Nu är vi hemma :) Vi har kollat på cortégen, kanske ska berätta vad det är. Hannes går på en skola som heter Chalmers och varje år så bygger en grupp olika slags grejer och alla byggen åker sedan i en parad i stan :)
Det var skojigt! Mycket parodier :)
Efter så drog vi till hannes kompis Pär, fick träffa honom också :) Kolla på när han och en kompis till honom repade lite typ :P De var trevliga!
Sen drog vi hem och nu kollar vi på Hockey. Sverige mot Norge. Måste ju hänga med lite iallafall :P
Jag kanske laddar upp bilder fårn cortégen någon dag om jag orkar! Får se om det blir något inlägg imorn, vi åker halv 12 typ sen ska ajg träna på kvällen.
Men vi hörs iallafall, puss på er <3333

Hej på er!
Har just varit ute med Hannes och solat lite :) Hoppas på att ha blivit lite brunar nu :)
Vi har just kollat lite när Johannes kommer till mig nästa gång och kommit fram til latt det kommer gå minst 6veckor... Suck. Men då ska han iallafall bo hos mig hela sommaren. Så det är underbart.
Imorn åker vi hem till mig, Johannes ska på jobbintervju på måndag så han åker med. Sen åker han hem på måndag igen.
Idag måstej ag plugga matte, sedan ikväll ska vi iväg och kolla på något som heter cortégen, något som de gör här på valborg. Så ser min valborg ut. Vad har ni för planer?
Jag ska kanske få träffa Johannes kompis Pär ikväll också :) Roligt roligt!
Jaa, har inte så mycket mer å skriva egentligen. Vi hörs senare! Puss

Vad är det för en dag, är de en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Jasses födelsedag hurra hurra HURRAAAAAAA!!! Grattis på dig jasmine, 16 år nu å allt! Hopp in i bilden och kör!!!!! :D <333333333

Idag har vi varit på Nordstan å handlat lite :) Fick med mig lite fina saker hem :) En aaaassnygg datamus som jag älskar, ett snyggt linne från coolaste affären någonsin, min balklänning och en boddylotion :) Älskart!
Men tänker inte visa balklänningen nu utan det får bli sen när jag ska på bal som ja visar den :)
Nu har jag just tränat, duschat å smörjt in mig och vi ska snart äta :) Kött å pommes! Gott som fan!
Det var dagen lite fort sådär, skriver kanske mer ikväll! Pöss<3333


En utav mina absoluta största rädslor för mig är att de som betyder mest för mig skulle försvinna. Försvinna, dra, lämna mig, svika mig, allt som gör att de slutar finnas i min närhet är en stor rädsla för mig.
Sen så har jag även en stor räsla för hajar. Lite av en fobi :P Klarar inte av å se dem, inte ens på bilder och inte ens i tecknat :P Usch! Ingen trevlig grej! Är faktiskt allmänt rädd för vattendjur över huvud taget, jag tror att jag är den enda tjejen som faktiskt aldrig i hela mitt liv skulle simma med delfiner! Fyfan vad läskigt! Stora jävla djur som ska man ska simma nära. Sen att de är typ världens snällaste djur är en annan sak, de är fortfarande stora och lever i vattnet!
Det är några av mina rädslor!

Nu ska snart jag och Johannes till farbror doktorn :) See ya!
Just det, igår när vi gick för å köpa kebab så såg vi en igelkott! Jag har aldrig sett en i verkligenheten förut, men dne var massa söt!




