Phu! Packa packa packa. Det är väl vad jag har gjort idag. Försöker få allt fixat tills jag åker imorn samtidigt som jag försöker att inte vara allt för nervös. Jag tror jag börjar bli så gott som färdigpackad nu i alla fall och har lugnat mig själv med två avsnitt Pretty little liars. Alltid bra att komma på andra tankar. Ska självklart bli superroligt att åka, men oj så läskigt! Det visste jag ju i och försäg.
 
Snart kommer mormor, morfar och farfar hit, de ska äta middag här ikväll. Mysigt :) Jag tror faktiskt att det här blir mitt sista inlägg innan jag ger mig av. Jag kommer ha wifi i USA, men räkna inte med många inlägg, jag kommer inte spendera dagarna framför datorn ;) Önska mig lycka till, och ha det så bra här hemma i Sverige så länge!
 
Puss ♥
Dem där dagarna på stranden... gud vad jag älskar dem. Det har faktiskt blivit några nu sedan jag kom hem från kryssningen, och det är jag verkligen glad över! Bara ligga och steka, läsa en bra bok, doppa sig när värmen blir för påtaglig. Love it!
Halli hallå!
Idag öser regnet ner där ute! Sånt där riktigt sommar regn. Det hör till sommaren det med, och eftersom jag snart drar till varmare breddgrader så gör det mig inte så mycket. 
Idag har jag och Fredrik varit i Norrtälje och fixat lite småsaker. Har bland annat växlat mina kronor till dollar och allt förberedande inför min resa till USA gör att allt bara känns mer och mer verkligt. Jag kan inte fatta att jag åker i övermorgon! Det är verkligen en extrem blandning mellan förväntan, nervositet och rädsla. Men det ska bli så roligt!
 
Nu sitter vi hemma och tänkte lägga oss under mysfilten och läsa lite. Har börjat packa lite smått. Hoppas verkligen att jag får plats med allt! Nedan ser ni lite bilder från när jag var hos Frida och Petter på tränarmöte, och en bild på mig och Hampus. Puss på er så länge!
 
 
 
Solnedgångar är ju bland det bästa jag vet, och det blir ju några styckna när man tillbringar 7 nätter på raken ute på havet. Några dagar var det disigt, och man såg inte så mycket, men sen var det ju de där magiska kvällarna, som liksom inte riktigt går att beskriva. Det går inte att få med det vackra på bild, men jag har gjort några försök med mobilkameran i alla fall. Och visst är det fina bilder. Men i verkligheten är det ju ännu finare!
 
På de tre första bilderna ser ni några solnedgångar jag lyckades få till på kort. Den fjärde bilden är från balkongen på hytten, precis innan vi ska gå och äta middag, och den sista bilden är från näst sista kvällen. Det var "Formal night" vilket betydde att man skulle vara uppklädd. Solnedgången var precis när vi satt och åt middag, och mamma och jag var bara tvugna att smita iväg och ta några bilder!
Dessa härliga har jag umgåts med de senaste dagarna, och åh vad mysigt det har varit ♥
 
Min duktiga syster har tagit bilderna!
 
Här har ni några av bilderna från poolhänget på båten! Förhoppningsvis kommer det fler från Sofias kamera sen också :) Poolhäng blev det ju som ni säkert förstår en hel del. Varenda dag blev det alltid några timmar vid poolen, och ni som känner mig vet ju att det är där jag trivs bäst ;) Det fanns tre poolområden, två utav dem ser ni högst upp bland bilderna.
 
Första bilden är på H2O zone, som var barnens poolområde. Vatten som sprutade överallt, två bubbelpooler och en och annan grund barnpool gjorde området till rena drömlandet för ungarna! Ja, för mig med såklart ;)
 
Andra poolområdet ser ni på bild nummer 2. Där hängde vi mest. Det hade två pooler och tre bubbelpooler, och var anpassat så barn kunde vara där och leka, men även ungdomar och vuxna. Som ni ser på bilden så fanns det även en stor TVskärm där de visade lite olika saker, mycket sport och varje kväll en film. Man skulle väl kunna säga att det var en salig blandning av åldrar som hängde där, men som sagt så blev det poolområdet en favorit hos oss.
 
