hittade vi tillbaks till varandra :) Du, jag och Agnes. Det blev vi tre. Är det inte sjukt? Jag tycker det är galet på något vis, men underbart :)
Du betyder väldigt mycket för mig Jasse, det ska du veta. Alltid så förstående.  Du är en väldigt fin vän!



Mikael Wiman
Sist men absolut inte minst, du Micke. Skulle jag ens ha något liv just nu om jag inte kände dig?
Dig träffade jag för första gången när jag var 7 år, på (hör och häpna) donken! Haha, lite galet :P Vad jag kommer ihåg, så var jag och mamma där och du var där med din mamma. Det var vinter, snart jul, och vi duskuterade årets julkalender som då var Diselråttor och Sjömansmöss. År 2002 var det, så då var jag alltså 7 år och du 16. Hm... får för mig att jag var yngre. Aja iallafall, din mamma jobbade på fritidset jag gick på just då så henne kände jag ju :) Dig var jag väl lite rädd för, var ganska blyg när jag var liten :P Lite tillbakadragen innan jag hade kommit igång. Hur som helst så blev vårt nästa möte automatiskt på fritids, du var där ibland eftersom din mamma jobbade där. Du visade mig lite på gitarren och jag kom ihåg att på somararna kunde vi sitta länge på bryggan på mora badet och bara snacka. Även fast jag var så liten. Vi bara satt där och pratade. Jag älskade det.
En gång, var jag jättearg på mamma för att jag skulle gå på fritids två dagar på sommarlovet :P Du var med då när jag var arg. Och vad säger du? ``jag kan vara där dem dagarna då´´. Tror aldrig jag glömmer det. Genast blev det roligare.
jag tror det var i 5an, kommer inte riktigt ihåg, men då började vi spela gitarr. Gitarren som nu är en stor del i mitt liv, precis som du. Att du hade tålamod fattar jag inte, men tack och lov att du hade det. Så mycket saker du har fått mig och göra, och jag ångrar inte en enda grej utav dem. Även om jag kan vara bångstyrig och envis och dum ibland.
Sommaren 2009 utvecklades våran vänskap till något mer. Vi satt och spelade gitarr flera timmar i streck, träffades och badade, såg på film. Vi gjorde massa. Och nu Micke, så känns du som en bror för mig. Så nära står du mig och så mycket betyder du för mig. Du är den storebrorsan som jag alltid velat haft. Vi tjaffsar ibland, vi kan till och med bråka, men är det inte så det ska vara då? Är det inte så med syskon?
Hehe nu när jag skrev det där kom jag och tänka på en grej :P Något du säkert glömt bort, men som faktiskt betydde väldigt mycket för mig. När vi skulle gå på en djurgårdsmatch, du tog ju med mig på en, då skulle du förbi fritids och hämta något. Sen när vi skulle gå tillbaks till bilen så ropar någon liten kille och frågar ``Micke är det där din syster?´´. ``Nästan´´ svarade du. Nästan. Det betydde mer för dig än vad du antagligen trodde att det gjorde. Så nästan Micke. Du e nästan som min bror.
Jag hoppas och tror att du kommer vara en stor del av mitt liv och mig hela livet ut. För mig blir du inte av med. Jag klarar mig inte utan dig. Glöm mig aldrig. Försvinn aldrig ur mitt liv. Snälla du. Låt det aldrig hända. För jag tänker aldrig låta det hända.




Det här blev ett långt inlägg, men så blir det när det är människor man tycker mycket om :) Svårt att få plats med alla känslor i ett inlägg :P Men ni tre, betyder väldigt mycket för mig och skulle någon fråga mig vem som är min bästa vän, då skulle jag svara att det var ni!




Heeej bloggen :D
Lördagen e nästan slut, och jag har just avslutat en mycket trevlig kväll med Hannie och Mathilda :D Vi har kollat på film, The Backup Plan, och sen suttit och snackat i typ två timmar :) Mysigt! Något som behövdes tycker jag, vi har inte träffats på så länge. Hoppas det inte tar alltför lång tid innan vi ses igen.
Under dagen har jag varit med Hanna, Mathilda och Sofia. Vi har varit ute i snön och åkt lite pulka å sånt :) Sen var jag hos farmor och farfar lite å träffade lilla Moa som var ute på besök med Roger och Tuula :)
Det var väl ungefär min dag. Nu sitter jag och webbar med min älskling. Saknar han så. Men bara typ två veckor kvar innan vi ses nu, och då ska han var här en hel vecka :)
Hare bra!