Seeeeg dag! Idag är en riktig seg dag, vi chillar bara här i gbg, jag har gjort lite matte och Johannes hållerp å med någon deklaration.
Just laddat in lite bilder i datorn och spelat sims me :) Senare ska jag göra lite styrka så man inte tappar allt för mycket när man inte tränar.
Nu kurrar det i magen så nu ska jag äta upp resten av min kebab fårn igårkväll! Pöss <333

Hej bloggen!!
Idag har jag och Johannes varit på liseberg :D Galet skoj! Åkte allt utom Atmosfear, europas högsta frittfall. Men Johannes åkte den och den var tydligen ändå inte så skoj så det gör ju inget :P
Har haft en jättemysig dag iallafall, jag trivs så bra här :)
Nu ska vi ta det lugnt ikväll ,äta kebab och kanske kolla Harry Potter 7 :) Mycket mysigt!
Ha de bäst puss å kram <33


Bild från påskafton som Johannes brorsar flickvän Emmy har tagit :)

Tjeeeenare bloggen!
Just ätit friterad kyckling med ris till frukost :D Massa gott!
Jag har det grymt här, igår fick jag träffa Johannes familj för första gången, väldigt roligt :) Han har en väldigt trevlig familj! Väldigt onödig nervositet för ingenting, det gick jättebra :) Dem var hur trevliga som helst!
Så vi åt påsklunch hos hans farbror först, sen tog vi första doppet hos hans föräldrar :) Och sen åt vi en grymt god middag!
På kvällen så blev de påskbrasa så stod där å hade trevligt :) Lyckad dag säger jag bara!
Idag ska vi ut och sola, det är jättefint väder :) Sen ska vi ta det lugnt för vi är trööööötta!!
Nu ska jag ner å kolla tvättid :P Kyss <333

Heeej alla!
Det här blir nog det sista inlägget för mig här hemma.
Sitter just nu och har ont i huvudet och undrar vad det är för fel på alla lärare som absolut inte kan tala om när vi har nationella prov. Nu har vi ett i svenska idag, nejmen så underbart att jag har fått veta det!!!
Jag har städat lite här hemma och ska ut me Laffie senare. Sen klockan 14:45 så kommer mormor och hämtar mig för att skutsa mig till Norrtälje :) Superduper snällt!
Höhö har laddat upp med massa gameboy spel också så jag har något att göra på tåget ;) Asbra! Längesen jag spelade gameboy nu så de ska jag pressa på tåget ;)
Nu måste jag kila å fixa lite grejer! Puss å kram, jag skriver lite under lovet också!


Hahaha!! När vi var små och söta! Sofia, Mathilda och jag :D
Jaa, då kan man ju fråg asig, vadå en första? Vad är det för rubrik. Eller ah, de frågade jag mig iallafall.
Jag bestämde mig för En Första Flickis!
För er som itne vet så är en flickis som en handvolt fast bakåt. Alltså, man kastar sig bakåt, sätter i händerna och slåt över med benen. Något som används inom gymnastiken iprincip jämt.
När jag var liten, så bestod mina sommrar av att hoppa studsmatta med Hanna och Linni. Två barndomsvänner till mig som gick och går på gymnastik. De kunde diverse volter, och självklart fick ju jag prova på de mesta.
Flickis var väl den första volten jag lärde mig själv på studsmattan. Jag kommer dock bara ihåg minnet väldigt väldigt svagt, jag måste varit typ 6 eller 7 år. Vi hade stått och tragglat de där nedrans flickisarna länge men i vanlig ordning så var det väl rädslan som satte stopp för att jag skulle klara den själv.
Både Hanna och Linni peppade på och började tillsut muta :P 5 kronor skulle jag få om jag klarade flickisen (kom igen, det var faktiskt mycket när man var liten :P) Och jag skulle ändå bli buren hem (vem kan motstå ett sådant erbjudande?)
Så, jag gjorde min flickis och visst blev jag buren hem. Hängde mellan Hanna och Linni hela vägen hem :P 5an kommer jag itne ihåg något om.
Det var min första flickis :)


