Tjena!
En underbar onsdag avslutat. Eller nästan iallafall.
Har varit en väldigt bra dag :) Först dagiset, var ganska kul idag :) Inte lika långtråkigt. Åt god påsklunch och påskpysslade. Aldrig fel!
Efter de tog jag bussen in till Norrtan för att möta upp älskade Agnes :D Gick in på cafe landkrabban där hon praoar och tog mig en bulle :) Vi fikade lite när hon slutat sin prao för dagen och begav oss sen til HM för å kolal lite kläder. Hann inte kolla så länge men ändå tillräckligt :) Underbart å se dig igen gumman! <3 Var evigheter sen!
Sen tog jag bussen till Grind för att träna barngrupperna :) Killaran var ganska stökiga som vanligt men ändå mycket bättra på å lyssna än förra gången :D Lyckades få till lite vettig träning på slutet där efter alla lekar.
Tjejerna var också jätteduktigt, vi övade på kullerbyttor idag :) Så söta dem e!
Nej nu ska jag packa! Åker ju till fjällen imorn igen. Ha de bäst pussar <333


Vi två för alltid gumman <33
God morgon mina turturduvor!
Onsdag och solen skiner :D Me like! Älskar verkligen när det är sol!
Idag blir det först prao på dagis och efter de träna barngrupper :) Måste komma på något som gör att killarna blir helt slut så dem inte är så vilda :P Antar att det får bli en massa springlekar. Brukar dock inte funka. Jaja jag hittar väl på något.
Nu måste jag kila. Fick bli ett kort inlägg.. Ha de bäst pussar <333


Fin sommarbild på syrran :)

Träningen gick riktigt bra idag :D På matta övade vi på varven till Tullinge tävlingen som är om några veckor och de gick riktigt bra :D Lyckades få till några skruvar på salton, är inte perfekt men ja gskruva iallafall :) Sen körde jag handvolt frivolt själv :D Utan pass! Bara sådär :D Kändes riktigt bra!
På hopp gick det bra också, övade massa skruvar å armdrag. Dock känns det inte som att jag utvecklas någonting på hopp. Känns som att jag bara står å trampar på mina helskruvar. Lyckas få till en och annan 1½ skruv men den kraschar jag. Står still helt enkelt. Vill gå vidare. Aja Richard säger att de kommer släppa. Synd bara att jag har sånt jävla dåligt tålamod :P 
Just de vann över Richard på stå på händer idag igen ;) Richard du får börja öva lite tror jag minsann! Blir ägd av din egen gymast... Inte bra de här ;)
Nej nu ska jag dra! Ha de bäst puss <333

Hejsan!
Hemma från praoen nu. Gick bra :) Lite långtråkigt. Var nog inte något för mig de här. Men bra att jag vet de nu iallafall :)
Kan ju passa på å berätta lite om gårdagen. Micke kom ju sen. Vi skulle spela gitarr men kan inte säga att det blev mycket till gitarrspelande. Satt mest å mixtra med min akustiska gitarr jag fick i julklapp. Eller han mixtra med den. Den är typ trasig. Så han ska åka tillbaks med den till affären där den är köpt och se om det går att fixa. Tack för hjälpen Micke :)
Efter så kollade vi på en film. Allt för min syster heter den som jag kanske nämnde i förra inlägget. Den var så sjukt sorglig! Men kan stolt säga att Micke börja gråta före mig ;) Men kunde inte hålla tårarna tillbaka jag heller sen tillslut :P Men den var riktigt bra! Verkligen värd att se!
Nu ska jag snart bege mig till Roslagsskolan för att träna :) Ska bli riktigt kul!
Ha de bäst pussar <333

