Hard workwork!! Just nyduschad och fräsch efter ett eget lite styrkepass på golvet hemma! Mage och armar fick ta stryk idag och nu är jag lagom mör! Känns skönt :)
 
Dagen har flytit på riktigt bra hitintills, vaknade runt 09:30, åt frukost i sängen framför PLL som igår och har sedan tagit en promanad med Laffie, tränat och slappat lite. Nu kommer snart pappa hem och vi ska åka en snabbis till Norrtälje. Jag måste inhandla lite smågrejer inför Halloween (ska klä ut mig och gå ut imorgon) och skulle även behöva en ny mascara. Annars blir det en lugn kväll igen, det är ju det som är meningen med lov, eller hur? :)
 
Wohooooo, helt glömt bort by the way, men idag firar bloggen 5 hela år!!
 
GRATTIS BLOGGEN PÅ FEMÅRSDAGEN!!!
♥ Att jag om bara 8 dagar ska få se Imagine Dragons live med två finfina vänner
 
♥ Att jag om bara 26 dagar ska få se Lars Winnerbäck live igen för 6 gången. Ååh lycka.
 
♥ Det faktum att jag igår bokade en tågbiljett till Göteborg. Den 26 december åker jag dit för att fira nyår med Johannes, och tar tåget tillbaka till Stockholm 7 dagar senare. Som jag saknar min fina bästa vän!
 
♥ Att vi börjar gå mot juletider
 
 
Lovfrukost i sängen framför PLL, hur lyxigt? Den här dagen har börjat sjukt bra! 07:40 vaknae jag ut av mig själv, låg och drog mig i sängen och slumra i cirka en halvtimme. Sen tyckte min mage att det var dags för frukost. Så det var vad jag gjorde. Åt den i sängen, njöt av ledighet.
 
Nu har jag precis tränat och duschat, och om en kvart kommer mormor och morfar och hämtar mig för en trevlig lunchdejt i Norrtälje. Ikväll blir det filmmys och pizzabak med Agnes och Jasmine. Åh, vilken bra start på mitt lov!
 
Första lediga dagen på flera veckor och såhär spenderar jag den. Hemma, badar, dricker te, tar hand om mig själv, och vilar. Idag fick bli en bara vara hemma dag utan måsten, för det behöver jag.
 
 
Dagens outfit! Ber en en gång ursäkt för kvalitén på bilderna, men ni får leva me´t helt enkelt :)
 
Dagen har varit sjukligt lång! Kroppen och hjärnan är slut och det ska bli så välbehövligt med höstlov känner jag verkligen nu. En fredag och naturkunskapprov väntar, sedan tar jag lov! Eller ja, nästa i alla fall, startar lovet med att skriva högskoleprovet hela dagen på lördag, haha :P Usch, ser inte fram emot det om jag ska vara ärlig. Men tror det kommer bli bra när jag väl har gjort det :)
 
Idag vill jag ge en liten extra tanke och hyllning till min fina vän Micke Wiman btw. Som alltid finns för mig när jag behöver, och som kan vara en pain in the ass ibland, men ändå så himla bra. Bara som en lite inflik sådär.
 
Nu sitter jag i munkjacka och med en latte, och tänkte titta på ett avsnitt PLL för ovanlighetens skull ;) Förvånade va?
Kvalitén är extremt dålig på dessa bilder, i know. Det är nämligen mörkt numera, när jag går upp på morgonen. Och därmed så blir ljuset dåligt och kvaliten dålig. Men här är dagens outfit i alla fall :)
 
Har varit en ganska lugn dag, som startade med fältstudier i Farsta. Vi ska studera den psykiska ohälsan i ett område i Stockholm. Haha, så vi satt å prata med någon socialkontors snubbe.. Eller något :P Åkte tillbaka till skolan, åt lunch och hade håltimme för att avsluta med naturkunskap. Vi har prov på fredag, och mitt huvud är fullt av atomer å protoner å isotoper och fan hans moster! Skönt när provet är gjort sedan. Sen är det dessutom lov :) Såååå skönt! Startar däremot med högskoleprovet hela lördagen..
 
