Rättså fin dag här idag :) Jag och Hannes tog oss ut på en låååång promenad, gick i nästa två timmar! Skönt, men oj vad trött man blir. Sedan har vi lagat mat, både lunch och middag, och softat. Behövs det med, inte van vid så långa nätter! Under promenaden så hann jag få en rad gamla flashbacks från när jag och Johannes var tsm, och flashbacks tillsammans med pms e lite farligt ;) Tänk att det känns som så längesen, men ändå som att det var igår. Jag kommer ihåg första gången vi tillbringade en vecka tillsammans, när jag åkte och hälsade på honom i Göteborg. Ojojoj. Den veckan glömmer jag nog aldrig. Och nu är jag här, en vecka till, fast 2½ år senare. Och har det minst lika bra, fast på ett helt annat sätt :) Magiskt.
 
Mina två första dagar här i Göteborg har varit grymma! Shopping hela dagen igår, utgång på kvällen med Niklas å Hannes, kom hem nio imorse. Sovit till typ 15 och sedan tagit det lugnt :) Jag och hannes laddar för en kväll i soffan (läs luftmadrassen då hannes för tillfället är sofflös) med film, godis och chips!
 
Jag tycker om er..... :)
Åå min jul har varit fantastisk ♥ God mat, fina julklappar, underbara släkt. Julen gör mig på så bra humör! Har fått bland annat klnningen på bilden ovan en väska, studentklänning, presentbort, Tomas Sabo berlocker, nagellack, träningskläder å lite mer :) Ikväll blir det lite mer julklappar och middag hos farfar med pappas släkt, som varje år :)
 
Har packat packat packat idag också. Imorn drar jag till underbara Göteborg för att träffa underbara Johannes! Tåget går 08:14 på morgonen och jag är SÅ spänd! Har gått och längtat efter det här i flera månader och imirn händer det :) Ska bli grym roligt. Så närmsta veckan blir det nog inte mycket till bloggning.
 
Hoppas ni hade en jättefin julafton allihop!
Nuuu e alla klappar inslagna å klara här hemma! Det har julstökats som bara den här hemma, precis som det ska vara sådär dagen innan julafton! Klappar har slagits in, bilen har rullat till Ica för att köpa de som glömts bort mer än en gång, dammsugarn har fått jobba och skinkan har stått i ugnen. Nu får vi gäster om ungefär 20 minuter, och vi ska spendera kvällen framför uppersittarkvällen och äta årets första dopp i grytan.
 
Ååå nu är det jul.
 
Två bilder från utgången i fredags!! Hade hur kul som helst, såååå roligt att vi vart några från klassen :) Vi hade verkligen sjukt kul, även om mina fötter och ben var heeeelt döda när vi klockan 4 på morgonen kom hem till Jojjo. Sängen (läs madrassen på golvet) har nog aldrig känts skönare. Igår så jobbade jag, och efter det kunde jag verkligen känna den riktiga jullovkänslan. Och min första dag på lovet har varit hur bra som helst.
 
Började med att sova ut ordentligt. Vaknade första gången halv 9 och somnade sedan om och sov till halv 11. Det det var så skönt att vakna lite och känna att jag kunde somna om. Tog sedan en seg morgon, fixade med lite smågrejer som ska fixas. Myste i min säng.
 Klockan 14 så åkte jag och familjen till Länna kyrka för att se på det årliga lilla julspelet och när Micke och Sofia sjöng :) Trevlig julstämning. Åkte hem, slängde i mig lite sen lunch, och nu har jag just kommit hem från en timma på gymmet! Micke och Sofia har mördat mina armar å min mage :) Me like. Lär ju känna av träningsvärken imorn.
 
Glad fjärde advent på er!
JULLOV!! Fantastisk dag med Lady&Luffsen teater, avslutningsfika och tillhörande julklappsbyte med bästa vännerna samt en klippning av mitt hår. Perfekt start på mitt lov kan jag ju säga!
 
Dagen avslutas med utgång, och här är en smygbild på min outfit. Hihi :) Ha en bra helg!!
 