Hejsan!
Nu e jag hemma igen :) Haft en otrolig helg i Göteborg :D Vi har tränat så sjuuuukt mycket! Först kom vi dit runt 18 i fredags och då var det bara direkt å käka lite för att sen träna fristående, balett och sen tumbling å matta :) Gissa om vi var trötta efter de :P Sen tränade vi hela dagen i lördags. Tog det lite lugnt på kvällen efter middagen. Och på söndagen var det upp tidigt för att tävla. Fast vi var typ inte med i tävlingen egentligen :P Vi var utom tävlan för att det var en regionstävling. Men såklart så kom nerverna iallafall :P Jag var toknervös tills efter förträningen, då släppte den värsta nervositeten :) Och sen gick det riktigt bra på tvälingen! Kommer tyvärr inte ihåg poängen men vi fick asbra på matta :D Med svåra varv som vi knappt har tävlat med förut! Asroligt verkligen! Tyvärr har jag inte tagit en enda bild, glömde helt bort de. Så ni får klara er utan bilder :P
Träffade även Johannes för första gången också :D Vi har chattat sen i sommras och träffades nu för första gången i Göteborg där han bor :) Underbart! Blev inte speciellt länge men bättre än inget iallafall :)
Ja de var lite om helgen. Nu om dagen.
Har praoat på mit gamla dagis idag :) Kul å träffa gamla dagisfröknar och sånt :) Barnen var jättesöta :P Dock tycker jag det var lite långtråkigt. Tror inte jag skulle kunna jobba som dagisfröken.
Ikväll kommer Micke, vi ska spela gitarr och kolla snyft film :P Allt för min syster tror jag den heter om jag inte minns fel. Aja nu ska jag dra! vet att de blev ett långt inlägg men fick bli så nu :P Puss å kram <333


Älskar er girls!! <333
Jahap då var ännu en dag avklarad. Imorn drar jag till Göteborg med brudsen för å tävla å träna :) Lär bli en händelserik helg :) Dock är jag extremt nervös eftersom jag itne varit med på en enda träning den här veckan. Fast vi har ju hela lördagen på oss. Aja får se hur de går.
Vet inte om jag hinner slänga in ett inlägg imorn innan jag sticker. Åker på morgonen.
Men ni får ha en bra helg iallafall! ha de bäst pussar <333


Mot gbg!! Älskar er brudsen<333
Vaknade upp med halsont... Inte okej säger jag bara!! Jag har inte tiiiid!! Fattar gud trögt eller!! Om han nu finns där nånstans i himlen så för i helvete se till så jag blir frisk!! Jag måste träna! Men eftersom jag stannar hemma idag så kan jag ju självklart inte gå till träningen. Kan inte riskera att smitta ner dem heller. Så blir en dag med film och dator. Ska även knarka vitaminer så min kropp får sig en liten vitaminchock. Jag ska med imorn! Och jag ska tävla!!


AAAAAARG!!!

Så nu harj ag kollat på halv Jumper :P Tycker inte den filmen var speciellt bra :P Lite rörig. Har kollat på Superhero movie också :P Den var väl..... speciell :P Haha sjuk humor ;) Men helt okey :) Får se om jag kollar nå mer film sen. Har fått låna ett gäng filmer av richard :) Snällt! Har iallafall tråkigt som aldrig förr. Även lyckats packa litei kväll till helgen och hälsat på min kära faster som var här på en liten visit :) Trevligt å se henne igen!
Nej nu ska jag väl se om jag hittar någon mer film som verkar kulig! Ha de bäst puss <333


Min faster :)

 

Jahap... Typ sjuk igen. Ingen aning om vad de kan vara. Har varit såhär sen i söndags. Jag mår bra på morgonen, sen senare på förmiddagen för jag lite ont i huvudet och på eftermiddagen extrem huvudvärk. jag har inte tiiiiiid!!!
Så blir inga barngrupper idag för min del... Ska ta e lugnt och bli frisk. Imorn MÅSTE jag vara med på träningen! Och de ska jag också!
Nu ska jag dra! Puss å kram <33

Tjena!
Inte sjuk längre :) Fan vad skönt! Ska iväg och åka skridskor idag med 1orna :P Ska bli roligt. Fast jag är väldigt dålig på att åka skridskor så jag får en känsla av att dem små knattarna kommer typ äga mig på de :P
Efter är det barngrupper som gäller :) Inte kommit på vad killarna ska göra än bara men jag ska nog hitta på något.
Nu måste jag dra! Pussåkram <333

