Sådär, hemma från älsklingen. Alltid lika jobbigt att säga hejdå även fast det nu bara är 3 veckor tills vi ses igen. Jag har haft en underbar helg, har varit ute, lite på stan och kolalt runt, åt på nåt najs ställe med pizza och taco buffé :) riktigt najs, tyvärr gick jag inte i mig mycket mat. Vet inte varför, svårt att äta bara. Kan ju vara för att jag är nervös, förstår bara inte vad jag är nervös för. Alltid lika nervös precis när vi ska träffas. Vi har ju faktiskt träffats massa gånger nu borde inte bli nervös tycker jag. Dock kan de ha berott på att jag skulel sova borta. Tycker ändå det gick väldigt bra :) Mådde lite illa i fredags, som ja brukar göra när jag sover borta, men så väldigt mycket bättre än det brukar vara. Käns bra med älsklingen. Med dig känner jag mig trygg.
Min mamma och pappa var också med, och jag vill passa på nu att tacka dem så jävla mycket! En del tycker nog jag e knäpp, ha föräldrarna med sig när man ska hälsa på pojkvännen, hur kul e de? Vadå kontrollbehov? Men nej. Så tycker jag inte. Jag är tillsammans med en kille, han e 22 år. Mina föräldrar tillåter det. Mina föräldrar är glada för min skull, de gör allt för att jag ska få träffa honom så mycket som möjligt. De förstår att det kan vara jobbigt ibland, de pratar med mig, tröstar och finns alltid där. Sen att dem inte vill släppa iväg mig, helt ensam, till Göteborg för att jag ska bo hos min kille som e 22 år, är något jag faktiskt förstår. Jag förstår dem. Bara de att dem tycker allt det här är okej är helt otroligt! Det skulle inte vilken förälder som helst gjort, de kan jag lova! Så de betalar massa pengar, tar av deras tid, och åker ner med mig till Gbg bara för att jag ska få träffa min pojkvän, bara för min skull! Hur underbart är det inte! Så jävla underbart jag blir alldeles lycklig när jag tänker på det! Mamma och pappa, jag älskar er!
Sitter hemma hos älsklingen som är och duschar :D Massa fin lägenhet:D Vi har åkt till in til lstan idag och varit uppe på något berg :P Tog ett tag å komma dit å när vi väl var där blåste de som fan :P Men det var fint :) Köpt två ansiktsmasker på Åhlens också, vi ska ju ha spakväll snart :D
Ikväll ska vi ha mys och kolla på Hide and Seek :D Kan livet bli bättre nu? Nää, de kan det inte. JAG ÄLSKAR DIG JOHANNES!!
Bra träning idag! Hopp har minsann blivit våran starka gren :) Roligt och se förbättringar :D Tjejgruppen fick testa på lite airtrack idag, det tyckte dem var väldigt roligt :)
Nu har jag just duscha och packat :) Imorn drar jag till Älsklingen!! Ååååååå så underbart! Kommer åka runt 2 från skolan så antagligen inget mer inlägg från min del efter det här. Bloggar på måndag igen, då är det höst loooov!!
Inte helt fel de heller. Önska jag kunda stanna hos älsklingen längre. Men blir härliga dagar med kompisar :) Ska tex ha spa kväll med Agnes och Jasse :D Vi ska basta, fixa ansiktsmaks, måla naglarna och kolla på Hide and Seek :D det är ju faktiskt halloween nu! Mys mys! Sen står även pizzakväll på schemat med kusinerna :D Adrian är hemma från Åre över lovet så då får man se honom igen! Alltid lika trevligt å va med kussarna :D
Sen är det ju lite träningar och sånt också, men framför allt så ska jag vila och ta det lugnt! Sovmorgon! Sköööönt!
Nu ska jag kolla lite bloggar! Ni får ha det så bra i helgen nu så hörs vi på måndag! Puss och kram <3333

Hm.... Tror jag ska ta och skalla kudden snart. Ögonen börjar få jobba lite nu för att hålla sig uppe. Kan vara bra att få sova ut ordentligt också :) Jag går och lägger mig runt 11 varje kväll, vilket har funkat bra och så, men tror aldrig det är fel att gå och lägga sig tidigare ibland :) Sömn e viktigt.
Imorn blir det som vanligt en dag i skolan, känns ovanligt tråkigt faktiskt, ingen lust alls. E nog för att jag bara vill att dagarna ska gå nu så jag får åka till Älsklingen. I alla fall så efter blir det träning med tjejgruppen och sen träning själv :) Hoppas på att träningen går bra, känns som att hopp går bättre än matta för tillfället, så förhoppningsvis ska det nog gå imorn. Styrka också, ska ge allt har jag bestämt! Faktiskt börjar göra de ganska ofta nu :) Sen hem och packa.
Ska försöka att inte glömma något.
Godnatt alla fina läsare :D Puss å kram