Ojojoj, gamla tider. Men, jag hade aldrig varit något inom gymnastiken om det itne vore för er två! <3333
Just, ngn som fråga om ja har navelpiercing men lämna ingen länk där ja kan svara så ja svarar här :) Ja, jag har navelpiercing, haft de lite mer än ett år :)
Idag blev en hemmadag. Jag har åkt på en liten banterie som vil lgöra det jobbigt för mig så jag åkte hem fårn skolan efter första lektionen som förövrigt var Nationella i Tyska.. Skitkul att läraren har berättat det också.
Nåja, provet gick ialalfall skit.
blir hemma fårn skola imorn med, vill bli frisk nu. Mitt tåg går imorgon klockan 17:10, men innan tänkte ja svänga förbi blåkulla ;) Ses vi där eller?? :D
Idag har jag iallafall packat och duschat typ :P Och kollat Heroes! Galet bra nu! Säsong två måstej ag säga sög, men nu är jagp å trean och den är grymt bra! Nästan lika bra som första säsongen :)
Nu ska jag sova tidigt och hoppas på att jag mår mycket bättre imorn, jag tycker bestämt att påskharen kan få ge mig ett litet påskmirakel :) Puss å kram på er <333

How to save a life med The Fray- En galet bra låt som passa för sorgliga stunder när man bara vill gråta. En ritkig gråtlåt faktiskt, så den e väl mer för de deppiga stunderna ;)
Men den är väldigt bra och musikvideon tror jag e en utav de bästa jag sett. Passa så himla bra och de e bara hlet underbar! Så titta på den, det är verkligen värt det!



1. Love
7. Forgive
8. Hold Still
11. Remember
15. Let it go
18. Talk to someone
22. Cry
23. Accept
34. Surrender
36. Dont be scared
45. Touch
86. Open up
99. Say goodbye

Fear
Listen
Laugh
Breathe
Release
Have Faith
Release the Fear
Secure

Det här är ord som på något sätt dyker upp i musikvideon, vissa syns tydligt, andra syns knappt alls. Leta ;)
Tror att det är ord som kanske kan hjälpa än om man har mist ngn som står än väldigt nära, eller kanske bråkat eller förlorat någon som betyder mycket.
Tjoo!
Tisdagen avklarad, nu e det bara två dagar kvar tills ja får träffa min älskling!! :) Längtar galet!
Träningen gick bra för mig, killarna var grymma också! Askul å se, vi körde hård styrka med dem idag :) Och de var jättelugna också :) Eller ah, jättelugna e väl å ta i men mycket lugnare än vanligt :)
Nu kolalr jag på House, ovanligt faktiskt brukar inte kolla på de, men det är kanske skoj :)
Imorn ska vi på teater med skolan, sen ska jag hem pch packa, repa å duscha :) Så så ser min dag ut imorn :)
Nu ska jag kolla vidare! Pöss <333


Jag har fått en rand!!! Solade som fan i de sköan vädret i skolan idag och äntligen har jag fått rand! Min första rand! Mohhahahaha yes!
Trots det fina vädret har dagen varit jobbigt, jag vill bara till Johannes nu, orkar inte alls med de här tre dagarna som är kvar.
Hoppas på fint väder imorn med, det håller mig lite piggare iallafall. Imorn ka n man säga i övermorn :)
Jag har fortfarande galet ont i vaderna och svårt att gå. Är det inte bättre imorn så tror jag att jag skippar tärningen och är där och kör styrka någon timme. Funderar på att ta moppen till träningen :) Myyyys!
Btw så saknar jag Ida som är på Rhodos och tränar å solar, jag vill busstalka!!!! Jag sa itne ens hejdå ordentligt!
Nu ska jag väl hitta på någe skoj sedan sova! Godnatt på er!

Hej alla!
Hemma nu från en grym helg, satans vad vi har tränat! Vi gick ju upp typ 5 igårmorse och tränade galet mycket tills sent på kväll en i Gävle :D Hur skoj som helst, dock så får det ju sina konsekvenser, jag har så ont i mina vader att ja knappt kan gå :P Inte skoj..
Men det var det värt, för jag klarade dubbelsalto på trampolin :D Sån himla lättnad! Körde några dubbel frammåt på trampolin också, den e fortfarande läskig men jag känner hur rädslan går över lite mer för varje gång ja kör :)
Alla har presterat toppenbra i helgen och jag är så jäkla lycklig att jag är en del av denna trupp :) Ni är underbara!
Nu väntar 4 dagars skola sen 11 dagar i himmelriket med min Hannes :) Längtar!
Jag skriver mer imorn! Puss på er <333

