Tjeeeenare!
Om en timme så drar vi till Arlanda för att sätta oss på flyget till Malta!! Såååå lycklig! Det ska bli så jävla underbart!
Så jag kände att jag var tvungen och skriva ett hejdå inlägg här på bloggen :) Ber er att inte skriva eller ringa mig medans jag är borta, kostar pengar vet ni ;)
Har packat det sista nu på morgonen och spelat lite sims :) Tror jag har fått med allt, hoppas det iallafall. Det finns internet i lobbyn på Malta så jag kommer kunna uppdatera facebooken lite iallafall :) Det är najs!
Nej, ni får ha det så bra här hemma i Sverige, så ses vi om en vecka!! Puss och kram på er <3333


Malta, Here we come!!
Heeej finisar!
Sitter i sängen och chillar galet, har varit en tok skön dag och det är hur varmt som helst!
Idag har jag och Johannes varit vid malmen och badat å solat :) Jättevarmt å skönt! Sen åkte vi hem och tog det lugnt här ett tag, eller jag körde styrka. Asskönt! Sen åkte jag till Mora badet och simmade 500 m med mamma :) Så känner mig väldigt duktig! Så skönt att röra på sig, jag har ju inte kunnat göra det så mycket nu pga foten. Men nu är det mycket bättre och jag går nästan normalt :)
Fick även min Onepiece idag!! Jag fick en i födelsedagpresent men den hade inte kommit då men nu kom den :D Åååå jag är så kär i den, tråkigt att det inte går att använda den så mycket nu när det är så varmt bara :/
På torsdag drar vi till Malta föresten, längtar som en tok. Det ska bli helt underbart! Bara åka ner och slappa och ta det lugnt :) Gud vad skoj det ska bli!
Nu ska jag läsa lite bloggar :) Pöss <33


Nån fin bild jag hitta ;)
Nu har det hänt mycket sedan jag skrev sist!
Jag har haft en toppenmidsommar, firat ett år med min älskling, blivit 16 och haft det allmänt tokbra!
Igår var en utav de mysigaste kvällarna i mitt liv! Jag och Johannes firade ett år och jag fyllde år så vi var i stan och åt på resturan och såg Baksmällan två på bio! Så himla mysigt och gott och helt underbart!
På torsdag drar vi till det varma landet Malta och där ska vi glassa stort! See ya!



Tack för att du finns och gör mitt liv perfekt <3
Häe ligger jag i soffan med ond fot... Japp, ont gör den, jag stukade foten igår på en ``skoj träning´´. När vi körde fotstyrka :P Komiskt om ni frågar mig :P
Ont som fan gjorde det och tre timmar in på natten spenderades på sjukhus. De var inte så farligt ändå, hade räknat med hela natten där. Och min Hannes kom dit också :)
Så idag har jag mest hoppat på kryckor. Kollat min syn också för att kunna få ett körkortstillstånd. Den var bra :)
Nu ska vi snart äta pyttipanna, muuuums! Hungrig!
Just det, måste också säga att jag har världens bästa tränare! Från att jag ramlade och gjorde illa foten igår så tog det MAX 15 sek innan richard var där med linda! Tack vare Richard och Cajsa så hindrades antagligen en enorm svullnad på min fot. Och Cajsa satt där med foten ett bra tag och idag kom richard över för att kolal foten och ge mig ett fotskydd. Grymma tränare!! Ni är underbara <3
Puss på er <333
Yes jag har sommarlov vilket märks här på bloggen!
Räkna inte med vanlig bloggning under sommarlovet, jag slappar för fula muggar och har skoj! Idag är första dagen jag har på datorn på typ 4 dagar :P
Camp Roslagen är iallafall slut nu, otroligt skoj var det medd krävande som sagt! Så det är skönt att det är över också :)
Ikväll kommer Johannes, ganska sent, innan så ska jag träna lite :) Asnajs!
Lite bilder från balen har kommit också, så det kommer nog upp snart :)
Puss på er <333
Hej på er!
Ledsen för att det itne blev någon bloggning igår men det här lägret tar verkligen musten ur än alltså! Så jäkla trött efteråt! Men gud så kul det är :D
Idag så var det grillkväll efteråt, något jg tycker var sådär, men trevligt med gemenskap och att alla får umgås med varandra :) Kom hem run kvart över sex. Körde lite styrka, inte mycket men lite iallafall och duschade :)
Nu blir det en lugn kväll så jag orkar med de två sista dagarna!