Uppvisning klar, jag har haft min allra sista lektion för den här terminen, och gör nu mina naglar julfina efter lite träning och en lååång dusch! Uppvisningen gick superbra, och det är allt lite tråkigt att säga hejdå till gymnasterna för tre veckor. Men lite behövligt med en paus också, som alltid :)
 
Imorn får jag jullov! Julavslutning, sen avslutningsfika med Jojjo och Bebban, hem och vila lite sedan utgång :D Kommer bli en bra dag! Puss
Ååå, lycka måste ju vara lite när man har lånat den sista boket i en så sjukt bra bokserie! Har läst serien "gone", en bokserie på sex delar, sedan jag gick i 8an tror jag. Och nu är sista boken ute, och lånad och bara väntar på att bli läst! Då har jag något att göra på lovet!
 
Igår så var jag på Sofias julkonsert. Jättefint var det, och kul att få se henne sjunga igen :) Hon e så duktig! Åkte sedan hem till Tommy och Carro och sov där. Supermysigt! Vaknade upp av Alicias glada jollranden imorse, och fick starta dagen med lite bebismys. Bästa nånsin. Nu är det bara en riktigt skoldag kvar, sedan får jag jullov!
Hooooolaaaaa!!
Nedräkningen har börjat! Måndag är avklarad, om fyra dagar får jag loooov!!! Och sista veckan nu bjuder inte på allt för mycket att göra, faktiskt ganska lugnt i skolan för att vara sista veckan. I vanliga fall så är det fullt av inlämningar och prov! Skönt! :) Verkligen välbehövligt med lov nu känner jag. Mitt huvud är kaos just nu, trots så få inlämningar och prov. Vet inte, men känns inte som det är någon struktur på tankarna. Inte för att mitt huvud brukar vara överdrivet strukturerat i vanliga fall, men nu är det lite kaosigare än vanligt.. hehe. Planerar å försöker få till logistik, försöker deala med alla känslor och tankar som varit den här hösten. Kanske är det sådant man får vänta sig efter en liten turbulent höst. För lite tuffare än vanligt har ändå den här hösten varit, i alla fall känslomessigt. Ser fram emot ett nytt år, nya mål och äventyr att se fram emot. Börja om på noll lite. Det ska bli skönt :)
 
Idag hade vi genrep med tjejerna och killarna inför juluppvisningen på torsdag :) Det gick finfint, och det är kul att se hur mycket de har utvecklats den här terminen :) Superroligt! Har kört lite benstyrka nu när jag kom hem också, kort pass med jobbigt. Skakis nu. Tittat ett avsnitt av en ny serie jag börjat glo på, Arrow heter den, och nu så ska jag väl läsa lite bloggar innan jag ska krypa ner i sängen.
 
Hehe...
Det blev sen supermysig fredagkväll, som väntat :) Mycket jul, det var bara snön som saknades! Små snöflingor singlade dock ner imorse när vi drog upp persiennerna :) men de övergick sedan till regn, hehe.
 
Har jobbat idag, det gick fort och bra. Barnpassningen blev däremot inställd, då ett utav barnen blev sjuka :/ Lite tråkigt, men skönt med en lugn kväll hemma också. Sitter just nu och tittar på kvällens komedi på 4:an och det är väl ungefär vad jag ska fortsätta göra ikväll. Jobb imorn igen, sen kan jag börja räkna ned den sista veckan till jullov ♥
Yeeeey, imorn är det fredag! Heeeelg! Min helg kommer däremot vara oerhärt fullspäckad.. Imorn ska jag träffa Agnes och Jasmine, för vår traditionella lilla myskväll hemma hos Agnes! Där väntas Love Actually, lussebullar, middag, te, julgodis och såklart mys i mängder! Ska bli supermys!!
 
På lördag jobbar jag 13-16, sedan ska jag vara barnvakt hela kvällen. Ska bli mysigt att vara barnvakt, inte så ansträngande liksom. Sedan jobbar jag på söndag också. Så ja, speciellt mycket ledigt blir det minsann inte! :P Haha, men sen är det bara en vecka kvar och sedan loooooov! Såååå skönt!!!
 
Imorn är det ju lucia också! Jag känner inte överdrivet mycket julkänslor just nu om jag ska vara ärlig, i och med att snön försvann, men det är mysigt med lucia ändå :) Speciellt eftersom vi ska på luciafika hemma hos vår mentor! Jag kan ju ha världens bästa mentor asså.
 
Så ja, det var lite uppdatering från mig. Räkna inte med någon under helgen nu tyvärr.. Anyways, vi höres å störes! Ha en fin helg allihop!
 
