Godmorgon på er :) En glad Frida sitter här framför datorskärmern idag! Just kommit tillbaka från vårdcentralen med relativt positiva besked! Skönt det! En kort skoldag väntar dessutom vilket gör denna dag liiite bättre! Okej, ganska mycket bättre faktiskt!
 
Just nu dricker jag lite kaffe och fixar det sista innan jag måste dra till bussen. Segt med tidig morgon trots sovmorgon, men det gör mig faktiskt ingenting alls idag! Små fjärilar rör sig i min mage på ett positivt sätt och gör mig nöjd med tillvaron för tillfället :) Hoppas ni får en bra dag! Puss
 
Ben Howard spelas i mina öron denna tisdageftermiddag och jag försöker verkligen göra allt för att peppa upp mig, trots att jag måste plugga matte... Jag kan nog komma på ungefär 100 roligare saker att göra just nu. Men men, plugg måste göras helt enkelt. Får se fram emot träningen ikväll, mina grymma grabbar ska öva på flickisar och sen ska jag träna själv. Ska bli skoj å träna själv, var två veckor sedan nu.. lite drygt. Så det blir trevligt med lite egen gympaträning igen! :)
 
Idag säger vi också grattis till världens finaste Hannilove som fyller år! Grattis på dig fina vännen min, hoppas din dag blir grym och perfekt ♥
 
Annars händer det inte så mycket, pluggar på som sagt och fylls av lyckorus lite titt som tätt under dagarna :) Ganska okej faktiskt! Hoppas resten av er tisdag blir superbra!
 
Dessa fina fick jag med mig hem från stan igår! :) Har nu äntligen köpt med ett fint skrivblock som jag kan skriva ner mina tankar och känslor och texter i. Fick även med mig en parfym från NK, den var på rea :) Ett riktigt kap, jag är redan kär i den! Haha!
 
Idag blir en lugn dag. Ska köra styrka med min syster snart, sedan tror jag att jag ska ta mig lite tid och fixa mina naglar! Dem är ruttna å risiga och tråkiga, å jag måste pigga upp dem lite! Ha en bra dag!
Världens stoltaste gudmor till världens finaste gudson ♥ Den här lilla krabaten fick jag sitta och mysa med idag! Han växer så fort! Fast det gör dem ju när dem är så små :) Sagoläsning för Hampus storasyster Moa blev det också, och tänk så mysigt det är att ha en liten fyraåring uppkrypen i knät och diskutera bilder i en bok. Snart får jag dessutom ett kusinbarn till, min andra kusin Tommy och hans fru Carro ska snart få en lite sparvel och jag bara älskar att våra släktmiddagar numera vimlar av små underbara liv!
 
Gårkvällen med Ossian blev väldigt lyckad! Vi tittade på en otroligt skum film, nästan lite för skum faktiskt, pratade massa och bara hade det bra :) Vaknade runt halv 11 idag, duschade och gjorde mig i ordning för att sedan bege mig till stan. Träffade Johannes en sväng, vi åt på Max, kollade lite i affärer och umgicks sådär som bara vi kan.
 
Nu är jag trött och seg, och jag har dessutom inte så mycket för mig, så snart blir det nog sängen för min del :)
Godnatt!
A poem about love might seem easy to write
A few lines, a few words
Maybe something about who you wanna hold tight
Or who makes you feel like you can fly, like a bird.

What do I know about love, I’m only seventeen
Is it hard, easy or nice?
Maybe like the butterflies in my stomach when I jump at a trampoline?
Do I fall apart inside when I see his eyes?

I don’t think I’ve been in love
Or that I’ll ever be
Or that I’ll ever find someone that match like the hand in the glove
No, that’s way too hard for me

But what’s worth mentioning is that I’ve left one tiny detail behind
Cause when I wrote this, I had one special person on my mind.
 
Mmm härliga sovmorgon! Börjar halv 1 idag, har två lektioner sen sluuuutar jag :D Sååå skönt! Det ser dessutom ut å bli sjukt fint väder idag med, väldigt kallt bara! Men solen börjar titta fram redan nu, och lite sol tackar man ju verkligen inte nej till!
 
