Blodröda naglar blev det igår!
 
Nu ska jag söndagsmysa framför X-factor! Puss <3
 

10 saker jag tycker om:

1. Gymnastik
2.  Min familj
3. Att vara glad
4. Min dator
5. Bloggar
6. Att myyysa
7. Kaffe
8. Mina gympabarn
9. Mina vänner
10. Godis och andra onyttigheter

 

 

 

9 saker jag tycker mindre om:

1. Sjukdomar
2. Läxor
3. Orättvisor
4. Falskhet
5. Skitsnack
6. Ärtsoppa
7. Att blir idiotförklarad
8. När saker går långsamt
9. Bråka

 

 

8 platser jag skulle vilja besöka:
1. New York
2. Californien
3. Paris
4. Karibien
5. Barcelona
6. Thailand
7. Afrika
8. Egypten



 

 

7 saker jag vill göra i framtiden:

1. Jobba som Au pair i USA
2. Träna upp ett gympalag till SM nivå
3. Bli en utbildad Psykolog för barn och ungdomar
4. Få barn
5. Leva mitt liv med någon jag älskar
6. Köpa hus
7. Lära min gudson om blommor och bin ;)

 

 

 6 saker jag ser fram emot:

1. Min 18 årsdag!!
2. Julafton
3. Studenten
4. Grabbarnas första tävling
5. Att få barn
6. Jultider

 

 

 

 

5 saker som beskriver mig:

1. Lättirriterad
2. Glad
3. Positiv
4. Dåligt tålamod
5. Svårt att tro på mig själv

 

 

 

 

 

4 saker jag är rädd för:

1. Att jag ska förlora någon jag älskar
2. Att jag ska leva ensam
3. Hajar
4. Att jag inte ska kunna få barn

 

 

 

3 filmer jag tycker om:

1. The hunger games
2. Törnrosa
3. A beuatiful mind

 

 

 

 

2 bra låtar:

1. Elegi- Lars Winnerbäck
2. The salwater room- Owl City

 

 

1 sak jag vill ska bli sann:

1. Att jag får leve ett lyckligt och friskt liv

 
 
Dagens frukost :) Frukt fick dominera idag! Supergott!
 
Gårkvällen var så attans mysig! Kantareller på toast, kött med klyftpotatis och chokladfonue stod på menyn! Och självklart massa skratt och prat om minnen också! Maten blev jättegod och jag tror jag talar för oss alla tre när jag säger att vi bokstagligt talat rullade fram när kvällen var slut. Haha!
 
Nu försöker jag handskas med ännu en löjlig syskonfajt, det faktum att min farmor ligger på sjukhus och att jag saknar dig mer än någonsin.
 
Ha en bra söndag!
 
Åå, känner mig så stolt! Har sprungit med mamma på förmiddagen, ökade rundan lite och trots att det var asjobbigt så känns det bra. Körde lite styrka efter också :) Så nu känner jag mig nöjd!
Dagen kommer dessutom bli ännu bättre, ikväll ska jag nämligen träffa mina efterlängtade vänner, Jasse å Agnes! Det var så längesen vi träffades bara för att prata, prata, prata! Så ikväll ska vi laga tre rätters middag tillsammans, titta på ``kampen om blåkulla´´ (vår skolmusikal vi gjorde i 4:an), prata minnen, skratta och självklart mysa! Kommer bli perfekt ♥
 
Nu ska jag och mamma dricka te och fixa naglarna! Men först ska jag ta en varm och lång dusch! Kram
 
Äpplena har börjat komma på vårat äppelträd. Älskar när det enda som behövs är att gå ut
i trädgården för att fixa mellanmål!
Dagens frukost. Smoothie, jordgubbsyoughurt, macka med ost och gurka och kaffe!
Igår var en bra dag har jag bestämt mig för nu i efterhand! Skolan gick helt okej, bokanalysen gick bra å jag kände att jag fick mycket gjort under dagen.
Axel var jätteduktig när vi badade, hoppade från kanten själv flera gånger. Det gjorde inget att det regnade, för jag hade mitt paraply med ögon med mig. Dessutom, är inte regn det bästa badvädret?
När jag kom hem så åt jag god middag med min mamma och pappa, å trots att det känns lite lame att som 17 åring sitta ensam hemma en fredag kväll med sina föräldrar, och titta på Fångarna på fortet och Robert Gustavsson på teve, så kan jag ändå känna att det var precis vad jag ville göra denna fredagkväll. Det blev ändå så bra.
 