Helvete de här har jag verkligen INTE tid med! Har blivit sjuk. Ont i huvudet och ont i kroppen å hängig. Kom hem från praoen och tryckte i mig en ipren för att sen bege mig till träningen (trodde jag) men de tyckte inte min mor var någon bra idé. och de är det ju itne heller. Jag vet att man inte ska träna när man är sjuk. Men jag är så jävla stressad inför tävlingen. Kommer inte klara min varv och det här är sista veckan! Kom däremot på att vi har lördagen å träna på också. Vi skulle ju egentligen på någon kurs i Göteborg så tävlingen är bara en bonus. Så hela lördagen kommer vi träna, mest fristående men lite matta och hopp också. Sen på torsdag också.
Nu ska jag kolla lite tv. Ha de bäst puss <33


Foto: Sofia Johansson
Så nu har jag just spelat gitarr och käkat lite middag :) Väldigt kul å spela gitarr :) Micke den klumpen drog av en sträng på min gitarr :P Så micke, du kan glömma att jag byter strängar på den gitarren! De får du göra ;)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, tror faktiskt jag ska kolla en film. Ta de lugnt.
Skriver igen imorn! Puss å kram <333

Hemma från första dagen på praoen :) Det gick riktigt bra! Var roligt :) Har suttit å rättat matteböcker :P Gillar bättre matten på den här nivån :P Dem e så söta så!
Däremot har jag börjat få ont i huvudet. Haft de lite till och från hela dagen och har ont i kroppen. Trodde jag höll på att bli sjuk igår och de har jag verkligen inte tid med! Sista veckan innan tävlingen nu. Stressigt som fan. Men jag ska göra mitt bästa och försöka :)
Nu måste jag dra! Ha de bäst pussar <33

Tjena!
Hemma från träningen nu som gick riktigt bra :D Friståendet ser bra ut nu :) Bara lite små grejer som måste fixas men så e de väl alltid. Så friståendet känns bra inför tävlingen :)
Nu ska jag äta och sitta vid datorn :) Imorn blir det prao :D Ska praoa i 1:an på lågstadiet :) Gulligt med små barn! :)
Men måste käka nu innan jag hungrar ihjäl. Förlåt richard ;) Ha de bäst pussar! <333


Haha old pic !!








































Där har ni ``lite bilder´´ :P Kommer fler sen :P Det är underbara Miccan som har fotat <333 Kolla hennes blogg www.msje.webblogg.se

Helvete de snöar! Snön bara vräker ner utanför! Det hade ju börjat töa nu. Usch vad jag hatar snön!vill ha bort den nu! Aja den försvinner väl...
Har inte gjort så mycket idag, slappat och städat lite. Ska bara ta de lugnt nu och sen blir det träning :) Vi tävlar ju i Göteborg nästa vecka. Nervös som fan, känns inte som jag kan ett enda varv. Men de ska väl ordna sig. 
Hörs senare! Puss <333


Underbar bild <3

Heeejsan!!
Nu e jag hemma från ett otroligt roligt konfa läger! Vi har åkt massa bräda :D Regnade igår men idag hade vi strålande sol hela dagen :D Var lite blaskig snö men gick bra å åka ändå :D Har hoppat också å de gick bra :D Eller jag hoppar väl inte speciellt högt :P Men kommer ju över iallafall :P
När vi inte har åkt bräda så har vi varit på vandrar hemmet å snackat lite om gud och kollat en film om gud å lite sånt. Sen igårkväll så åkte vi till kyrkan och döpten en utav konfermanderna som itne var döpt :) Gick bra! Sen fick vi glass med maränger :D Haha ah vi har haft riktigt kul iallafall! Bilder kommer sen!
Ha de gött pussar <33

Tjoo!
Sitter här å funderar på om jag har glömt något... Tror faktiskt inte de. Har packat en massa :P Tre väskor :P Sen bräda och snowboardskorna också :P Jag kommer har mycket å bära på... Men de ska bli riktigt roligt :D
Kommer hem på lördag kväll igen :) Så ni får ha de så bra för nu drar jag till Romme!! Puss å kram <333