Maybe Life is a song, but you are scared to song along
Until the very ending
Sitter här med Mathilda och Sofia :) Har just spelat sims :) Ibland får man vara barnslig :) Jag e alltid barnslig. De e bra att vara barnslig tycker jag!
Någon film går på TV, vet inte vilken dock. Kollar inte så noga. Underbart å få vara med en Larsson igen, gud ni är härliga människor ni! Saknar er så när vi inte e tillsammans, vi kommer alltid vara vänner. De vet jag :)
Imorn kommer Hannie också :D Underbart det ska bli!! Vi har inte träffats på evigheter.
Kvällen har varit väldit slapp, såååå skönt! Ska sova ut ordentligt imorn också :) Love it! Älskar helg :D Och snart har vi lov i typ 3 veckor!!!!

Min fredag har varit okej :) Började med att jag gick upp runt 07:10, kollade julkalendern och åt frukost. Gjorde mig i ordning och gick till plugget. Hade Svenska första lektionen, den enda riktiga lektionen idag kan man väl säga. Vi diskuterade Möss och Människor, en bok som vi har läst. Kommer kanske recension på den sen :)
Sen hade vi tyska, vi fick julpyssla ;) Inte speciellt jobbigt :) Sen vart de lunch och rast, nice de. Sen kolla film, kollade på Möss och människor ;) Och sen idrott då vi inte gjorde något speciellt eftersom ingen hade gympakläder med sig, vi har ju bara gjort hälso arbeten så ingen hade kommit ihåg.
Efter skolan var det bara direkt till jobbet. Jobbade till sju idag istället för halv 6, så tjänat mycket pengar idag :)
När jag kom hem pratade jag en snabbis med Johanens och va lite med Mathilda och Sofia. Massa kul å se Mathilda igen :)
Sen mat och nu sitter jag här :) Det var min dag. Inte speciellt intressant kanske men det var de jag skulle skriva om idag :P

Gud det här är en svår fråga. Gått runt och funderat lite på den här frågan så jag visste vad jag skulle skriva men inte kommit fram till något riktigt... Så det blir väl ett utav mina svammel inlägg de här då ;)
Kan ju börja med att skriva att kärlek definitivt inte alltid är något vackert. Kan vara hemskt och jobbigt och rent utav ett helvete. Olycklig kärlek tror jag är bland det värsta som finns. Aldrig varit med om det dock, men kan tänka mig hur jobbigt det måste vara.
Men oj så underbart det kan vara också. Känna pirret i magen å hur de riktigt bubblar i kroppen. De e mysigt :)
Sen måste ju inte kärlek bara vara mellan pojke och flicka som blir kära i varandra. Kan ju vara kärlek till en kompis, sina föräldrar, till sitt barn, till ett djur, syskon, flicka till flicka, pojke till pojke, ja man kan väl känna kärlek till det mesta egentligen. 
Men kärleken som när man blir riktigt kär i en annan person, den e speciell tror jag. Det är nog en väldigt speciell känsla som är väldigt svår att förklara. Man måste nog vara med om det för att förstå. Särskilt underbar är den väl om personen man är kär i är kär tillbaka :)
Tror inte direkt jag kommit fram till något direkt svar, men något vet jag säkert och det är att utan kärlek i sitt liv så klarar man sig inte.

Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all
Hej bloggen!
Just haft ett mycket trevligt samtal med min kära vän Hannie och sitter nu å väntar på att Micke ska komma, vi ska spela gitarr :) Måste öva till julavsluntingen, bara en vecka kvar :) Jag och Sofia ska ju spela och sjunga i kyrkan då :) Eller jag ska spela och sofia sjunga :P
Idag har jag varit i skolan sen efter åkte jag och mormor in till Norrtälje och fikade och handlade julklappar :) Väldigt mysigt måste jag säga! Hittade julklappar till mamma, pappa och sofia också :) Så bara älsklingen kvar nu, den svåraste :P
Skolan gick bra idag också, lite små segt. Vill bara ha lov nu. Men inte långt kvar så jag ska nog stå ut :)
Nu måste jag dra! Puss å kram <333


Min mormor :)
Vad fasen är skillnaden mellan mandarin och klemmentin ??? Kan inte någon tala om det för mig?
Jahap intressant å veta de :P Men men de här har jag ätit idag iallafall :)

Frukost: Youghurt och två mackor
Lunch: Tomtegröt, julskinka, mandarin och mjölk
Middag: Fläskkotlett, potatis, brunsås å mjölk















