Hejsan !
Hemma från bion nu :) Den var riktigt bra :D Höll på å garva ihjäl mig :P Jättekul å få träffa Paggen igen också ! Har saknat henne <333
Nu vet jag inte riktigt va som händer ska ta de lugnt tror jag. Skönt å bara slappa framför datan. Som vanligt ;)
Men nu ska jag chatta vidare :P Ha de bäst pussar <333

God morgon !
Idag e en bra dag. Jag känner de på mig :P SKa åka in med Agge på bio vid 2 och klippa gräset :) + att jag har städat mitt rum lite :P Hehe eller ja... jag har fått ut resväskan ur mitt rum iallafall :P Så nu kan man gå här inne igen ;)
När jag kommer hem vet jag inte vad som händer. Blir väll en chatkväll antar jag. Tycker faktiskt om mina små chattkvällar :P
Men nu ska jag dra ! bye pussar <333

Hej på er !
Sitter å chattar lite. Har ganska tråkigt faktiskt...
Idag så har jag typ mest suttit famför datan men på efter middagen åkte jag Syrran å Jentan ut med båten igen å badade :) Eller dem badade :P Jag har typ inte badat sen Italien :P De e ju kallt ;)
Imorn vet jag inte riktigt vad som händer ska kanske på bio med basta Agge ! Vi har typ inte träffats på år å dar !
Men nu måste jag dra ! Ha de bäst pussar <33

Tjeinxen !
Ledsen att jag inte uppdaterade så mycket igår. Jag hade iallafall jättemysigt :D Jag, Jentan och Syrran tog den lilla båten och åkte ut till ett litet ställe inte så långt från oss å badade :) Eller rättare sagt Syrran å Jentan badade, jag läste :P Hehe läste ut boken på en dag :P Väldigt sorgligt måste jag säga för den var ruskigt bra och nu finns det inga fler... Men jag hittar väll fler bra böcker :P Nu håller jag på å läåser ``High school musical I elfte timmen´´ Hehe blir ni förvånade ? ;)
Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att HSM böckerna e så bra... Filmerna e mycket bättre ! Läser ni något spännande ? :P
Men nu ska jag göra mig i ordning ! Ha de bäst pussar <333

Hej hej.
Hur mår ni ? Jag mår jättebra :D Har just fått min bok jag har beställt ! ``Tillsammans tredje boken´´ heter den. Dem andra böckerna är jättebra så jag rekomenderar verkligen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske ska måla lite staket. Får se hur de blir... Annars ska jag väll bara ta de lugnt. Läsa å chatta :P Hehe Vad ska ni hitta på idag ?
Men nu ska jag dra ! Pussar <33



Heejj !
Nu har jag spelat för släkten. Var sjukt nervös och det gick sådär tycker jag. Spelade flel flera gånger å tappade plektrumet mitt i en låt en gång :P Hehe
Men jag tror att de var för att jag var så nervös. Så antar att de blir en nästa gång och då går de bättre :) Men nu e de gjort iallafall. Vad har ni gjort idag ?
Hur som helst så är Jentan här nu för hon ska sova här :D Hon e med Syrran för tillfället men hoppas på å få simsa lite med dem sen :P Om jag orkar ;)
Men nu skaj ga iallafall bloggar vidare :P Ha de bäst pussar <333


Saknar den här tjejen otroligt mycket <333

Hejsan !
Nu har jag just lagt nytt tak på farmor å farfars gäststuga. Tog typ två timmar men jag fick 500 ! Så de var de värt :P
Restenm av dagen ska jag vara med Jentan tror jag :D Kuligt ! Eller hon kommer hit å ska vara med Syrran men jag tror jag hänkar på ;) Och ikväll blir de spela för släkten. E nervös !
Men nu ska jag kila ! Bye bye <33

Hej bloggen !
Är astrött ! Så jag e lite flummig :P Tror snart jag somnar ;) Hehe
Har iallafall spelat gitarr nu på kvällen. Sista gången innan jag ska spela upp. Nervöst ! Jag vet att de inte låter så svårt å allt de där men för mig e de en stor grej :P hatar å spela inför folk. Tycker de räcker med att jag hör :P Hehe
Men nu skaj ag dra ! Bye bye <33