Bilder kommer från helgen :)
Hej sötisar!
Ligger här i min säng, ska snart sova. Ska upp kvart över 5 imorn. Mysigt.
Sen väntas 2 dagar med massa gymnastik :) Underbart!
Dock är jag nervös som aldrig förr, så rädd för mina övningar ja ska göra å har som mål. Vet inte riktigt vad ja sak göra, jag har mentalerat å massa. Hjälper inte.
Aja, ska gra mig i ordning nu iaf. Puss å kram på er, vi hörs efter helgen <333


Ni e bäst <3
Statistiken går ner ner ner, vad har hänt med mina läsare? Är min blogg så tråkig?
Sorry för ingen uppdatering igår, men låg ute och solade för första gången i år :D Så jävla skönt! låg i mikini på altanen och det brände på kroppen :) Underbart, saknat det! S¨nu börjar det bli vår på riktigt :)
Igår var ju vi och kollade på Rome och Julia på dramaten med skolan. Kan itne påstå att jag tyckte det var speciellt bra faktiskt. Ganska långtråkigt.
Vi kom hem runt 12 så jag tog ledigt på förmiddagen nu. Skööönt! Har varit och tagit gardasilsprutan också så skulle missat lite ändå.
Efter skolan idag blir det jobbet, sedan hem och packa till helgen, vi åker på mini läger i Gävle och ska träna träna trääääna!! :D Rooooligt, tagga som satan nu alltså!
Nej nu ska jag läsa bloggar sedan gå ut och sola :) Puss å kram på er <333


Ni får vrrda lite på era huvuden ;)
Gaaaaah kom just på vilken mega miss jag gjorde på engelskan!!! Jag tänkta att ``till skillnad från´´ var according men de är ju fan unlike!!! Så meningen blev ju fan en helt annan mening!
Helvete!
Hm.... Har fett tråkigt, funderar på att sova trots att jag har sovmorgon imorn. Ändå inge bättre för mig liksom..
Just kollat Big Brother, det var okej. Går något annat tråkigt plastikprogram nu, boooooring. Snackar lite med Matti iallafall, de e skoj :)
Juuuust det jag måste ju berätta vad ja fick reda på idag!!! I början av Juni så flyttar Johannes hit, hem till mig i mitt hus och ska bo här hela sommaren!! :D Hur underbart är inte det? Sen så söker han jobb här i närheten så han ska flytta in i en egen lägenhet så fort som möjligt sen! Så galet underbart, jag är så jävla glad!
Så efter jag har varit hos honom efter påsklovet, så ör det ca 4 veckor tills han flyttar hit till mig!Ååååå så underbart!
Fast det kommer ju självklart inte bli som när vi ör med varandra nu en hel sommar, att jag inte träffar någon annan och sitter instängd med honom hela sommaren. Kommer vara med mina kompisar å göra saker ändå, vi kommer inte vara med varandra 24/7 som det är nu :P Fast kommer ju självklart vara med honom också! Längtar som satan!
Nu blev det ett ganska långt inläg ändå :)
Nu ska ajg nog faktiskt sova.. Puss på er<333


Du lyser upp min dag älskling, de vet du va?
Hm... Jag kan nog faktiskt inte komma på något speciellt som får mig att gråta sådär, e väl lite osm alla andra, sorgliga filmer å sånt.
När jag är ledsen :P Jag gråter när jag är ledsen, väldigt simpelt faktiskt. Och till sorgliga filmer eller serier ibland.
Nog de kortaste inlägget när det gäller listan, men kan faktiskt inte komma på så mycket och skriva om det här :P