Bilderna e ganska suddiga, tagit med mobilen. Men bättre än inget iallafall:)
Idag är det Lucia :D Mys mys, julen är verkligen här nu, det är lite svårt att fatta.
Vi hade lucia tåg idag i skolan, var galet nervös eftersom jag skulle sjunga solo. Men det gick riktigt bra :D Vi visade upp lucia tåget tre gånger och jag tycker det gick jättebra :) Lite otakt de två första gångerna på den första låten men vad gör de om hundra år? ;)
Sen hade vi bara två lektioner, matte och SO. Och jag fick reda på att jag kanske kommer på MVG i religion :D Glaaaad!! :D
Jobbet idag gick riktigt bra, kändes inte jobbigt alls faktiskt :) Var på bra humör och fick jobba mycket med Agnes :)
Nu ikväll ska jag få hjälp med matten av älsklingen :) Har prov på torsdag och procent är verkligen inte min grej. Jag brukar förstå grund kursen iallafall men nu förstår jag inte ens den. Så ska bli skönt att få hjälp.
Sen ska jag prata ett lååååångt samtal med min Hannie, som jag saknar så mycket så!!
Men först, mat!
Puss å kram <333

Gud jag vet inte vart jag ska börja nu alltså! Jag kan ju börja med att säga att mina föräldrar ät de bästa föräldrarna som finns!! Absolut de bästa!
De stöttar mig alltid, i alla beslut jag tar, de lyssnar och bryr sig, jag kan prata med dem om allt! De kan ändå sätta gränser, gränser som i slutendan e bra även om jag kanske inte fattar det just då.
Ni åkte ner till Göteborg med mig bara för att jag skulle få träffa Johannes! Ni accepterar att jag har en pojkvän på 23 år! Hur många föräldrar skulle göra de egentligen? Jag är så glad över att just ni är mina föräldrar! Jag älskar verkligen er så himla mycket och ni betyder sjuk mycket för mig! Allt ni gör för mig och har gjort för mig i alla år. Jag har det verkligen bra.
Många föräldrar är stolta över sina barn, jag är stolt över att ha er som föräldrar.





Jag älskar er <333

GULD TILL NGF IGEN!!!! Tror vi ska låta de här bli en vana :D Sen att vi bara tävlade mot ett lag är en annan historia ;)
Klockan 05:45 igår morse satte vi oss på bussen tillsammans med två utav de yngre lagen i föreningen för att åka mot Gävle och tävla :) De två andra lagen tog ett brons och ett guld de med så blev medalj för hela slanten igår!! :D
Dock var jag inte med och tävlade. Som jag sagt innan så pallar jag inte tänka mer, min hjärna är slut, och jag kan inte påstå att jag varit speciellt taggad över huvud taget till den här tävlingen. Tyckte mest det skulle bli jobbigt. Så på förträningen bröt jag ihop totalt och vi bestämde tillsammans att vi skulle stryka mig från tävlingen. Var en otrolig lättnad! Så jag var med och hejade istället :) Det var sista tävlingen för den här terminen och på väldigt länge. Vi har nämligen bestämt oss för att satsa på JSM nu (junior SM) så vi ska bara träna på svåra grejer och se till att vi kommer upp på en högre nivå. Också mycket uppbyggnadsperiod. Så vi ska inte tävla förns om ett år. Däremot ska vi ha små miniläger :) Kanske med ett annat lag i en annan förening också :D Roligt!
Jag tycker det är bra, jag vill gå vidare :D Tycker också det är ganska jobbigt å tävla så jag tycker det här var ett bra beslut :) Får vila lite från tävlingar och hinna utvecklas :)
Nu ska vi snart få gäster så ja måste plocka undan lite här! Men jättebra jobbat igår tjejer!!! Puss å kram <333