Fråga inte...
Onsdag är det idag. Skolan är avklarad och jag ska inte göra någonting på hela kvällen :D Bara ta de lugnt! Gaaaah vad skönt! Älskart :)
Träningen igår gick inte speciellt bra... Killaran var vilda och omkring, en satt på läktarn och grät hela träningen så jag eller Ebba satt där å trösta honom medans en var ensam nera på golvet. Så vi hade inte så mycket koll, vilket gjorde att vi inte hann med de vi skulle. Men vi hann med att gå igenom ström iallafall vilket var riktigt kul! Dem klarade det jättebra! Dem fick göra kullerbyttor i ström och ljushopp i ström :) Riktigt kul!
Skolan idag var inte jättejobbig, går bättre med matten nu :) Skulle tagit hem och göra ett tal men såklart så glömmer jag grejorna i skolan... Ska nog plugga lite svenska sen istället.
See ya!


Hihihi min söta syster :P Suddig bild bara....
Jag är helt jävla värdelös
Tjoo!
Sitter å läser fakta om Hare Krishna... Och nej jag ska inte gå med i en sekt :P Vi ska skriva en rapport om en sekt å SOn. Hade tänkt å ta stanism men hitta ju fan ingen bra fakta om det. Den var för komplicerad :P
Idag ska jag jobba (blä) sen ska jag och Agnes åka till Norrtan och kolla när Agnes brorsa spelar med sitt band :)
Naaaajs :D Ska  bli skojsigt! Sen när jag kommer hem ska jag plugga matte. Så jävla tråkigt. Idag satt jag med samma tal i 55 minuter på mattelektionen, sen gick jag ut och sket i lektionen. Så jävla värdelöst. Inte direkt så man får den hjälp man vill ha heller.. Fyfan.
Nu måste jag dra! Puss
Börjar faktiskt sakna syrran lite nu.. Hon har varit borta hela helgen, med Moa någonstans. Men idag kommer hon hem då kan vi bråka lite igen :) Å busa :D

Fastnat galet mycket för låten!
Just kollat på Dear John. Riktigt bra film, men jag grät för fan genom hela filmen.. Om det beror på att filmen e extremt sorglig eller mina jävla humörsvägningar de vet jag inte :P Men grät gjorde jag iallafall. Men den var bra :)


Så jävla fin bild!!
Då var det söndag! Om dagarna går såhär fort resten av veckan så är jag hos älsklingen på nolltid :)
Gårkvällen var asnice! Micke kom också :D Så vi kollade på Juno å hade trevligt :) Me like! Längesen jag kollade film med mamma och pappa också :) Gick och la mig runt 20 över 1 tror jag och fick sova ut idag :) Skönt!
Idag blir det slappdag, skitväder ute, det regnar och regn + snö= slaksk... Frida HATAR slask! Så jag tror faktiskt jag ska bänka mig framför en film som plåster på såren :) Sen blir det ju självklart träning senare också!
Just det apropå gympa!! Hannie, min älskade Hannie, tävlade EM i helgen och de kom två!!! De är andra bäst i hela europa på truppgymnastik!!! Hur coolt är inte de? Så jävla häftigt! Fan vad stolt jag är över dig hannie! Vad började det med, lite volter på studsmattan? ;) Hoppas att jag kan få bli lika duktig som dig en dag.

Sorry, jag har int bloggat på massa länge, jag vet.
För det första, SNÖ???!!! Det kom ju en aning oväntat igårmorse... Sofia kommerå väcker mig och säger att vi inte kan ta moppen för de e fullt med snö ute. Jag trodde ju hon drev med mig :P
Igårkväll hade jag iallafall en galet trevlig kväll :) Var hemma hos Hanna och firade Matti som har fyllt byxmyndig :D Har ju helt glömt att gratta henne här i bloggen! Fy skäms på mig! Men grattis gumman :D Hoppas du vart nöjd med din födelsedag! Jag hade iallafall jättekul :D Tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigt för skulle upp och jobba idag... Jävligt synd faktiskt för jag hade gärna stannat kvar längre. Men men, pengar e ju bra de med. Så gick upp kvart över 7 imorse (inte så uppskattat) och jobbade fårn halv 9 till 12. Var inte så farligt faktiskt, var ganska trevligt de med :) Jag och Agnes var i samma gång nästan hela tiden så då är det mycket roligare :)
Sen kom jag hem och snackade lite med Johannes, kan knappt fatta att jag får se honom om mindre än en vecka!! :D Så känns knappt nå jobbigt med sista veckan i skolan, kommer ändå bara tänka på att jag får träffa honom snart :) Förhoppningsvis går veckan fort.
Ikväll blir det myskväll med familjen, väldigt längesen faktiskt. Vi ska kolla på Juno som går på tv ikväll :) Missa inte dne hörni! Bra film!
Nu ska jag skriva lite och kolla lite One tree hill :)
Puss å kram <3333


