Nu vet jag att det blir en till frukostbild, men var ju bara tvungen å visa hur smarrig frukost jag åt idag :D Är så såld på avocado, det är så otroligt gott!
 
Haft en väldigt bra morgon hitintills, ställde klockan på 7 trots att jag itne börjar fören 13 idag, men det tyckte kroppen var på tok för tidigt så jag somna om och sov 45 minuter till O:) Gick upp kvart i 8, gick ner till tvättstugan å satte igång lite tvätt, gjorde mig frukost och satte mig och pluggade lite. Så än så länge har jag hunnit med å både, äta frukost, plugga, tvätta och duscha! Produktiv dag so far ;) Nästa sak blir att packa, åker som sagt till Lund imorgon och stannar till söndag, så lite packning blir det allt!
 
Och solen skiner också! Fantastiskt! Hoppas ni får en fin tisdag. Puss!
Måndag och ååh, idag kan jag äta så himla mycket bättre än igår! Ätit en macka och druckit kaffe nu, så himla gott! Hade så ont i gårkväll och var så rädd för att det skulle bli värre. Jag har dock ytterligare en vilodag framför mig idag, så jag verkligen kan kurera mig. Så idag ska ajg läsa viktiga saker inför imorgon, tvätta och se till att bli riktigt frisk :) Imorgon har jag en föreläsning, å innan det ska jag packa och förbereda med Lundvisit :D På onsdag får jag äntligen träffa mina favoritpersoner igen!! Anna och jag har inte träffats sedan jag flyttade och nu tror ajg ändå snart att jag längtar ihjäl mig! Puss ♥
 
Har ordnat min naglar till Lund också,  helgne när jag var hemma :) Så nu är jag redo!
Å mitt i allt så kom en liten halsfluss som ett brev på posten. Tack och lov så verkar det dock ha varit en mildare variant en vanligt, jag har ändå kunnat äta lite med värktabletter i kroppen. Imorse hade jag mysfrukost med mamma, som ni ser på bilden ovan. Bortsett från att det gjorde för ont och dricka smoothien och kaffet så var det väldigt gott, haha. Nejmen, det var jättemysigt att vara hemma igen faktiskt, var ett litet tag sen nu. Och skönt att inte vara själv när man har halsfluss dessutom.
 
För mig blir det en luuugn kväll, det enda som står på agendan är att försöka bli frisk. På onsdag åker jag till Lund, och då vill jag minsann inte ha och göra med några dumma halsflussbakterier! Puss
Tänkte ni skulle få se en liten bild på min nya soffa :D Lite dålig bild, men ja, där är den i alla fall :) Känner att jag börjar bo in mig här i mitt lilla hem nu!
 
Jag går väldigt mycket upp och ner just nu. En dag kan jag vara hur glad som helst och en annan inte vilja något annat än å bara ligga i sängen. Det är jättejobbigt som ni förstår, och jag orkar inte riktigt gå in på detaljer nu, men det är åtmistone en någorlunda förklaring till varför uppdateringen är så dålig just nu.
 
Idag är det mulet, men för mig känns det kan bli en väldigt bra dag ändå! Hoppas er dag blir fin. Puss
Min helg och dag har varit så himla himla bra, och det känns verkligen som det var vad jag behövde just nu! Jag hade otroligt låga förväntningar på denna Alla hjärtans dag, men det blev faktiskt min bästa någonsnin. Niklas kom hit i fredags, vi skulle dragit ut med orkade inte, så blev bara en öl i stan och sedan hem och chillkröka. Så otroligt skönt å kul å få se honom igen. På lördagen tog vi det lugnt under dagen, handlade lite och åt donken med Sofia och Axel. Fick en ros och choklad av Sofia, så fint. På kvällen drog jag iväg på täbyträning medan Niklas väntade hos mig, och jag kommer hem till tända ljus och färdiglagad mat. Jag fick min alla hjärtans dag middag med min bästis, och det var så jävla värt. Vi skulle dragit ut då också, men vi pallade itne så det blev filmkväll och vinkväll hemma istället :) Minst lika bra!
 
Idag har jag varit i skolan. Gick superbra att plugga, gruppen blev klara rätt snabbt och sedan jobbade jag med min individuella uppgift som gick superbra. Träningen med tjejerna ikväll var skitbra, dem ägde sönder och då blir man allt bra stolt över sina fina gymnaster! Har nu softat med middag framför lite supernatural och ska nu fixa lite mat till imorgon! Puss på er!
 
 
 
Just nu suger saker rätt så mycket, därför är det helt totaldött här på bloggen. Energin går liksom mest åt till att överleva känns det som.
 
I helgen var jag hur som helst på Tumbling steg 1 kurs! Det var superkul och väldigt givande tycker jag allt, och nu har jag massa inspiration och idéer :D
Helgen resulterade i en ny licens för Frida :) Nöjd och glad tjej åkte direkt från en helg i gympahallen, till gympahallen i Norrtälje, haha.
 
Imorgon kommer min bästis och räddning hit, och jag och Niklas ska äventyra hela helgen :) Som jag längtat efter honom.
Jag testade att göra Mugcake idag! Såg ett instagraminlägg från Nordigwellness Norrtälje, och blev inspirerad. Smällt 1msk smör i en mugg, tillsätt 1 dl kokosflingor, 1 ägg och lite vaniljpulver eller vaniljsocker. In i mikron 1,5-2 minuter och vänd sedan upp och ner på muggen på en tallrik. Done! Jag valde att äta med lite hallonkesella och bär, men det går och ha lite vad man vill till! :) Mycket nöjd, bra kvällsfika :)
Igår träffade jag underbara Jojjo igen!! Det var så länge sedan, och middagen med henne i stan gjorde helt klart min dag. Resten av dagen var jättejobbig, gick runt och kände mig allmänt förvirrad och nere, en sådan där dag man helst bara vill gömma sig under täcket.
 
Idag har dock varit bättre, hade en liten miniredovisning av ett kapitel ur vår kurslitteratur, och det gick bra tycker jag ändå. Var så himla nervös innan bara, kände inte riktigt igen mig själv. Jag brukar ändå ha väldigt lätt för att redovisa och prata inför folk. Men men, det var ju trots allt första gången inför min nya klass.
 
Snart blir det träning med grabbarna, och efter det kommer Martin hit :) Puss och kram!
 
 
 
 
Såhär ser jag ut idag mina vänner! Har bråttom iväg till skolan nu men ville bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever :) Idag ska jag plugga med min grupp 10-15, efter det så ska jag gymma och sedan träffa världens bästa Jojjo! Var så längesen!! Puss
 

Har ni sett vilket fin spegel jag fick igår av pappa!! Har varit i stort behov av en helkroppsspegel den senaste veckan, har fått köra på säkra outfitkort och speglat mig i min webcam på datorn, haha. Men nu så! Tycker den var riktigt fin :)
 
Idag har jag startat med en jättegod frukost, tittat på ett avsnitt av Arrow och gjort mig i ordning. Ska snart ta bussen in till huvudstaden, träna lite på gymmet och sedan åka till Martin :) Så fylld av energi från täbyträningen igår, det var så himla roligt. Tre timmar med älskvärda människor, fantastiska gymnaster, träning, skratt och coaching. Bilresan hem blev ett litet äventyr då Micke visst fick punka på bilen så vi fick byta lite däck frma och tillbaks, haha. Var inte hemma fören 12, och då var jag jättetrött. Jättetrött och jätteglad.