Hejsan!
Ber om ursäkt för sjukt dålig uppdatering från min sida men nu ska jag börja blogga som vanligt igen. Varit lite mycket nu bara.
Idag ska jag träna barngrupper som vanligt och efter de ska jag packa eftersom vi åker till Romme imorgon med konfan :D Ska bli asroligt! Åka massa bräda å allt! Och med dem bästa kompisarna också! Underbart! Måste gå upp runt 8 imorn eller något sånt, ska vara uppe vid Rosenlundskyrkan klockan 10.
Aja skriver mer ikväll! Puss å kram <333


Blev plötsligt sugen på sushi
Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer.
Om jag kunde vagga dig varm och lugn...
Jag hör nog samma röst och bor i samma land med samma klockor som ringer.
Du går inte ensam genom dunkla rum.

Jag finns här när du vill. Glöm aldrig de.
Jag älskar dig.

Gäsp... Måndag igen. Upp tidigt och sen gå en hel dag i skolan. I och försäg är den här veckan väldigt bra :P Idag är det vanligt dag men imorn har vi hemstudier :) Vi får alltså jobba hemma :) Får se hur mycket plugg de blir ;) Nej men jag ska faktiskt vara duktig å plugga. Iallafall så på onsdag sen är det vanlig skoldag och på torsdag åker vi på konfaläger och kommer hem på lördag :D Vi ska åka till Romme och åka skidor/bräda :D Jippiiii!! Ska bli askul! Enda dåliga är att vi kommer hem på lördag kväll och jag missar täbyträningen :( Asså jag har bara varit på 2 sånna den här terminen! Fett sorgligt!  Jag vill träna där mer! Funderar på om jag ska åka direkt dit så kankse jag hinner vara medtyp 2 timmar? Får se.
Nej nu måste jag klä på mig! Puss å kram <333


Åååå snälla ta mig tillbaka! <3333

Hejsan!
Sitter å pressar musik :) Träningen idag gick inte så bra, dansade inge vidare känner jag. Tappade bort mig massa och var lite seg och sånt där. Men men så e de ibland.
Har inte gjort nå annat än å sitta vid datorn efter träningen. Duschat också såklart :P Borde plugga lite mer, har musik prov imorn. Inte säker på att jag kan allt, har bara pluggat lite idag :P
Jag skriver imorn! Puss å kram <333


Vill ha sommaaaar!!!
Kommit på att det blivit väldigt dåligt med Dagens låt nu för tiden... Är för att jag lyssnar så mycket på Spotify så jag glömmer bort de. Men här kommer en :)

Godmorgon
Vakna tidigt som fan... Irriterande. Kommer vara rå trött på träningen idag.
Hade iallafall jättekul igår :) Micke kom runt 4 och vi struntade i å kolla på hockeyn för de skulle bli så sent. Synd :P Så vi kolla 24 istället :) Vet inte riktigt hur många avsnittt men han gick hem runt 1 iallafall så blev väl några avsnitt. Var mycket trevligt :) Dock blev jag extremt trött och var nära på å somna flera gånger :P Men jag hann aldrig så långt innan jag blev väckt igen :P
Idag ska jag ta de lugnt :) Ut å gå lite i de fina vädret igen och sen kolla lite 24 innan träningen. Vi måste verkligen ligga i hårdträning nu eftersom vi tävlar om bara ngåra veckor. Nervööööst! Jag missar dessutom en träning nästa vecka när jag är på konfa läger. Aja de ska nog gå bra. Men fattar verklligen inte hur jag ska få ihop mina varv :P
Måste dra! Puss å kram <333