Tjena !
Görs ? Själv gör jag typ inge... chattar lite :) Har lekt med Johanna typ hela dagen :D Vi har badat och studsat å ritat :P Hon e världens gulligaste unge ! Också har jag klippt gräset och sagt hejdå till Hannie. Det här kanske var sista dagen vi sågs på sommarlovet och det känns väldigt tråkigt ! Men förhoppningsvis så hinner vi ses en dag innan hon åker till Italien :)
Nu ska jag snart äta och sen kommer Micke vid halv 8 å då ska vi spela lite gitarr :D kulig !
Men nu skaj ga dra ! bye bye <333
God morgon !
Idag sov jag faktiskt ända till halv 10 ! Så nu e jag utvilad :P Hoppas jag iallafall...
Idag ska jag vara med Hannie och klippa gräset och ikväll ska jag spela gitarr igen :) Kuligt !
Hanna å hennes familj åker till Gotland imorn vilket betyder att vi inte kommer träffas på typ en vecka ! Sorgligt !
Men då kan jag passa på å måla färdigt staketet :P hehe det är fortfarande inte gjort ;) Men nu ska jag ta tag i de.
Men måste kila nu ! Ha de bäst pussar <333


Saknar er <333
Hej hej !
Nu har jag just spelat lite gitarr med Micke :) Ska ju spela för släkten på tisdag. Nervöst säger jag bara...
Ska snart gå å sova tror jag har en hel del sömn å ta igen. Vi gick typ upp 7 varje dag. Men de var det värt :P Men nu har man ju typ ställt in sig på å vakna då. Eller iallafall jag :P
Men måste dra ! Ha de bäst pussar <333


En gammal gympabild :)

Heeejj !!
Nu e jag hemma ! Tillbaks i kalla sverige... Vi har haft helt underbart otroligt kul ! Mycket träning, massa bad och sol och extremt mycket skratt ! Även en hel del gråt å rädsla också och även lite skador men vad är ett läger utan lite motgångar ? :P Men för att det inte ska bli världens tråkigaste inlägg tänkte jag faktiskt låta bilderna tala. Så här kommer massa bilder !


Vårt flygplan :) Vi åkte flyg i typ två timmar och 50 minuter.


Jasse och Olivia på planet :) Jasse flög för första gången :D


Hehe vingen :P


Här är när vi precis hade kommit till hotellet :D


Lisa och Jasse :D


Haha min säng :P Hamnade i samma rum som Emma, Jasse och Lisa :D <333


Gruppbild på stranden ! Älskar er tjejer <333


Glassig bild på Liv vid poolen :P


Olivia och Kajsa :D <333


Hehe ja vad ska man säga... :P Jag stukade upp foten första dagen igen vilket inte var så kul.
Det gjorde rå ont + att jag inte fick bada på hela dagen ! :P Men med en hel del tejp och en linda
kunde jag träna dagens efter ;)


Haha men jag fick iallafall fina kryckor ;)


Här hade vi sandslottstävling :)


Sandslottet som vann :P


Här e vårat sandslott :D


Min sandslotts grupp <333


Haha Syrran i ett grasiöst hopp ;)


På onsdan var vi på ett vattenland :D Det var askul !!!


Fint va ?! Dem smällde typ raketer en dag när vi dansade fristående så de lät jättemycket.
Och så dkrev typ mamma att dem smällde raketer men jag tyckte de lät som att dem sa att
det kom bomber så jag fick typ panik :P Hehe


Liv, Kajsa och Lisa i gropen :D


Älskar er tjejer <3333


Dem bästa tränarna som finns ! Utan er vore vi ingenting !! NI E BÄST !!! <333


Tack för en helt underbar vecka !! Ni betyder bara mest hoppas ni fattar de !!! <333