Igår var helt enkelt en bra fredag :)
 
 
 
Eftermiddagen/kvällen bjöd på träning hemma på mitt vardagsrumsgolv för att sedan bada lite badkar! Badkar, badbomb, banan och en bra bok= kvällen är räddad.
 
Imorn är det fredag, ska bli så himlans skönt med helg. Har verkligen längtat till helgen den här veckan. Blir en ganska lång dag i skolan imorn dock, sedan ska jag passa Axel.
 
Nu ska jag titta på teve. Puss
 
Torsdag och mina läppar fick idag vara röda! Kort, lugn ganska chill skoldag.
 
Tror det får bli min sammanfattning. Hehe :)
 
Bilder från gårdagen. Fiiina morgonbilder. Det är något speciellt med soluppgångar och ljuset som är tidigt på morgonen.
Igår var jag i skolan, de två senaste dagarna har varit betydligt bättre än i måndags. Skönt! Var även med Sofia när hon klippte sig igår. Tog lite längre tid än jag trott å jag kom hem vid typ halv 9.
 
Dagarna flyer på, händer inte så mycket därför var det lite dött här igår. Regnet öser ner, jag har dock införskaffat mig ett paraply, så det stör mig inte att det regnar längre :) Mest lite mysigt tycker jag!
 
Idag ska jag till vårdcentralen och kolla upp utslag jag har fått. Sedan blir det plugget igen!Slutar halv 3 idag, och sen ska jag direkt hem. Blir lite styrka hemma på vardagsrumsgolvet sen tror jag ;)
 
Hoppas ni får en bra torsdag! See ya!
Såhär såg jag ut idag! Laffie fick komma med på ett hörn ;)
 
Dagen har faktiskt bokstavligt talat sugit! Så oskön dag! Varit på dåligt humör sen imorse, trött å seg å hela kroppen har känts tung.
Vad som fick min dag att lysa, var mina underbara gymnaster! De gjorde min dag. Kärlek till dem ♥
 
Vill tillägga till inlägget innan att mina föräldrar har varit bäst nu när vi kommit fram till det här. De stöttar, finns där, kramar och tröstar i alla lägen.
 
Ni är helt enkelt bäst <3
Nu är det såhär att den här helgen har varit lite extra tung pga en anledning. Jag och Johannes bestämde oss i torsdags för att ta en paus i vårat förhållande. Vi ska båda komma fram till hur vi känner för varandra, och om en månad ska vi träffas och se om vi vill fortsätta med vårat förhållande, eller fortsätta som vänner.
 
Trots att detta känns som ett bra beslut, så är det såklart jättetungt. Vi har ändå pratat med varandra varenda dag i ca 2½ år. Därför är det kanske inte så konstigt om jag är lite nere ett tag, även om jag gör mitt bästa för att inte tänka på det och fokusera på annat.
 
Vad som än händer och hur det än blir så kommer jag alltid att älska Johannes. Han var, har alltid varit och kommer alltid att vara min bästa vän. Kanske är det därför det här är lite extra tungt också. Just nu den här månaden så är det ju min bästa vän som jag är ifrån.
 
Nu vet ni som läser min blogg (alltså ni som står mig närmast) hur det ligger till.
 
 
Detta gjorde jag igår eftermiddag. Mös för hela slanten. Väldigt skön och bra lördag blev det.
 
Idag ska jag också ta det lugnt, håller på att fixa mina naglar nu :) Ikväll ska jag och Richard ut på en jogg, sen blir det nog mysa lite till, fast med familjen :)
Imorn väntar en ny måndag och en ny skolvecka. Ärlig talat så känner jag mig extremt opepp på den här veckan. Väldigt mycket skoluppgifter som ska in. Redovisningar å prov å glosor å fan hans moster! Så ja.. Får försöka ta mig igenom den, det ska väl gå på ett eller annat sätt!
 
Ha e bra dag. Kyss♥
 
Känner bara att jag måste förklara att mina dikter/texter som kommit och kan komma lite då och då inte är skriven till någon speciell person. Det är endast mina känslor och tankar. Inte någon speciell person alltså.
 
Så att ingen sitter där bakom datorskärmen och känner sig träffad ;)
 
English breakfast var det på menyn ja! Åå så gott det var! Dessutom så hade mamma redan bakat sconesen när jag kom ner! Å pappa hade stekt bacon :) Har jag världens bästa föräldrar eller? SVAR: JA!
 
 
Be right back, ska bara springa lite i regnet!
 
Godmorgon bloggish!
Vaken med tuppen! Trodde jag skulle njuta av en lååång sovmorgon idag, men så var icke fallet! Vaknade tio i åtta, pigg. Efter lite vridande och vändande så bestämde jag mig tillslut för att sätta på datorn.
 