Soooool!! Gud vad solen skiner ute! Så underbart! Snön smälter för fulla muggar där ute :D Jippiii! Hej vår, Hejdå vinter :D
Händer inte mycket idag, ska bara ta de lugnt först. Ut och gå lite i de fina vädret. Sen runt 4 ska Micke och jag kolla hockey för de har jag tydligen lovat :P Nej men jag ska ge de en chans. Försöka iallafall :P
Gårkvällen var helt underbar! Vi åt köttbullar :P Haha jag vet men vi orkade inte lägga ner jättemycket tid på något svårt så de fick bli något enkelt :P Det vart supergott iallafall! Sen målade vi naglarna, kollade på 17 Again och pratade en massa :D Var jättemysigt! Tack för en suverän kväll tjejer!
Ha en underbar lördag nu! Puss å kram <333









Sorry för suddiga bilder men min kamera funkade inte så fick bli mobilen :P

Freeeedag :D Guud så underbart! Jag bara älskar fredagar! Och min fredag kommer bli helt underbar! Först är det skola, inte så underbart, men sen ikväll kommer Agge och Jasse hit och vi ska ha Girl Night :D Bara vi tre! Guud så mysigt! Vi ska laga mat, måla naglarna, kolla film, lyssna på musik, äta glass, och prata en massa tjejsnack! Så sjuuukt mysigt vi ska ha de :D I love it! Ser verkligen fram emot ikväll! Men först skola... Och sne ska jag städa lite innan också men de är en annan historia :P Inte lika rolig :P
Nu måste jag dra! Puss å kram <333


Älskar er girls <333
Yooo!
Hemma från en hyfsat bra träning :) Vi körde massa skruvar och jag körde 1½ och landade! :P Eller asså jag fällde ut benen :P Brukar inte göra de, brukar bara krasha den :P Så de var bra :) Körde ingen styrka idag heller, skönt :P
Nu har jag just varit duktig och pluggat lite matte :) Eller bara två tal :P Men jag klara dem själv :) Så nu ska jag chilla lite å lyssna musik :) Imorn är det freeeedag :D Underbart <3
Hörs imorn! PoK <333

Sådär ja då var ännu en dag avklarad i skolan. Dagen var helt okej, sista gången med livskunskap. Har varit väldigt bra tycker jag. Pratat om sånt man funderar på osv.
Sen hade vi iallafall matte och So. Ligger lite efter i matten, det är rå svårt, så jag ska ta hem å jobba lite. Får väl bli efter träningen eller imorn.
Nu är det snart träning :D Ska bli roooligt!
Aja dags å dra! Puss å kram <333


<333333

Godmorgon!
Härlig torsdag  vilket betyder snart fredag och helg :D Ser ut som att det blir sol idag me :) I love it! Man blir så glad av sol! Vaknade en halvtimme för tidigt idag, så nu är jag helt färdig och ska inte till skolan förns om typ 45 min :P Skönt säger jag bara! Kan chilla lite vid datorn :) Skön dag i skolan idag också :)
Efter plugget blir det träning! Ska köra skruvar idag :) Så det ser ut som att det här kommer bli en väldigt bra dag!
Hoppas ni får en lika bra dag som jag :) Puss å kram <333


Flum bild :P

Så nu har jag mailat färdigt för ikväll... Mailat en massa föräldrar i barngrupperna om massa saker. Hon som jag hade barngrupperna med har slutat så var tvungen å fixa massa. Men nu är de klart :)
Barngrupperna gick riktigt bra idag faktiskt, kul att se! Killarna var bara 4 stycken så det blev nästan privat träning för dem :P Så kul och se hur duktiga dem blir! Käka donken påväg hem också med Temrinarna :) Eller
hälften av dem iallafall :P Smasken!
Nu ska jag bara slappa och ta de lugtn, kolla lite True blood och helvetes jävla skit nu messa jag Greys. Fan. Aja har annat å tänka på...
Ha det bäst pussar <333

Tjo!
Har tyska. Lite småsegt men de funkar. Vi får ju sitta vid datorn :) Vi ska skriva meningar :P Ganska najs.
Livskunskapen idag var väldigt bra. Pratade mycket om deprissoner och kriser. Pratade med nästan alla tjejer i klassaen om massa saker och måste bara säga att dem tjejerna e fan de underbaraste som finns! <33 Tack för att ni finns girls <333
Efter plugget blir det träning med barngrupper :) Får se vad vi hittar på idag. Det ska bli roligt iallafall :)
Nu måste jag fortsätta jobba! Pussar <333


