Detta har jag sysslat med denna morgon! Riktigt nöjd faktiskt om jag får säga det själv, lite lagom roligt men ändå snyggt!
Har även hunnit ta en dusch, tagit en promenad med Laffie, sagt hej och hejdå till farmor och farfar och packat!
Nu har jag precis sagt hejdå till familjen som åker till Ottsjö redan idag och planerar på att strax äta en liten lunch!
Imorn sticker jag och Hannes tidigt, vi ska bila upp, och jag får se om jag bloggar något mer innan med tanke på att han kommer hit om några timmar. Vi får se!

Annars så önskar jag alla en trevlig vecka! Puss på er <33
Hej på er!
Har just kommit hem från träningen med mina barn :) Den gick helt okej, många bort idag också men ändå fler än förra gången :)

Känner mig väldigt trött och sliten just nu, vet inte riktigt vad det beroro på. Kom nu på eftermiddagen, jag har massa växtverk i mitt ena ben, är seg och känner mig bara allmänt konstig i kroppen... Kan tänka mig att det är ite pms som spökar, den brukar ha makten att göra lite som den vill. Kan mycket väl vara att man slappnar av också efter att ha hållt igång så i skolan nu i 6 veckor. Får hoppas att det känns bättre imorn.

Just nu sitter jag uppkrupen i min säng med mysfilten, kuddar och mina nallar :) Hihi så skönt så! Min dag har verkligen varit toppen, jag vaknade imorse runt 09:40, alldeles lagom var klockan, gick upp och åt en frukost framför teven. Efter det så var jag duktig och plockade i ordning lite, vek lite tvätt för att sedan gå ut med Laffie och hälsa på farmor och farfar en snabbis :) När jag kom hem så skrev jag lite mer på mitt CV som jag har börjat med, dammsög och sen tog jag ett suuuuperskönt bad! Var jättemysigt!

Vi får ju inte heller glömma att det har fötts en liten prinsessa idag också! Det är det enda dem snackar om på teve! Det är ju förståerligt i och försäg..

Nej, nu ska jag nog titta lite på teve! Halv åtta hos mig börjar ju faktiskt nu! P O K

Sitter å chillar framför Big Brother :) Slut snart tyvärr :(

Har haft en sjukt trevlig kväll med Mikael Wiman och Soffi, vi spela gitarr och sjöng å det var stört roligt! Ville bara säga det känner jag :) Väldigt nöjd med kvällen och början på mitt lov!

Nu funtar jag på att äta lite chips, men får se hur det blir med den saken! Puuuuss!!!
Hej!!! Jag är ute efter att par svartvit-randiga jeans, vart köpte du dina?

Svar till Sara B- Jag köote mina svartvit randiga jeans på Weekday :)
Spooooooortlooooooov!!

Yeeeeah sportlov nu! Mitt sportlov startade faktiskt klockan halv 10 imorse efter jag hade gjort mitt kommunikationsprov. Så jäkla najs! Startade den första timmen på gymmet också vilket känns bra det med. Nu är jag hemma hos mamsen och papsen och ska vara här tills jag och Hannes åker till fjällen på lördag! :) Resten av familjen åker redan på fredag så jag och älsklingen hinner få en liten myskväll här på fredagkvällen innan också :)

Ikväll ska jag vara med Mr. Wiman, stört kul, så längesen vi umgicks nu!  Får se vad vi gör, men något kul ska vi väl kunna hitta på ;)

För stunde så laddar jag ner ett Big Brother avsnitt, har missat lite här nu och måste ju komma ikapp ;) Har även börjat jobba lite på mitt CV idag. Svårt de där asså..

Ni får ha det så bra!

.... om att i sommar göra musikvideor till låtar som redan finns.. Vore otroligt häftigt och roligt. Skulle i så fall ta hjälp av min syster och kanske några av hennes kompisar (de vet liksom ingen än, detta är bara i mitt huvud än så länge) så att de får agera ``skådespelare´´ i så fall..
Jag har dock mycket roliga idéer och saker jag vill göra men är ofta dålig på att genomföra dem.. Så får se om det blir något som blir av! Hoppas det!