Idag ska jag slappa hela dagen. Eller ska försöka ta mig uto ch springa också, annars är det slappa för hela slanten som gäller. Dricka te, baka chocolate chip cookies, mysa i min säng, gå runt i min onepiece, vara ofräsch, måla mina naglar, titta på serier, spela sims, läsa i min bok. Ja ni hör ju, listan kan göras lång med slappsaker!
Men dagen ska dock börjas med en engelsk frukost! Mamma och jag ska baka scones, vi ska steka lite bacon å fixa lite scrumble egs, å vips så blev frukosten höjdpunkten på dagen!
 
 
Bjuder på lite trötta morgonbilder med morronfrilla!
 
Något gammalt något nytt något fult något fint
Något grått något gult något vettigt något fånigt
fuck u, allt känns så jävla dåligt
En känsla en tanke
att älska att hata
att gång på gång vandra samma gata.
Åk iväg kom tillbaks stanna där vara här
så tråkigt så tråkigt, nåt roligt som var roligt
å skratt å gråt å tårar å värme
dra åt helvetet, nej kom närmre.
Något nytt något gammalt något fint något fult
ett tu tre sen var allting slut.
Freeeedag! Så skönt! Skulle åkt till Göteborg i helgen men blev inte så. Blir en lugn å chill helg hemma. Skönt det med.
 
Varit en tuff dag, bara velat åka hem, dra täcket över huvudet å sova. Ska göra mig en kopp te, titta på serier å mysa.

 
Vad tycker ni om mina nya tajts och mina nya skor btw? Jag älskar dem båda :)
Fick en kommentar av min kompis häromdagen å hon tyckte att jag skulle lägga upp vilka bloggar jag läser och inspireras av. Svårt å lägga upp alla, å de flesta bloggar drivs av folk jag känner vilket kanske gör dem lite mer intressanta för just mig, men några bloggar följer jag helt random, helt enkelt bara för att jag älskar dem :)
 
 
 
 
 
Ja, det var väl dem som är populärast av mig just nu :) Ta er en titt vettja!
 
Naglarna ser typ bra ut på bilden. Men i verkligheten ser det inte lika bra ut kan jag tala om. Misslyckades denna gång. Men men, alla failar ibland :)
 
 
Jaa, ni hör ju på rubriken. Ikväll blev det en riktig ta hand om mig själv kväll! Det behöver jag. Behövs inte mycket för att man ska få det där lilla extra ibland. Har duscha (OH MY GOOOOD) hehe, i know, inte så fancy kanske, men jag skrubbade mig med salt, rakade benen å tog en liten extra lång dusch bara. Efter smörjde jag in mig med bodu butter. Har bäddat om mina sängkläder till nya fräscha, bytt sovTshirt å nu sitter jag och målar mina naglar! Känner mig såååå fräsch!
 
Dagen gick riktigt bra i skolan faktiskt! Fick mycket gjort på ett nytt grupparbete som vi började med idag. Känns alltid skön :) Grabbarna var full pott på träningen idag, alltid extra roligt! Träningen gick bra tycker jag :) De har verkligen blivit mycket bättre på att lyssna!
 
Nu mina vänner ska jag fortsätta min kväll med lite bloggläsning! Hugs and kisses
 

Just nu så lever jag på andras bloggar. Jag tittar, läser, kollar outfits, inspireras och blir glad! Det finns så mycket fina bloggar som skriver så bra och lägger ut så fina bilder! Jag vill bara göra allt för att min blogg ska bli lika bra!
 
Just nu dricker te och idag kan jag faktiskt för första gången säga att jag längtar till hösten. Har liksom inte riktigt velat erkänna det, mest för att jag vet att när det väl blir kallt så kommer jag inte vilja ha något annat än värme, haha. Kan aldrig bestämma mig! Men det här mitt emellan nu tycker jag är så tråkigt! Jag vill ha stickade tröjor, stora halsdukar, vantar och mössor!
 
Ska spana in lite kläder på Ellos här någon dag, de har något rabatterbjudande som jag ska utnyttja. Sedan ska jag även införskaffa mig en hatt, ett par mönstrade leggings, ett paraply å nya vantar och halsduk som matchar!
 
Dålig outfitbild, men hann inte ta någon bättre bild imorse.
Måååndag morgon! Yepyep, så är det, en helt ny vecka påbörjas idag. Blir en fullspäckad vecka för min del. Ska träna mina gympabarn idag och imorn, på onsdag ska vi fira morfar som fyller år, på torsdag träna med Hannie sedan hem till Johannes och ha Fifakväll med hans vänner, och på fredag ska jag passa Axel och sedan direkt till Södertälje för att sätta mig i en bil med Johannes till Göteborg och Tjörn. Vi ska spendera helgen där, ska bli asnajs! Ja, och på allt det här skolan också såklart! Hehe. Får se hur trött jag kommer vara på fredag ;)
 
Jag startar i alla fall min vecka med lite sovmorgon, massa koppar te och Vakna med the voice :) Känns som en bra start på veckan!
 