Heeeejj !
Nu smäller det ! Nu åker vi snart till efterlängtade Italien ! Om ca 35 minuter ska jag sätta mig i bilen för att åka till busshållplatsen för att ta bussen till flygplatsen och... ja ni fattar ju :P Så sjukt kul vi kommer att ha !
Så tack och hej ! Vi ses om en vecka <333 Ha det otroligt bra för de ska vi ha de ! Puss å kram <3

Tjo !
Nu e det inte långt kvar ! Faktiskt bara 10 timmar kvar tills jag ska gå upp för att sen sätta mig i en bil och åka till sthlm för att sen åka buss till Skavsta för att sen sätta mig på ett flyg och åka till ITALIEN !!!! Så de här kanske e de sista inlägget innan. Vi får se om jag hinner slänga in något imorgon.
Idag var jag iallafall hos kusinerna. Eller kusinen för Ossian är i Spanien :P Men Adde var där så vi fikade och åt å sjöng för mormor. Hon fick en tavla av mig :)
Men nu måste jag kila ! Ha de bäst pussar <333

Hej hej !
Nu e det bara en dag kvar !!! Imorn sticker vi till Italien ! Shit vad de ska bli kul ! Fattar de knappt :P Så nu har jag juts klippt gräset och ska gå ut för att säga farväl till Hannie. Vi sticker till kusinerna sen för mormor fyller år så vi ska fira henne. GRATTIS MORMOR <333 Iallafall så träffar inte jag Hanna mer innan vi åker sen så de e lite sorgligt tycker jag.
Men nu måste jag kila ! Ha det bäst pussar <333


Hejj !
Nu har jag just kommit hem från en sjukt mysig kväll !! Vi har druckit massor med Smoothie, ätit chips och kollat på Pirates of the Caribean (stavning*) Det har varit jättekul !! Vid 11 var filmen slut och jag började gå hem. Lite läskigt måste jag erkänna när det e mörkt... Men tack och lov kom Hanna och mötte mig :) Så vi fick oss en kort kvällis också :) Kommer sakna henne enormt mycket när jag åker ! Även om de bara e en vecka :P

Iallafall så idag harj ag ju varit med Hanna och sen klippte jag gräset lite (duktig som jag e :P) På eftermiddagen åkte jag, Syrran, mathilda och Hanna ner till stranden. Micke kom sen också :) Det var ganska kallt i vattnet men lite badade vi. Så det var min dag. Hur såg eran ut ?
Menn u måste jag dra ! Ha det bäst pussar <333

Morning !
Hur mårs det ? Själv mår jag bra lite trött bara.
Idag ska jag vara med Hannie som kom hem från gbg igår :D Så vi har typ inte träffats på flera dagar ! :P Så idag ska vi vara :D Kanske ta en lite prommis ?
Vi ska väll ner till stranden sen också tror jag :) Ikväll ska jag hem till Jasse för att ha en till filmkväll med dem älskade <3
Mysigt !!
Men nu måste jag kila ! Ha de bäst pussar <33


Hej hej !
Ikväll har jag spelat gitarr med Micke i 3 timmar i sträck ! Inte dåligt säger jag abra :P Kul va de iallafall :D Vad har ni gjort ikväll ?
Imorn så vet jag inte riktigt vad som händer, kommer antagligen åka till stranden om det är fint väder och sen ska jag klippa gräset på eftermiddagen.
Men nu måste jag dra ! Ha de bra pussar <333

Yo !
Nu har jag kommit hem från stranden ! Eller vad ska man säga bergen ? vi var vid riala och badade vid klippor därifrån. Det var jättefint och jättehäftigt nästan som å vara utomlands :) Så jag har typ bara badat å solat hela dagen. Tro det eller ej men det gick faktiskt å klättra bland klipporna med foten :P Hehe den är faktiskt nästan bra :D Kan typ gå på den försiktigt å den gör knappt ont så de e toppen ! Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska väll vara med Nicko, Mathilda å Syrran :D
Men ska kila ! Ha de bäst pussar <33