Heeeej bloggen!
Onsdagen avklarad, Skönt!
Nationella i engelska idag kändes faktiskt ganska bra :) Nu har vi inga mer prov den här veckan och inget nästa vecka vad jag vet än heller :) Väldigt skönt! Varit galet med prov de sista!
Nu på kvällen var jag iväg å repa också, gick väl lite sissådär, inte bandets bästa dag kanske. Men, inget och göra på alla kämpade på å gjorde sitt bästa ändå :)
Imorn så ska vi iväg å se Romeo och Julia med skolan på Dramaten :) Så vi får sovmorgon :D Inte helt fel! Galet skönt faktiskt. Kommer hem sen dock, men det gör bara att vi får sovmorgon på fredag med :) Fast då ska jag upp tidigt å ta spruta :P Men ändå..
Nu ska jag läsa bloggar sedan kolla big brother! :) Puss å kram <333

Hej mina vänner :)
Just kollat gårdagens avsnitt av Big Brother :) Det var ganska skoj, inte lika skoj som de brukar dock..
Idag hade jag prov, börjar med Eng np muntliga, det gick bra :) Eller det kändes ganska bra i alla fall, tappade några ord några gånger å så, annars så tycker jag att det gick okej :)
Sen musikprovet gick också bra :) Var bara ett lyssningsprov så inte jättesvårt.
Imorn väntar ännu ett prov, dessa veckor är fyyyyyllda med prov, tro mig. NP i engelska imorn igen fast då ska vi skriva en uppsatts. Får se hur det går. Borde inte vara någon större fara. Hoppas jag iallafall..
Nu ska jag göra mig i ordning tror jag sen väntar min sköna mjuuuuuka säng!! Puss <3

Tjoo!!
Sitter å pluggar musik! Går ganska bra faktiskt :) Tror jag... :P
ikväll har jag följt med Micke och Sofia när hon skulel fota Micke å hans syskon :) Det var trevligt :) Så kom hem nu för ett litet tag sen.
Innan var jag i plugget och sedan jobbade jag. Gick bra :)
Imorn är det träning! Grymt taggad, älskart! Hoppas det går bra också :) Vi ska förbereda oss lite inför minlägret som vi har i Gävle i helgen :) Naaajs!
Även nationellt prov i engelska imorn, muntliga delen och ett musik prov! Wish me luck!
Nu sak jag göra mig i ordning! Puss å kram <3333


Ngn random bild på mig :P

Vad tycks?? :D Själv är jag asnöjd!!
Nu har jag köpt ny säng och möblerat om i mitt rum!! Asnice! Älskar sängen, och ska bädda nytt med lakan ikväll också :D TACK MAMMA Å PAPPA FÖR SÄNGEN!! Älskar den!
Idag har det varit sol hela dagen, galet skönt! Nu börjar våren komma! Igår premiär grillade vi dessutom! Fan vad gott det var, älskar grillat!
Nu ska jag snart iväg på träning och träna gärnet, sedan hem och myyyysa i min nya säng! Puss på er <333

Bild kommer!
Jag tycker att alla borde vara nöjda med sig själva, hur de är och hur de ser ut. Och JA när jag säger alla så menar jag självklart alla TJEJER också!
Varje människa är något unikt, precis som de är.
Haft världens mysigaste kväll med underabra NGF gängent!
Överaskningen blev en mysig middag me Tacos och filmen ``How to train a dragon´´ (som förövrigt var en mycket bra film som jag rekomenderar!) Kvällen kudnen og itne blivit mer lyckad, underbaraste gänget!
Vi fick även en jättefin blå gympadräkt som vi kan träna i :D Har vi inte världens bästa tränare kanske? Jo tänk för att vi har det! Toppenkväll har ni fixat, och det uppskattas såååååå mycket, det ska ni veta!
Förövrigt så i skolan hade vi Nationellt i Eng idag, hör och läsförståelse. Provet var svårt, men tror ändå att det har gått hyfsat för mig iallafall. Hoppas det.
Jobbet gick fort det med, och nu väntar en hel underbar helg! Har ingenting planerat utom träning på söndagen! Så jag tänker ta dagarna som de kommer nu :) Skönt!
Men nu blir det sleeptime för min del, sjukt trött! Kyssar <3