Två bilder från förra årets julmys med brudarna!
Åååh. Tittat på massa bilden från mina resor i somras. Barcelona, kryssning och USA.. Shit, de bästa resorna i mitt liv. Jag saknar så mycket ♥
Det blev en riktigt bra dag. Såååå skönt å bara få sova ut, ligga och dega i sängen. Tog mig ut på en promenad med Laffie också, som var det enda på schemat idag (om man bortser från träningen på kvällen då) och lyckades gå i 1 och en halv timme! Det måste vara mitt rekord att gå så långt frivilligt, haha. Men så bra det kändes! Komma in, kall om kinderna, göra en kopp te och krypa ner under en filt. Lovely.
 
Killarna var duktiga på sin träning också, vi övade inför uppvisningen. Och jodå, det börjar ta sig :) Som de har utvecklats den här terminen! Min egen träning gick det väl sissådär med, men lite rumpa och ben övningar blev det efter gympaträningen. Tänkte simma på min håltimme imorn :) Vill verkligen komma igång igen.
 
Tänk vilket härligt gäng det är jag har att göra med. Hur glad de gör mig. Bilderna är fotade av Olivia.
 
På facebook finns det en grupp som heter "träna kroppen- rädda knoppen", där du får hjälp att komma igång/hålla igång med din träning samtidigt som du bidrar till hjärnforskningen. Jag tycker att detta är en fantastisk idé! Skänk en peng till hjärfonden för att delta, få hjälp med träningen och känn att du bidragit till något viktigt.
 
Träningen går ut på att du tre gånger i veckan under fyra veckors tid gör olika korta men intensiva träningspass. Passen kan utföras var som helst och tar som sagt inte lång tid alls. Inga redskap behövs.
 
Detta är precis den lilla push jag behöver just nu för att komma igång med min träning igen, och jag tror inte att jag är ensam. Anta utmaningen och bidra till något bra samtidigt!! :D
 

Bra start på dagen helt enkelt. Frukost bestående av risgrynsgröt med kanel och mandlar, knäckebröd med ost och gurka, kaffe samt en apelsin :) Framför julkalendern såklart! Har sedan legat och skrattat åt New Girl i nån timme och skänkt pengar till hjärnfonden.
 
Jag ska strax pallra mig ut på en promenad i det gråa vädret, och sedan får vi se vad som händer. Puss på er!
 
Jaa... Ibland får man lägga upp sånna bilder också. När saker å ting suger lite.
 
Nejmen hörni, om jag kanske skulle försöka göra ett lite glatt inlägg! :) Dagen har faktiskt varit bra. Liksom, skolan gick fort, jag har hållt igång mycket, hunnit med två telefonsamtal med fina personer, tittat på serier. Vanlig måndag. Imorn är däremot inte en vanlig tisdag, för jag är ledig från skolan!! :D Yeeey! Ska sooooova, ta mig en promenad och träna på kvällen. Är väl ungefär det som står på min agenda. Nu ------> ett till avsnitt av Under the dome.
 
 
Jag förstår inte hur någonting kan vara så fruktansvärt skevt. Så vrickat, upp och nedvänt, ut och in och så sjukt sjukt orättvist. Orättvist är ordet jag letar efter.
 
För inte är det väl meningen, att två personer som tycker så mycket om varandra, ska sitta och skriva hejdå förallitd? Det kan väl knappast vara meningen, att jag aldrig ska få höra nå mer från den jag tycker om, aldrig mer få se den jag tycker om. Konstant undra vad denna person gör, och konstant fråga mig själv om jag gjorde rätt. Inte ska väl någonting så naturligt vara så omöjligt?
 
Jo, tydligen så är det så. Och det gör mig så fruktansvät arg och ledsen. För det är så jävla orättvist. DET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!! Det ska inte vara såhär svårt, det ska inte vara det. Det borde inte vara det.
 
Just nu så är mina danssteg på tok för jävla svåra, och jag tycker allt att livet får ta att sakta ner.
 
Thank you for everything. Life is just messing with us. And it's so fucking unfair.
Det har varit en bra dag i gympahallen :) Klockan 9 imorse satte vi oss i bilen, Richard, Sofia, Lisa och jag :) Sedan har dagen varit fylld av duktiga gymnaster och sjuka volter. Kul och inspirerande att se :)

Nu ska jag sova tididgt ikväll, för jag e så sjukt trött. Fått för lite sömn den här helgen. Puss!
 