Hej hej !
Nu ska jag snart iväg å bada så det blir ett kort inlägg :P Foten känns iallafall bättre :D
Men jag Skriver mer närt jag kommer hem :D Puss å kram <333
Hej...
Nu är jag väldigt arg för jag har just stukat den igen ! Så j*vla irreterande ! Samma fot också och på samma ställe ! Själva träningen gick inte så bra heller. Jag tvekar mina flickisar så jag fick köra lite frammåt sen. Det gick bättre :)
Richard lovade iallafall att jag skulle kunna köra som vanligt i Italien så de var ju tur.
Hur som helst så innan träningen så hälsade ju vi på mormors syskon från tyskland :) Det var kul även om jag typ inte fattade något :P Fast lite fattade jag faktiskt så de e ju bra :)
Men nu ska jag dra ! Ha de bäst pussar <33

Tja tja !
Bara 4 dagar kvar tills vi åker nu ! Håller faktiskt på å packar. Ganska svårt å veta vad man ska ha med sig :P Men det går ganska hyfsat tycker jag :)
Idag ska jag först vara med Mathilda tror jag och sen ska vi till M och M för å fika. Mormors typ systrar från Tyskland e här. Förhoppningsvis kommer kussen också :D Efter det bär de av mot den sista träningen Innan Italien !! :D Det ska bli kuligt ! Så det är väl vad som händer för mig idag. Vad ska ni hitta på ?
Men måste kila ! Ha de bäst pussar <333

Hej på er !
Nu har jag just kommit hem från en underbar och riktigt rolig kväll hos familjen Temrin :D Vi har ätit middag där ikväll :) Kyckling med potatis blev det ! Jättegott ! När vi ätit tog vi en liten promenad till sjön och hade frågesport som vi alltid har när vi äter middag med dem :) Syrran och Moa hade gjort frågor och vi delades upp i lag. Jag å Max var i lag som vanligt :P När vi hade kört halva frågesporten gick vi upp till deras hus igen och fikade å hade mys och sen fortsatte frågesporten. Jag å Max gick vidare i final XD Och vi typ ägde mammorna så vi vann ;) Haha grymma vi var :P Och nu har jag just kommit hem. Innan spelade jag lite gitarr med Micke också :) Kul å spela igen. Var en hel vecka sen sist ;) Hehe
Men nu ska jag gå å lägga mig för jag e dö trött ! Ha de bäst pussar <333


Tack för en underbar kväll !! <333
Hej hej !
Vad görs ? Själv har jag just käkat frukost. Sov till halv 11 idag :D Typ de längsta jag sovit i hela mitt liv :P Fast jag borde sovit längre tycker jag. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska väll kanske ner till stranden å bada lite. Och ikväll ska jag spela gitarr :D Jippi !! Inte långt kvar tills jag ska spela för släkten nu... Vi ska spela innan Italien så det blit väll någon gång under veckan skullej ag tro. Vad ska ni göra idag ?
Men ska dra ! ha de bäst pussar <333

Tjo !
Nu har vi spelat massor med sims. Men nu gav vi upp :P
Så godnatt eller godmorgon eller vad ni nu vill kalla de. Nu går iallafall jag å lägger mig :P Pussar <333

Tja !
Har just kommit hem från ett kvällsdopp :) Det var ganska kallt faktiskt... Men nu e jag hemma i värmen :P
Snart så kommer Mathilda över och klockan 10 ska vi lana sims 3 :P Haha ska försöka sitta uppe hela natten ;) Får se hur det går ;P Hehe
Men ska dra ! Pussar <333


Från igår :D
Tjaba !!
Hur mår ni denna söndag ? Själv mår jag fint fint :) Har just varit ute på en lite promenad med Laffie. Ganksa skönt å få lite frisk luft. Det finns ju typ inget annat man kan göra ute när det är sånt här väder. Det är sol men är för molnigt och blåsigt för att gå och bada... Samtidigt vill man ju inte bara sitta å trycka framför datan hela dagen.
Hur som helst så glömde jag ju säga att igår vara det bara en vecka kvar till ITALIEN !!!! Verkligen inte långt kvar ! Fast jag har inte kört styrka på aslänge eftersom jag har varit sjuk så jag ska försöka göra den idag... Men de e ju så trååååkigt ! Det är verkligen nackdelen med gympa :P Men det behövs ju muskler om man vill bli riktigt bra och kunna tävla på sm nivå osv... Samtidigt så känner jag att jag håller på å tappa suget. Självklart är det kul på träningarna och de är häftigt å få lära sig nya saker men samtidigt så är det så jäkla läskigt. Känns som om jag e den ända som tycker det. Visst går de bra å köra volterna jag kan men sen ska man ju lära sig dubblar både bakåt å frammåt och massa andra grejer. Men de e väll bara å hålla humöret uppe antar jag. Jag menar nu ska vi ju till Italien och det ska ju bli askul !!
Men nu måste jag dra. Pussar <333