 
Lite bilder från mina senaste dagar. I torsdags så kom jag hem till en färdiglagad middag med tända ljus hos världens finaste pojkvän ♥ Det värmde verkligen i hela mig, så otroligt fin han är. Något som absolut uppskattas!
 
Igårkväll kom jag hem helt utmattad efter dagen. Passade Axel för första gången på länge och det gick faktiskt riktigt bra! Skönt! Väl hemma så var jag som sagt utmattad, trodde jag blivit sjuk men det var nog bara ren trötthet. Fast någon skumt har varit i min kropp för min mage har bråkat lite, både igår och idag.. Konstigt.
Vi rotade hur som helst fram huur mycket godis som helst som låg gömt lite var stans! Sen hur mycket som var ätbart är en annan fråga, haha!
 
Idag har jag och Sofia hjälpt till på en fest. Lite extra cash ner i fickan, det behövs alltid. Nu ska jag ta det lugnt och titta på lite serier. Sedan blir det sängen. Imorn väntar en långdag med gympakurs i Norrtälje!
 
Jag är nog världens lyckligaste på jorden just nu. Jag fick ju ett kusinbarn förra veckan, och idag kom dem och hälsade på. Hampus var såklart hur söt som helst, och där står jag och är alldeles upprymd över hur söt han är och helt plötsligt kommer frågan om jag vill bli gudmor tillsammans med Sofia. Jag är så lycklig! Vilken ära att de ville att just jag skulle bli gudmor åt denna vackra lilla varelse. Jag kunde inte anna än stå där med tårar i ögonen och bara säga ja, gång på gång.
 
Världens vackraste gudson <3
 
Godmorgon mina turturduvor! Värt med sovmorgon! Här har ni min frukost, kaffe, mammas hembakta bröd och naturell youghurt med frön och kanelflingor! Just sitter och tittar på Vakna å läser lite bloggar och äter :)
 
Ha en bra dag! Idag ska Hanna köra slut på mig på gymmet! Puss
 
Detta är vad jag sysslar med för tillfället!
 
 
Jag e föresten extra stolt, för jag sprang nämligen hela vägen idag när jag och mamma joggade! Visserligen bara 3 km, men ett stort steg med tanke på att jag har hatat att springa!
Hemma efter en dag i skolan. Normal dag, inget speciellt. Inte tråkigt, inte roligt. Bara en vanlig dag.
 
Ikväll ska jag dricka te, jogga med min mami, kolla på serier och läsa bloggar! Hoppas ni haft en bra dag ♥
 

Att tänka en tanke som inte finns

En fundering, en tanke, som ingen minns.

Om något lätt, något svårt, något dåligt och något bra

Kunde du förstå, ens höra vad jag sa?

Kom hit, kom hit, kom hit till mig.

Håll mig hårt och släpp mig aldrig

 För hur ska jag nånsin kunna leva utan dig?

Genom glädje, skratt och tårar

Vill jag leva med dig, i hundra sommrar, höstar, vintrar och hundra vårar.

Haaallååå!! :)
 
Tisdagkväll, jag är stört glad för grabbarna var så duktiga på träningen idag, vi hade ett jättebra föräldramöte, skolan har varit bra å nu ska jag bara mysa i min onepiece! Lite statusuppdatering på nuläget.
 
Helgen var super, jag och Johannes blev så sugna på att gå på grönan och bara åka efter Kapten Röds spelning, så vi drog med oss Ossian och åkte dit på lördagen! Bilder från det kommer :)
 
Imorn ska jag vara i skolan, sen hem och bara ta det lugnt. Ut på en liten joggingtur och kolla serier kanske :)
 



 
Dagens och gårdagens outfit kommer här också :)
 
Taggad tjej innan Kapten Röd går på scen!!
Min Kapten Rödväska jag köpte :) Älskar den!
 
Fredagen var bara GRYM! Svårt å hitta ord som beskriver den bättre. Kapten Röd var superbra, fick se hela konserten med både mina fina vänner och världens finase älskling :) Asbra helt enkelt!
 
 
 
Be right back, ska bara kolla Kapten Röd live!
 
Min frukost! Ärlig talat så smakade gröten skit. Så det där gör jag inte om! Nyttigt får faktiskt gärna vara lite gott också..
 
