Den här otroligt fina och speciella personen på bilden ovan fyller idag hela 18 år! 18 FUCKING BAST!!! Herregud! Nu är du vuxen fina vännen min! Eller ja... nästan i alla fall.. Inte vuxnare än vad man gör sig till ;)
För 1½ år sen kom hon in i mitt liv, Rebecka Palmqvist (även känd som Bebban här på bloggen). Vi klickade snabbt, och jag kommer såväl ihåg när jag kom hem och berättade att jag träffat en tjej som heter Rebecka och som är så lik mig på något vis, å vi kommer så bra överens! Så sa jag här hemma, haha! Du lyser upp min dag när den är grå, och när jag är låg eller nere så finns du där för mig. B&J mys i soffan liksom ♥ Som en utav mina allra bästa vänner så tar du upp en stor plats i mitt hjärta, och den platsen kommer du alltid att ta upp. Glöm inte vilken underbar person du är, fina du. Du är värd en perfekt dag.
 
Grattis på din dag, världens bästa Bebban ♥
Måste ju bara visa er min fantastiska mugg! Fick den här i påskpresent av mina föräldrar, och jag älskar den verkligen! Inte blivit av att jag visat den förns nu bara :) Ur den här dricker jag te blåsiga dagar som dessa. Så vårig och fin också.
 
Har även målat mina naglar med detta nagellack idag. Perfekt färg, också en påskpresent som kommer upp på bloggen något sent, och det är så bra för jag har länge velat haft ett mintgrönt nagellack :) Fint till våren och sommaren och brunbrända händer :)
Åå min helg blev så bra så bra, trots att jag inte kunde följa med till Örebro! Runt 13 på lördagen åkte pappa iväg och jag skulle va ensam hemma lördag- söndag. Jag låg ute i solen och solade järnet, fick till och med lite färg. Åt rostbiff och potatisgratäng till middag, tittade på Step up 2, åt B&J framför Bridget Jones dagbok och hade det rätt så awesome. Klockan 11 på kvällen fick jag extremt spontant men väldigt bra sällskap. Människan hade med sig choklad till mig och fick mig att le på ett sånt där vis som är lite speciellt.. Vi sov sammanlagt 2 timmar, spelade Nintendo wii och skrattade tills vi inte fick någon luft.
 
Idag är jag ledig. Lyckan är oändlig, haha! Så jävla skönt! Solen tittar fram och jag ska nog lägga mig ute i solen sen och läsa lite. Äta vindruvor och lyssna på musik :) Ska dra upp till Länna skola också, kanske hälsa på någon gammal lärare och hälsa på Ronja. Var så längesen vi sågs och jag saknar henne så mycket! Blir bra det :) Också blir det ju såklart träning med tjejerna ikväll också :) Good day!
 
Ha det fint!
 
Ja, planerna inför helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig... Mina äckliga dumma baciller tog över och jag fick bli hemma. Hemma och krya och tycka lite synd om mig själv för att jag missade deras tävling. Världens bästa pappa muntrade dock upp mig med b&j, Sune i Grekland och pizza! Så vi hade en myskväll här hemma istället, och det var ju bra det med! :) ♡
 
Lite såhär har jag jobbat idag. Mådde mycket bättre när jag vaknade imorse! Lite ont i magen och lite hängig bara. Har varit strålande sol hela dagen, så jag passade på att lägga mig ute och sola för första gången i år. Bikinin åkte på och solskyddsfaktorn fram. Så det blev en bra dag trots allt! :) Ikväll ska jag chilla, äta rostbiff med potatisgratäng, titta på teve och äta godis :D Hoppas ni får en trevlig lördag! Pöss!
 
Freeeedag! Yeeeey, älskar fredagar! Vad som gör just denna fredag liiiite mindre mys dock, är att jag har blivit sjuk :/ Vad som gör den liiite mer mys, är att jag drar till Örebro med bästa gympalaget idag :D Håller på å packar... går inge vidare.
 