Världens bästa tränare, de är ni det!!
Självklart så finns det många saker som får mig att må bättre, vänner och familj osv men något som näst intill alltid har hjälpt mig när jag har varit som allra ledsnast och mått dåligt det är att träna gymnastik.
Det spelar ingen roll om jag är otaggad i början, inte har någon lust eller hur det nu kan vara för när jag väl är där och får träffa alla underbara människor då glömmer jag allt annat. Så har det nästan alltid varit :)
Jag kopplar bort all stress i skolan, problem, prov och andra saker som kan dra ner ens humör. Det är en underbar känsla som jag hoppas alltid kommer finnas där.
Dock så finns det något negativt också och det är att jag blir så otroligt stressad när vi ska tävla och tävlingstränar så då hjälper det inte att jag kopplar bort allt annar, jag är ändå stressad över gympan. Det är något som jag verkligen måste jobba på, synd bara att det inte är så lätt som det låter ;)

Men, utan gympan vore jag ingenting och jag är överlycklig över att jag har alla härlig gympamänniskor och träningarna att gå till när livet tryter ibland :)


We are crazy girls and i love it!
Hej på er!! :)
Nyss kommit hem från träningen å ska duscha snart :) Träningen gick bra, inte överdrivet bra kanske men helt okej iallafall :) Imorn har vi överaskning med gympan, ingen aning om vad vi ska göra utom att vi ska vara i Norrtälje :)
Späääännande!
Imorn är det även Nationellt prov i Engelsak, lite nervöst men det ska nog gå bra :) Hoppas det iallafall.
Annars ska jag inte göra något speciellt i helgen, chilla bara. De är skönt :) Idag är det bara två veckor kvar tills jag åker till Johannes också :D Fett najs! Tiden springer iväg! Snart har jag gått ut grundskolan också, sen sooooommarlov!
Visste ni att det typ bara är 7 veckor kvar innan sommarlov? :D Och en utav veckorna är det påsklov också! Uuuuunderbart! Längtar galet, vill bara gå ut skolan nu. Så trött på typ allt som har med Länna skola att göra.
Nu ska jag duscha sen kolal big brother! Puss på er <333


Ååååå uuuunderbara sommar!! Saaaaknar!!
Hejsan alla :)
Luuuugn onsdag idag, repet blev instält så har bara chillat. Lite synd, jag såg fram emot å spela men skönt också.
Har bara suttit vid datorn typ, höhö datanörd som man är :P Skolan gyick grymt, hade prov å de gick galant så fick sluta tidigare å allt :)
Varit galet taggad å sugen på å träna också så nu längtar jag tills träningen imorn! :D
Nu har jag just sett klart ett avsnitt av Heroes, ett avsnitt kvar nu sen har jag sett 2 säsonger. Måste säga att jag tycker den andra har varit lite seg. Den första säsongen var bättre.
Nej nu ska jag kolla de sista på säsong 2 och sedan sova :) Puss på er <333
Träningen idag gick grymt grymt grymt bra!!! Fan vad glad jag är :D Vi klarade alla de målen som vi körde idag, bättre till och med :D Och jag klarade alla jag med :D Så jävla nöjd!! Galet skönt :) Vi var ändå bara 10 st där, så alla presterade gryyyymt! Tycker att alla gjorde en riktigt bra insatts idag, härlig stämning var det också :)
Nu ska jag sova tidigt, min hjärna har fått spel och får för sig att tänka för mycket nu igen. Så är det ibland.
Sovgott alla söta och underbara människor :)


Bild tagen av Jasse i gympan på någons fötter :P
Heeej bloggen!
Tisdag idag och jag är fett taggad till träning ikväll :D Övningstest tre idag :) På torsdag ocvh fredag ska vi få överaskning med gympan också :D Naaajs! Massa mys :)
Idag hade vi tydligen musikprov, vilket jag totalh ade glömt bort. Så nu har jag lite smått panik, jag måste få bra för att få behålla mitt mvg.. Hoppas det löser sig iallafall.
Nu har vi snart idrott och efter det NO. Ha det bra! Puss på er <333