från förra året..
Träningen gick riktigt bra idag!! Inte överdrivet bra för mig personligen (hade kunnat gå bättre men fortfarande ganska bra) men för hela laget helt sjukt bra! Alla fokuserade jättebra och körde gärnet! Det börjar se riktigt bra ut och det är fortfarande långt kvar tills vi ska tävla :) Riktigt skönt! Jag gav allt på styrkan också så nu känns det bra i kroppen :)
Dagen i skolan var lite annorlunda, alla lärare har varit på någon kurs så vi har haft Janne Engström (tack och lov, han e asbra :) på förmiddagen och på eftermiddagen kollade vi på skärckfilm. Jag såg faktiskt på nästan hela, gick ut i slutet. Hatar ju skräckfilmer jag klarar dem inte alls. Men men, den här var man tydligen tvungen å se... Tycker filmen för övrigt var ritkigt dålig faktiskt. Har ju sett Hide and Seek, den e ju en rysare, den tycker jag är riktigt bra även fast den e läskig. Men den här var bara allmänt dålig. Så tycker jag.
Nu ska jag sitta vid datorn lite, sen sova runt 10. Imorn ska jag iväg till Hannah, tjejkväll där imorn :D
Ha det bäst, pussar <333



Nu är skärkcnovellen klar!! Fan vad skönt! Då är de gjort.. Är ganska nöjd med den, får se om den hamnar på bloggen sen.
Idag har jag varit i skolan :P Oväntat? :P Den var helt okej. Hur skönt som helst att bara komma hem och känna att jag inte ska göra nånting. Bara få komma hem. Första gången sen sommarlovet som det har hänt. Helt galet!
Ska spela gitarr ikväll också :) har inte gjort det på ett tag heller, inte blivit av dne här terminen, antagligen för attj ag haft mycket och göra. Men ikväll så :)
Nu är jag hungrig och ska nog ner och kolla när maten är klar! Pussåkram <333

Tjoo!
Gick hem fårn sista lektionen idag, hade ont i magen och var ändå klar med de jag skulle göra. Så nu har jag spenderat den senaste timmen framför datorn och försökt bli klar med min novell. Inte jättemycket kvar nu. Men blir typ aldrig nöjd :P För jag skriver i början och så kommer jag på medan jag skriver, så det känns inte som att början hör ihop med slutet för jag hinner ändra mig så många gånger om hur novellen ska vara :P Aja får se hur det blir den..
Kanske gör om början men det vet jag inte om jag vill för den var jag nöjd med :P
Nu ska jag snart äta och sen byta om, idag ska jag träna småkillar och sen träna själv :) Ska bli najsigt!
Vi hörs senare! Puss


Jag vill va brun igen!! Inget med inlägget å göra jag vet, men kände bara att jag längtar
efter å va brun :P
Får bli ett snabbt inlägg, jag ska sova tidigt ikväll!
Skoldagen gick bra :) Jag fick alla rätt på mitt NO prov!!! Bara något litet jag hade glömt, för jag hade fattat fel, så fick VG+ :D Asnajs :)
Sen jobbade jag efter plugget, gick mycket fort idag vilket var skönt! Efter gjorde jag en snabb visit till farmor, inte träffat farmor å farfar på jättelänge! Känner mig så dum, både Mormor, morfar, farmor å farfar bor så nära mig men aldrig har jag tid å hälsa på dem... Har ju massa att göra hela tiden, men det borde inte vara en ursäkt. 
Nu ska jag se till å komma i säng så jag får mycket sömn inatt. Puss å kram <333

Nu e träningen slut och den gick riktigt bra för mig idag me :) Riktigt roligt! Vi dansade jättemycket och jag börjar verkligen lära mig friståendet nu :) Blir mycket roligare då!
Nu kollar ja på nåt program 9an. Typ Broters and Sisters. Aldrig sett de. Ska nog snacka lite med Johannes snart :)
Imorn väntar en ny vecka, ny skoldag... Segt. Aja, vi hörs! Ha deb äst pussar <333
Gaaaah vad fina dem e! Hösten kan vara jäkligt fin asså!!