Hade en sjukt bra dag igår! Förutom att jag mådde typ dåligt under dagen (mina små baciller började nog spöka redan igår), så var den jäkligt nice! Körlektionen gick faktiskt riktigt bra! Skönt med en dubbellektion, man hinner så mycket mer. Var i skolan, vilket i och försäg sög lite.. Hade nationellt i tyska, matte och Caseavslut :) Efter skolan så träffade jag en kompis i stan. Vi shoppade lite, gick typ promenad i hundra år, drack kaffe och hade det supermysigt. Jättefint väder igår också, och jag måste verkligen säga att Stockholm är en så extremt fin stad! Älskar Stockholm :) Kom hem runt 10 kanske.. eller nåt och gick och la mig!
 
Nu måste jag packa vidare.. och ta bort mitt nagelack.. Hoppas ni får en dunderbra fredag, och vi hörs nog inte förns efter helgen, så hoppas ni får en dunderbra helg med :D Puss!!
Phu, trött efter en dag i skolan och gympass med Hanna idag! Ligger i min säng, lite smådöd men ändå rätt så nöjd med dagen :) Har varit i skolan som sagt, haft engelska, matte och redovisning. Redovisningen gick prima och jag fick reda på att jag fick A på uppsatsen som vi har hållt på med i ca 3 veckor i skolan! Gaaaaah, så glad!!! Så himla skönt, det känns så bra när man verkligen jobbar och när det känns som att det faktiskt ger någonting :) Det är verkligen något som gör mig glad, när jag ser resultat.
 
Kom hem och slängde mig i sängen de första jag gjorde, haha! På med onepiecen och in under täcket och här hamnar jag resten av kvällen :) Tänkte gå ner och göra mig en kopp te och peppa för morgondagen. En dubbel körlektion väntar på morgonen, ett besök på ungdomsmottagningen, skola och sedan en liten shoppingtur innan det blir dags att åka hem. Lång dag med andra ord! Men det är okej, den får vara lite lång :) Är ledig på fredag ändå!
Mohahaha
 
Haha, en bild Micke hitta som han tyckte passa väldigt bra in på mig ;) Och visst gör den det, jag överanvänder verkligen ordet mysigt ;)
Hej på er!
Sitter här i min säng och dricker kaffe, har haft ännu en bra dag! Hitintills, den är ju faktiskt inte slut än! :) Vaknade samma tid som igår, åt ännu en najs frukost och myste med serier :) Tog mig ut på en promenad, har städat lite (värsta duktig), målat naglarna och sitter nu i sängen igen! :P Haha inte så jobbig dag. Ska dra iväg till träning sen också, öva flickisar med grabbarna idag och sen träna själv :) Ser fram emot å träna själv, ska bli roligt! Ska bli kul å träna grabbarna också såklart, men är mest sugen på att träna själv idag :)
 
Resten av veckan ser faktiskt ganska lugn ut! Skola imorn och på torsdag, ska väl träna lite, ta körlektion, dra till ungdomsmottagningen å lite sånt. På fredag bär det av till Örebra med världens bästa gympalag! De ska tävla RM2 och jag ska hejja, hejja, hejja! Åå så mysigt och roligt! :) Men hörni ha en fortsatt bra tisdag! Kyss
 
Tihihi en söt bild jag hittade från uppvisningen i helgen :)
 
Har haft bästa dan! Bara gått runt här hemma och chillat, gått ut lite med Laffie, ätit en supergod frukost och sånt :) Är behövligt såhär framåt våren när stressen har en tendens att ta över. Har även tränat mina småtjejer, var en lite småseg träning idag faktiskt.. men men, det kan inte vara kul jämt! Alla var nog lite trötta från gårdagens uppvisning också.
 