Love u girls <333

Halllooo!
Hemma från träningen :) Eller varit de ett tag nu :P Träningen gick okej, lite småseg i kroppen eftersom jag inte tärnat på en vecka men de får man väl räkna med. Vi bestämde iallafall lite varv vi ska köra på tävlingen i Götebrog. Kommer inte alls ihåg om jag berättat om den men vi ska tävla i göteborkg om några veckor iallafall :P
Ska köra svåååra varv. Nerövst som fan även om det bara är en träningstävling...
Nu har jag iallafall just kollat första avsnittet av Vampire Diaries :) Ska börja följa den serien! Den verkar väldigt bra faktiskt :) Johannes är snäll å skickar dem första avsnitten till mig :) Tack! Grey´s Anatomy har ju börjat nu också så den serien kan jag följa :)
Nu måste jag dra! Ha de bäst Godnatt puss <333

 

Hemma från plugget nu :) Helt okej idag faktiskt. Inte nå jobbigt på NOn :) Nu ska jag snart på träning :D Ska bli roooooligt! Man blir på så bra humör när det är soligt tycker jag :D Så underbart! Det börjar till och med töa nu ju :D Snart är det sommar! :D
Nej nu måste jag kila! Ha de bäst puss <333


Vet att jag lagt ut bilden förut men har bildbrist :P

Tjoho!
Är i plugget och har So. Inte så jobbigt är nästan färdig nu :) Varit en väldigt skön dag i skolan idag faktiskt. Vi hade Livskunskap på förmiddagen, vi ska ha de hela veckan :) Eller till på torsdag. Det var faktiskt roligt. Man pratar typ om livet och allt sånt. Bättre än vanliga lektioner :)
Nu måste jag jobba vidare! Hörs sen pussar <333


Jag vill ha sommar och soooool!!!
Jahap... Då var de roliga slut. Nu börjar skolan igen. Fast den här veckan ska vi typ ha någon kurs eller något. Varje dag på förmiddagen. Leva livet tror jag den heter. Så de ska bli lite spännande.
För tillfället sitter jag och lyssnar på Firiflies :) Den är så sjuuuukt bra! Asså jag är verkligen helt såld på den låten! Vill lyssna på den om och om igen men då kommer jag pressa sönder den så jag får behärska mig :P
Efter plugget ska jag nog gå och söka sommarjobb och sen på kvällen blir det gitarr och 24 :D Har verkligen saknat de den här veckan! Aslängesen vi såg 24 nu! Så de ska bli skoj :D
Nu måste jag dra! Ha en bra dag! Puss <333

Tjoo!
Hemma från träningen som gick bra :) Vi dansade massa :) Fick reda på att vi ska tävla i Göteborg om två veckor :P Så blir lite press nu :P Fast vi skulle tydligen inte ta tävlingen så seriöst för vi kommer till och med vara en för lite på varven så vi ska bara öva lite tävlingsnerver och sånt. Men de blir som ett litet mini läger med favorit tjejerna så det kan inte bli annat än kul :D
Men nu ska jag käka och duscha! Ha de bäst pussar <333

Kände bara att jag var tvungen å skriva ett litet inlägg til min mormor som verkar tro att jag mår väldigt dåligt :P
Det är inte så att jag mår piss, anledningen till att jag skriver dem här inläggen som tex ``som ett litet sår på armen´´ och `´att släppa naget utan att falla å göra säg illa. Det är svårt...´´ Är för att jag tycker det är väldigt roligt att skriva och det är bara tankar som kommer upp i huvudet. Då skriver jag ner dem. Det är jämförelser med hur det kan vara. Jag tror det är bra att skriva av sig lite när man har för mycket tankar i huvudet. Så därför skriver jag. Inte för att allt är skit och jobbigt. Jag behöver bara skriva av mig lite :)
Så nu mormor vet du! Och alla ni andra också för den delen :P
Puss å kram <333