......... har jag ägnat mig åt detta :)
Träffade Micke, vi gick ut och gick lite, var massa fint väder å kände att ja behövde vara ute lite och få luft och sol :)
Sen köpte vi bär å glass ( Micke Idé ) och åt de, asgott!! Vi kollade samtidigt på 24, klar med typ 4:e säsongen nu :)
Riktigt najs!
Shiiiiiiiiiiiiiiit vad bra träning!!! Är så jävla nöjd!! Gick så jävla bra så jag vill abra skratta, så grymt stolt över mig själv om man får säga så!
Mitt mål den här träningen var att jag skulle köra dubbel salto från trampolin, för första gången i mitt liv, aldrig gjort de. Vi börjar med att köra dubblar frammåt på trampet. Tänkte att jag sak fanimej köra det idag, inte gjort de sen i somras. Så jag körde förövningar och sen laddade jag för en dubbel och körde på första försöket!! Efter det så släppte allt. Det är första gången jag springer till trampetten och tänker fan vad kul det här är. Jag var inte rädd, jag var inte orolig, det var bara så jävla kul!! Och sen helt plötsligt, utan att det var meningen, så ställde jag den! Jag landade på fötterna! Jag körde den om och om igen och jag tvekade inte en enda gång! Jag brukar tveka ungefär varannat varv på träningarna. Den här träningen tvekade jag inte en enda gång! Bara det är ett väldigt stort framsteg!
Iallafall så körde jag dubbel flera gånger, bestämde mig sen för att nöja mig så. Vill inte förstöra något.
Så vi hade lite fruktpaus, sen skulle vi hoppa trampolin :) Körde lite vanliga salt på trampolinen, sen lite ut i gropen :)
Körde några streckar till rygg, d gick däremot inte så bra :P Men men allt kan inte gå bra. Sen skulle jag köra runt på dubbel salto. Var galet nervös, men jag gjorde de!! Två gånger! Herregud vad lycklig jag avr asså! Det är sånna här stunder som man verkligen förstår vilken jävla tur att man går på gymnastik. För dem här stunderna är nästan overkligt härliga!
Emma Fridén kom även på träningen idag, vilket också gjorde den till den bästa på länge! Gud vad jag saknar Emma! Du är en sån otroligt fin tjej, så rolig å snäll! Jag och Emma har ju tragglat dem här jävla dubblarna länge nu, eller hur tjejen? Och idag körde både du och jag runt på dem så de rök! Guud vad duktig du är, inte tränat på en månad och kommer till träningen och kör massa dubblar! Så jävla bra gjort!
Även Sofia, systern, var grym idag! Hon landade på nacken i våras och har inte kört dubbel sen då, men även för dig släppte de lite idag! :) Duktigt syrran!
Förövrigt så var det sjukt bra stämning i gruppen idag också :) Älskar när det är så! Alla pratar å e glada å på bra humör :) Älskart!
Nu blev de ett långt inlägg, men så blir de ibland :P Jag är iallafall väldigt stolt över mig själv, Emma och Sofia som har släppt sina spärrar idag :) Alla andra också såklart, galet bra lag har vi, men blir något extra när en spärr släpper :) Tack för ikväll tjejer å killar!!

Okej, det är oktober och de har snöat!!! INTE OKEJ!!! Visst snön e mysig och allt, men de e en aningens för tidigt om ni frågar mig! Den ska ju komma runt juletiderna så man kan njuta av den längre. Kommer den nu så har man tröttnat på de till juletiderna. Usch nej. Fast stannar ju inte kvar på marken än iallafall. Bra det.
Aja, jag har just kommit hem från en trevlig kväll hos Agnes :D Vi åt chips, godis, kollade American Pie och snackade :D Var några tjejer från klassen :) Mycket trevligt!!
Jaha vad händer imorn då? Eller idag enligt klockans siffror. Jag ska förhoppningsvis se 24 med Micke, vi pratade om de tidigare i veckan så jag hoppas verkligen itne han har andra planer och glömt mig!
Sen på kvällen är de träning och jag ska snurra runt på lite volter då tänkte jag :) Om jag vågar ;) 
Nej nu kallar sängen. Puss å kram <333


Hehe gaaah vad gammal bild!! Men no tjejer e så jävla underbara :D
Jaaaao!! Just haft engelska :) Helt okej faktiskt. har ont i huvudet bara :( De gör..... ont :P
Efter plugget blir det jobba :( Sad face!!! Men efter det blir de hem till Agnes och mysa med tjejor!!!! Fan vad mys!! Vi ska kolla på American Pie :D Och äta chips å godis å snacka tjejsnack!! :) Frida längtar!
Just de, två veckor till Älsklingen och lov idag med :D Love it! Nu ska jag å Jasse gå å göra en hemlis som agnes inte får veta!!! :D Puss <333
Tränigen idag gick inte bra. Inte bra alls. Skruvarna gick okej i början, sen gick de piss. Kollar man helheten på laget så ser de inte bra ut heller. Massa snack, okoncentration, skador, flams. Känns inte som laget är på topp nu. Jag vet, de här e massa negativt de jag skriver nu, men det känns inte som att hela laget vill. Laget kan inte alltid vara på topp jämt. Men när man till och med ser på tränarna hur besvikna dem blir, då e de illa. Jag skyller inte på alla andra. Jag skyller mycket på mig själv också, jag pratar jag med, jag kör inge vidare över huvud taget. Min vilja är inte på topp.
Den finns där, de vet jag, den vill bara inte komma fram så mkt just nu. Kanske är så för fler också. Jag vet inte. Men det måste ju finnas någon anledning iallafall.
Något som e roligt å possitivt e hur jävla mycket alla har utvecklats!! Man märker de så galet tydligt. Alla e hur duktiga som helst! Det e riktigt kul å se!
Så jaa både lite positivt å negativt.
Vi började iallafall köra rondater med tjejerna med på träningen idag :) Riktigt roligt, hoppas på att de blir tävling med dem i vår :D
Nu ska jag äta lite tror jag faktiskt. Ha de bra! Pöss