Sitter just nu och peppar inför ännu en ledig dag imorn :D Har jag det chill, eller vad?? Lyckan jaaao! Imorn ska jag verkligen ta tag i mig själv och plugga körkortsteori! Viktigt viktigt. Nej, jag har faktiskt inget mer och säga, så tjingeling på er!
Hemma i min säng, lite halvt död efter en grym dag! Gympauppvisning stod på schemat, klockan 08:30-17:00. Ett genrep, två föreställningar och en himla massa spring, koll, originisation och såklart gymnastik! Temat var film, och såklart var mina grabbar James Bond! Jag själv körde som pirat i Pirates of the caribean med Mixlaget, och extraknäckte även lite som stålmannen med tränarnas egna lilla lag :) Trots en hektisk och krävande dag, så är jag sjukt nöjd, både med min insats och såklart med grabbarnas. Tröttare fysiskt, starkare psykiskt.
 
Behöver jag ens nämna att kvällen blev en chillkväll i sängen? Nä, trodde inte det heller. Hoppas er söndag var toppen!
 
Som ni ser btw så har jag trixat lite med bloggen... har fått till en header nu så det känns bra! Är däremot inte riktigt nöjd just nu, men det får duga för tillfället!
Såatteeh.. Jag var ute å jogga idag... tog min vanliga runda, jag sprang ju ändå den förra veckan liksom.. Tänkte inte riktigt på att snön visst har smält en del sen sist! Blev minsann lite snopen när jag ser att ca 30 meter av min springväg är täckt med minst 10 cm vatten, haha! :P Men, jag vägrade att vända, och trotsade vattnet! Sprang sista kilometern i dyngsura strumpor och skor, men vafan, jag klarade det i alla fall! :D Stolt över mig själv faktiskt.. Gjorde lite rumpövningar sen också. Boat 2013, here i come!
 
Annars då? Jo de e supernice med helg! Hängde med Micke igår, vi tittade på Hannibal! Sjukt läskig! Sedan låg vi och snackade ca 2 timmar :) Trevlig fredagkväll med andra ord. Åt grillat till middag också :D Svingott! Resten av dagen så blir det chill och mys. Ska äta middag hos farfar :) Kanske nån film. Får se.. :)
 
Såhär ser min frukost ut idag! Macka och knäckebröd med ost/salami, gurka och paprika, äppelbåtar med lite kanel på och kaffe! Denna sköna fredagsmorgon :) Sitter och tittar på vakna på teve och är som sagt väldigt nöjd över att det är fredag. Är dessutom sjukt glad över att min nästa vecka blir så gaaaalet chill! Är ledig från skolan måndag, tisdag och fredag :D Mohahaha, två dagar i skolan! Tror jag kan leva med det :)
 
Idag blir det plugget, sedan ska jag passa Axel. Första gången på flera veckor! Ikväll kommer Isac till oss, blir trevligt och träffa honom igen :) Ska äta middag med min underbara familj, och mysa i soffan. Chips och dip + lite New Girl. Perfekta kvällen ♥ Puss å kram!
Sovmorgon! Älskar sovmorgon. Även fast det är grått och spöregnar ute, hehe.. Känner att dagens I-landsproblem helt klart blir vad jag ska ha på mig.. Btw idag ska jag ta körlektion :D Ska köra nu innan skolan på förmiddagen :) I regnet. Haha. Nejmen det blir najs, komma igång med körningen på riktigt nu. Sedan blir det skolan till 16, och sen hem och bara ta det lugnt. Verkligen värt. Skönt att bara få komma hem och göra ingenting faktiskt. Det behövs det med ibland.
 
Menmen, ville bara kika in och säga hej! Ha en awesome torsdag! Pöss å kröm!
Fin dag idag! Mycket finare än måndag och tisdag. Har även varit en bättre dag än igår, hade en sån där låg dag igår, där allt känns blä. Kändes dock väldigt mycket bättre efter träningen sedan på kvällen :) Har varit en ganska bra dag i skolan, är äntligen klar med slutuppgiften i case, vilket känns så otroligt skönt. Så jag och Jojjo slutade klockan 14 och bestämde oss för att gå ut och sätta oss i solen :) En timmes solning senare mötte jag upp Hanna, evigheter sen, och vi tränade :) Nu är jag helt mör i kroppen efter intervaller och lite styrka! Tänkte göra mig en kopp te, fixa naglarna, och sedan spendera kvällen i sängen! Perfekt :) Ha en fin kväll!
Bild på mig från i helgen.
 