Spöregnat har det gjort idag också, precis när vi hade tragit ut Airtrucken idag för att visa upp lite utomhus så vräkte regnet ner! Otur!! Inte roligt.. Men men det är sånt som händer. Hoppas att det blir bättre imorn :)
Nu ska jag äta lite risifrutti! Mums! Puss å kram <333
Vill börja med att ursäkta de suddiga bilderna men hade bara mobilkameran!
Härligaste gänget <3
Heeeeerregud jag har totalt glömt bort denna lista! Inte okej!
Nu ska jag försöka få den klar!
Ska jag vara ärlig så har jag ingen favoritplats direkt sådär. Eller jag älskar att vara hemma :P
Men, min favoritplats är där min Johannes är för tillfället. Just nu är Johannes den enda som faktiskt gör mig riktigt lycklig, glad och lugn. Med honom kan jag vara mig själv till 100%, jag behöver inte dölja något eller vara rädd för att råka prata om något som han inte vill lyssna på. Det är underbart.
Kärlek till honom <3
Tjoo!
Gaaaalet trött efter en lång dag med tidig morgon och 6 timamrs gymnastik! Idag började Camp Roslagen i Norrtälje och jag har varit där sen 7 imorse! Sjuuuukt kul men ack så krävande! 100% koll hela tiden måste man ha, inge vila ingen ro! Men jag får ju hålla på med gymnastik som jag älskar :D
Imorn så behöver jag inte vara där förns kvart i 9 iallafall :) Skönt. Får sova två timmar längre :)
Min älskling åkte imorse också, har inte riktigt tänkt på det förns nu och nu känns det så tomt! Tack och lov så är det bara en vecka kvar tills han e tillbaka :) Längtar efter honom redan.
Nu ska jag kolla ett avsnitt greys sen hämta Sofia. PoK
Inte långt kvar till Malta btw :D
Vill påminna en gång till om Bloggtrafik där du kan få fler besökare till din blogg väldigt enkelt :D
Har skrivit om det en gång tidigare vet jag :) Det är helt gratis, bara att registrera dig :)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=namntorka <------------ Klicka där och registrera dig nu! Vips så ökar din besökar statistik :D
Räkna med dålig uppdatering nu, jag är nästan inte vid datorn någonting!
Bara så ni vet :)
'Nu har jag sommarloooooov!!! Gaaaaash hur skönt ör inte det?! Helt underbart! Jag ska berätta lite om mina dagar.
Igår så hade jag fullt upp hela dagen därför så skrev jag inget. Balen i onsdags var helt underbar! Så jädra fint alla och det var så skön stämning och trevligt! En grym avslutning med min klass, den hade inte kunnat bli bättre! Bilder kommer föresten :) När balen var slut halv 12 så var jag helt slut och åkte hem där min Hannes väntade på mig :)
Igår så var det skolavslutning, bandet spelade två låtar och jag sjöng med Anton på vår avslutningslåt :) Nervös var det men mest av allt ledsamt! Eller väldigt blandade känslor måste jag säga! Så skönt på ett sätt men grymt sorgligt också. När vi gick in till klassrummet sen för att säga hejdå.. asså det var inte klokt. Och hur konstigt det än kändes så kunde jag inte gråta! Det kom inga tårar! Säga hejdå till alla i klassen, vissa ser jag liksom aldrig mer. Och när jag gick ut från klassrummet och tänkte att det här är sista gången som jag går här. Helt galet. Jag har fortfarande inte fattat det. Jag sitter och tänker tillbaka på roliga minnen som vi har haft och gjort också helt plötsligt så tänker man att jag kanske aldrig ser dne personen mer. Jag ska inte tillbaka dit i höst till samma klass.
Det är helt sjukt.
Efter så var det iallafall Ossians student! Min Ossian har blivit stor! Det var trevligt, fast väldigt drygt att åka omkring i tre timmar när vi väntade på Ossian när han var på sitt flak :P
När vi kom hem runt 21 så skulle Johannes absolut bada så vi gick ner och han fick bada och sen gick vi upp och la oss. Nu ligger han och sover här bredvid mig. Sötisen.