Tjejer, ni e allt för mig, ni är som min andra familj. Vi har ett speciellt band. Aldrig att de
kan försvinna. Om ni bara visste hur mycket jag älskar er
GRATTIS AGNES!!!! BYXMYNDIG IDAG!!!! HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR DAG :) ÄLSKAR DIG <33333


Fiiiiiiina agnes!!!! <333
Jag har trååååååkigt!! Vill skriva men vet inte vad jag ska skriva... Irriterande.  Kanske ska ta något att äta. Eller skriva lite på min skräcknovell... Tåls å tänka på hörni.
Imorn är det torsdag. Torsdag betyder träning, både för mig och med tjejerna. Vet ni vad jag kom på nu? Idag ska jag lägga mig tidigt! Jag ska försöka komma i säng vid 10! Vet ju iof hur det brukar sluta, slutar aldrig där det borde, men idag ska jag verkligen försöka :) Tror det kan bli riktigt skönt. Så är jag utvilad och allt till skolan och träningen imorn :) Vill bli så jävla dyktig på gymnastik! Har ni tänkt på hur mycket man vill hela tiden? Men det räcker ju inte alltid, man måste ju göra något åt saken också. Försöka. Göra sitt bästa. Kanske försöka se förbi små motgångar och försöka ändå. Det är banne mig lättare sagt än gjort, de vet jag. Samtidigt är ju viljan något riktigt viktigt. Annars kan man inte bli bra på något eller klara av något tror jag. Och ibland kanske man tror att man inte vill. Man kanske är påväg att ge upp. Det kommer ju ändå inte gå. Men man kanske får gräva lite djupare i sig. Plocka fram de bra sakerna. Man kanske till och med kan behöva lite hjälp från andra. Någon som pushar än. Peppar. Kom igen, du kan. Ja. Så kan det vara.
Tro på sig själv är också viktigt. Självförstroende. Det räcker inte alltid med att andra tror på än, även om det är viktigt de med. Man måste tro att man kan något, att man klarar det. Det kan vara allt från att våga läsa upp någonting högt för hela klassen, till att klara en riktigt svår volt på träningen. Något man varit rädd för länge. Då behöver man tro från andra och tro på sig själv, man behöver viljan och kanske lite pepping från andra.
Herregud jag bara svamlar. Ojojoj vad min hjärna ska tänka hela tiden :P
Lite speciellt inlägg. Sånt jag funderar lite på.
Tjoo!
Händer jaaaaao?? :P Själv har jag just ätit och pluggat till So provet imorn :) Känns bra faktiskt!
Skolan gick fort, jobbet ännu fortare för vi fick sluta typ halv 5 :P Det kom aldrig några varor :P haha
Inte lika mycket pengar, men skönt :)
Imorn fyller underbara Agnes Westergård år!!! BYXMYNDIG!!! Naaaajs :D Så jag å Jasse ska köpa present till henne imorn :D
Så ja, vad mer ska man skriva? Har inge mer å skriva tror jag faktiskt..
Ni får ha en bra kväll! Pussar <333

Gud jag skulle uppdaterat mer igår ju. Vad hände med de? Aja nu sitter jag här iallafall :)
Gårdagen var riktigt najs, fick en impuls när Micke logga in på msn att vi måste se 24! Så han kom hit efter 10 typ, åt macka fort som fan medand vi slängde på 24 :P Hann se klart avsnittet faktiskt innan han skulle åka klockan 11 och jobba :) Asnajs!
Sen pluggadej ag lite mer, matten gick inte så bra, men fick hjälp sen på kvällen av älsklingen. Tur jag har ett mattesnille till pojkvän :P Tack iallafall förstår inte hur du står ut med mig å mina korkade kommentarer ;)
Iallafall så där emellan var jag med Jentan och vi kollade på barnen på Luna. Hade även utv samtal. Kom hem, åt fort, sen direkt till träningen och småkillarna var sååååå grymma!!! Vi började öva på rondat å jädrar imej alltså vad bra det var för att vara första gången! Även lite förövning till handvolt :) Och inspirationsrichard fick vara med lite :) Han visade en rondat flicks :P Dem såg ganska häpna ut om ni frågar mig ;)
Min träning gick väl okej, inte jättebra men inte dåligt. Så var det med de.
Idag blir det skolan sen jobba. Hoppas på att dagen går fort! Nu måste jag ut å starta moppen! Puss å kram <333


