Första skoldagen och det känns faktiskt bra! Det känns skönt att vara igång igen, jag känner inte ångest gånger tusen och det är lite den här känslan jag väntat på nu, de senaste veckorna. Vi hade visserligen bara en mini introduktionsföreläsning på mindre än en timme, så inte så ansträngande dag :P Men jag gick upp i tid, fick träffa bästa Savannah, Hanna och Amanda igen, sitta på skolans café, träna duktiga gymnaster och slutligen laga middag. Jag är nöjd med måndagen och höstterminens första dag!
 
 
Här är två bilder på en så otroligt fin och magisk måna över vattnet från helgen. Jag sprack nästan, så fint var det.
 
Sovgott!
Sommaren börjar verkligen lida mot sitt slut, och imorn är sista dagen i Augusti och jag börjar skolan. Känner mig lite mer laddad efter en så fantastiskt fin kväll igår med månsken, god middag och superfint sällskap! Tänker att jag visar lite sommarbilder som inte blivit av att de laddats upp än, och klämmer ur det allra sista av sommaren.
En riktig bildbomb! Augusti har bjudit på måååånga fina dagar, och sommaren kom äntligen till lilla Sverige. Jag är glad att det var den månaden jag jobbade minst och att jag fick chans att verkligen njuta av sommaren under några lediga dagar :)
 
Nu är det dags att börja välkomna hösten och min andra termin på socionomprogrammet! Tack för den här sommaren, 2015.
 
 
 
Nu går jag in på min sista vecka på denna sommar och detta "sommarlov". Om en vecka prick börjar skolan igen och en ny termin väntar, vi rivstartar med en juridikkurs på 15p. Jag känner mig alltid så vemodig såhär i slutet på sommaren, Som vanligt har den flugit förbi i en himla fart, och som vanligt känner jag inte att jag hängt med i svängarna. Jag försöker ladda mentalt inför hösten och förbereder mig på en rätt så tung höst med mycket att göra, och inser att jag faktiskt inte känner mig särskilt redo. Jag vill att tagget ska komma, tagget och förväntningarna och lättnaden över att öntligen få rutin på saker och ting igen. Men det gör det inte. Jag grämer mig faktiskt mest. Då har jag ändå många roliga saker att se fram emot också. Men nej, tagget vill helt enkelt inte infinna sig. 
 
Jag ska jobba på att hitta det under veckan! Nu blir det jobb, sedan träna tjejer och träna själv! Resturangen har bara öppet till 14 på måndagar och tisdagar numera, så det blir ett kort pass!
 
 
Tänk at det blev lite sommar tillslut ändå :D Ååh så härligt med så fint väder äntligen! Och jag har haft hur fina dagar som helst, men dem ka nvi ta en annan dag för jag hinner inte blogga så värsta mycket just nu!
 
Ledig idag och jag ska in till stan och träffa Jonatan, min korridorsgranne i Lund, som är här i Stockholm på besök! Vi ska ta vara på den fina sommardagen och sola och bada :) Igår hade jag en så fruktansvärt dålig kväll, jag var på superdåligt humör och så himla uppröd utan att alls egentligen riktigt veta varför. Det var ett tag sen nu och jag måste säga att jag blev lite paff. Jag tror dock att det är förändringarna som händer nu när sommaren börjar ta slut och hösten snart drar igång som gör att mitt humör är lite (extra)  instabilt, hehe. Dessutom har jag tagit på mig så mycket i höst och jag känner mig nervös för hur jag ska fixa allt.
 
Men jag har så fina prsoner som gör att jag lägger mig med ett leende på läppar även dagar som dessa, och det uppskatar jag så himla mycket.
 
Nej nu måste jag börja göra mig i ordning!!! Puss
 
Det var krossade hjärtan och kärlek i massor
Det var ord, just dina ord, och inga visor
En tid så ensam och full av längtan
En tid för all oro, glädje och ängslan
Där våra själar brann och våra tårar blev till hav av förhoppning
Där vi inte visste om det skulle sluta med allt eller ingenting
Då varje bokstav, varje ord, varje mening var äkta
Då våra drömmar och våra känslor inte hunnit bli släkta
Det var krossade hjärtan och kärlekens tid
Det var tonåring och alla tonåringars liv
 
______________________________________________________________________________________________
 
Ni vet hur jag bara älskar att vara lite djup såhär en lördagmorgon ^^ Hihi!
Sommar och soligt är det idag, en riktig sommardag. Efter å ha jobbat i tre dagar varav gårdagen var ett 12 timmars pass så är jag nu ledig i 4 dagar! Ska bli skönt, bra med lite ledigt såhär i slutet på sommaren, innan hösten drar igång igen. 
 
Ha en trevlig helg!!
I Lördags var det dne årliga kräftskivan här i lilla Mora by!!
 
Kvällen bjöd på kräftor (duh..), snaps med tillhörande snapsvisor, dansgolv i köket, drinkar, brännboll, dans i logenkrogen, nostalgitrippar och såklart superhärligt umgänge!!
 
 
 

ÄNTLIGEN lite sommar och sol och värme!! Och 3 lediga dagar i raken på det! Det tycker Frida om :)
 
Vet du. Vi var tidbomber, du och jag, och det var bara en tidsfråga innan vi skulle explodera, och tillslut exploderade allt. Och det blev kaos, och allt blev uppochner och bakochfram å min värld rasade entvåtre gånger, men nu fattar jag allt. Jag fattar att det var bra och att vi var tidbomber och att det ändå skulle explodera när som helst. Din skyllt var för stor, och skuggan som kom med den ännu större. Och jag är glad att det blev som det blev. Det var du som inte vågade och det var du som fuckade upp allting och jag såg din bil häromdagen med dig i men vet du, jag orkar inte bry mig. Jag pallar inte ens bry mig, förstår du det? Vi var inte meningen och jag är glad att det blev som det blev, jag är glad att det var du som förstorde det och jag är glad att du inte hann bli något mer för mig, för vi skulle ändå exploderat. Det är vad tidbomber gör.
 
Vi var tidbomber, du och jag. Och jag är en fighter. Bara se på mig nu. Tack och hej.
Asså åååh i söndags!! Grönan med bästa gänget, Sofia, Ossian, Adrian och Axel! Vi åkte karuseller hela långa dagen, drack öl och åt en massa onyttigheter :D Grymt bra dag!