Sitter å lyssnar lite på Bon Iver, försöker komma fram till om han är en artist jag gillar eller inte... Det lutar mest åt gillahållet just nu faktiskt, väldigt behaglig och skön å lyssna på :) Lite min typ av musik! Ska strax börja göra med i ordning, packa lite som jag ska ha med mig till Ossian ikväll. Det väntas filmmys, godis och en hel del snack! Låter som en perfekt fredagkväll om ni frågar mig :)
 
Gosh nu höll jag just på å skriva godnatt som avslut, haha!c Trött tjej tror jag... Ni får ha en helt underbar och grym fredag! Bloggar troligtvis inte förns imorn igen, kaaanske söndag till och med! Puss på er!
Hej finisar! Jättenöjd med dagen! Såååå fint väder, jag älskar verkligen sol och det får mig verkligen på bra humör :) Skolan gick smärtfritt, endast två lektioner. Sedan gymmade jag med Hanna och det gick också kanonbra! Vi körde konditionspass idag, och jag trodde jag skulle dö, men det gick ändå förvånadsvärt bra :) Sprang totalt 5 km och vi höll väl på i ca 35 minuter :) Efter blev det några styrkeövningar å när jag gick därifrån var jag helt död! Love the feeling!
 
Nu sitter jag och planerar morgondagen, ska sova hos Ossian efter skolan :) Blir gött det! Vet att det blev ett ganska ointressant inlägg nu, men d e allt jag har å bjuda på :) Pusselipuss!
 
 
 
 
 
   
Såhär såg jag ut idag! Simpelt.. men fint :) Jag bara älskar sockorna jag har fått av min mormor! Bor i dem kalla vinterdagar som dessa :)
 
Solen har visat sig hela dagen idag, och jag har endast spenderat 2 timmar i skolan, sen var skoldan slut för mig idag och jag begav mig hemmåt :) Värsta lyxen att hinna hem emellan skolan och träning! Klockan 16 måste jag gå till bussen för att träna mina grabbar så ska snart börja göra mig i ordning.. Blir ingen träning för mig idag, då jag har en nedrans huvudvärk som inte vill släppa.. Men grabbarna ska jag träna, och sen ha föräldramöte också!
 
 
Lite bilder från helgen, dess kalla minusgrader och fina väder :)
 
Sitter med en dum och extrem huvudvärk just nu :( Inbäddad under filtar och i min onepiece! Känner mig stressad trots att vi knappt ha något i skolan, är trött men har inge lust att sova, och känner att jag har haft svårt att koncentrera mig idag.. Väldigt frustrerande faktiskt. Tror jag ska göra mig en kopp te och bara slappa ett tag. Lite uppdatering sådär bara, inte så intressant inlägg!
 
Puss!
Detta har jag sysslat med denna lördagskväll :) Täbyträning var det, både mix och mina småtjejer var med :) Första täbyträningen för mina tjejer, och de verkade älska det! Jag älskade det :) Finns det något bättre sätt att få spendera sin lördagskväll på egentligen? Få vara med de som betyder så mycket, på ett ställe där jag känner mig så hemma och så lycklig. Jag tänker ofta på vad jag vore utan gymnastiken. Hur tomt mitt liv skulle vara, och vad mycket jag skulle missa. Framför allt på den gemenskap jag skulle gå miste om. Det går nog inte riktigt att förklara hur stark gemenskapen faktiskt är i ett lag. Ett lag som har hållt ihop i tio långa år. Ibland kommer alla känslor liksom över mig å jag kan känna mig så lycklig över att just jag har fått vara en del av den gemenskapen, och fortfarande är det. Och alltid kommer vara. För när mixlaget inte finns längre, då är jag fortfarande med i en minst lika fin gemenskap, fast som tränarroll istället :) Fast kommer mixlaget alltid vara ett lag, även om vi inte tränar i samma hall längre, eller ens i samma förening. För det är så starkt att inget i världen kan få den sortens gemenskap att bara försvinna. Ingenting.
 