På kvällen så har jag träffat tre nya barnvaktsbarn för första gången :) De bor här i Bergshamra och verkar hur mysiga som helst! Ska passa dem första gången på lördagkväll, och det ska bli riktigt mysigt faktiskt :) 7, 5 och 2 är åldrarna. Så mysigt :)
 
Nu ska jag titta på lite PLL sedan sooooova ZZZZZZZZZZZ
 
Byebye lingonpaj
Buuuurr vad kallt det börjar bli ute nu! Men fint är det, speciellt när morgonfrosten är kvar och solen lyser :) Måndagen idag har gått fort faktiskt, trots att jag gick enda till fyra. Har hållt bra fokus, pluggat på bussresan hem, och sen hunnit ta det lite lugnt här hemma också. Tänkte nu ta och plugga lite körkortsteori. Lite tråkigt inlägg kanske.. men så ka ndet va ibland! Kramis!
 
I can't believe that I'm never gonna see you again. It hurts me so much.
Här ser ni några av mina senaste inköp. Grå kofta från Gina Tricot, T shirt SVEA från lager 157 och ett par trosor SVEA från lager 157. Jättenöjd faktiskt! :)
 
Idag har jag jobbat. Kom just hem och tänkte nog stanna i sängen resten av kvällen. Imorgon kickar vi igång sista veckan innan lov. Lycka! Ska försöka starta dagen med en morgonjogg innan skolan, vi får se hur det går. Hoppas er helg har varit fin :)
Dessa fina och duktiga gymnaster kämpade så bra på tävlingen idag och gick hemifrån med två medaljer rikare! Ett silver i fristående och ett brons i totalpoängen! Ni är mina små guldklimpar hela bunten :) Bra kämpat idag! ♥
Här ser ni min fantastiska lunch på Vapiano! Åh vilken underbar resturang! Det är en Italiensk resturang där de gör sin egen pasta, och lagar maten medan du tittar på. Otroligt roligt och unikt koncept tycker jag. Fräsch och god resturang. Me like! Lunchdaten var min kära faster. Supertrevligt att träffas lite sådär på tu man hand för en lunch i stan. Speciellt när jag hade en låååång håltimme där som jag ändå inte hade gjort mycket vettigt av.
 
Här har ni en till väldigt spontan och rolig grej. Under invigningen av Tele2 arena som jag och Micke var på för ca en månad sen, så sträcker jag upp mobilkameran och knäpper ett kort. Lägger upp bilden på instagram och idag fick jag det här som kommentar! Hur kul är inte det?? Att MIN bild ska hamna på en utställning! Superoligt tkr jag :)
 
Nu ska jag dricka klart mitt te, ringa ett samtal till Johannes, och sen ladda inför fredagen imorgon med en skönhetssömn! Natti natti!
 
Plugg å plugg å plugg. Nu har jag pluggat både körkortsteori och till mitt sociologiprov som jag har imorgon. Tänkte nu att jag skulle testa göra lite egen varm choklad så det var precis vad jag gjorde. Hittade inspirationen och receptet här. Tänkte att jag skulle unna mig det såhär på kvällskvisten en helt vanlig onsdag! Resultatet blev superbra, rekomenderar. Tillsammans med mysfilten, ett par tända ljus och ett avsnitt PLL så gör det denna onsdagskväll ganska så bra faktiskt :)
 
Förövrigt så körde Hanna sönder mina ben på gymmet idag. Har ont när jag går, haha! Men det är skönt att känna att det ger något. Första träningen på två veckor tillsammans med henne igen, kändes väldigt bra :) Imorgon blir en lång dag, börjar 08:30 och slutar inte förens 15:30.. Och har en håltimme på sissådär 3 och en halv timme. Så täntke passa på att luncha med faster min :) Mys!
 
Ha det gött people!
Godmorgon min små turturduvor! Har varit vaken ca en och en halvtimma nu och ätit en otroligt god frukost i form av gröt, macka och te, samt pluggat körkortsteori :) Känner mig duktig faktiskt om jag ska vara ärlig! Nu får teorin vila lite tänker jag. Tänkte switcha om till träningskläder och få joggningen överströkad. Vore skönt att ha det gjort.
 
Hoppas ni får en fin dag allihop! Kram på er!
 
I brist på andra bilder så får ni här två bilder på en trött Frida i prickig morgonrock som nu tänkte krypa ner i sängen. Har jobbat idag och det gick riktigt bra. Inte spciellt jobbigt alls faktiskt. Ätit en jättegod höstgryta till middag, tittat på serier, druckigt te och drömt mig bort om studentliv i andra städer. Det är nog beskrivningen av min söndag. 
 