Hej på er !!
Nu har jag just tittat på Ice Age med Mathilda å Syrran :D Den e så jäkla rolig ! Man garvar typ ihjäl sig :P
Innan åt vi Sushin som vi hade gjort och det var asgott ! Verkligen lyckat säger jag bara :D Efter de åkte Hannie hem å då tittade vi på Ice Age. Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra... chatta å blogga lite tror jag. Ska ni hitta på något kul ?
Men måste kila ! Ha de bäst pussar <333

Hej igen :P
Nu har jag flyttat mig ner till köket där Hannie, Mathilda och Syrran håller på och gör Sushi :D Så jag sitter mitt i sushi verksan ;P Jag hjälper till lite men jag är inget som man blir kladdig av ! hatar å vara kladdig ;) Hehe
Så jag lägger ut bilder sen :D Ha de bäst pussar <333


Hej !!
Nu e jag å Hannie nästan färdiga med mitt rum :D Skrivbordet står på sin plats och jag har rensat mina lådor. Det blir jättefint ! :D Så nu har jga just käkat lite lunch :) Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Vara med Hannie :) Så vad ska ni hitta på ?
Men måste dra ! Pussar <333


Vad tycks ? Kommentera gärna :D
Heejj bloggen !
Nu har jag just kommit hem ;D Ska berätta lite om min dag :)
Först så var vi juh som sagt på Ikea och handlat :) Jag köpte ett nytt skrivbord !! :D De jag har nu e typ asgammalt och fult så jag behövde verkligen ett nytt. Så vi köpte ett jättefint :) Så sen började vi åka hem och såklart kommer vi ju på i bilen att vi köpt fel... Vi hade tagit fel färger på mitt skrivbord och på en skohylla så de var bara å vända tillbaka. Suck ! Jag skulle ha vitt och träfärgat men hade typ fått svart :P Så vi bytte och sen åkte vi hem. Väl hemma så ville ju jag börja bygga ihop skrivbordet på en gång :P Så jag gick upp och tog ut alla lådor med mina saker i från de gammla skrivbordet och drog ut de från mitt rum :P Sen bar jag å Mathilda upp kartongerna med mitt skrvbord till mitt rum och jag började bygga lite. Först fick jag hjälp av mamma men sen skulle hon åka på ledarmöta hemma hos Andrea (Jossan). Så jag fortsatte bygga ihop själv :) Det blev riktigt bra faktiskt ! Måste säga att jag var grym på å bygga :P De blev inte helt färdigt men jag fortsätter imorn. Iallafall Så åt jag middag och efter de kastade jag mig upp på cykeln och cyklade till Agge :D Jag, agge, Ros och Jasse skulle ha filmkväll ! <3 Så vi tittade på Pirates of the Caribbean. Och den var riktigt bra ! Har inte sätt dne förut men jag gillade den :) Sen spelade vi kort hade mys. Vid halv 12 ringde mamma och då gick jag hem till Jossan där alla tränare var och var med Jossan å Amanda Möller !! :D Jätte kul å se henne igen ! Var ju ett tag sen man träffades. Så det var roligt <33 Och sen gick jag å mamma hem. Så nu ligger jag här :P Det var helt enkelt min dag. Hur såg eran ut ?
Ha de bäst pussar <333

Tjaba !
Idag ska jag till Ikea och handla nya möbler till mitt rum :D Fett najs säger jag bara :P Behöver verkligen nya möbler !
Så jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem igen :)
Ha de bra så länge ! Puss å kram <333