För vi är allt.
 
 
 
Å herregud, har ni tagit er en titt på termometern idag eller? Eller kanske stoppat ut huvudet utanför dörren? -17 unfreakingbeliaveble grader! Brrrrrrrr! Solen lyser dock, och det är klarblå himmel! Det är dessutom fredag! Så värt :D Så idag kryper jag in i min varmaste och gosigaste tröja tillsammans med ett par jeans!
 
Fikan med Johannes igår var perfekt, som jag saknat att prata med honom. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, på precis samma sätt som förut fast på en vänskapsnivå :) Precis som vi ville att det skulle få vara. Så nu ska vi försöka börja umgås lite smått igen, och jag älskar det. Som jag har saknat min bästa vän ♥
 
Nu måste jag bege mig till plugget. Två lektioner väntar, sedan lite barnvaktning :)
 
 
Bästa frukosten ♥ Havregrynsgröt med banan, hallon, blåbär, frön och kardemumma, knäcke med skinka och rucula och ett hårdkokt ägg!
 
Just kommit hem från ett tidigt besök hos vårdcentralen.. Sitter och tycker synd om mig själv och är arg för att jag har fått någon slag svettkörtelinflamation som kan ta år innan den läker. Tänker lite på varför just jag drabbas av diverse saker, och dricker te. Pmsen bråkar och jag känner för att gråta en skvätt och ser inte alls fram emot mitt glosförhör i tyskan som jag har idag.
 
Ser däremot fram emot gympasset med Hanna i eftermiddag, och att jag och Johannes ska fika efteråt. Första gången vi träffas på flera månader. Jag längtar otroligt mycket.
 
Hoppas på att Hannilove och Johannes gör min dag bättre, men de har ju inte misslyckats förr så varför skulle de idag? ♥
 
Puss
 
Heeey bloggen! Ovan ser ni två fina bilder från igår! Snön vräkte ner konstant hela dagen, och jag umgicks med de två fina på den första bilden och fikade å myyyyyste! Sen tränade jag mina fantastiska barn och tränade själv! Jag är nöjd med gårdagen :)
 
Dagen har dock varit lite segare, varit på irriterat humör hela dagen och verkligen inte känt för att vara social! Därför är det väldigt skönt att bara komma hem nu och göra ingenting. Få sitta i min egna lilla bubbla :) Har dock tyska glosor som väntar på mig, något jag inte är så pigg på... Men med en kopp te och lite bra musik så ska det nog lösa sig!
Såhär kan det gå när man tappar fokus på religionslektionerna!
 
Mina tjejer var grymma idag! Jag är så stolt över dem! De verkligen presterade grymt, fokuserade grymt, styrkade grymt! Grymt grymt grymt var ordet, och jag är så taggad på att träna dem nu :) Jag verkligen längtar. Det bästa är att jag ska få träna dem på lördag med i Täby, d ska börja köra täbyträningar en gång i månaden :)
 
Skoldagen var ganska seg, men jag har hållt humöret uppe hela dagen tycker jag :) Var på bra humör imorse när jag vakna, det satt kvar sen igår :) Sånna dagar tycker jag om :)
 
Nu ska jag titta på idrottsgalan och sedan komma i säng så jag är pigg till imorn också! Kisses
Det har varit en så bra dag idag! En riktigt bra dag för att egentligen inte ha gjort något speciellt. Fick vakna och äta frukost i lugn och ro, åkte till Norrtälje och lämnade lite CV:n, kom hem och tog en härlig och för en gångs skull solig promenad för att sedan bege mig till friståendeträning med finaste människorna. Jag tycker verkligen om dem så mycket, å jag blir så glad av att få se dem :) Jag har dessutom varit glad hela dagen och allting har känts sådär lätt som det bara kan göra ibland. Har nu haft en lugn och skön kväll och ska strax krypa till kojs så jag är ordentligt utvilad till imorn. Redo för en ny vecka!
 