Älskar bilden! Saknar dig Tilda!!
Kan inte låta bli att tänka på dig när jag hör låten <33
Godmorgon!
Uppe med tuppen fast jag hade sovmorgon... Alltid så. vaknade 20 i 9. Men men jag kände mig utvilad och det är väl huvudsaken :) Gick och la mig tidigt igår också :) Skönt det med, så jobbigt å vända om på dygnet.
Nu har jag just skrivit lite på min skräcknovell :) Går ganska bra faktiskt.
Idag ska jag plugga, också gå ut i det jättefina höstvädret och antagligen ta med mig sofias kamera om jag orkar och kanske fota lite :) Eller så får det bli mobilkameran ;) Får se helt enkelt. Hamnar nog lite bilder här sen iallafall :)
Ikväll blir det träning först med killgruppen sen själv. Richard skulle komma lite tidigare till träningen idag och vara lite insperationskälla till småkillarna :) Så dem får se hur duktig man kan bli och ja, sen är det väl lite mer respekt med en kille ;) Tror det blir riktigt bra.
Är galet taggad till min egen träning också! Hoppas verkligen att det går bra idag! Lika bra som förra gången :)
Åååå nu lyssnar jag på Bed of Roses :) Fastnat för den låten. Massa bra :)
Nej nu ska jag väl skriva vidare på novellen! Ha det bäst, pussar <333

Tjena mors!!
Hur har dagen varit? Bara bra för min del, skolan gick fort, NO provet kändes riktigt bra :) Skönt de! Vi håller på med genetik och tycker det är riktigt intressant. Och något intressant blir roligt :) Så jag gillar genetik :)
Resten av dagen gick fort och bra, skönt de. Jobbet gick hyfsat fort det med. Sen kom jag hem, åt och pluggade matte, stolt över mig själv :) Och nu har jag spelat lite gitarr med Micke och Sofia :) Vi ska kanske spela på julavslutningen så passar på å börja öva redan nu :) Det var roligt de med!
Nu ligger jag här å tar de lugnt. Imorn har vi hemstudier :D Asnajs! Så kan vara uppe sent ikväll :) men ska faktiskt plugga imorn också.
Aja ska läsa lite bloggar nu! Puss å kram <33

Nu har min älskling bokat tåg hit den 19-21 november!!! Ååååå så underbart, bara tre veckor efter jag varit hos honom och 6 veckor sen tills vi ses igen! Hade alltså blivit 9 veckor att få vänta annars! Tyvärr blev det jättedyrt :( Trots att vi delar på de. Men det är fan värt varende krona.
Träningen idag gick iallafall galet bra! Körde lite förövning till dubbelvolt med helskruv i första volten på trampet, det gick helt okej, sen körde vi friståendet och måste säga att jag är jättenöjd nu för jag kan nästan hela friståendet nu :) Märker att jag lär mig mer och mer iallafall så det är skönt!
Imorn väntar en ny skoldag, ny vecka. Efter ska jag jobba. Har No prov imorn också. Så önska mig lycka till!!
Puss å kram <33


Fina du <33
Ligger och lyssnar på En jävel på kärlek :) haha fan vad grym den låten är!!
Jag har fan världens bästa pojkvän, igår när jag kom hem hade han gjort en spellista som hette till Till Älsklingen <3 där han lagt in gulliga låtar. Bla bubbly, Long Distance, Everithing I do å några fler :) Så jävla gullig han e!! Så nu ligger jag och lyssnar på låtarna där ifrån, jag börjar fan gråta snart, så jävla gulligt! Jag älskar dig Älsklingen!! Saknar dig nå otroligt mycket.
Iallafall så var gårdagen riktigt najs!! Jag, Jennifer, Richard och Charlotta åkte till Stockholm och kollade på så galet duktiga gymnaster! Så otroligt häftigt å kolla på gympa på så hög nivå. Blir råtaggad!!
Idag blir det plugga å sen träning. Vill kolla 24 med Micke men måste fan plugga. Usch läxor suger. Skolan suger.
Aja nu måste jag duscha!! Ha det bäst puss å kram <33

