Nu bär det snart av! Laddar för stunden upp med grötfrukost, väskan är packad och klar och gic efter lite om och men faktiskt att stänga, hehe.. Luftmadrassen tog lite mer plats än förväntat. Klockan.... vänta här nu... jahaja jag är visst ute i lite väl god tid! Tittade på klockan nu och insåg att vi ska ju inte samlas fören TIO inte NIO som jag tänkte igår när jag ställde väckarklockan.... haha gud så typiskt mig jag hade ju lätt kunnat sova en timme till. Aja!
 
Jag är så himla förväntad inför helgen,0sSka bli så sjukt kul! Både att tävla och få umgås med mina underbara gymnaster en hel helg. och med bästa tränargänget såklart :D Ska försöka ta mycket bilder så jag har lite att lägga upp här sen!
 
Önska oss lycka till nu :) Puss mina turturduvor!
Ni tittar på min fantastiskt goda middag igår!! Bönpasta, pesto, broccoli, ruccola, oliver, tomarer, majs och fetaost! Asså mums fillibabba säger jag bara, jag har blivit ett riktigt stort fan av bönpasta faktiskt :) Försöker även äta vegitariskt lite då och då och bönpastan gör det så mycket lättare! Jag gillar ju inte direkt å äta vanliga bönor, men behöver någon som täcker upp för köttet när jag äter mina vegitariska rätter så då är bönpasta perfekt, smakar inte bönor alls och ska bara koka ett par minuter sedan klart!
 
Weeeell.. kanske inte riktigt lika fint å titta på som på salladen ovan, hehe. Har hunnit med så mycket idag, helt slut nu. Blev inringd till jobbet imorse, blev faktiskt väldigt glad eftersom jag hade lite ångest över att jag bara skulle vara hemma hela dagen. Dock fick min tvätt lida, men jag får tvätta imorn istället. Jobbade till 15, sen körde jag ett snabbpass på gymmet innan jag cyklade hemåt och skrev hemtenta i 200 kilometer i timmen. Måste vara så gott som klar imorgon då jag inte hinner skriva något i helgen. Hemtentan är nu så gott som klar och jag har duschat, ätit middag, tittat på Sons of Anarchy samt packat! I helgen åker jag till Örebro med världens bästa RM- yngre tjejer. Vi ska vara bort avår första helg och tävla på vår första stora tävling, RT3, med både kval på lördagen och final på söndagen. Klockan 10:00 prick tar vi bussen från busstationen på fredag och kommer hem ca 20:00 på söndag. Jag är såååå spänd, det ska bli hur kul som helst!
 
Nu ska jag sova snart. Imorn har jag mitt sista seminarie för denna termin, sen är nästa skolgrej tentan som är nästa torsdag. Efter det har jag gått min första termin av sju på socionomprogrammet på Stockholms Universitet. Tiden går ruskigt fort. Puss och godnatt!
En så fin person sa en så bra sak till mig idag. Han sa att det finns 0- 100% lycka. 0% så är livet i botten, 100% så är du helt och hållet lycklig. 100% lycklig. Vad som är det viktiga dock är att det inte finns någon regel eller gräns för vem som kan uppnå en viss procent lycka. Precis alla på hela jorden kan uppnå 100% lycka, vart än du är född, vart än du bor, vad än du varit med om så kan du uppnå 100% lycka. Det som avgör är vem du är och vem du väljer att vara.
 
Och jag tycker det var så bra sagt, så himla sant. För det som verkligen spelar roll är faktiskt bara du. Det är du som avgör, det är du som kör, det är du som styr. Du är din egen chef, du är ditt eget liv. Och om du styr åt rätt håll, kör på rätt vägar, och fattar rätt beslut så kommer du att lyckas. Det handlar om inställning, inställning till allt bra men farmförallt inställning till allt dåligt. För livet är inte lätt, och det serveras inte på ett silverfat, och dansen är ibland svår. Och då gäller det att komma ihåg att den enda som bestämmer är du. Vad du låter påverka dig, vem du låter påverka dig, hur du hanterar dansstegen när dem är för komplicerade. Det är det du som avgör.
 
Ja absolut, Vi föds alla med olika förutsättningar. Somliga har det lättare, somliga har det svårare. Vissa har varit med om ett helvete, vissa har så mycket i ryggsäcken att den borde fått en att falla för längesedan. Saker är orättvist, orättvist som fan, och livet är inte lätt. Men i slutändan så är det inte det som spelar någon roll. I slutändan är det enda som spelar roll dig och din inställning. Så påverka det du kan påverka, påverka din inställning. Ta tag i saker, ge dig fan på att du kan. För det kan du, jag lovar. Finns det en positiv och optimistisk inställning till livet så kommer dansen bli så himla mycket lättare, då kommer du bli lycklig.
 