Men innan jag lägger huvudet på kudden så ska jag läsa några rader i den finaste boken; "Himlen börjar här". Jag rekomenderar alla som inte läst den att göra det, den är otroligt gripande men samtidigt så himla roligt skriven! Bästa boken :D Godnatt på er!
 
 
Varit ute på en fin vinterpromenad! Solen lyste så jag passade på att använda mina solglasögon! Känns som att jag inte sett solen på år och dar.. Kallt som tusan är det ute, höll ju på att frysa ihjäl! :P
 
Nu ska vi strax iväg på träning här hemma! Sen blir det en lugn kväll hemma, men lite filt och temys framför datorn <3
Hej finisar!
Vilken megaslappdag jag hade igår :D Jag klagar verkligen inte, såååå skönt! Men det blir allt lite långtråkigt tillslut, så en dag är lagom tycker jag. Idag är det söndag och det är -7 grader ute. Med andra ord väldigt kallt.. Och det ser även ut som solen ska titta fram lite :) Det kan nog bli en fin dag! Tror vi ska ta en sväng in till Norrtälje, jag ska försöka lämna mitt CV till lite fik och hoppas på sommarjobb :) Sedan ikväll blir det friståendeträning och styrka! Det blir bra det :)
 
Men först ska jag göra mig i ordning! Kan vara bra att få lite kläder på kroppen, haha! Ville bara kika in en sväng och säga hej :) Puss på er!
 
 
Muuuums! Godaste lunchen eveeer! Brukar aldrig orka göra lunch när jag är ensam hemma en hel dag, men nu tänkte jag "äh vafan, jag har ju ändå inget bättre för mig!". Och här ser ni reslutatet :) Det är ju faktiskt inte jobbigt eller svårt alls. Koka lite pasta, steka bacon, hacka gurka och ät :)
 

Min frukost de två senaste dagarna. Frukost är en så otroligt viktig del av min dag. En bra frukost ger mig verkligen en bra start på dagen, och jag tror egentligen att det gäller de flesta, även de som påstår sig inte vara några frukostätare. Det är verkligen det viktigaste målet på dagen. Så det känns verkligen värt att lägga några extra minuter på en bra frukost.
 
Idag är jag ledig från skolan. Igår hade jag dessutom bara två lektiner ;) En väldigt slapp vecka på vårterminen om ni frågar mig! Inte mig emot, väldigt skönt faktiskt. Så idag ska jag ta det lugnt, städa lite, försöka släpa mig ut på en promenix, plugga, och ikväll hänga med Micke :) Ser ut att bli en bra dag! Det är ju dessutom fredag. Love it ♥
 
Träningsvärken från tisdagens gympaträning och gårdagens gympass med Hanna är förresten otroligt påtaglig! Har fått träningsvärk på ställen jag inte ens trodde att man kunde ha träningsvärk på. Haha, men jag gillar träningsvärk, så det gör mig inget :)
 
Hoppas ni får en bra dag! Kyss
Heeeey bloggish!
Första skoldagen avklarad! Måste säga att det har gått förvånasvärt bra! :) Väldigt slapp dag, matten blev inställd, engelskan var chill och på caselektionen så tittade vi bara på en film, sen fick vi gå :) Slutade runt tre. Varit på bra humör idag också, trots den tidiga morgonen. Startade med en bra frukost; gröt, macka och banan, och hade en lugn morgon :) Dessutom ska jag bara chilla nu ikväll, så ska bli väldigt skönt!
 
Resten av veckan ser även den ut att bli lugn. Imorgon har jag två lektioner, sen ska jag gymma med finaste Hannilove. Ska bli så skönt att komma i form igen. Tränade för första gången igår, och det gick ritkigt bra! Trött i kroppen nu dagen efter, så det märks att det gett något :) På fredag har jag bara en timmes lektion, sen förhoppningsvis lite barnvaktning, sedan heeeeem :) Me like!
 