Också var det måndag igen! Veckorna susar förbi, och idag i skolan så stod alla lärare i årskurs två och tjatade om hur viktigt det var att vi började tänka på betygen nu, för det är ju fatiskt bara två månader kvar av läsåret och bla bla bla... Tänker man ju då. Men nog fasiken har de rätt! Två månader kvar, och när man tänker på det lite mer så kommer det ju gå sjukt fort, för det kändes ju som jul igår. Dessutom är det massa lediga dagar. Och såklart så borde det ju göra mig lite stressad kanske, lite orolig för hur jag ska hinna med allt. Men mest blir jag glad! Gud vad jag längtar efter sommar och värme, och det är ju faktiskt inte så långt kvar :) Sommarlov, sommarlov, sommarlov. Åååh :)
 
Nu mina vänner dricker jag te ur min stooooora mugg, äter knäckebröd och tittar på Girls :) Ha en fortsatt trevlig måndag. Kyss!
 
Här har ni lite andra bilder från helgen! Tycker helgen har gått ovanligt fort, men har ändå hunnit med en del :) I fredags invigde jag min monkijacka, och som jag trivs i den! Bästa köpet på länge! På kvällen så premiärgrillade jag och Micke :) Eller, det var premiärgrillning för min del i all fall. Vi tittae på Johan Falk och låg sedan och gjorde ingenting i två timmar och jag kan förundras över hur man kan ligga och göra ingenting med någon i 2 timmar, men ändå må så bra. I lördags var jag på arbetsintervju på Lidingö. Jag tycker intervjun gick riktigt bra, det kändes bra och jag hoppas hoppas hoppas att jag ska få jobbet! Vore så himla perfekt. Satte mig sedan på en buss och begav mig till Bebban. Hemma hos henne kröp vi ner under filtar, åt Ben ann Jerry's och tittade på Ice Age 4. Så himla värt, och precis vad jag behövde.
 
Sedan blev det kväll, Bebban fixade världens finaste frisyr på mig, jag tog på mig en klänning och hade sedan en superfin kväll med släkten. Kramade sönder Ossian lite, sög åt mig lite närhet. Också blev det idag. En tidig dag, klockan 9 gick jag upp, trots att jag gick och la mig vid 2 inatt. Ledarutbildning stod på schemat, solen sken. När jag kom hem så väntade Carro och Tommy här hemma, med deras 6 veckors gamla dotter. Ååå som jag log och smällte, hela jag. Finaste lilla Alicia låg i min famn ett tag, och lyckorusen efteråt går inte riktigt att beskriva.
 
Nu ska jag äta middag med familjen, och sedan krypa ner under 100 filtar, tända ljus, dricka te och titta på serier. Drömma mig bort lite till någons famn.

Å gud vilken fantastisk kväll det var igår! Vi åt middag på Gondolen, min familj, min kusins familj, mormor och morfar och två vänner till dem. Det var så trevligt! Otroligt god mat, trevlig resturang, superfin utsikt och härligt sällskap :) Och tänk att min mormor och morfar du har varit gifta i hela 50 år! 50 ÅR!! Det är helt galet, så gimla häftigt och fint :) Jag hoppas verkligen att ni var supernöjda med kvällen igår, jag är i alla fall mer än nöjd. Jag är glad att jag fick vara med och fira den här dagen med er! ♥
 
 
Jag imorse! Invigde min nya jacka och jag älskar den redan :D Åå!
 