Som jag skrev i inlägget om mig så har jag en pojkvän som heter Johannes :)
Johannes är helt klart min första kärlek, jag har aldrig känt såhär för någon förut, det pirrar i magen såfort jag ser honom, jag tänker på honom hela tiden, jag vill bara prata om honom hela tiden, jag är nog som allra lyckligast när jag är med honom. Då känns allting bra och enkelt. Jag är så himla lycklig att jag får vara hans och att han vill vara min. Det jobbiga är avståndet. Johannes bor Göteborg vilket betyder att vi inte träffas så ofta. Det är jobbigt som satan men samtidigt så känner jag att det verklogen är värt det så fort vi träffas och när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som får vara hans.
Johannes och jag började chatta på nätet sommaren 2009. Han var då 21 år och hade tjej. Vi började chatta på en engelsk chatt och jag gillade honom inte i början. Jag tyckte han var dryg och konstig. Vi chattade lite och efter ett tag började jag iallafall gilla honom lite, han var speciell på något sett. Vi chattade lite då och då på den där chatten och det var inte mer än så. En dag chattade vi lite, det var dagen innan vi skulle till Italien med gympan, och jag blev irriterad på något han sa, så jag loggade ut utan att säga hejdå. Det måste varit redan då som jag förstod lite själv att jag började gilla honom mer. Jag tänkte på honom i Italien trots att vi knappt hade chattat något, och var rädd för att han inte ville prata med mig nå mer.
När jag kom hem så var jag inloggad ofta och kollade om han var inne å de tog ett tag innan han faktiskt var de. Men då var det han som började skriva. Vi bytte msn och fortsatte skriva där. Vi blev allt bättre kompisar, men det var allt det var. Inget mer än så. Jag sa det hela tiden när någon frågade. Nej vi är bara kompisar. Men någonstans där började jag bli kär tror jag. Men jag vägrade erkänna det för mig själv och då självklart inte för någon annan. Det skulle bara bli jobbigt eftersom jag ändå inte kunde få honom. Jag skrev dagbok undert den tiden och man ser verkligen hur jag försöker intala mig själv att jag inte är kär :P Sen någon dag så erkände jag de för mig själv iallafall. Att jag var det. De var någon gång i våras och det hade tagit slut mellan han och hans tjej. Jag lät det vara och tänkte att jag hade ju honom som kompis iallafall. Fortfarande så trodde jag aldrig att vi skulle bli tillsammans. Sen erkände jag för honom en dag. Att jag var kär i honom. Och han var kär i mig också.
Då hade vi träffats en gång i typ 20 minuter och snackat lite, alltså inte umgåts nånting. I början på sommaren kom han hem till mig över en helg och då klickade det helt. Då visste jag helt säkert. Allt var underbart och det kändes som jag känt honom hela mitt liv.
Nu träffas vi ungefär var 6 vecka, de veckorna är otroligtj obbiga men det är såååå värt det! Jag har varit hos honom och han har varit hos mig.
Och alla jävla åsikter och fördommar andra har om att jag är tillsammans med någon som nu är 23 år och som bor så långt ifrån mig skiter jag i. Jag är lycklig, så jävla lycklig. Jag älskar honom över allt annat, det går inte att beskriva med ord. Så att hålla på å muppa sig om sånt är bara bortkastad tid, det förändrar ingenting. Då tycker jag att man kan vara glad för min skull istället, som de flesta andra är :)
Johannes- du är mitt allt och jag älskar dig hur mycket som helst. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.



Jaaaaao!!
Fett slapp dag, det är nästan inte en kotte i plugget :P De som var på öppet hus för några veckor sen fick ledigt idag, och det var typ alla utom jag, Agge och Line :P Så bara vi från den klassen här ;) Och några få till från andra klasser i högstadiet. Så man får jobba med vad man vill. As skönt, så slipper man ha en jävla massa rester. Å andra sidan så har jag nästan inget att jobba med :P Så blir en luuuuuugn dag :D I eftermiddag ska jag och Agnes jobba, känns inte så jobbigt idag faktiskt :) Efter ska jag och Micke kolla idol :D Sen får det bli en tidig kväll för jag ska upp tidigt som attan imorn! Klockan halv 5!!!!! Vi ska tävla...
Aja hare bra!