Fortfarande lite sjuk, men bara lite småförkyld. Har ändå ingen skola idag så :) Blir nog Kapten Röd ikväll i alla fall, vilket jag ser fram emot oootroligt mycket!! Ska bli sjukt skoj!
 
Det blir en lugn dag med mycket serier innan jag ska bege mig. Ha de gött!
 
 
Såhär ser jag ut idag :) Ska strax bege mig till Norrtälje, får skjuts av mamma :) Sen åka till Södertälje.
Hoppas på att må bättre imorn så jag kan titta på Kapten Röd! Kyss
 
 
Titta vilka otroligt fina armband jag sprang på här om dagen! På HM, typ 50 kr. Helt klart värt pengarna!
 
 
 
Japp, nu har jag som så många andra blivit drabbad av äckelbaciller. Mest ont i halsen för tillfället å försöker tea bort min halsont :) Te med honung är ju inte helt fel.
Ska ändå bege mig till Johannes idag, så ca en 3 timmars resväg väntar. Inte så tagg på det, men väldigt tagg på att träffa min Hannes ikväll :)
 
Ni har väl inte missat att Nelly har största rean btw? Klickade hem lite sköna prylar och plagg igår! Så fynda ni också nu :)
 
Nu ska jag glo på lite serier! See ya! Kisses <3
 
Sitter under mysfilten med en kopp te. Känner mig inte riktigt kry, lite som att några små baciller håller på att gro i mig. Eller så körde bara Hanna slut på mig heöt idag på styrkepasset ;) Jag hoppas på det andra!
 
Som sagt så var styrkepasset galet jobbigt, men samtidigt så roligt! Älskar att träna med Hanna, hon peppar mig så bra och får mig att orka saker jag aldrig trodde att jag skulle orka. Kommer bli så bra nu när vi ska träna varje vecka tror jag. Köpte gymkort där idag så nu är det bara att träna på.
 
Imorn börjar jag 12:45 (klagar inte) och slutar 15:30. Efter det ska jag hem till världens finaste kille som jag förövrigt saknar som bara den! På fredag är jag ledig och jag ska spendera helgen hos Johannes :) På fredagkväll ska vi dessutom titta på Kapten Röd på grönan!
 
Nöjd med livet ♥
 
Jag känner att det kan vara okej med höst nu. Vi går mot mörkare dagar, det blir plötsligt helt okej att sitta inne under filtar med te och glo på film. Fina outfits, halsdukar, vantar, mössor, stickade tjocktröjor. Allmänt gosigt liksom. Sen får man ju komma ihåg höstens alla fina färger. Underbart!
 
Dagen har dock varit jobbig. Jag har varit fruktansvärt trött, haft galet ont i huvudet å bara varit allmänt irriterad. Tack och lov så gjorde mina småkillar dagen bättre, de var hur duktiga som helst idag på träningen! Otroliga framsteg och det känns bara sååå bra! Nervöst inför tävlingen just för att de är så få, men det får gå ändå.
 
Hoppas på att morgondagen blir bättre, då ska jag träna med Hannie!! :) Mys!
 
Bild från sista doppet
Själv fick man just ett kusinbarn till! Lilla Hampus föddes inatt!
 
Supertrött ikväll! Ska bara softa och sedan sova.
 
Puss!
 
I söndags så sov Ronja här, vi mös å hade mysigt och jag bara känner att jag tycker om dig så himla mycket!
Åter en dag med regn.. Suck. Det regnar verkligen konstant! Både igår och idag. Blä!
Nåja, då kan man ju i alla fall sitta inne och mysa med gott smvete!
 
Min plan nu på morgonen var att gå ut å springa, men jag kände att det inte var så lockande, så jag körde styrka inne istället :) Bättre än inget. Sjukt jobbigt idag trots att det var samma ``program´´ som jag brukar köra. Lite besviken på det måste jag säga.
 
Idag ska jag luncha hos mormor med Ossian! :) Ska bli väldigt trevligt! Blir väl att jag hänger där ett tag, sen ikväll händer något spännande! Ikväll ska jag nämligen barnvakta mina två nya barnvaktsbarn för första gången! Nervös asså! Men det ska bli jättekul! De e supersöta, en tjej på 3 år och en kille på 6 år :) Vi ska väl lördagsmysa lite, titta på teve och sen har jag hört rykten om att killen älskar Xbox (precis som jag!) Så vi kan nog få roligt :)
 
Nu ska jag titta på lite serier och kanske göra mig en kopp te eller två! KISS
 
Jag kör på Onepieceoutfiten idag igen!