Jag skriver mer sen och bilder kommer! Puss <333
Här e lite bilder från avslutningen :)
9B, Jag älskar er, ni är helt underbara. Kommer sakna er så ♥
Nu ska jag snart iväg till balen! Håller på å fixar mig.
Spelningen för Roslagsbro idag gick grymt! Så roligt! Känns lite sorgligt att det är slut men så mycket andra känslor just nu så jag har inte riktigt tänkt på det.
När jag kommer hem så väntar min älskling här hemma och vi ska mysa gärnet! Saknar honom så!
Måste dra! Puss å kram på er och önska mig en lyckad kväll! <33
Hej på er!
Tisdag, sista hela dagen för mig i skolan, och jag har inte ens gått hela dagen i skolan :P Vi fick sluta tidigare för att vi itne hade något att göra :P Så nu har jag just legat ute och solat lite och duschat :)
Slutet börjar närma sig nu och idag höll våran klassföreståndare ett litet tal för oss och sa några ord till varje elev i klassen. Jag börjar nästan gråta! Fatta att vi ska splittras! Gaaash! Så jävla skönt och så sorgligt. Mycket blandade känslor måste jag säga.
Imorn så ska bandet spela upp för Roslagsbro, så ikväll blir det genrep. Sedan ska jag se till att få mig en riktig skönhetssömn för imorn ska vi upp tidigt och iväg + att jag ska klippa mig på eftermiddagen och det är bal på kvällen och det lär bli en sen kväll! Och när jag kommer hem från balen så väntar min älskling här på mig :D Som jag har saknat honom!
På torsdag blir det upp tidigt igen för att gå på skolavslutning, sedan direkt till kusin vitamin som tar studenten! Gisses jag hnger inte med i svängarna här! Jag har inte inset att jag slutar grundskolan och kom igen, Ossian var ju lika gammal som jag är nu för inte alls längesen!
Som ni hör så har jag fullt upp nu i några dagar, så jag kommer inte skriva extremt mycket.. Ni får ha förståelse :)
Nu ska jag fixa med lite grejer! Puss på er <333
Idag är det Sveriges Nationaldag :) Vi ska snart åka iväg till Rothmans och äta lunch :) Mysigt värre!
Det är fint väder idag me :) Lite lagom sådär, inte för varmt men absolut inte kallt. De gillas!
Jaa, jag har väl itne så mycket och skriva egentligen. Imorn så börjar skolan igen, men det kommer bli värsta slappdagen för vi har inget att göra! Skööönt! Och när jag kommer hem ska jag ta det lugnt och vaxa mina ben :P Aj! Men vill man vara fin så får man lida pin :)
Just de vet ni vad arg jag blev eller! Jag ville ju gå och kolla på En svensk tiger när dem spelade på en festival men då är ju jag på malta!!! Så jag kan itne kolla :( Inte för att jag är ledsen över att vara på malta men vill veeeerkligen se dem spela! Så jag hoppas hoppas hoppas att de ska spela i sthlm någon gång i sommar :) Blivit galet fast, lyssna på dem hela dagen igår och håller på att pressa sönder deras låtar... Inte okej! Men jag kan inte sluta :)
Nu ska jag pressa deras låtar lite till :) See ya!
Hej sötisar!!
Sitter å lyssnar på en svensk tiger :) Börjar bara gilla dem mer och mer måste jag säga! Vill åka å kolla när de spelar på en festival i sommar men attans vad biljetterna e dyra! Inte okej! Hoppas att det kanske blir något ändå.
Idag är det iallafall inte liak fint väder, men jag ska inte klaga! Skönt å sitta inne lite. Har varit och kollat lite på våra grannars hundvalpar. Sååå söta! Snart ska jag nog kolla på film med Sofia och Mathilda. Var bara tvungen att skriva ett blogginlägg först ;)
Imorn så ska vi äta hos familjen Rothman! Mycket trevligt! Var så länge sen vi gjorde något med dem nu! Fast sen måste vi jobba runt 3 så blir inte jättemånga timmar :( Men bättre än inget!
Nä nu ska jag titta på film! Puss å kram <333
Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, men vem kan sitta inne framför dumburken en dagar som dessa?