Ooo sovmorgon, härliga sovmorgon! Har sovmorgon till 13 idag med, boooooja!! Lite slapp såhär två dagar innan lov! Inget mig emot!
Sitter därför än en morgon med Vakna på i bakgrunden och dricker te! Självklart är mysfilten med på ett stort hörn också! Alltid!

Men hörni, idag är det faktiskt en liten speciell dag! För det första så fyller Ebba 16 år idag! Grattis på dej finis!
För det andra så är det ju faktiskt fettisdag :D Yeeeey! En dag endast anpassad för att vi ska få ett skäl till att äta onyttigheter! Typ.. Jag gillar sånna dagar i alla fall :) Så ikväll blir det förhoppningsvis en och annan semla!

I skolan så har jag två lektioner, matte och idrott. Sedan ska jag bege mig till mina favvokillar och vi ska köra lite gymnastik så att det ryker om det! Ser helt enkelt ut som att min dag kan bli helt okej.

Nu måste jag kolla lite mail! Kraaaamisar!




Min nya jacka :) vad tycks? Själv är jag otroligt nöjd!
Sitter och lyssnar lite på Tumbuktus nya album pusselbitar :) Verkar helt okej en så länge, men han är ju bra så :)

Denn måndag bjuder på sol, känns som jag börjar bli lite bortskämd med soliga måndagar ;) Jag har min egna lilla mysmorgon nu, dricker te och tittar på lite Vakna, som jag brukar på måndagmornar! Så skönt så! Älskar också att jag får lov om endast 3 dagar, überglad! :D Ska bli riktigt skönt!

Idag ska jag gå i skolan ett par timmar, efter det så blir det bada med Axel och sedan hem och chilla. Måste plugga lite till kommunikationsprovet som är på onsdag, så ska försöka börja lite ikväll.

Igår så var det ju säsongsstart av Big Brother!! :D LYCKLIG TJEJ! Så nu i 106 dagar blir det Big brother på kvällarna ;) Ser ut att vara en hel del intressanta människor i år också så det kan nog bli en spännande säsong!

Nej, nu ska jag nog göra mig en till kopp te! Ha en fortsatt trevlig morgon och dag! <3

Heeeej :D
Lite off på bloggen såhär på helgen, har bara myyyst med min hannes :) Och köpt en ny jacka :D En skidjacka, riktigt snygg är den!

Just nu så har Hannes fått någon sorts städpanik och fått för sig att städa hela lägenheten, får nog ta och hjälpa honom snart. Vi planerar inte på att göra något speciellt idag, ska bli skönt. Lite latis kanske men vafan, det är ju helg :D

Förövrigt är jag stört taggad till sommaren! Längtar som attan, vill ha värme, gå runt i korta shorts med dräsiga solglasögon! Åååå jag längtar så!
Det är även endast 3 skoldagar kvar tills jag får lov, detta gör mig väldigt lycklig! Jag liksom skuttar fram nu det sista känns det som ;) Ett kommunikationsprov kvar, annars tror jag inte att det är så mycket mer :) Me like!

Nej, nu måste jag hjälpa till här asså! See u later!


Sooooommar!!
Snart helg igen :D Tiden går så fort nu, veckorna bara flyger förbi! Gör inte mig något dock, jag längtar till sommarn så :D Fast först så ska jag ju faktiskt åka bräda med min älskling så det får bli det första jag längar till! Nästa lördag sätter vi oss i bilen och åker norrut :) Ska bli asnice!

Idag var det plugget som gällde, det var okej. Hade en diskussion på engelska inför lärarn som jag var lite nervös för men det gick helt okej tycker jag :) Skönt att inte behöva tänka på det någe mer.

Efter har jag tränat mina små söööta brudar, de var bara 9 st idag! De ska vara 22 ;) Så ja, det var en liten men glad skara som fick gympa idag :) Blev en del lek men även en riktigt bra friståendetränare där vi övade på att få dem att hitta takten. Inte lätt det där men takt..

Helgen bjuder på lite shoppng till skidbacken med Johannes :) Vi tänkte dra till Heron City och handla lite där. Hoppas jag hittar något snyggt, ska framförallt leta efter en hjälm :)

Ha en fin kväll människor! Kisses


Ett stort + är att solen har tittat fram mycket på sista tiden! Det gör mig glad :)
Heeeej på er!
Jag är helt slut! Har varit och klättrat med skolan idag och satans vad trött man blir! Det är sjukt jobbigt! Det trodde jag aldrig, jag som hade dåligt samvete innan för att jag skulle skita i gymmet :P Jag hade aldrig orkat gymma efter! Det var riktigt kul dock, man får värsta adrenalinkicken! Trodde inte det skulle vara så speciellt men det är ganska häftigt faktiskt :) Så de rekomenderar jag er att göra om ni inte har höjdskräck!