Det tredje poolområdet har jag tyvärr inga bilder på, inte nu i alla fall. Men det var mer lugnt med en pool och två bubbelpooler. Bubbelpoolerna hängde utanför båten, som ni ser på bild nummer 3. Inglasat såklart, men ändå mäktigt :) Där hittade man mest gamlingar, haha ;) Alla tre poolområden var på samma däck.
 
Jag vet att bloggningen är väldigt dålig just nu, men det är svårt att motivera sig till att sitta inne vid datorn när solen skiner, och Fredrik dessutom har semester. Vi umgås mest hela tiden, och jag passar på att njuta utav sommaren så mycket som möjligt nu. Därför får ni överleva att det är lite dött här just nu :)
 
 
Här har ni lite bilder fårn mina senaste dagar :) Jag fortsätter mitt latande här hemma, haha! Tänkte berätta lite kort om mina dagar och vad jag har haft för mig.
 
I måndags så tillbringade jag dagen med Fredrik! Vi tog en tur in till Norrtälje och fikade på vårat favoritcafé, samt gick runt och tittade i lite affärer. Dagen efter, så blev det en tur till Ängsö med farfars båt. Vi tog oss en lite promenix och solade lite. Jag kände verkligen att jag har saknat att vara på sjön. Det är så mysigt. På kvällen badade vi lite med Micke, första doppet i Sverige var allt annat än behagligt måste jag ju medge och jag längtar tillbaks till 35 graders värme ännu lite mer. Senare blev det myskväll framför Prisonbreak med Fredrik. Ny serie som vi har börjat följa tillsammans, och den är faktiskt riktigt bra! Igår var det den 17 Juli, vilket betyder mormors födelsedag! Jag övningskörde i Sollentuna med Micke på dagen och firade mormor med god middag och trevligt sällskap på kvällen :)
 
Dagen startades med en god frukost; naturell yoghurt med banan, diverse frön och kanel, macka med ägg på samt en kopp söderte! Sedan har jag och Fredrik haft picknik! Vi firade hans födelsedag lite för sent och hade det allmänt mysigt. Vi njöt av värmen och senare blev det några timmars strandhäng och bad med Mr. Wiman. Inte helt fel! Nu har han åkt för att träffa några kompisar och jag sover inatt ensam.. första natten sen i lördags! Buhu! Tur att vi ses imorn igen :)
 
 
Heeeeeej!!! Nu är jag hemma!!
 
Åh, ni kan nog inte ens föreställa er hur bra jag har haft det! Jag kan utan tvekan säga att det här var min bästa utomlandssemester någonsin, och jag vill mer än gärna göra en sån här resa igen. Passade mig verkligen perfekt. Kryssningen pågick i 7 dagar med på och avstigning i Barcelona. Vi har stannat på diverse ställen i Frankrike och Italien. Vi gick bara av på två ställen, i Neapel och i Pisa, så vi var mestadels på själva båten. Det var det som var så bra tycker jag, för man kunde antingen välja om man ville ligga och glassa vid poolen, eller om man ville sig i land och titta på olika sevärdigheter, eller bara i land och ta en fika. Om man ville stanna kvar på båten men tröttnat på och ligga och sola (okej, ni som känner mig vet att den tanken aldrig skulle uppenbara sig i mitt huvud, men ändå) så fanns det en mängd med olika aktiviteter varje dag! Allt från att lära sig att vika djur av servetter till klättra klättervägg till att lära sig surfa på en surfstimulator. Man kunde helt enkelt inte bli rastlös. Dessutom så var all personal så otroligt trevliga, man kände sig som värsta kungen, haha!
 