Snacka om en helg i gympans tecken! Igår, gympaläger hela dagen med grabbarna, idag titta på JSM i uppsala hela dagen :) Skulle även åkt till Täbyträning igårkväll efter lägret, men där tog min energi slut. Efter för lite sömn natten till lördag och en lördag där jag höll igång konstant så orkade jag helt enkelt inte. Så det blev en myskväll med Micke istället :) Fryspizza, filmer och popcorn beskriver väl vår kväll rätt så bra.
 
Min fredagkväll var faktiskt också otroligt mysig! Jag och systeryster hade ensamkväll här hemma, åt kött med pommes, tittade på idolfinalen och skrattade så sjukt mycket.
 
Jag säger bara myskvällar in my ♥ På riktigt, jag älskar verkligen myskvällar. Absolut att det är kul att dra ut å festa å sånt med, men jag är nog ändå mer hemmamystypen.
 
Nu laddar jag inför ännu en till dag i gympahallen, där jag trivs som bäst. Och idag är det andra advent också :)
Ha en fin söndag!
 
 
Ååh sååå skönt, jag slutade klockan 11 idag! Gosh, äntligen har det lugnat sig någorlunda i skolan. Så skönt. Det har varit några riktigt stressiga veckor, inser der verkligen nu när det lugnar sig igen. Nu får vi hoppas att det håller i sig ett litet tag till. Kom hem halv 1, och har ätit lite mellis i form av yoghurt med havrepuffar och te. Tittat på dagens avsnitt av julkalender, och ett avsnitt av Under the dome. Blir ett avsnitt till nu tror jag, och lite mer sängmys innan jag beger mig mot träning med mina barn :)
Måndagens outfit :) Chilloutift. Me like!
 
4 December och onsdag idag. Jag har sovmorgon till 13! Wiihooo, så najs :) Gick däremot upp klockan 8 ändå, har lite plugg och kände att det var skönt att kunna göra det i lugn och ro. Igår lämnade vi in vårt megastora case arbete som vi har jobbat med i 6 veckor. Uuusch, hatar sånt. Så läskigt när man väl ska skicka in. Nu hoppas jag verkligen att arbetet är lyckat. Det är ämnena sociologi och psykologi, så i princip mina två favoritämnen. Svåra ämnen dock. Men det är kul om det går bra :)

 
Igår fyllde Bell 19 år btw!! Johanna hade bakat en sjuktgod tårta, Rebecka gjorde superfina marsipanrosor och moi fick stå för ljusen, haha ;) Har bakat chokladbollar dock som jag tänkte ta med idag :)
 
Ikväll är sista kvällen som Ronja sover hos oss, så ikväll blir det mys för hela slanten! Nu ------> plugg.
 
 
 
 
Den här veckan är en lyxvecka, för den här veckan bor värlens finaste Ronja hos oss måndag till onsdag ♥ 
Och kvällen till ära har vi onepiecemys framför Eva och Adam. Och vi har bakat chokladbollar :)
Asså julkalendern i år verkar ju helt otroligt mysig! Har bara sett ett avsnitt än så länge, men ååå :) Liksom lite lagom rolig och gullig. Tycker ni ska titta om ni inte gjort det :)
 
Tänkte att jag lägger upp en outfitbild från några dagar sedan :)
 
Första advent! Ååh äntligen! Juletider, jag älskar juletider! Så mysigt! Har inlett min adventsmorgon med julfrukost! Risgrynsgröt, lussebulle, glögg och macka :) 
 
Jag har inte varit hemma sen i torsdags och på torsdag kväll var jag på gympamöte, därav den dåliga bloggningen kan jag ju börja med att säga. I fredags så sov jag hos Ossian, åt tacos och drack til drinkar och tittade på idol med han och hans flickvän Ebba :) Det var supermysigt! Lag om lugn fredagkväll liksom :) Igår så jobbade jag, träffade en kompis i stan och kom hem ganska sent. Var bombsäker på att jag skulle få halsfluss igen så gick och la mig igårkväll med gråten i halsen, för att vakna upp idag och upptäcka att det inte alls var halsfluss :) Blev väldigt lycklig måste jag säga. Är dock hemma från jobbet idag då jag har ont i halsen och känner att jag verkligen måste se till att bli frisk på riktigt nu..
 
Nu ska jag göra mig en kopp julte dagen till ära, och sen titta på lite serier tror jag :) Ha en jättefin första advent!