Vet att det mest är korta och tråkiga inlägg nu, men jag har inte riktigt hittat något tillfälle och skriva.
Det har gått ett år nu.
Det var den värsta kvällen i mitt liv. De värsta dagarna i mitt liv. Och jag skojar inte. Jag menar det. 5 dagar som iprincip inte bestod av något annat än tårar.
Nu är det ett år sedan. Ett år sedan och en kväll som denna, en dag som denna, kommer det upp i min skalle.
Att antgligen, så blir det aldrig som vanligt igen. Å jag vet inte vems fel det är. Men ärligt så gör det ont i mig att det aldrig kommer kunna bli så som det var förr. För det har jag insett nu. Jag hade rätt från första början. Den där kvällen. Jag visste direkt. Det kommer aldrig mer bli som vanligt.
Oj vad jag önskar att jag faktiskt hade haft fel.

Jag föll. Från de trädet som varit säkrast utav dem alla. Och ont gjorde de. Riktigt ont. Jag blev rädd. Aldrig mer. Aldrig mer tänkte jag. Men jag måste. Måste upp igen. Jag måste.

To be honest, im not sure anymore.

 

 

Hej alla!
Min dag har varit bra, ganska skön söndag med slapp, lite pluggande å träning :) Gillar jag!
Nu kollar ajg på Taken som alla säger är så bra, den gick på teve ikväll :) Har också suttit och läst iprincip all fakta om hotellet vi ska bo på när vi åker till Malta :D Uuuuunderbart! Poolen är 1,8 m djup där dne e som djupast ;) Så nu vet ni de! :D
Nu ska jag kolal vidare! Puss på er <333

Jag fortsätter sakta men säkert med listan :)

När jag lästa den där meningen så visstej ag direkt vad jag skulle skriva om. Något som upprör mig något oootroligt mycket är fördommar och idiotiska påståenden.
``Alla bögar har HIV´´ , ``Alla blondiner är dumma i huvet´´ , `` Tjejer är fega´´ , `` Killar tänker mer på sex än tjejer´´.
Jaa, listan kan göras lång. Hur fan kan man veta allt det där? Och det där är bara ett fåtal av de fördommar som finns.
Jag började inte tänka på det här med fördommar förns jag blev tillsammans med Johannes och var och varannan människa sa `` Å Frida, du kommer bli så sårad´´, `` Du vet inte vad du ger dig in på´´, `` Du blir utnyttjad´´.
Ha era jävla åsikter, tyck att jag är dum i huvudet och knäpp som är tillsammans med en äldre kille, men kom inte med era idiotiska fördommar om något som ni inte vet ett skit om egentligen och som inte behöver vara sant för 5 öre!
Folk får tycka vad dem vill, men och säga någonting, som man inte vet ett piss om, det är endast idiotiskt!!
Så de så!

Fördommar upprör mig alltså.
Hej på er människor!
Har just suttit och spelat sims med Mathilda och Sofia :D Fast nu har Mathilda åkt hem :( Trååååkigt nu syns vi inte på hur länge som helst! Buhuhu :(
Vid ett ska jag och Sofia ta moppen till Norrtälje och käka donken :D Tog fram moppen igår så nu vill jag köööra :D As skoj jag har aldrig ens åkt till Norrtälje med moppen :P Så det blir premiär idga :)
Ikväll blir det träning i täby, ruuuuligt :) Sen efter blir det väl bara chilla :)
Nu ska jag ta en banan sen så ska vi väl åka! Puss på er <333


Tiiiitta vad jag hitta :)
Kvällen blev mycket lyckad :) Riktigt mysigt var det, som alltid med bruuudarna :D
Nu ska jag ta mig en dejt med sängen och vakna upp imorgon utvilad :) Godnatt på er!

Heeeeelg!!! :D Looooove it! Fan vad skönt! Jobbet var segt, men jag klarade mig och nu så är det helg :D
Inte nog med det, ikväll sak jag ha världens mysigaste kväll med Agnes och Jasse :D Vi ska ha spakväll :D
Och Mathilda är här också, sååå längesen vi sågs nu, så nu får ja träffa den plutten :)
Ville bara uppdatera mig lite, har inget mer å skriva egentligen. Over and Out!



Looove u girls!!