Vädret är strålande och jag har tillbringat två dagar med att chilla på stranden :D Eller jag har jobbat och köpt skor också :) Hittade mina balskor och jag blev kär i dem! Även lite rädd för mig själv då det är klack på dem och de nästan är rosa!! HALLÅ HUR HÄNDE DETTA??! Men jag älskar dem! Så är fallet :) Jag ska lägga ut bild på dem.
Igårkväll så var jag Hanna, Sofia och Mathilda ut och rodde med båten också :) Så mysigt! Nu börjar det verkligen kännas som sommar!
Just nu har jag just duschat och smörjt in mig med after sun, naiv som jag är så tänkte jag att näädå jag behöver inte smörja in mig med solkräm, jag bränner mig inte.. Hm, jag kanske ska tänka om?? Tror jag har bränt mig faktiskt.
Lyssnar på Generation Y också :D Frida faaaaaast!
Nej nu ska jag fortsätta och ha det bra! Puss på er <33
En Svensk Tigers hemsida, äääälskar låten Generation Y!!! Lyssna på den!! Och dem andra låtarna me :P Men Generation Y e bäst tycker jag :P
http://ensvensktiger.net/ <------------- En Svensk Tigers hemsida, låten finns där och på spotify :)
Hej på er!
Härligt torsdag, idag ska jag göra ingenting!! Jag kommer inte ens ihåg när de hände senast! Ingen träning, inget jobb, ingen skola, jag ska bara slappa! Har just kommit ut från duschen och nu väntar jag på att Mathilda ska komma ut :) Inte sett den bruden på evigheter så ska bli mys att hon kommer ut :) Och imorn kommer Hannie ut också!! :D
Saknar Hannie sååå mycket! Vi ska kolla på balskor till mig :)
Men hörni, igår var det ju faktiskt 1 Juni, och jag har inte skrivit någon planering! Så det får bli till att göra det nu!
♥ Spela upp med bandet :)
♥ Skolavslutning!!!! :D
♥ Johannes kommer hit :)
♥ Balen i skolan :)
♥ Jag fyller 16
♥ Midsommar
♥ Vi åker till Malta! :D
♥ Campus Roslagen
♥ 12 timamrs med gympan :)
♥ Grönan med gympan
♥ Kussen tar studenten!!!!
Ojojoj lång lista! Men så jävla roliga grejer så gör ingenting! Asså fattar ni att om en vecka så får jag sommarlov!!
Jag går ut nian! Jag har gått klart grundskolan och ska börja gymnasiet! Det är fan helt sjukt. Jag har gått med en del från min klass i 10 år!  TIO ÅR!!! Det är typ min livstid nästan :P Och nu ska vi splittras! Alla åt olika håll och en del lär man aldrig se igen. Det är sorgligt. Samtidigt så jävla skönt. Nu är det klart. Nu kan man börja om, vara vem man vill vara, nya vänner nytt umgänge, ny miljö. Ja, typ nytt liv :P Mitt liv kommer förändras så satans mycket! Johannes flyttar hit, så jag kommer halvt bo hos honom. Jag ska gå skola i Stockholm, lära mig stockholm, jag hittar fan knappt till T centralen! Haha. Man säger alltid att man ska hålla kontakten med alla vänner och de, men jag lovar att två veckor in på höstterminen så har man inte kontakt med någon. Möjligtvis någon kommentar på facebook här och där. Sen så kanske man hittar tillbaka efter några år. Men vad vet jag.
Äh, nu blev det ett sånt där långt inlägg! Ha en bra dag! <3
Snart splittras vi mina vänner!
Godmorgon på er!
Fortfarande sjuk men är bättre iallafall. Typ bara halsen som glr ont och en jävulsk blåsa under tungan. Fast halsen e ändå bättre än igår :)
Igår så var det avslutning med gympan både för killarna och för min grupp. Killarna var superduktiga som vanligt och min grupp me såklart :) Ja kunde dock inte vara med ju eftersom ja e sjuk.. Segt. en ganska skönt med en liten paus nu. Även om jag kommer sakna mina älsklingar som bara den!
Idag blir en tråka tråk dag. Måste nog iväg och repa en liten stund ikväll, vi ska visa upp nästa vecka. Så typ sista reper. Neeeervis!
Jag ska lägga upp bilder på småtjejerna också, har inte så mpnga dock.. Förhoppningsvis så tog någon lite kort på killarna igår också som jag kan fp kopiera :)
Puss på er <33