Boostar immunförsvaret såhär efter min förkylning. Blodappelsin kan ju vara den godaste frukten ♥
Sista dagen innan skolan drar igång. Bestämde mig för att gå upp lite tidigare idag för att vända tillbaks dygnet. Insåg just att lite tidigare för mig idag var klockan 9... och imorn ska jag upp klockan 6.. jag är inte alls så pepp på detta om jag ska vara ärlig! Skolångesten började komma smygandes redan igår. Jag har verkligen inge lust med en ny termin och nya tag som innebär massa plugg. Jag orkar inte prestera, orkar inte tänka på mina betyg, orkar inte bry mig. Å ändå så måste jag det. It sucks.
 
Ska försöka göra det bästa av dagen ändå. Startat dagen med en god frukost oche ett avsnitt One tree hill, tänkte nu ta och försöka göra mig i ordning och sen fixa naglarna. Har även planer på att ta mig en promenix idag också. Annars ska jag bara slappa de sista timmarna på lovet. Och träna mina barn såklart :) Killarnas träning drar igång nu, och jag är väldigt pepp på en ny termin med dem :) Ska bli riktigt roligt! Efter ska jag vara med och träna själv, första träningen sen jag blev förkyld. Hoppas inte min kropp strejkar allt för mycket! Men det ska nog gå bra :)
 
Ha en bra tisdag mina vänner!
Någon vecka sent, men bättre sent än aldrig som man brukar säga! Här kommer min sammanfattning av år 2012! 
 
Januari
I januari så firade jag en något sen jul med Johannes, fikade jag med fina vänner, tog underbara vinterpromenader och upplevde för första gången magiska Kapten Röd live. Årets första halsfluss
fick jag också. När jag läser tillbaks i gamla blogginlägg så känns det som en bra månad. Jag var glad,
samtidigt som jag gick igenom en förvirrad period, där jag hela tiden funderade på vem jag ville vara och
vem jag var.
 
Februari
 
Hahaha gosh... Fula bilder tyckte jag visst om att ta på mig själv i Februari ;) Jag tillbringade även
mitt sportlov uppe i fjällen i februari, ett sportlov som blev allt annat än jag tänkt mig. Jag låg nämligen sjuk
hela veckan och det blev väl kanske en eller två dagars snowboardåkning för min del.. Jättetråkigt, verkligen.
Mina zebrarandiga jeans, eller svartvit randiga jeans, skrivs det även mycket om på bloggen, och jag införskaffade mig en ny snowboardjacka :) Mathilda tog också hål i örat på mig, och på bloggen så står det om många soliga dagar :)
 
 Mars
Känner att utifrån bloggens perspektiv så var månaden överlag inte speciellt bra! Baciller invarderade min kropp, jag var sjuk och hamnade efter i skolan. Hade lite svårt att hänga med där ett tag. Ändå så fick jag A på det caset vi höll på med. I Mars månad 2012 så försvann även den som betydde så mycket för mig, min lilla extra mamma. Sjukdomen tog över henne, och ur den synvinkeln så är kanske inte mina små baciller något att klaga över.. Du fina, underbara människa, jag hoppas att du har det bra där du är nu!
Såg Hunger Games på bio, blev frälst. Jojjo fyllde 17 år, och det firade vi med en fika och en gurkkaktus (eller en herpeskuk, beror lite på hur man ser det). Premiärgrillade med Micke Wiman för första gången år 2012. Kan i alla fall konstatera att det vara en ganska så tung månad.
 
April
Våren började närma sig lite smått, jag tror att jag hade ett extremt behov av å shoppa här.. eller förändring i alla fall.. Ny schal, ny hatt, ny tröja, ny hårfärg, ny bikini... Under våren så hade jag min lilla identitetskris, jag funderade mycket kring vem jag var, ville vara och vem jag borde vara. Kanske blev shopping ett sett att försöka hitta ett svar?
Micke Wiman fyllde hela 26 år, Matti tog mitt andra hål i mitt öra och jag klädde mig i sommarkläder i hopp om att sommaren skulle komma lite fortare.
 