Imorn är jag LEDIG. Grymt skönt med lite förlängd helg. På min agenda står körlektion, plugga körteori, jogga, och självklart chilla freaking gunilla. Love it. Ska komma på hur jag ska lägga upp dagen bara, min körlektion är nämligen klockan 14, vilket liksom blir en liten jobbig tidpunkt där du inte riktigt hinner göra något varken innan eller efter. Men det ska nog gå att ordna på något vis!
 
Ha en fortsatt fin kväll :) Godnatt!
 
 

Två bilder från dagen. Den till vänster är från när jag hade en väldigt skön chillstund ute i det fina höstvädret, och den andra är från när jag var nyduschad efter jogg och styrka med mamma.
 
Det har varit en lugnt dag och väldigt fint väder. Älskar det fina höstvädret. Har tränat i täby nu på kvällen med tjejerna och det gick super. Ganska få där men det gick bra i alla fall :) Har däremot känt mig väldigt låg idag. Varit nedstämd och inte haft lust med någonting. Tråkigt tycker jag, nu när det är helg och allt och dessutom så fint väder. Men inte mycket att göra åt det antar jag..
 
Nu kom jag just hem, har ätit lite middag och tänkte snart sova. Ska jobba imorn. Godnatt på er!
 
Att ha en myskväll med Sofia var precis vad jag behövde ikväll. Laga lite mat, titta på idol och Modern Family, äta chips och prova nya Pollypåsen. Att sedan efter idol avsluta med att lyssna på Lars Winnerbäcks intervju och veta att jag ska se honom live om lite mer än en månad. Det var också vad jag behövde ikväll.
 
Och att skolan gick fort var också bra. Även den där långa promenaden med Hannie efteråt, och det fina vädret. Och det faktum att det är fredag såklart.
 
Dagen har varit bra :) Som ni säkert ser. Och nu är klockan 23:23 när jag tittar. Ljusen börjar brinna ner, pollysarna är slut och mina ögonlock börjar bli tunga. Med andra ord, det börjar snart bli dags för sängen. Åh vad skönt det ska bli att vakna upp utan väckarklocka imorgon ♥
 
En till bild på Stockholm en fredagsmorgon. Men det går ju inte att låta bli när det är så fint.
 
Några ord från Johnny Depp som jag tyckte var bra :)
 
Idag har varit en riktigt bra dag! A i entreprenörskap och retorik uppgifterna som vi har jobbat med i 6 veckor, och sedan var min dag gjord. Chicken nuggets i skolan till lunch sedan lite shopping med Jojjo, Bebban och Bell. Planen var ju att vi skulle käka ute, men när vi fick reda på skollunchen så var vi ju tvugna att äta där :P Haha! Inte ofta man väljer skolluchen framför utekäk.
 
Fick med mig två gråa koftor hem, tänkte välja någon utav dem, en mössa, ett par vantar och ett nagellack som jag precis har målat naglarna med. Glittrigt å grejer. Det är ju trots allt fredag imorn, lite fredagsfin ska man ju ändå vara! Har klippt mig idag också och det var sjukt skönt! Nu känns håret fräscht och fint igen. Älskart.
 
Morgondagen bjuder på en megamyskväll med min fina syster. Det var längesen. Vi ska äta god mat, titta idol och serier, och äta sånt där onyttigt. Men innan det, skola och en fika med Hannie :)
 
Det händer inte ofta, men idag har jag bakat bröd! Jag hade inget bättre för mig, och jag ville ha nybakt bröd, så det var vad jag gjorde. Så enkelt och så gott och nu har jag världens godaste frukost till imorgon. Imorgon ska förövrigt bli en bra dag, för jag har knappt nån skola alls och sedan så ska jag äta lunch ute med fina vänner och höstshoppa och höstklippa mig och sist men inte minst så ska jag träna mina barn. Och det ska bli roligt.
 
Dagen har varit okej. Hade en lektion idag, 15-16 och det gick bra. Innan så pluggade jag och det gick också bra. Kom hem, har bakat bröd som gick bra och ätit god wook till middag. Så jaa. Det har varit en okej dag idag. Det måste jag allt säga.
 
Är glad över de människor jag har runt omkring mig. Som stöttar och hjälper och får mig att skratta fast jag inte har någon lust. De får mig att le. Och det uppskattar jag så mycket så.
 