Det finns bara 0- 100% lycka. Vart du hamnar på denna procentskala avgör du. Det är du som väljer vägen, det är du som ger och tar. I slutändan finns det bara 0-100% lycka.
 
Resten avgör du.
Såhär glad men trött är man efter att ha firat sin lillasysters 18årsdag med utgång på natten och släktkalas på dagen! Kan inte förstå hur fort tiden går, min lilla pluttis har gått och blivit 18 år, får gå på klubb och dricka alkohol och klassas väl numera som vuxen. Så himla roligt! Men också lite konstigt.
 
Såhär har hon firats idag! Med släkt och vänner, buffé, 18 års cheesecake samt bubbelbad :) Nu väntar ett nytt annorlunda men så himla roligt liv framför dig finaste systeryster, och jag är säker på att det kommer bli grymt!
Skål för det!
 
Gäsp.. Klockan är TRE på natten och jag sitter vaken??! Varför det kan man ju fråga sig? Ja ni, säg det.. Min hjärna tyckte visst det var lämpligt att vakna pigg klockan kvart i 2 på natten och nu kan jag minsann inte somna om. Efter över en timmes vridandes och vändandes bestämde jag mig för att nää, nu får jag testa en ny metod. Ska dricka en kopp te, äter lite digistive med jordnötssmör. Har ont i halsen också, vill verkligen inte bli sjuk. Hoppas så att det ska gå över.
 
Puss!
Mums! Frukost är sannerligen den absolut bästa måltiden på dagen :)
 
Igår hade jag en riktig identitetskrisdag! Var så förvirrad, gick bara runt å tänkte alldeles för mycket å var irriterad.. Tur att jg hade workshop med jobbet och hängde med Savannah efter så jag fick lite annat å tänka på! Gick och la mig tidigt och idag känns det bättre. Dock känns det som att jag håller på att bli förkyld.. Så nu blir det massor av vatten och c vitaminer idag! Börjar inte fören 13, innan det blir det plugga. Ikväll träning med världens bästa killar :)
 
Puss!
 
Vilken stad jag lever i hörni! Bilderna är fårn i lördags när jag var inne i Stockholm för att visa runt två kompisar. Vädret var för det mesta rätt molnigt men solen stack fram lite då och då! Jättetrevlig dag och så fantastisk utsikt från katarinahissen.
 
Nu sitte jag och äter bananpannkakor och dricker kaffe. Ska snart till skolan och ha en redovisning, sedan plugga plugga plugga! Och gymma. Och träna killarna ikväll. Hihi :) Dagen ser ut att bjuda på sol idag gott folk. Ha en jättefin tisdag!
 
Puss!
Det går bra för NGF nu och igår kom tjejerna hem med en guldmedalj i hopp och en bronsmedalj i fristående!! Det var en helt sjukt bra tävling faktiskt, vi hade jätteroligt och tjejerna var riktigt duktiga på att peppa varandra och behålla lugnet inför de olika grenarna. Jättebra samarbeta mellan tränarna också och jag hade verkligen så himla roligt! Det är otroligt häftigt att se att vi e klara på den här nivån nu, och att det här var en uppvärmning inför RT i Örebri om två veckor, som är vår första riktiga "svåra" tävling, med både kval och final. Faktiskt himla roligt att se. Träningen och allt vi nöter har verkligen gett resultat :)
 
Laget har dessutom aldrig varit såhär starkt med så fin sammanhållning som det är nu. Det värmer i hela mig, att se allting, uppleva allting igen fast ur ett helt annat perspektiv. Och vetskapen om hur mycket den här gemenskapen kommer betyda för tjejerna i framtiden, och vilken upplevelse dem kommr ha med sig resten av livet. Det är svårt att finna ord.
Med en så himla välförtjänt guldmedalj i fristående gick vi hem igår, 5 superstolta tränare och 11 superglada killar! Dem kämpade på väldigt bra, det var många bra lag med (hela 12 killag, helt otroligt) och placerade sig på en sjundeplats i tumblng och en tionde plats i hopp. Det var sista gången vi tävlade på det här friståendet så det kändes som ett väldigt fint avslut, att ta guld i fråstående av så många lag. Som vanligt är jag så otroligt stolt och glad över att jag får träna dessa grabbar ♥
Phu, nu är jag bra mör och trött i kroppen efter en låååång dag! Väldigt nöjd med dagen dock :) Det var roligt att jobba, även om det var svårt och väldigt krävande mentalt, fick tänka och använda skallen väldigt mycket. Men så är det i början när man lär sig något nytt, innan allt blir på rutin. Jag känner mig dock förväntansfull över att få lära mig mer och jobba med detta hela sommaren! Nöjd över att ha jobbat mitt första riktiga jobbpass typ någonsin (!) och känna att jag faktiskt fixar det.
 