Ledsen att det inte blir några bilder men datan e helt störd !!!
Hej på er !
Nu e träningen slu. Det var hur kul som helst ! Först var de ju bara jag. Miccan, Syrran och Liv som var där för att spela in den där filmen. Och de var askul :P Vi körde typ bara lätta saker som kullebyttor å sånt men de var najs. Sen klockan 5 började den riktiga träningen å de var jättekul :) Fast jag började tveka mina flickisar vilket var väääldigt irreterande. hur kan man börja tveka på nåt sånt ? jag har typ kört de sen jag var 8 år. Ah men de gick väll bättre sen antar jag... Iallafall sen övade vi lite skruvträning och tsucka träning å de gick sådär... Var väldigt trött eftersom vi hade kört redan innan och jag precis har varit sjuk. Men kul var de :) Så nu sitter jag här å chattar som vanligt :P
Men måste dra ! Pussar <333

Tja !
Läget ? Själv mår jag prima :D Utom att jag e irriterad för alla mina tidningar som e typ 100 stycken har ramlat ut på mitt golv :P Men jag får iallafall snart dra å träna !!! :D Jippii !!! Hoppas verkligen att det går bra annars blir jag arg :P
Tror jag ska gå till Johanna och vara lite med henne också :) Mys mys !
Så måste dra ! Pussar <333

Hello !
Just nu sitter jag å chattar :) Ska nog gå å se på tv snart tror jag... Har varit nere hos lill Johanna och nattat henna :D Hon e såå söt ! Vo borstade tänderna och läste saga :P Mysigt !
Imorn blir det iallafall träning för min del !!! :D Jippi !! Vi ska vara på Roslags redan klockan 1 och så ska vi göra lite enkla grejer som kullebyttor å sånt för att andra tränare ska kunna lära sig :) Ska filmas tror jag. Så några styckna kommer vara där vid 1 och sen kommer resten vid 5 och då börjar den riktigt träningen :D Så då får jag träna läääänge !!
Men nu måste jag dra ! puss å kram <3

Heey !
Vad händer ? Själv har jag just käkat :) Innan var jag nere hos Johanna och Viktor :D Dem e såå söta ! Fick hålla Viktor aslänge :P Vet ni hur svårt de är å ta på en bebis tröja eller ? :P Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt... Kanske leka lite med Johanna och titta på tv. Å chatta såklart ;P Ska ni hitta på något nice ?
Ha re bäst pussar <333

Hej hej !
Sitter å lyssnar på en asrolig text av Povel Ramel :P De e typ två som gör den asbra på Så ska det låta och jag håller på å försöker lära mig den :P
Idag mår jag iallafall mycket bättre har nästan inge ont i halsen alls :D Så imorn är jag nog frisk och kan träna ! Jippi !!
Hur som helst så har jag ingen aning om vad jag sak göra idag... Vara med Hannie kanske :D Vad ska ni hitta på idag ?
Men nu ska jag dra ! pussar <333

Haha den ska jag lära mig :P

Halloj !
Sitter på farmor å farfars dator :) Vi har just ätit koldolmar :D Mums !! M och M e här och å Mami å Papi :P Så vi är hela tjocka släkten här :P Utom syrran då som får träna den lyckosen !Jag vill också träna !!! Jag hoppas verkligen jag är bra till på torsdag så jag kan träna då. Ikväll ska jag väll titta på Morden och lite på Smallville i think :) Vad ska ni göra ikväll ?
Föresten så är det inte långt kvar till Italien nu !!!! På lördag så är det bara en vecka kvar ! Det är helt sjukt vad fort tiden går ! Det ska bli så himla kuuul ! Love it !
Men nu måste jag dra ! pussar <333

Shit de åska och regnar som f*n ute ! Helt sjukt ! Egentligen får man ju inte sitta framför datan då men jag ska stänga av strax :P
Ha re bra pussar <333