Godmorgon!!
Sååå trevlig fredagkväll alltså :D Först jobbade jag, var tvungen att jobba över vilket inte var det positiva i min fredag ;) Jag blev jättearg, fråga Agnes ;)
Men sen kommer jag hem, möter upp hela min familj + Moa och Micke i soffan :) Då kändes det med en gång bättre :)
Vi satt och prata å åt chips å sen åt vi plankstek :D Galet gott!
Efter kollade jag och Micke 24 :D Tror vi hann med 6 eller 5 avsnitt den kvällen :D Så vi var klara runt ett, då pallade vi inte kolla nå mer. Gick ner å snacka lite i vardagsrummet, kolla på två muppar (sofia och moa) som låg och flabba.
Runt två skulle Micke hämta sin syrra i Norrtälje så jag följde med. Han skutsade hem henna och sen satt vi och snackade i bilen till typ 4 :) Det var jävligt trevligt måste jag säga! Jag gillar å prata :) Men de vet ni väl ;) Speciellt med trevliga och roliga människor :) Sen idag sov jag till kvart över 11!!! REKOOOOOORD!!!!
Idag ska jag åka och kolla på genrep inför EM i gymnastik :D Hannie är med och förhoppningsvis får jag träffa henne en snabbis!!
Fick just reda på att Richard hämtar mig om 20 minuter. Skynda mig!!!
Puss å kram <3333

Snabbis inlägg, börjar snart :P
Sitter i plugget och har rast. Varit på Ica å köpt choklad :D Frida löööööööve choklad!!
Efter plugget ska jag jobba, efter det blir det en helkväll med Micke och 24 :D Han ska äta hos oss sen blir det 24 för hela slanten!! Längesen nu. Ska bli riktigt najsigt :)
Skriver kanske mer ikväll. Eller nej d gör jag nog inte :P
Ha det bäst! Puss <33
Ännu en skoldag avklarad. Dagen har väl varit lite sissådär. Humöret har skiftat upp och ner och jag har haft svårt att koncentrera mig tycker jag. Tankarna har bara fladdrat iväg på annat. Sånt är jobbigt. Men kan glatt säga att jag tycker jag var jätteduktig på hemkunskapen :D Jag och Mathilda gjorde vegitarisk gryta :) Blev riktigt gott faktiskt!
Så nu är jag mätt och glad :)
Ska snart iväg och träna småtjejer och träna själv :) Hoppas på att träningen går lika bra som i tisdags, då är det riktigt roligt att träna!
Imorn är det fredag vilket betyder 24 med micke, helg och 3 veckor kvar innan jag åker till älsklingen :)
Ni får ha det så bra, puss puss


Så nu ska jag skriva ett vackert inlägg här.
Jag var väldigt korkad idag, jag gick inte på norrtäljemarknaden för att jag inte hade någon att gå med för Agnes jobbade och skulle inte in. MEN, korkad som jag är så tänkte jag inte alls på att ringa Micke och fråga om han ville gå med mig! Förlåt Micke Wiman, Mycket dumt av mig, skulle självklart ringt dig och frågat, jag är  väldigt dum utav mig. Och ja du ville ju ha typ 50 förlåt så du ska få det. Bara för du betyder så himla mycket för mig :) Och för att du inte ska säga upp bekantskapen på mig och för att jag vill ha något och göra på fredag och typ resten av mitt liv ;) Och för att du är en utav mina bästavänner och jag förstår inte hur jag kunde glömma å fråga dig!!!
Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåtförlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt
förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt


Förlåt Micke Wiman!!!! Det där var mer än 50 förlåt till och med.

Jaaaaaaaa träningen gick galet bra idag!!! :D Fan vad skönt!! Vi körde både bakåt och frammåt på tumbling och det gick riktigt bra! Framförallt så tvekade jag nästan ingenting, vilket är ett bra framsteg :) Sen lyckades jag även förbättra skälva övningarna också :) Asnice! Sen hade vi styrka och jag gav allt jag hade :D Så nu är jag fett stolt över mig själv :D
Annars har dagen varit okej. Tog sprutan imorse, gick bra. Gick sen till skolan och ja... lärde mig saker :P Jobbade grymt på NOn och bilden :) Frida duktig :) Sen åkte jag och Miccan in till norrtälje :) Skulle köpa hörlurar till mig men dem som jag ville ha fanns inte :( Och jag hitta ett hårstrå i min Subway macka!!! Så jävla äckligt!!! Fy fan!
Jaa och nu har jag just duschat och sitter här :)
Nej nu har jag inge mer å skriva :P Pöss på er!


Hehe fiiin bild på Miccan :) Tack för eftermiddan gums :) <3333
Dåligt bloggande jag vet... Sorry. Orkade helt enkelt inte igår :P
Måndagen gick iallafall fort :) Skoldagen var väl okej, jobbet med, sen kom jag hem och satt typ framför datorn resten av kvällen :) Chattade med älsklingen :) Saknar massor <33 Faktiskt bara lite mindre än 4 veckor kvar tills jag åker till honom :)
Nu ska jag snart åka till vårdcentralen, ska ta gardasil sprutan. Så jävla segt jag tog ju den en gång, sen var man tvungen och ta exakt en månad efter men då var jag sjuk, så då kunde jag inte och nu måste jag ta om alla tre! Snark!
Iallafall så sen blir det plugget och direkt efter plugget in till Norrtan å kolla lite affärer för att sen träna småkillar och träna själv :) Blir nog en bra dag. Inte världens jobbigaste dag i skolan heller. Hoppas jag :P
Ni får ha det så bra! Puss å kram <333


