Onsdagskaffe såhär på kvällskvisten! Gud vad jag har kämpat i skolan idag! Att vara borta en vecka är inte att rekomendera, jag ligger efter i typ allt! Men idag har jag i alla fall lyckats ta igen lite faktiskt :) Skrivit som en tok på slutarbetet i case. Hjärnan är ju lite smått död när man kommer hem. Nu har halva veckan gått dock, och snart är det helg :)
 
Har även beställt min studentmössa precis. Kan inte förstå att jag snart tar studenten, herregud! I Mars ska jag veta vad jag vill göra. Då är det dags att söka in till skolor. När blev jag så vuxen? Jag vill inte vara vuxen. Jag tänker aldrig bli vuxen :) I alla fall inte mer än nödvändigt. Ska få en liten kick i rätt riktning på fredag, då är det SACO- mässa med skolan. Fråga mig inte vad SACO står för, men det ska tydligen vara massa info och seminarium om framtiden å utbildningar. Låter liksom, bra ändå. Vettigt :)
 
Har börjat titta på en ny serie idag också. Under the Dome heter den, och jag rekomenderar den till samtliga trots att jag bara sett ett avsnitt :)
 
Åååh titta vilka fina bilder jag hittade nere hos farfar idag! :')Tänk, ca 17 år sedan. Så liten jag var, hihi!
Här kommer min önskelista för julen 2013!
 
♥ Röd klänning från BikBok, stl S Klick
 
♥ Berlocker från Thomas Sabo, till armband. Bland annat dessa: KLICK KLICK KLICK KLICK KLICK
 
♥ Presentkort på New yorker, bikbok, JC
 
♥ Muggar eller tallrikar från Lasse Åberg serien
 
♥ Sportväska! Snygg och inte för stor! 
 
♥ Dessa löpartajts från sportamore, stl S KLICK
 
♥ Pengar till festival
 
♥ Tvålar på flaska från The body shop
 
♥  Doftljus från Yankee candles
Hej och hå. Gud jag kommer knappt ihåg senast jag skrev här! Typ över en vecka sen! Ojojoj inte okej.. Jag har lite svårt att hitta motivation till att blogga nu, så det kommer lite då och då :) Ni får leva med det!
 
Nu har jag iof en ganska bra anledning. Fickhalsflussen från helvetet i måndags. FYFAN säger jag bara. Det här var den värsta jag varit med om på väldigt länge, och jag som trodde att det nästan var över. Har inte haft det på ett och ett halvt år, så hade hoppats på att jag vuxit ifrån det.. Men icke då. Nu kan jag inte göra annat än att hoppas att det dröjer evigheter tills nästa igen. Nu har jag äntligen lyckats äta lite igen efter några dagar.. Såå skönt.
 
Nu har jag i alla fall börjat friskna till, och sitter just nu i skrivande stund och äter! Mat är nog det godaste som finns när man inte ätit på några dar. Mat är iof alltid det godaste som finns, hehe.. ;) Lördagen övergick snabbt i eftermiddag. Den har bjudit på fin sol, men nu börjar den redan gå ner. Och nästa vecka går vi in i December! Herregud! Det börjar bli kallt nu också. Har hunnit med lite småsaker under dagen, städat lite, skjutsat mamma och pappa, pluggat. Ligger efter nu när jag varit borta en hel vecka. Usch. I helgen är Tommy och Carro och Alicia ute och hälsar å här på landet också, så superkul och träffa dem också :) Blir middag hos farfar ikväll!
 
Nu ska jag äta klart, och sedan städa lite till :) Kramis!
 
Min hälsning till halsflussen och en blomma som mormor och morfar kom och muntrade upp mig med under helvetesdagarna :)
 
 
Titta vad som stod på min byrå i mitt rum när jag kom hem! Blommor från farfar :D Hihi, så gulligt av honom!
 
Idag har jag praktiskt tagit gått omkring på moln! Det är så otroligt skönt att slippa tänka på det där dumma körkortet nu. Det har varit en otroligt kämpig resa, det här är nog bland det tuffaste jag gjort nånsin, men nu har jag klarat det. Ett steg i livet- KLART. Score!
 
Nu dricker jag te och tittar på New Girl. Imorn blir det skola och träning, inga speciella planer annars. Livet rullar på! Haha! RULLAR på!! Sjukt bra humor jag har nu... Jag e glad :) Jag har körkort. punkt.
 
KÖÖÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!
 
Äntligen är det min tur!! Fyfan vad skönt!!
Godmorgon mina små turturduvor! Det är tisdag idag, den 12 November. Det är världens tråkigaste väder ute, grått å regn och blä. Jag ligger i min säng under täcket fortfarande, för vi är lediga idag :D En perfekt dag att vara ledig på!! Love it! Har en körlektion som jag måste iväg på dock, och träning ikväll så klart :) Längesen jag tränade grabbarna nu, så det ska bli skojigt :)
 
Har tittat lite på serier nu på morgonen, och ätit frukost. Planen är att bara ligga här och dega tills jag måste klä på mig och göra mig i ordning. En perfekt plan om ni frågar mig :)
 
Puss på er!
 
 
Heeeej bloggen!
 
Gud det har varit dött här i flera dagar, jag vet.. Sorry för det, men det har varit en sjukt jobbig vecka. Egentligen så har det väl inte hänt speciellt jobbiga saker, utan det har mest varit mycket tänka och planering, och det tar på krafterna. Dessutom så skrev jag teoriprovet i torsdags, så har pluggat massa inför det. Jag klarade det igen, så nu har jag klarat det två gånger... ;) Vet inte om det är så mycket å skryta om iof, haha. Men väldigt skönt att det är gjort i alla fall. Nu ska jag bara klara andra halvan den här gången också!
 
Igår så jobbade jag, och firade sen Ossian som har fyllt 21 år. Kom hem runt 11 kanske, och gick ganska snart efter det och la mig, då jag var väldigt trött. Idag ska jag bara vara hemma, om man bortser från lite övningskörning. Lite småsaker som ska göras, jag ska baka lite och göra skagenröra. Ikväll får vi mormor, morfar och farfar på besök :) Trevligt! Dagen startade hur som helst bra, med Fars dag frukost och lite träning.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag hörni!
 
Grattis på Fars dag finaste papi!
Imagine dragons igår var M.A.G.I.S.K.T! Känslan att stå där å höra deras bästa låtar live. Så bra! Väntan innan var lite seg dock, tur att jag var med mina fina vänner som gjorde dagen lite bättre!
 
Och såhär glada var jag, Bebban och Jojjo idag när vi provade studentmössor i skolan! Kan inte fatta att studenten närmar sig. Herregud. Nu pluggar jag och ska snart sova. Puss på er
Novembermys x1000. Så det ska vara. Dagen var ganska seg, den kändes lång. Och veckan känns lång också. Känner mig ganska så stressad, trots att det händer mycket kul. Det är bara så mycket logistik i min hjärna att jag vet inte vad. Måste packa och tänka och planera och plugga. Väskan inför imorn är hur som helst packad, och det känns skönt! Imorn ska jag på awesome konsert med Jojjo och Bebban! Vi ska se Imagine Dragons och det kommer bli epic! Sover hos Adrian sen också. Därför jag måste packa massa.
 
Nu ska jag titta på PLL, sen mysa lite med mamma å pappa! Godnatt!
Söndag morgon, jag sitter hmma och dricker en kopp kaffe och äter frukost samtidigt som jag tittar på tv. Skönt! Nog för att jag har haft några riktigt bra dagar sen jag skrev sist, men det tar på krafterna att vara igång asså.
 
Här är 4 bilder från onsdagskvällen! Vi var runt 10 tjejer hemma hos en kompis och förade. Sjukt kul, härlig stämning å härliga människor. Vi drog ut sen. och det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men de löste sig sedan på bästa sätt.
 
I fredags hängde jag med dessa sköna människor. Dagskryssning över till Åland stod på agendan. Galet kul och trevligt och vi avslutade kvällen hemma hos Richard.
 
Och igår, jag jobbade på dagen, kommer hem till tänd brasa, tända ljus och en Sofia och Adrian som står och gör mat. Kock i huset= riktig middag. Mums! Micke kom över senare och vi åkte en snabbis till kyrkogården. Så otroligt fantasiskt fint där nu under alla helgona. Tände ett ljus på både farmors och Rosies grav, våra två änglar som vi saknar så mycket här på jorden ♥
 
Som ni ser så har det varit några bra dagar, och jag är mer än nöjd med mitt lov! Idag ska jag jobba, sen njuta ikväll av kvällen. Mamma och Pappa kommer hem, som jag längtar efter dem.