Maj
Hittade bara massa collage från Maj månad :P Var uppenbarligen ett fan av att skapa collage då :) En värmebölja drog in över Sverige, och jag älskade det. Gick runt i sommarkläder på riktigt den här gången, firade en grym valborg med underbara Agnes. Hade Picknik i Kungsträdgården, besökte Tjörn, var på min första Ravefest, levde livet, firade min systers 15årsdag å... ja :) Hade det jävligt bra helt enkelt :) Många positiva inlägg! Även om det var lite stressigt emellanåt.. Första doppet hann jag med också! Eller.. andra doppet när jag tänker efter, första var på påsken :D
Upplevde Tommys och Carros bröllop tillsammans med dem, spelade och sjöng med Soffi och var allmänt lycklig för deras skull och deras fina dag. Måste säga att Maj var en riktigt bra månad!!
 
Juni
I Juni kämpade jag på de sista veckorna i skolan. Trots denna sommarmånad så stod temperaturen på endast 6 grader en helg. Jag var på gymnasiefest med Johannes gamla klass i Göteborg, Tävlade med mina underbara tjejer, fikade in sommarlovet med fina vänner uppe på fåfängan. De soliga dagarna passade jag på att ligga ute och sola så mycket som möjligt. Jag umgick med Micke Wiman, sova på studsmattan och gitarrspel, standard :) Det blev sommarlov, midsommar. Hade en grym och ännu grymmare midsommar med de jag bryr mig mest om. Jag fyllde hela 17 år och firade samtididgt 2 år med Johannes. Detta firades med resturangmat och shopping i huvudstaden :) Dagen efter bar det av till Peace and Love, mitt livs första festival, och den veckan är oförglömlig ♥
 
Juli
Juli startade med halsfluss.. Jag mådde piss en vecka ungefär, var låg för att jag inte kunde göra annat än å ligga inne alla fina sommardagar. När jag blev frisk så jobbade jag på att måla klart farmor och farfars hus. Jag gjorde smoothies med Hanna, åt goda frukostar och maaaassor med jordgubbar. Provade även att åka longboard för första gången med Micke, fastnade totalt och köpte några veckor senare min egen longboard :) Åt pizza på stranden med fiiina Agnes, hade supermysigt!
Pappa fyllde år, jag besökte ön jag gillar allra mest, Tjörn. Trivdes som fisken i vattnet, perfekta dagar med bra väder, mindre perfekta dagar med dåligt väder. Gick runt när jag paddlade kajak, tittade på solnedgångar, var med Johannes. Jag, Sofia, Ossian och Johannes började umgås mer, vi hade jätteskoj, spelade kort, nattbadade, åt goda middagar och var lite smått galna.
 
Augusti
Jag började med outfits på bloggen, uppdaterade dem ganska så flitigt under Augusti månad. Njöt av slutet på sommaren, passade på att bada och sola när solen ville titta fram. Exprimenterade med mina naglar, och blev ganska så nöjd i vissa fall. Myste med Matti framför Hunger games, bästa filmen ever, och använda mysfilten flitigt :)
Skolan drog igång. OS dag väntade med årskurs 2 och även en vandring drog igång höstterminen 2012. Jag trotsade alla mina rädslor och hatiska erfarenheter och var med, trots att hela min kropp sa nej. Här någonstans förändrades någonting. För när jag hade genomlidigt vandringen, som förövrigt faktiskt inte var så farlig, så insåg jag nog där någonstans att jag klarar av mer än jag tror. Efter vandringen så gick det några månader, och nu kan jag faktiskt sova borta :) Efter 17 år av ångest och panikattacker vid övernattning, så kan jag nu sova borta. Och det har jag att tacka vandringen och skolan för!
Jag umgicks med awesome gänget; Jag, Ossian, Johannes och Sofia. Vi hade stört roligt. Njöt av höstdagar, firade mamma, och bodde i min onepiece!
 