Får bli en gammal suddig bild, hitta ingen
Jahap, skriva lite om mig själv då!
Jag är en sprallig tjej på 15 år :) Eller ja, för de mesta e jag sprallig iaf ;) Kan också ibland vara fördjävligt jobbig kan jag tänka mig, hamna i små dumma perioder när man är nerstämd, men förfan jag är ju 15 år och tonåring, är inte de fullt normalt?? Hormoner hit och hormoner dit, jag lovar er om jag kunde döda dem små j*vlarna då skulle jag göra de!
jag går i skolan precis som de flesta andra 15åringar som vill ha en framtid. Jag vill jobba med barn och ungdomar när jag blir stor, typ psykolog eller socionom tror jag. Ska välja Samhälle med inriktning på Beteendevetenskap på gymnasiet tror jag då man läser mycket psykoligi. De intresserar mig.
På fritiden håller jag på med gymnastik 3-4 dagar i veckan, jag både tränar själv och är tränare för små gullungar som jag hoppas att jag kommer få träna upp precis som jag har blivit upptränad sen jag var liten. Gymnastiken är en stor del av mitt liv och jag ser gympagruppen som min andra familj.
Jag älskar också musik, jag spelar gitarr och har gjort i några år nu (kommer inte riktigt ihåg hur många). Har den här terminen tagit lite uppehåll med gitarren, varit trött och inte riktigt haft tid. Även så tappade jag nog suget lite. Nu däremot har jag kommit igång lite igen och börjar få tillbaka lusten :D Även musiken tar upp en stor del av mitt liv, jag älskar det väldigt mycket!
Jag jobbar också på fritiden på Ica här i Bergshamra där jag bor och umgås med vänner lite då och då :)
Jag har en pojkvän som heter Johannes på 23 år, vi har varit tillsammans i snart 6 månader och jag älskar honom väldigt väldigt mycket. Är galet kär!
Såååå de var väl lite om mig då! Ha det bra kexchoklad! Pöss!!


This is me!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hihihi jag hittade den här på en blogg och måste ju testa!! Ska se hur länge jag pallar ;)
Pöss
Yoooo!
Ligger här i min säng och har just kollat på julkalendern. Måste säga att den faktiskt lever över mina förväntingingar! Tycker den är asrolig!
Träningen gick väl inte så bra, men jga hade inte väntat mig det heller så... Jag körde inte så mycket, hade svårt och fokusera, ont i halsen å trött. Men fick väl till en och annan helt okej volt.
Imorn ska jag på öppet hus efter skolan, ska kolla på ett gymnasium :) Mitt första öppna hus :) Ska bli spännande, lite nervöst faktiskt.
Syskonkortet på mig och sofia har kommit också :D Är asnöjd! Vi tog ju förut när fotografen var i skolan. Riktigt kul de hamnar på väggen i mitt rum :)
Nu ska jag prata ett trevligt samtal med min älskling! Kisses <3

När det blir varma sommardar,
Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar,
Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då
Här finns du kvar




Glömde ju säga att jag försov mig imorse!!!
Vaknade klockan 8 och jag ska gå 10 över 8!! Haha fail på mig!!
Hej vänner!
Lite bättre idag än igår, jag ber om ursäkt för mitt lilla neggo inlägg.
Skolan idag gick bra, vi hade Lucia träning :) Gick bra förutom att jag är väldigt hes så jag kan inte sjunga ordentligt... Vill bli av med denna heshet nu!
Nu ska jag snart på träning, om någon timma typ. Inten träning med killarna resten av den här terminen nu. Lite tråkigt men skönt också och bara kunan ta det lite lugnt.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan äta! See ya!


Snott bilden från Micke
Tjoo!
Måndagen över, skönt faktiskt. Varit en jobbig dag, varit nere och på dåligt humör hela dagen. Orkar inte mer nu över huvud taget, ingen mer skola, ingen mer träning, jag vill bara ha lov och ta det lugnt och slippa tänka. Vi har massor i skolan, två böcker vi ska läsa ut innan jul, innan lovet ska vi ha gjort två matteprov, luciaträningar och visa upp om en vecka, redovisning som ska ske den här veckan, massa små läxor vi får hela tiden, sen tävling nu i helgen, så gäller å prestera så bra så på träningarna. Folk är halv sjuka, ingen tid att bli riktigt frisk, folk e skadade, och jag vet bara inte vad jag ska göra! Såhär har det varit förut med flera tävlingar och grejer på raken och jag pallar verkligen inte! Inte då inte nu. Speciellt inte i slutet på terminen. De värsta är itne att jag inte har tid att plugga och sånt utan att jag inte orkar. Jag har ingen ork, jag vill bara skita i allt och ha lov! Sist det var såhär var väl 1½ år sedan när det var såhär mycket på vårterminens slut. December e nästan ännu värre. Nej förlåt, jag klagar en massa, men måste få ut allting annars kommer jag sprängas.
Förlåt mamma, var absolut inte meningen att du skulle känna att jag bara tycker det är dåligt de du har planerat å jobbat med så länge nu, blir lite mycket bara. Tycker du är jättebra som fixar allt det här trots att du har mycket och göra och vill att du ska veta det!