Hej på er alla friska...
De är ju mer en vad jag är iallafall. Det var inte direkt bättre imorse när jag vaknade som jag hade hoppats. Men jag klarar mig antar jag... Fast jag får inte titta på träningen ida :@ Det suger !!! Så jag ska bara tråka idag. Det blir väll mycket dator antar jag.Så vad ska ni hitta på idag ?
Måste kila pussar<33
Föresten ledsen att det inte blir några bilder men datan e helt sjuk så de funkar inte ! Måste ha smittat den :P
Hej hej !
Hur mår ni ? Själv mår jag sådär... Det blir inte bättre direkt. Men men.
Idag har jag iallafall typ suttit vid datan hela dagen :) Så har inte så mycket å säga...
Eller jo jag hoppas verkligen jag kan titta på träningen imorn ! Hoppas jag inte smittar !
Men måste dra ! pussar <333
Hejsan !
Idag e en speciell dag. Idag kommer nämligen Richard hem !! :D Nu har han varit borta i nästan ett år i Danmark för att gå på typ en gymnastik skola eller något liknande och idag kommer han hem :D Jippi !!!
Men tyvärr så är jag sjuk... Trodde att det var halsfluss men de var det tydligen inte. Vi åkte till vårdcentralen imorse å dem sa att det inte var någonting. Och jag mår typ inte speciellt dåligt heller :P Men man vet ju aldrig jag kan ju smitta :/ Så därför blir det ingen gitarr och ingen Norrtälje idag för min del... Men jag klarar mig alltid :P
Men nu ska jag dra ! Puss å kram <333
Hej min änglar !
Nu har vi bakat färdigt :) Dem blev jättegoda ! Vi har även hunnit med å se ett avsnitt av Privileged och badat med Micke :)
Och jag å Hanna har blivit besatta av en asbra låt ! Lägger in den som dagens låt imorn :D Har ni gjort något kul ikväll ?
Imorn ska vi in till Norrtan å kolla lite i affärer :)  Sen senare ska jag spela gitarr. Kuligt. Så de blir väll en najsig dag :D
Men nu ska jag chatta vidare ! puss å kram <333


Haha en sån skulle man ha va ? :P
Hej hej !
Nu sitter jag å Hanna vid varsin computer och chattar :P Mys mys ! Tror vi ska baka bullar snart :)
Mumsigt ! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer bli väll en chatt kväll skulle jag tro ;) Jag ska lära Hanna å spela gitarr också :P Hehe så de blir kul :) Just det ! Får inte glömma att det är privileged ikväll :D
Men ska dra ! Och jag vet att de bara e korta inlägg men kommer inte på något å skriva :P
Puss å kram <33


Hej bloggen !
Kom just hem från en prommis med Hannie :) Den här gången var affären öppen :P Vi ska baka bullar sen så vi behövde lite grejs :) Nu ska jag väll snart äta lite lunch tror jag och sen blir de väll bullbak å lite OC :D Kuligt !!!
Vad ska ni hitta på idag ?
Ha de bra pussar <333

Hejsan !
Nu e jag me Hanna :D Vi chattar :P Hehe kuligt ! Vi har typ suttit här i minst 3 timmar ;P
Alltid lika kul å vara med Hannie <333 Love u darling !
Men måste dra ! pussar <333

Tjo !
Vad gör ni ? Jag har just ätit middag :) Det blev ingen båt tur tidigare idag eftersom det regnade men det får bli en annan gång. Istället harj ga tittat på tre avsnitt av OC med Hannie :D Det var asbra ! Shit asså vad jag har saknat å titta på de ! Sen så gjordej ga lite styrka å duschade och efyer det tog jag å Hanna en liten kvällis upp till affären för att handla grejer så att vi kan baka bullar. Men när vi kom dit så var klockan typ 1 min över 6 och dem stängde 6 så vi hann inte... Lite störande men men. Ja och nu sitter jag här :P Hanna kommer över snart å vi ska väll sitta lite framför datan :)
Måste kila ! Pussar <333