September
Den här månaden innehöll otroligt mycket starka känslor. Regnet öste ner, i prinicp varje dag. Jag tog hand om mig själv, plockade äpplen från vårat äppelträd, tränade, passade på att mysa i det fina vädret när det bestämde sig för att komma. Pysslade ständigt om mina naglar. Var ganska mycket för mig själv.
Min fina gudson kom till världen, och jag känner fortfarande lycka när frågan kom om jag ville vara hans gudmor. Jag upplevde för andra gången Kapten Röd live, med Johannes och mina fina vänner, Jojjo och Bebban. Dagen efter bestämde jag å Johannes oss för att åka dit och bara åka, och det var en grym dag. Ganska så oförglömlig.
Men mest av allt var jag förvirrad. Förvirrad över mina känslor, mina tankar, vad jag ville. Jag skrev dikten "Confusion" som beskriver precis hur jag kände mig då. Allting resulterade i ett beslut om en paus mellan mig och Johannes. Det var ett otroligt svårt beslut, och jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjorde då.
 
Oktober
Oktober. Tankarna snurrade, jag myste i princip hela tiden i min säng. Gick runt i förstora munktröjor och tittade på One tree hill, drömde mig bort. Började nästan varje inlägg med "idag är en bra dag" eller "idag är en dålig dag". Känslorna och humöret gick upp och ner. Också den här månaden skedde en stor förändring. En regnig dag träffades jag och Johannes på ett fik och bestämde oss för att vi inte skulle vara tillsammans längre. Och jag kom ihåg lättnaden över att han ville samma sak, och att jag inte behövde tänka på det något mer. Trårarna kom inte när vi satt där tillsammans. Men påväg hem kom dem på tåget. Då tilllät jag mig känna efter ordentligt, och satt där å hulka för mig själv och hoppades att ingen skulle se.
Mina gympabarn gjorde mina dagar, med sina underbara frågor och förklaringar och kämparglöd. En utav mina största drömmar gick i uppfyllelse, när jag var på första tävlingen med mina grabbar. Samma dag hämtade jag mina grejer i Johannes lägenhet och skrattgrät. Samtidigt som jag var så glad, så var jag så ledsen.
Mina fina vänner från tyresö kom hit för första gången och sov här. Det blev ett väldigt mysigt dygn :) Jag kramade ihjäl Ossian när vi träffades och gick på Norrtälje marknad. Försökte att inte tänka.
Här började jag också träna gymnastik lite smått igen, på lördagar. Och som alltid fick gympan mig att slippa känna för några timmar.
 
November
Fortfarande väldigt upp och ner i mitt humör. Jag var sjuk mycket och låg hemma och vilade upp mig endel. Började träna mer gympa och tittade på de finaste gymnasterna som tog silver på en tävling.Tävlade även med mina egna gymnaster. Umgicks mycket med de som betyder mycket för mig. Många timmar i gympahallen och med fina vänner. Gick på promenader, både höstiga och vintriga. Första snön kom, och jag njöt av vinterkänslorna. Firade Haloween. Var på grymmaste birkatrippen!
Sa farväl till farmor under en väldigt fin cermoni.
 
December
December gick sinnesjukt fort! Jag blev officielt gudmor åt världens finaste Hampus. Carina och Henrik gifte sig, och dagen var bara helt enkelt underbar. Jag levde på risgrynsgröt och njöt till 100% av den fina julstämningen, alla juldekorationer och all julmusik. Upplevde för första gången i mitt liv total snökaos, som bidrog till att majoriteten av alla skolor i stockholm ställdes in, inklusive min. Blev en mys och pluggdag hemma med Johanna, väldigt värt.
En dagstrip till Växjö där det väntades gymnastik. Spänningen och alla miljarder känslor när Sofia träffade Isac (Harry) för första gången. Hade världens mysigaste kväll och morgon med Agnes och Jasmine. Love actually, polkagrisar och myyyys!
Terminen tog slut, firade in jullovet med Jojjo och Bebban. Fick finaste julklapparna och åkte hem och gosade ner mig under mysfilten. Det blev julafton, jag målade mina naglar julfina och klädde mig i min svarta juloutfit. Fick fina julklappar, bland annat träningskläder som jag invigde på självaste julafton.
Spenderade massa tid med Richard och Micke, och drog på mig en förkylning som fortfarande sitter i.
 