Nu försöker jag laga mat, currykyckling med ris, det går sådär måste jag medge.. Svårt med ris. Hoppas det blir gott och går att äta sen i alla fall! Har en sjuk Hannes här hemma idag så blir till att ta hand om honom ;)

Ha de gött!

Lycka till idag! Alla <3 dag år en bra dag and ut brings luck! Och även om jag vet att du troligen inte läser det här så vill jag att du alltid ska komma ihåg att jag älskar dig <3
Morning people!
Det ser ut att bli ännu en solig dag vilket inte gör mig något :) Humöret blir bättre då tycker jag! :)

Min morgon har börjat bra, har pysslat med lite förberedelser till Alla <3 dag som är imorgon. Det har ni inte glömt va? Passa på att vakta upp de man bryr sig om lite extra mycket, det ska jag göra i alla fall :) Efter jag har tränat mina smågrabbar, höhö :P Åker tillbaks till Hannes efter i alla fall så att vi får tillbringa lite av kvällen tillsammans :)

Just det, min helg kanske man ska berätta lite om! Den var supermysig, Matti var hos mig i lördagskväll till söndagmorgon och vi hade supermys! Tittade lite på gladiatorerna, pratade och åt chips och godis :DOch lyssnar på det här *trumvirvel* Hon t og hål i mitt öra!! :D Superjätteas snyggt blev det! Är väldigt nöjd, och det gjorde inte så ont jag trodde det skulle göra heller ;) Så nästa gång vi träffas blir det ett till har vi bestämt! Hoppas att det inte dröjer allt för länge bara!
Igår på dagen så åkte vi och firade min kusins flickvän Carro som fyllde 25 år! Tittade på deras nya hus som egentligen är snart ett år gammalt men igår var första gången vi var där! Nu är ju itne 1 år speciellt mycket iof det heller.. Aja, det var väldigt fint i alla fall :)

Dagen ser ut som alla andra måndagar: Skola, passa Axel och åka hem å äta middag å titta lite på teven. Inte überintressant men alltid något!

Ha en fin dag mina vänner!




Mohahaha, fina bilder :D
Halli hallå alla där ute!
Jag har just startat min dag med ett härligt yogapass! Känner mig alldeles härligt skön i kroppen nu och det var riktigt nice! Rekomenderar verkligen! Hittade någon yoga dvd här hemma som var superbra så det är min nya favoriträning nu tror jag ;) Kanske ska införskaffa mig en egen? Vore något.

Nu gör jag inte så mycket, sitter vid datorn och lyssnar på härlig musik. Funderar på att fixa mina naglar idag. Får se om jag orkar.

Ikväll runt 17 så kommer mina fina vän Mathilda Norman hit och ska sova här :D Ska bli underbart mysigt! Vi ska prata å mysa och äta godis å chips :D Ha en riktig lördagskväll med andra ord! Var längesen vi träffades nu. Jag känner mig på lite wild and crazy humör också och funderar på om man kanske skulle låta Mathilda ta hål i mitt öra? Vad tror ni om det? Ont säger jag, men billigt å bra :D Hon har tagit en del hål på sig själv och andra med så hon har ju vanan inne om man säger så ;) Är lite super på ett till hål i örat.. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag läsa lite bloggar ochkolla fejan! Hugs and kisses <3


