Haha ledsen att mina bilder just nu bara består av plugg och träningsbilder men det är inte mycket att göra åt saken :P Min dag igår, gymma - plugga - födelsedagsmiddag för Matti - mysavslut med Björn. Mycket bra lördag! Idag fick jag och Björn en hel förmiddag tillsammans, med både god frukost och hårt gympass inkluderat. Mycket nöjd med dage :) Sparsamt plugg dock, nu har jag precis ätit och ska snart spela lite med Niklas innan jag ska sova. Imorn blir det hårdplugg hela dagen, med två dagar kvar till tenta. Sen är den här tuffa perioden över och jag hoppas så innerligt mycket att jag inte behöver göra om det.
Juridiktentan närmar sig med stormsteg och min nervositet i samma takt. Känns inte som jag gör annat än pluggar, ändå finns det så mycket jag inte kan. Jag hoppas verkligen verkligen att det går hela vägen, det måste göra det!
 
Idag har det i alla fall vart fredag hela långa dagen, jag lyxade till det med bastu efter gymmet och tog paus från plugget på kvällen för att äta middag med Ida! Jättetrevlig kväll och så skönt med ett litet break!
 
Nu ska jag sova. Imorn är det lördag för hela slanten! Puss
 
Måndag blev det igen, snabbare än jag hann säga tjillivippen! Jag är nöjd med helgen, som har varit fylld av härliga barn och fina personer! Igår trodde jag dock att jag hade dragit på mig en halsfluss så det var en lite ångestfylld Frida som begav sig hemåt från Södertälje. Det verkar dock som det var falskt alarm, phu!
Stanna till på Starbucks och bestämde mig att det fick bli min pluggstation. En Pumpkin Latte och LSS-lag senare tog jag bussen hem och bli säng/soffliggandes resten av kvällen!
 
Idag är halsen bättre, jag ska snart till skolan och plugga och ikväll träna världens bästa tjejer. Idag kan jag även säga att jag skriver juridiktenta nästa vecka (skräck) samt att jag åker till Lund och hälsar på mina fantastiska personer där nästa vecka (Lycka).
 
Ha en bra måndag! Puss
Glad fredag hörni!! Min fredag består av plugg.. Hunnit med att gymma på morgonen och inhandla viktiga panikplugga-till-juridiktentan- prylar. Juridikångesten är total och detta:
har varit mitt plugghumör de senaste dagarna. Det är så fruktansvärt svårt så jag vet inte hur jag ska greja detta! Mindre än två veckor har jag på mig att förbereda mig i alla fall och dagen har bestått av genomgång av LVU och LVM samt städning av lagbok. SVAR: ja, det är fultt möjligt att städa en lagbok.
 
Ikväll ska jag passa S, och efter det sova hos Björn :) Imorn ska jag vara barnvakt åt mina underbara kusinbarn, något jag helt klart ser fram emot!! Hoppas ni får en fin helg :) Puss
4 svartvita bilder från lägret i helgen! Det var sannerligen ett helt fantastiskt läger med flera bra samtal, bland annat om mentalträning och om puberteten. Det var en jättebra helg och ett jättebra läger! :)
 
Idag är det onsdag och ute skiner solen :) Min förkylning börjar ge med sig även om jag gick hela dagen igår utan att kunna nysa (trots att jag verkligen verkligen behöver, sjukt frustrerande). Jag har ingen skola idag, utan ska spendera dagen hemma med en hög plugg. Exakt 2 veckor är det kvar till tentan nu, och jag börjar bli sjukligt nervös. Usch.
 
Förövrigt är medelhavskryssning bokad nu, i sommar!!! Ska bli så sjuuuukt roligt, och båten är helt enom och helt otrolig, tappade hakan när jag satt å googlade igår. Shit pommfritt.
Lördag härliga lördag, och jag är typ frisk! Lite snorig å huvudvärk but that's it :) Idag ska jag på gympaläger här i Norrtälje med världens bästa gympatjejer! Ska bli galet skönt å roligt att få spendera ett dygn med dem tokstållarna. Komma hemifrån å inte tänka så mycket.
 
Min hjärna tycks snurra tusen varv i sekundern just nu, och det är i sånna här lägen som jag inte önska nåt annat än att jag bara kunde få stänga av för en liten stund. Men det går inte, och mina tankar och analyser skapar förvirring och frustration i mig, vilket tar på krafterna och blir väldigt utmattande. Det är jobbigt när jag har sånna här perioder, och kanske krävs det lite mer tålamod och förståelse av min omgivning då. Jag vet inte.
 
Men idag ska jag få koppla bort och tänka på annat, umgås med de som får mig att känna mig bäst och i den miljö där jag trivs som mest.
 
Här kommer i alla fall två peppbilder från en solig höstdag på en mycket glad Frida :)
 
Det har och är fullt upp i mitt liv just nu. Det ligger verkligen precis på gränsen å parerar mellan att vara tillfredställande och bra till att glida över och bli bara lite för mycket så allt blir jobbigt. Men än så länge är det kvar på bra sidan, så jag försöker hålla det där! Om man bortser från att jag blivit sjuk då.. Men det är höst och standard för min del, vad som inte är standard dock är att det tagit såhär lång tid innan jag blivit sjuk! Jag har inte varit sjuk sen i våras och jag kan itne komma ihåg senast det tog så lång tid innan jag blev sjuk! Asså WOW!!
 
Det har hänt massa mysiga och roliga saker den senaste veckan, bland annat den mysiga höstmarknaden i onsdags som jag fick gå hand i hand med min Björn! Förra helgen var jag på dagskryssning med härligt gympagäng och på söndagen dagen efter åt jag världens godaste bullar hos världens bästa moster!
Ni får nöja er med dessa bilder så länge! Puss
 
I måndags vr jag och Björn på Hela Sverige Skramla konserten i Globen, som jag berättade om i mitt förr inlägget!
Och WOW vilken kväll!! Helt fantastiskt, så många bra artister, så mäktigt. Jättemycket folk (obviously, Globen är rätt stor) och så f.a.n.t.as.t.i.s.k.t mycket solidaritet. Hela mitt hjärta smälter och kom ihåg hörni, det är detta vi ska fokusera på, all den medmänsklighet och värme som finns runt omkring oss. Alla som under denna kväll och alla andra kvällar skänker pengar, alla de artister som faktiskt ställde upp gratis denna kväll! DET är mänskligheten, och detta är vad vi måste lägga vår energi på!
Kvällen hade inte blivit alls lika bra om jag inte hade haft fina Björn med mig och för mig är det så otroligt fint, att ta ledigt en kväll (och förmiddagen dagen efter) för att göra det här med mig. Jag vet att det definitivt inte är något som Björn kan göra hur lätt som helst och sådär utan vidare, men vi fick en hel kväll tillsammans och nu är jag pumpad med energi.
 
Ha en bra torsdag! (Ja veckorna flyger förbi snabbare än planen) Puss