Godmorgon!
Hur mår ni? Själv är det bara bra, ny duschad :) Sitter å lyssna på musik.
Idag blir det väl först slappa och sen träning :) Ska bli skönt att få träna igen!
Ska nog snart ta och spela lite gitarr, saknat gitarren uppe i fjällen! Hade inte med mig den upp nu eftersom jag hade massa annat och bära och inte skulle få någon tid å spela ändå.
Aja jag skriver mer sen! ha de bäst pussar <333

Tjooo!
Ska strax bumsa ner i säng. Är ju en dag imorgon också som man ska orka med. Fast jag får sov morgon så de e lugnt :) Sen på eftermiddagen blir det träning :D Har saknat träningen!!!
Aja skriver mer imorn! ha de bäst pussar <333


Saknar er enormt brudar ! <3333
Jag börjar klättra. Klättra uppåt fast jag vet att jag inte borde. Jag kan ramla ner. Och slå mig. Göra mig riktigt illa. Men vaddå, en gren gör väl inget? Bara en. Det är okej. Så jag sätter osäkert foten på grenen. Tvivlar lite. Sen tar jag i och häver mig upp. Och där står jag. Så stadigt. Det var ju inge farligt. Bara roligt. Jag kan klättra lite till. En gren till iallafall. Till slut är man fast. Det går inte och sluta. Jag klättrar och klättrar. Högra upp. Den fasta marken kommer allt längre ifrån. Men jag håller ju i mig. Ett stadigt tag med armarna. Grenarna blir smalar ju högra upp jag kommer. Men dem håller fortfarande. Till slut är jag väldigt högt upp. När jag tittar ner får jag svindel. Men bara lite till.
En gren går av. Jag faller. Långt, långt. Och slår mig. Precis som jag visste att jag skulle göra från början. Och var de värt det? Var de  verkligen värt att göra sig så illa, bara för att du klättra lite? Nej det var det inte.
Men tänk om man kunde hålla sig kvar. Inte ramla och slå sig. Börja klättra ner igen, sakta men säkert. Långsamt.
Inga hastiga rörelser. För då går grenen av och jag faller. Så jag får ta det långsamt. Ha tålamod. För någon gång kommer jag komma ner. Det tar bara lite tid. Jag får ha tålamod. Och våga. För det är läskigt. Och gör ont. Små grenar som river i ansiktet. Det känns tryggare och stå kvar på den där grenen högst upp. Men till slut är jag nere. Till slut kan jag ställa mig på fast mark igen. Och våga släppa taget.

De där trädet kommer alltid finnas kvar där. Inte försvinna. Finnas kvar som ett minne. Och en påminnelse. Om att inte börja klättra. Och en dag kommer man sätta foten på grenen igen. Och göra samma misstag som innan. Men efter övning så tror jag att man lär sig. Man lär sig hur högt man kan klättra utan att bli rädd och hur man tar sig ner utan att falla och utan att det ska göra ont. Men man måste vara försiktig. Mycket försiktig.
Heeeeejj!!!
Nu e jag hemma fårn härliga fjällen :D Det har varit en helt underbar vecka med en massa snowboardåkning och en massa skratt ! Var ju där med kusinerna :) Jävlar vad bra dem e !
Har lärt mig hoppa lite också :) Men för att de här inte ska bli världens tråkigaste inlägg så tänkte jag låta bilderna tala för sig själva :)


En dag bestod av tolkning med bräda bakom skotern :)





















Så jag tror de får räcka :) Det här var bara en bråkdel av alla bilder jag har men jag tog ut de osm jag tycket var böst iallafall :)
Det här är ett lov jag aldrig kommer att glömma! Har varit så sjukt underbart! Haft jättefint väder också :) Längtar redan tillbaks ! Samtidigt är det skönt å vara hemma i min säng och mitt hus igen. Ser däremot inte fram emot skolan som börjar på måndag. Men jag överlever. Ska bli kul å få träffa kompisarna igen :D
Ha de bäst puss å kram F <333