Det är du som väljer vägen, det är du som ger och tar

1kommentarer

En så fin person sa en så bra sak till mig idag. Han sa att det finns 0- 100% lycka. 0% så är livet i botten, 100% så är du helt och hållet lycklig. 100% lycklig. Vad som är det viktiga dock är att det inte finns någon regel eller gräns för vem som kan uppnå en viss procent lycka. Precis alla på hela jorden kan uppnå 100% lycka, vart än du är född, vart än du bor, vad än du varit med om så kan du uppnå 100% lycka. Det som avgör är vem du är och vem du väljer att vara.
 
Och jag tycker det var så bra sagt, så himla sant. För det som verkligen spelar roll är faktiskt bara du. Det är du som avgör, det är du som kör, det är du som styr. Du är din egen chef, du är ditt eget liv. Och om du styr åt rätt håll, kör på rätt vägar, och fattar rätt beslut så kommer du att lyckas. Det handlar om inställning, inställning till allt bra men farmförallt inställning till allt dåligt. För livet är inte lätt, och det serveras inte på ett silverfat, och dansen är ibland svår. Och då gäller det att komma ihåg att den enda som bestämmer är du. Vad du låter påverka dig, vem du låter påverka dig, hur du hanterar dansstegen när dem är för komplicerade. Det är det du som avgör.
 
Ja absolut, Vi föds alla med olika förutsättningar. Somliga har det lättare, somliga har det svårare. Vissa har varit med om ett helvete, vissa har så mycket i ryggsäcken att den borde fått en att falla för längesedan. Saker är orättvist, orättvist som fan, och livet är inte lätt. Men i slutändan så är det inte det som spelar någon roll. I slutändan är det enda som spelar roll dig och din inställning. Så påverka det du kan påverka, påverka din inställning. Ta tag i saker, ge dig fan på att du kan. För det kan du, jag lovar. Finns det en positiv och optimistisk inställning till livet så kommer dansen bli så himla mycket lättare, då kommer du bli lycklig.
 
Det finns bara 0- 100% lycka. Vart du hamnar på denna procentskala avgör du. Det är du som väljer vägen, det är du som ger och tar. I slutändan finns det bara 0-100% lycka.
 
Resten avgör du.

1 kommentarer

mami

26 May 2015 21:43

"man kan inte rå för att olyckans fågel flyger över ditt huvud,men du kan undvika att den bygger bo i ditt hår"
Puss

Svar: Exakt!! Där satte du huvudet på spiken! :* Puss
None None

Kommentera

Publiceras ej