Saknar dem varma tiderna...
Jaaaaaa jag borde plugga just nu. Tror ni jag gör det?? icke sa nicke. Frida e för lat. Nää eller jo de med men det är ju så jävla tråkigt å plugga så jag vill ju bara spy på skiten. Men det ska jag undvika. Har iallafall just kollat på videon Richen har fixat från igår :) Gaah han jobbar snabbt den grabben :) De gillar vi!!! Slänger upp den på bloggen så ni kan kolla :)
Träning idag iallafall. Fristående. lite småsegt nu, vi håller ju på med ett nytt och håller på å fixar formationer å massa sånt. Det är lite små segt. Tar sån tid. Men förhoppningsvis kör vi lite redskap också :)
Nej nu ska jag verkligen försöka plugga lite, sen ska jag hjälpa pappa ta in hammocken :( Buhuhuhuhu sommarn verkligen slut!!! :'(
Ha de fint! Kisses

Tjääänare!!
Sitter här å äter godis :) har varit på täbyträning, som gick helt okej :) Inte helt fy skam iallafall :) Något underligt bara är att jag blir jätteyr efter jag kört en volt :P Har blivit de dem senaste gångerna, så fort jag snurrar lite blir jag yr. Typ yrsel eller något. Lite skumt. Och kondisen är ju inte på topp så blir galet trött efter jag bara kört ett varv :P Speciellt på tumbling.
Gårkvällen var hur som helst väldigt lyckad :) Kollade på Avatar med fd konfagruppen och var väldigt mysigt :) Nästan alla var där :) Sen är ju Avatar en otroligt bra film också! Så himla fint gjord! Och riktigt bra tänkt också :) Ah jag gillar den riktigt mycket.
Dagen har varit lyckad den med, följde med Micke och kollade när han repade med sitt band. Dem var jätteduktiga :) Fick spela lite själv också och gud vad jag saknar tiden när vi repade inför spelningen i plugget! Var så himla roligt, vill ha det så igen! Saknart!!!
Det var iallafall trevligt å få umgås lite med den människan igen :) Men mycket till pluggande blev det inte, som det skulel blivit egentligen. Får ta det innan träningen imorn istället.
Nu ska jag typ kolla ett avsnitt one tree hill tror jag :) Ha de!

Det är ett hål i mig nu. Ett tomt hål. Ett hål som inte har funnits förut. Ett hål som inte kan finnas där. Ett hål som alltid måste vara igenfyllt för att det ska funka. Någonting saknas. Någonting stort. Något som får mig glad. Något som som får mig skratta. Något viktigt och betydelsefullt. Något jag älskar. Någon. Du. Du saknas. Du måste finnas där. Du måste finnas med mig. Det känns inte så nu. Då blir det tomt. Något vi har byggt upp på flera år. Någonting viktigt. Något som faktiskt inte varit riktigt helt dem senaste månaderna. Lite trasigt. Men det får inte försvinna. Och så känns det nu. Det kanske bara är jag. Jag som blir så jävla svartsjuk. Men det känns inte bra. Det känns tomt. Och jag kan inte prata med dig. Det går inte. Du förstår inte. Eller så vet inte jag hur jag ska förklara. Men för att mitt liv ska kunna gå på som vanligt så får det inte vara tomt. Jag vet inte vad jag ska göra. Vet inte vad jag ska säga. Fattar inte riktigt.
Du tycker säkert jag är löjlig. Jag e kanske löjlig. Men det är så jag känner.
Det brukade vara du och jag. Som gjorde allt det där. Inte längre. Jag e väl för upptagen. Det är väl mitt fel. Det är väl jag som är anledningen till att det är som det är. Jag som sumpar saker. De e nog så. Jag får skylla mig själv. Kanske jag som sumpat bort en utav dem som betyder mest för mig. Utan å tänka mig för. Kanske. Kanske inte. Men något är fel. Något saknas. Ett hål. Du saknas.

Idag är det första Oktbober! Ny månad! Nu börjar det verkligen bli höstigt asså. Aja planering för månaden då :) En hel del födelsedagar ;)

♥ Underbara Agnes fyller byxmyndig!!!
♥ Mathilda Underbar Norman fyller år :D
♥ Lisa Underbar Ehlton fyller år!
♥ Jag åker till Älsklingen!!
♥ Tror bestämt att Hannie tävlar EM i gymnastik i Oktober också :D (inte 100 på de men nästan)
♥ Hösten blir kallare och vinten närmar sig!!

Tror att det var allt :) Ser ut å bli en bra månad :) 
Har för stunden tyska och måste jobba vidare! Ha det  bäst puss <333