Tog den när jag å hannie var på en kvällis för några veckor sen :)
Hej :)
Nu har jga just käkat lunch :D Har hjälp Johanna och tagit upp studsmattan hela förmiddagen :) Och jag fick hålla i Viktor ! :D Mys mys ! Han e så söt !!! Nu ska vi snart ut på en liten båt tur :) Hannie, Mathilda, Syrran, Elin, Johanna, Jag och pappa ska med :) Roligt !!! Vad ska ni göra denna eftermiddag ?
Ha de bäst pussar <333

Glömde säga att det bara e 14 dagar kvar till Italien nu !!! Fatta vad kuuuul ! <333
Hej bloggen !
Läget ? Själv e de bra :) Ikväll har jag å Micke spelat gitarr vid (tro det eller ej :P) skolan ;) Vi behövde sitta någon stans där ingen hörde och under tak så det fick bli vid skolan :P Roligt var de iallafall :D Sen åkte vi hem och skylle dra ut lite texter till åtar och då kom Hannie också :) Så nu har alla precis gått hem :P Jag å Hanna hann tyvärr inte gå någon kvällis men de får bli imorn istället :)
Men nu måste jag dra ! Pussar <333

Tjena !
Vad görs ? Själv gör jag typ inge :P Har just kommit hem från Mathilda :D Vi har tittat på Juno :) Det är en asbra film som handlar om en 16 årig tjej som blir gravid. Någon som har sätt ? Iallafall så sen åt vi lite glass å spelade badminton :P Och efter de så har vi spelat ett spel som heter Game of Life. Ett jätte roligt spel :)
Men måste dra ! Bye bye !

God morgon !
Tittade just ut genom fönstret å ser att de regnar ! Vart tog solen vägen ? Fast ska jag vara ärlig så e det ganska skönt med lite regn :P Idag händer ingenting skulle varit på stranden men så blir det ju antagligen inte. Ikväll ska jag spela gitarr :) Men annars ska jag bara slappa. Skönt ! Hanna kommer ut idag också vet inte riktigt när men vi ska nog hinna hitta på något :P Kanske en liten kvällis ?
Jag vet att det inte är så roliga inlägg nu men det händer inte så mycket så jag har typ inget å skriva om :P
Men nu ska jag dra ! Ha re bäst pussar F <333


Från förra sommaren :D Love u sweetie !!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/umACMrANLso&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/umACMrANLso&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Hej på er !
Nu har jag precis duschat :) Träningen gick riktigt bra :D Vi övade på dubblar och frivolt handvolt frivolt :) Jag körde frivolt handvol men längre kom jag inte med tanke på att min handvolt frivolt inte funka riktigt :P Aja iallafall så efter träningen gick vi runt i Norrtälje och letade efter en bikini åt syrran. Det var ju typ julinatta eller vad de heter så alla affärer hade öppet till 10. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här :P Hehe vad har ni hittat på idag ?
Måste kila ! Pussar <333


En bild från när jag å Hannie var ute på en liten kvällis :)

Hejsan
Nu ska jag snart iväg på min första sommarträning ! :D Jippi !! Idag har jag varit på stranden som vanligt :P
Roligt ! Vad har ni gjort idag ?
Måste dra ! puss o kram <333

Hej folket !
Nu har jga just kommit hem från å ha spelat gitarr och tagit kvällsdopp :D Kuligt ! Gitarren gick bra fast jag är astrött så jag var lite borta :P Hehe
Idag har jag målat staketet och varit med Nicko och Mathilda :) Vi har spelat tecknet och tittat på tv. Så det har bara varit en lugn dag idag. Ganska skönt å bara vara hemma. Vad har ni gjort idag ?
Men nu ska jag spela lite sims :) Vi hörs pussar F <333

Hejj !!
Idag fyller min pappa 46 och Ronja fyller 7 !!! Så Grattis till dem !!! Har just varit uppe grattat pappa :D Från mig och Syrran fick han en skiva och från mamma en mobil :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag kanske måla lite mer staket och var med Mathilda :D Mys mys ! Det blir iallafall inte stranden eftersom det är mulet :/ Ikväll kommer farmor och farfar och käkar här och sen ska jag spela gitarr ! :D Jippi !!
Men nu måste jag dra ! Pussar <333