Här är några bilder från förra veckan. Mornar när jag åker tidigt till skolan, och solen börjar leta sig fram, då är ljuset som allra finast tycker jag. Då kan jag uppskatta dagen lite mer, och till och med tycka att det ändå var lite värt att kliva upp 05:20 på morgonen.
 
Just nu är mitt liv och hjärta krossat i några tusen små bitar och jag har aldrig varit med om något så starkt som detta. På grund utav en alldeles för lång och komplicerad historia så är det ingenting jag kommer gå in närmare på här i bloggen. Jag har nämligen såvrt att förstå saker och ting själv just nu. Nu vet ni i alla fall, eftersom jag kan tänka miga att detta speglar sig i form utav ett å annat filosofiskt å ledset inlägg.
 
Idag är det tisdag. Jag har en lektion i skolan, sen ska jag träna grabbarna och träna själv. Trots att det enda jag vill just nu är att lägga mig under täcket och sova så tror jag att det är bra att jag sysselsätter mig.
I've never had my heart broken before
But can you tell me something
 
How can someone you never had
break your heart so fucking bad.
Ungefär såhär har jag känt över mitt face idag... Jag har verkligen haft en FULDAG gåner en miljon. Allvarlig tala.. Ni vet när man känner sig sådär liksom, förkyld å lite äcklig och ögonlocken hänger? Dessutom har alla pormaskar på en gång fått för sig att ha någon slags invation på mitt face..
 
Mår inte direkt bättre heller. Gjorde imorse, så planen var att gå på träningen, men det blev inte riktigt så. På eftermiddagen mådde jag inte bra alls. Nu ligger jag i sängen med alvedon i kroppen, så läget är stabilt för tillfället, haha. Har faktiskt fått gjort en del idag. Frukost med farfar, plugg, tittat på film, promenad, druckit några koppar te. Sånt där man ska göra när man är sjuk. Men ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna lite på att bara ligga hemma i sängen. Så imorn blir det skolan!
 
Marknaden igår var mysig, Kallt var det såklart. Att jag glömde mössa och vantar gjorde inte heller saken bättre. Men det var kul att gå med Micke Jag lyckades dessutom få med mig två klädesplagg hem!
Väldigt nöjd, hihi! :) Har velat ha ett Jack Daniels linne i typ två år nu, men har aldrig blivit av att jag har köpt något. Men nu tog jag mig i kragen och gjorde det! Och då fick det även bli en tjocktröja av samma märke :)
 
Nu mina väääänner, så ska jag titta på ett avsnitt Modern family!
 
Min morgon hade helt klart inte kunnat börja bättre! Efter en natt med dålig sömn och konstiga drömmar, så gick jag upp klockan 08:30 och gjorde scones. Och dem blev faktiskt riktigt bra! Sjukt goda och ganska fina :)
 
Min förkylning har inte blivit bättre. Eller, halsen känns lite bättre. Har däremot dragit på mig en snuva nu också. Väligt segt faktiskt. Så jag blir hemma från skolan idag med, men jag har ändå bara en lektion, så det borde vara lugnt. Ikväll är det Norrtälje marknad och jag funderar på att gå dit och vara där en liten stund bara. Det är ändå tradition och typiskt höst liksom. För nu är det Oktober.
Såhär myser jag, en sjuk dag som denna. Medan graderna sjunker där utanför så sitter jag inne undermysfilet, tittar på PLL och dricker egengjord latte. För det är sånt man ska göra när man är sjuk.
 
Presentationen gick bra, inte mycket att vara nervös över egentligen. Tänk att man kan vara så nervös för något som bara tar 7 minuter av ens liv. Konstigt egentligen. Känns skönt att den är gjord, nu kan jag lägga en 6 veckors lång uppgift bakom mig.
 
Usch, min hals mår inte alls bättre idag. Ont ont ont gör det, och jag har inte sovit bra inatt alls. Trots att jag borde ligga hemma i sängen med tusen koppar te, så måste jag till skolan idag för att göra min presentation. Känns sjukt irriterande, men det är som det är. Jag är lite nervös faktiskt.. Hoppas det går bra.
 
Det verkar bli en fin höstdag i alla fall. Det var frost när jag vaknade imorse så kaaaallt. Men solen skiner och det gör mig glad :) Även om det blir till att bylsa på med mycket kläder idag! Nu hörni, så måste jag läsa igenom min presentation några gånger. Sedan ska jag göra mig i ordning. Vi lär höras när jag är hemma igen, ciao!