Bild från förra våren! <3



Nyduschad, nyrakade ben, nybäddad säng och goooodis! Älskar livet just nu! <3
Freeedag :D Ååååå så skönt! Och äntligen så har jag köpt mina zebra jeans!! :D Som tydligen inte var zebrajeans enligt mamma och sofia... De var tydligen bara svart vit randiga :P Men, jag bryr mig inte om vad de kallas, snygga är det iaf! :D
I skolan så hade vi bara två lektioner idag, varav en tittade vi på skröckfilm. Godsend såg vi på, lääääskig! Jag tittade inte ens på slutet ;) Höhö. Men sne så hade vi tyska iallafall och det gick bra :)
Ser fram emot kvällen och helgen, det ska mysas för hela slanten! det gillas! Men först ska jag hjälpa Sofia städa rummet (I know, jag är en snäll syster), hon kommer nämligen ingen vart för tillfället... får styra upp saken nu!
Have a nice weekend!
Hej finisar!
Torsdag idag, vilket betyder att imorn är det fredag! :D Kort dag för mig imorn, slutar klockan två och ska sedan åka hem till mamma och pappa och tillbringa helgen där :) Mysigt! Umgås lite med syrran min och träffa Mathilda som kommer ut på lördag! :D Så ser ut att bli en bra helg för min del :)

Nu har jag precis gjort min för en gångs skull lätta tyskaläxa, vi skulle översätta en tysk låt till svenska. Jag valde en jättelätt barnlåt :P Höhö, smarta jag! Ska väl inte ta åt mig alla ära, det var faktiskt pappa som kom med förslaget ;)

Dagen har varit seg och ganska tråkig. Vi hade prov i naturkunskap och det gick bra tycker jag. Annars hände inte mycket, hade lite engelska och en håltimme.

Nu ska jag chilla lite mer och bara njuta av att vara hemma å mysa under min filt :) Kjam!


Bjuder på den!

Detta är dock ngt jag ser fram emot mkt!
Känner att denna vecka kan bli stressig då jag bara bokar in mer och mer grejer trots att jag vet att jag har mycket läxor den här veckan! Shame on me!
♥ Jag tror jag lider av seperationsångest och misstänker att det är därför jag inte kan sova borta trots att jag är snart 17 år... :P

♥ När jag pratar om JSM laget i NGF så säger jag fortfarande vi, trots att jag inte tränar där längre

♥ Jag älskar att analysera saker, speciellt texter, och kan bli helt till mig när jag hittar ett fint citat från en låttext

♥ I fredags upptäckte jag att jag kan skriva dikter som rimmar.. Och det lät dessutom ganska bra.

♥ Jag ska förmodligen till Peace and Love i sommar

♥ Jag är otroligt glad för min systers skull <3

♥ Jag lider förmodligen också av en gnutta schitzofreni

♥ Jag älskar att vara ensam


Lite bilder från min helg :)

Igår tog jag buss och tåg till tyresö för att träffa Bebban och Jojjo, vi åt goood thaimat och lyckades faktiskt bli klar med våran uppvärmningsdans! Superskönt, jag har oroat mig för den här i flera veckor! Månader till och med! Haha, i typ ett halvår nästan :P Nu ska den bara visas upp också.. Nervös.

Idag ser det ut att bli fint väder, temperaturen har även höjts en aning, nu är det endast -10 grader! Rena sommarvärmen va!

Dagen ser faktiskt ut att bli riktigt mysig, ska åka in lite tidigare till skolan för att äta lunch där, ska träffa vännerna halv 12 tror jag det var trots att vi börjar 14:10! Vi ska som sagt äta, sedan träna! Duktiga tjejer här vare ja! Jag tror jag ska simma.. Sedan ska jag göra något mycket efterlängtat! Jag ska köpa ett par råcoola jeans som jag har sett på Weekdays! De är zebrarandiga och jag har värsta snygga outfiten med de byxorna i mitt huvud :D Får se om det kanske kommer upp något på bloggen, jag är ju inte så mycket för det här med att lägga upp outfits men vem kan inte ändra sig, right?

Hoppas denna måndag blir en bra start på eran vecka!!

P.S. jag höll just på att skriva zebra med s... Och publicera! Dags å vakna Mr hjärna!

Tjoo ba!
Lördag idag, älskart! Jag och Hannes ska snart ut på en promenad i det fina vädret :) Har haft en riktig segmorgon, legat länge å dragit oss i sängen och ätit god frukost :)

Bloggningen har legat lite på sidan, har inte riktigt haft tid att blogga. Just so u know.

Imorn blir det att dra till tyresö och hälsa på fina vänner, vi ska göra en läxa som ska vara klar på tisdag.. Suck.. Aja, trevligt å umgås lite med dem  iaf! :D

Extremt ointressant och tråkigt inlägg, men det får det bli ibland.. Puss!