Tjeeeeenare!!
Nu e jag hemma efter en galet bra uppvisning! Alla var jätteduktiga, massa grupper var med och temat var kalle ankas jul :D Så vi var tjurarna i tjuren Ferdinand ;) Och killarna var så himla duktiga! Jag blir så stolt! Dem har utvecklats så himla mycket den här terminen så de är inte klokt! Nästa termin ska vi hårdsatsa på volter och lite svårare saker med dem :)
Tjejerna var superduktiga också! De var snövit å de sju små dvärgarna ;) Jag fick vara häxan :P
Efter så var jag med Micke :D Vi spelade teve spel och spelade lite gitarr :D Sjukt kul å vara med Micke igen! Nu ska vi ses nästa gång på  onsdag så inte så långt emellan :) Han tittade även på juluppvisningen idag också :) Jätteroligt att han ville komma å titta!
Nu är jag trött som satan, så ska väl sitta lite framför datorn sen slagga! Natti natti!!

Hejsan!
Vad händeeer?? :) Själv sitter jag i pyjamas och har just ätit frukost :) Skönt med segmorgon :)
Jag hann inte blogga igår, hade fullt upp hela dagen! Först skola, där man måste jobba på som attan nu för att man ska hinna. Sen jobba lite på Ica, var ett tag sen nu. Det gick bra. Direkt efter det så drog jag och var barnvakt :) Mysigt! Vi åt pizza, spelade Wii och tittade på tv :) Mycket mysigt, mest slappkväll känns det som med härliga barn!
Däremot tyckte jag faktiskt att Olle skulle gått vidare i Idol :P
Iallafall så kom jag väl hem runt halv 12, tittade lite mer på tv och gick och la mig runt 12. Skönt med en tidig kväll också.
Idag så ska jag ta det lugnt på dagen, sen ikväll kommer Jaase och Agge hit och vi ska baka lussebullar och titta på julig film :D Dricka julmust och äta pepparkakor och snacka en massa :D Härlig kväll det här kommer bli känner jag!
Underbart!
Måste bara tillägga att jag saknar Wiman väldigt mycket nu, vi har inte träffats på år och dar! Hatar det, jag önskar verkligen att jag hade mer tid. Jag saknar dig iallafall Micke, bara så du vet.
Nu måste jag dra! Puss å kram <3333
Hahaha kolla vad jag hitta! Från julspelet när vi gick i trean!
Tjena mors!
Sitter  här i min nya T-shirt osm jag köpte på tävlingen :) ``Im the coach, to save time assume I know everything´´ står de på den :P Gillar den :)
Snart ska jag åka och träna småttingar :) Sista tärningen innan jul uppvisningen. Det ska bli mys! Däremot får jag inte träna själv :( Jag tror jag lider av bihålsinflammation. Inte kul kan jag tala om! Gör grymt ont! Men nu har jag två alvedon så ska nog hålla mig ett litet tag :)
Skolan idag gick ganska bra, trodde jag var klar med min rapport men så visade det sig att det var en grej jag var tvungen att göra om... Irriterande. Men det ska nog gå :) Och snart är det helg igen!! De gillas!
Nej, nu ska jag spela gitarr! Förhoppningsvis kommer syster yster hem snart då kan vi spela å sjunga lite :) Trävligt!
Pöss <333

Besöksrekord!!! Härligt läsare fortsätt så :D
Dålig bloggning, jag vet. Varit i plugget idag, det var väl okej, vi fick sluta typ en timme tidigare för att vi inte hade någon lärare :) Fett chill!
Meeen idag är det första December!! Jul eller vaaaad???! Åååå jag älskar det här, man börjar julpynta, det lyser så fint med alla ytterbelysningar på kvällarna, alla julreklamer, de juliga skylltfönstrerna. Jaa jag älskar allt som har med julen att göra helt enkelt :) Jul är en fin högtid tycker jag! Idag började ju julkalendern också, det är ju ett måste att titta på den! Så jag var uppe kvart över 7 imorse för att titta. Hotell Gyllene Knorren tror jag den heter. Den verkar faktiskt vara en utav de bättre om man jämför med de senaste åren :D Hoppas på det iallafall!
Nej nu kommer planeringen för den här månaden!

♥ Juluppvisning
♥ Tävling i Gävle
♥ Vi får jullov!!! :D
♥ Spela på julavslutning (nervööööös!!)
♥ Julafton :D
♥ Rosanna fyller byxmyndig :)
♥ Handla julklappar!!!
♥ Lucia
♥ Julbaka med bästa brudarna :)
♥ Vi åker till fjällen :D
♥ Nyårsafton :D

Herregud vad mycket det var då. Det visste jag inte :P Aja de löser sig säkert ;)
Ni får ha det så bra! Pözzzzz