När jag tänker tillbaks på året så känner jag mig nöjd. Men när man läser det här så är det ingen tvekan om att mycket har hänt. Många förändringar och mycket tårar, men också så mycket glädje och fina stunder. Jag är nöjd med året, och trots att mycket har hänt så vill jag bara hoppas att det lett till att jag lärt mig nya saker.
Jag hoppas på ett minst lika bra 2013, kanske med lite mer stabilt humör ;) Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 

 
Såhär mysigt hade jag och mamma det igår! Verkligen en bra kväll, vi tittade på Hunger Games, åt pestolax, och avslutade med god Latte och chokladmousse :) Tror aldrig jag och mamma har haft en myskväll bara vi sådär, så det var en liten debut :) Hehe
 
Gårdagen blev jättelyckad! Shoppingresultatet ser ni ovan, allt utom jeansen var på rea så jag tycker att jag lyckades med riktiga fynd, trots att jag var lite sent ute :) Jag och Agnes hade supertrevligt, vi hade sånt flyt och hann verkligen med det vi ville! Eller ja, det jag ville i alla fall, var ju jag som shoppade, hon var mest med som trevligt sällskap! :) Vi åt jättegott och billigt på en resturang, fikade lite och avslutade kvällen med bio. Breaking Dawn part 2 som jag nämnde tidigare. Jag är väldigt nöjd med filmen också, den levde verkligen upp till mina förväntningar och jag är glad att jag såg den på bio! Superkul, verkligen :)
 
Åkte hem till Tommy och Carro sen, hade en trevlig liten pratstund för att sen sova. Kom hem tidigt idag också, så slötittade lite på serier, åt en god lunch, och övningskörde sen in till Täby med Micke :) Nu väntar lite One tree hill titt, sen senare ikväll ska jag och Micke glo på 24 :) Ha de gött!
Min gooooda lunch :)
 
Godmorgon bloggen! :)

Minusgrader idag! Frost ute å allt. Jag saknar snön lite måste jag säga... Hellre snö och upplyst å kallt, än grått och slaskigt och varmt säger jag bara...

Idag ska jag in till stan! Ska se om det finns något kvar i mellandagsrean, gå på bio och ha trevligt :) Ska se Breaking Dawn Part 2 och är väldigt spänd på den filmen faktiskt. Har gillat de andra filmerna väldigt mycket, å alla säger att den här var riktigt bra, så jag har höga förväntningar! Funderar lite på vad jag ska handla och vad jag behöver.. Skulle behöva ett par nya brallor.. Får se helt enkelt, har i alla fall presentkort på Gina Tricot på 600 kr, så det ska väl användas flitigt!

Men först måste jag städa och packa. Ska sova hos Tommy och Carro ikväll så måste ha med mig kläder å grejer!
Vi hörs imorn! Kyss!

Två bilder från gårkvällen :)
 
Min förkylning är bättre idag, men min hals is killing me asså... Pallar inte med den just nu. Den vägrar sluta göra ont, och det värsta är att det känns liksom inte som förkylningsont. Nästan lite som halsflussont, men då hade jag varit däckad vid det här laget... Hm, aja!
 
Idag ska jag ha en lugn hemmadag. Ska fixa gympagrejer, ringa in lite nya killar till min killgrupp och så :) Ska försöka ta mig ut på en liten kortispromenad också. Annars blir det väl serier och te som gäller! :) Ikväll kommer mamma hem, har inte träffat henne på en vecka nu! Hon och pappa har varit i fjällen. Ska äta hos mormor och morfar tillsammans med mamma och farfar, så det blir mysigt :)
 
Hoppas ni får en bra dag! Kyss
Såhär fint var mitt nyår! God mat, fina vänner, grymma fyrverkerier och en hel del skratt :) Nu är det 2013, ett helt nytt år, och jag hoppas att det här året blir minst lika bra som 2012 :) Fast det är jag nästan säker på, för jag har massa saker att se fram emot :)
 
Det kommer en sammanfattning av år 2012 om några dagar, jobbar för fullt med den nu :) Gott nytt år på er!