Just nu i denna stund sitter jag nyduschad ch fixar mina naglar :) Ska på intervju imorn och äta på gondolen på kvällen, så måste va fiiiin! ;) Skolan gick bra, min tyska var inställd så hade bara två lektioner, och har inte passat Axel heller, så kom hem tidigt :) Jätteskönt! Nu ska jag fixa klart mina naglar, sedan hoppas jag på att Micke dyker upp snart :) Ha en jättefin fredag på er!
Här har ni lite bilder från mina senaste dagar. Första bilden är från en tidig morgon när jag var påväg till bussen. Solen höll på att gå upp och jag kunde än en gång konstatera att det är något speciellt med ljuset på morgonen. Bild nummer 2 är från min och Jojjos promenad i tisdags. Solen sken och man kan ju inte låta bli att älska Stockholm och dess fina utsikt! Bild 3 är på min och kusinens brunch imorse. Helt klart värda dagen, dels att få börja den med Ossian, dels min sovmorgon och dels den extremt goda brunchen såklart! På bild nummer 4 så skådar vi min kusin och hans macka i deras bästa dar. Man kan ju inte göra annat än att älska bilden!
 
Som ni säkert förstod så kom Ossian till oss igår :) Skönt att få träffa honom igen, prata om allt och inget och bara ha det trevligt. Förövrigt så var skoldagen okej, sista lektionen höll jag på och dö lite, men jag överlevde. Tur det. Hur skulle ni klara er utan mig???? Okeeeeej, jag e lite trött nu... Precis hemkommen från träning som gick bra :) Så nu är jag mör i kroppen för andra kvällen på rad, eller kanske tredje till och med, och jag välkomnar fredagen imorgon med öppna armar! Slappfredag. Åååå, såååå skönt! :) Jag ska hänga hemma hos Micke och vi ska premiärgrilla!! Mums! Men nu, sova!
 
Puss!

Bild på min jacka och min ring som jag gick och köpte mig i måndags :) Dålig kvalite på bilden på jackan dock, men ni får överleva det! Hatten får ni se en annan dag ;) Nöjd över dessa två inköpt iaf :)
Sååå skönt, har varit ute och joggat och kört styrka och nu känner jag mig sådär utmattad i kroppen som man ska göra efter man har tränat ♥ Älskar känslan. Så sjukt jobbigt att jogga, och det märks verkligen att jag inte joggat på hela vintern. Fötterna gör ont och jag bara flåsar utav helvetet på ren svenska. Haha! Men jag tillåter mig själv att vara nöjd ändå, kroppen måste faktiskt få chans att komma igång också.
 
För övrigt så hade jag bara två lektioner i skolan idag, slutade 13 :) Har dessutom sett årets första snödroppar, på samma ställen som förra året. Lite vårtecken skadar aldrig! Imorn väntar sovmorgon, har bara skola på eftermiddagen. Sedan ska jag träna tjejerna och träna själv tänkte jag :) Blir bra det!
 
Ikväll väntar bara serier och chill. Mys under filt och te. Låter som en perfekt onsdagkväll om ni frågar mig! Hoppas ni har haft en bra dag :) Puss!
Det gick faktiskt riktigt bra idag, trots skola, tidig morgon, lång dag och plugg :) Okej, nu var ju inte det här en utav mina värsta skoldagar, hade bara två lektioner varav en var mentorstid, men jämfört med lovet så är det ju inte riktigt lika chill.. Så jag tycker det gick bra :) Nästan skönt att bli lite sysselsatt, få annat att tänka på och på så sätt tvinga bort sånna där tankar som jag inte riktigt orkar tänka just nu. Fint å träffa mina underbara vänner igen som gör mig så glad, få skratta lite med dem och prata om viktiga och oviktiga saker :) Bra dag med andra ord!
 
Vad som gjorde dagen bättre var att jag äntligen fick köpa min jacka som jag tittat på, från Monki :) En mörkblå vårjacka, ser väldigt mycket ut som en vanlig tjocktröja, så man kan nog använda den lite som båda :) Fick med mig en ring och en hatt hem också! Haha japp, ni läste rätt, en hatt :) Har velat införskaffa mig en ett tag nu och bestämde mig för att idag var alldeles rätt tillfälle!
 
Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen, sedan ska sängen och jag dejta lite. Puss på er!
Yeeees, äntligen!! Gud så skönt, nu är kursen över, jag behöver inte gå den igen, jag har trampet licens steg 1 och har massa med roliga idéer och ny inspiration till mina barns träning :) Kursen var bra, lite seg, men whata heck, vilken kurs är inte det? Vi spenderade ändå två hela dagar med att lyssna och passa, klart man blir lite trött! Men värd var den, absolut. Nu sitter jag och försöker peppa för en dag imorgon, en dag som innebär ny vecka, skolstart efter sportlovet, och en massa arbeten som ska tas tag i. Phu, det kommer bli två hektiska månader nu. Tävlingssäsongen startar i gympan, nationella prov drar igång, betyg ska höjas och där nånstans mitt i allt kaos så ska man hinna njuta av våren. Bara att bita ihop och påminna sig själv om att för varje dag som går så är sommarlovet en dag närmre :) För nu kan man faktiskt börja räkna ner.
Min alldeles perfekta lunch bestående av salla, gurka, majs, avokado, grillad kyckling, paprika och svarta oliver! Gud så gott det var :) Avnjöts ute i vårsolen framför körkortsboken. Har pluggat teori nå på eftermiddagen och tycker det går ganska bra faktiskt :) Powerwalken blev en powerwalk/jogg + lite plankan när jag kom hem. Känns skönt att få röra på sig igen, och ser fram emot att kunna jogga mer och mer utomhus nu när snön börjar smälta :) Perfect! Nu ska jag dricka lite kaffe och slappa lite till, sedan ska jag hem till mormor :) Puss på er!
Mmmmmmysmorgon igen :) Helt klart värt med lov och sovmorgon och supergoda frukostar! Har just glott på ett avsnitt One tree hill också, och ska väl försöka göra mig i ordning snart. Idag står powerwalk, troligtvis lite häng med Micke och middag hos M och M på schemat! Låter helt okej i mina öron :) Hoppas ni får en jättefin fredag!
Huuuur bra ser inte det här ut?? Årets första jordgubbar fyndade jag idag på Ica :D Sååå gott, sitter å äter dem nu å dricker lite te :) Har precis tittat på ett avsnitt one tree hill och känner att jag är väldigt nöjd med dagen! Är ju hemma igen och trots att det kändes tråkigt så är det alltid något speciellt med att få komma hem till sitt eget hem, sova i sin egen säng å så. Har varit strålande sol idag, jag hade vääärldens segmorgon i sängen. Gick på promenad med Agnes runt 13 och pratade maaassa, mysigt å få se henne igen :) Har sen åkt på träning. Kunde inte vara med så mycket eftersom jag just varit sjuk, men var med lite i alla fall! :) Underbart att bara få vara där i träningshallen. Nu ska jag mysa framför serier resten av kvällen. Puss!
   
 
 
Några bilder från de senaste dagarna! Är så nöjd med mina dagar här uppe i fjällen! Har haft en fantastisk dag i backen, med strålande sol och fina backar. Har åkt skoter, ätit våfflor, slappat, druckit mängder med te och kaffe, ätit goda middagar och skrattat, skrattat, skrattat! Imorn bär det av hemåt för min del, och det känns otroligt vemodigt. Jag brukar alltid vilja åka hem efter några dagar såhär, och därför bokade vi en biljett hem tidigare till mig i år. Men nu skulle jag mycket väl kunna tänka mig att stanna! Har suttit och velat fram och tillbaks hela kvällen ifall jag skulle ta ett tåg om några dagar istället, men kom till slut fram till att nej, det blir skönt att komma hem också. Längtar efter gympahallen och alla fina gympamänniskor, längtar till min säng och huset hemma. Men som sagt, det har varit några fantastiska dagar här uppe!