Efter tog jag mig till gymmet, rensa skallen lite. Blev ett kort gympass, och efter åkte jag hem och duschade och lagade mat. Nu har jag tittat på massor av Sons of Anarchy, skjutsat hem mamma som umgåts med vänner och ska snart avsluta denna dag. Som sagt, nöjd med dagen. Dessutom är det första gången på länge nu som jag sitter ensam hemma en hel kväll, och bara känner mig tillfreds med det. Inte ledsen, inte nere, inte deppig, utan bara chillar och tar det lugnt all by myself, utan att det gör något. Precis som förr. Och det känns faktiskt väldigt skönt. Jag trivs ju ändå väldigt bra med att vara bara jag, det har jag alltid gjort, och det har varit jobbigt nu det senaste när jag haft så fruktansvärt svårt att vara ensam. Kanske håller det på att bli lite bättre nu. Jag hoppas på det.
 
Godnatt mina vänner, några hektiska dagar med tävlingar med bästa gymnasterna väntar. Puss
 
Killarna tävlar imorgon och tjejerna på fredag! Så spännande!! Håll tummarna
Väldigt nöjd med den här dagen måste jag säga! Hunnit med skola, plugg hemma, träna grabbarna för att sedan träna själv på tricksen! Imorn taggar jag för mitt första jobbpass på nya jobbet, så himla nervös men det ska ocskså bli så kul! Ska lägga mig så jag får ordentligt med sömn och är redo för morgondagens äventyr. Puss å godnatt på er!
Asså ni.. Så mycket kärlek, så fantstiska barn, mina guldklimpar, ni som gör mina dagar, ni som hjälper mig att göra gymnastiken till mitt liv, mitt favoritliv. Igår var en så fantastisk dag, jag fick träna både tjejerna och killarna på samma dag och tillsammans gjorde dem att jag var gladare än gladast på kvällen när jag kom hem från täbyträningen. Jag önskar att jag kunde få folk att förstå hur mycket dessa barn betyder för mig, jag vill så oerhört mycket få folk att förstå hur galet mycket jag tycker om dem. Dem är pain in the ass ibland, och kan göra mig galen, men det är ingenting mot hur glad dem gör mig och hur mycket det ger mig att få äran och vara deras tränare. Trots att det är jag som är deras gymnastiktränare så lär dem mig minst lika mycket som jag lär dem varje träning, och för det är jag evigt tacksam.
Ikväll lär jag mig att ha myskväll ensam! Det är så konstigt, förr kunde jag se fram emot så mycket att få tid för mig själv, titta på serier och ha myskväll all by myself. Nu måste jag verkligen jobba för att klara en ynka liten kväll utan något att göra, utan att vara med någon eller ha någon här. Det stör mig lite. Men! Ikväll kände jag ändå att jag var tvungen, man behöver faktiskt vara själv lite ibland med. Det är nyttigt. Så jag drog tll gymmet efter skolan, kom hem runt 19, duschade, lagade middag, och har nu dippat lite och tittat på 3 avsnitt Sons of Anarchy. Nu är det dags att blåsa ut ljusen, gnugga tänderna och krypa ner i sängen, imorgon ska jag jobba!
 
Dagens STORA plus var att träffa Hanna, som det var så himla längesen jag såg. Som jag saknat dig, min fina starka vän ♥
Underbara, älskade lediga dagar hos mamma och pappa ♥ Dagen började med regn och en liten för lång sovmorgon enligt min mening, men övergick till en solig dag med slapp och plugg hos päronen! Låg ute och solade lite och badade sen lite jacuzzi. Har läst om personlighetspsykologi och gjort islatte. Bra onsdag med andra ord!
 
Såhääääär mysigt hade vi det på Friday's i lördags! God mat och trevligt sällskap och prat,prat,prat i flera timmar. Grym lördagkväll. Grym helg förövrigt, Anna var här på besök och det var så mysigt att få träffa henne igen!
 
Nu checkar jag ut för idag, så himla trött. Imorgon blir en lång dag så jag behöver få en ordentlig natts sömn. Puss!