Som ni säkert förstår så är det omöjligt att berätta allt, det skulle ta hur lång tid som helst. Jag har tagit en del bilder, och det kommer självklart hamna här på bloggen. Inte allt kanske, men det mesta :) Ska försöka ta mig tid. Nu väntar två och en halv vecka med bara chill här hemma. Fredrik har just fått sin semester och vi tillbringar den mesta tid ihop just nu :) Nog för att det är tråkigt att komma hem, men som jag saknade honom när jag var borta!
 
 
Ni får nöja er med dessa bilder så länge! Det är bilder från Barcelona och den sista är en bild på mig när vi är påväg att gå ombord på båten :)
 
Igår var jag på bio och såg baksmällan 3 med min älskling :) Sjukt mysigt var det, och filmen var väl helt okej. Haha, lite för mycket kanske.. :P Man måste verkligen gilla den typ av humorn för att gilla filmen. Efter drog vi en snabbis till Ossian och Sofia på Kungsholmen. Vi spela lite kort och drog hem runt nio, bums i säng och soooov.
Imorse vaknade jag pigg och glad. Åt supergod frukost: naturell yoghurt med jordgubbar, vattenmelon, solrosfrön, linfrön och russin + kaffe och en vattenmelonsskiva! Mums! :)
 
Detta är vad jag har sysslat med under dagen :) Packat, packat, packat och målat mina naglar. Aprikosfärgade fick de bli. Mycket nöjd med färgen som jag fick i födelsedagspresent av mina kusinbarn, Moa och Hampus. Gullungar! :) Jag har även haft uppkörning idag, men det gick inge bra så har tillbringat större delen av kvällen med att böla och vara arg och irriterad. Som tur var kom Fredrik och tröstade mig. Kan ju säga att han räddade kvällen i alla fall!
 
Nu har jag resfeber och det här blir med största sannolikhet det sista inlägget innan jag åker, imorn. Ska bli sjukt roligt, men som ni förstår så kommer det att vara lite dött här på bloggen under ca 10 dagar. Men jag tror ni överlever ;) Ha det så bra här hemma så länge! Kyss ♥
 
 
 
Känner bara att jag måste få skryta lite med bilder från kryssningen som vi ska åka med på fredag!! Eller, nu ljuger jag lite för vi åker till Barcelona på fredag och båten avgår klockan 17 på söndagen. Men ändå, på fredag åker viiiii!! Yeeeey :D Så lycklig! Ska bli sjukt, underbart roligt :)
 
Inget körkort för mig ännu.. Ironiskt nog så hade jag sagt innan jag skulle köra att jag troligtvis skulle faila för att jag glömde någon simpel sak, som att stanna för någon i högerregeln. Vad tror ni jag kugga på? Högerregeln såklart!! Gooosh, besviken och arg är jag. Det var en så lätt uppkörning annars, så irriterad att jag failade på något sånt, som jag faktiskt kan. Nåja, nu har jag i alla fall fått en ny uppkörningstid redan på torsdag, dock i Farsta. Det är i princip omöjligt att få en ny tid nu på sommaren, så det var ren tur!
 
Det senaste dagarna har jag träffat massa saknade vänner, och umgåtts mest hela tiden faktiskt! :)
 
 
I söndags så var jag med Agnes och Jasse! Vi bakade en dödskalletårta och firade att jag och Jasse har fyllt 18 (i efterskott). Vi tittade på män som hatar kvinnor och pratade och skrattade precis som vi alltid gör! Mysigt var det :)
 
Igår så var jag ju som sagt å gjorde uppkörning först. På kvällen så kom Fredrik hit, och han, jag, Mathilda och Sofia gjorde middag! trerätters, men vårrullar som förrätt, köttfärssås och spagetti som huvudrätt, och jordgubbar doppade i choklad som efterrätt! Kvällen avslutades med lite kubb, jag och Fredrik tog hem vinsten ;) Underbar kväll!
 
Idag har jag varit med finaste Matti! Vi gjorde suuuupergod fruktsallad och jag passade på att inviga lonboarden för i år! :D Var superkul att åka lite, verkligen underskattat det där med att åka lonboard måste jag säga! Dagen var i alla fall supermysig :)