Jag är sååååå stolt! Igår kammade småtjejerna hem sin första medalj! De tog silver i hopp! Världens stoltaste tränare!! De var grymma, super duktiga verkligen! Jag ska lägga ut bilder sen.
Dock så blev jag sjuk igår, kände av det hela dagen. Så idag är jag hemma från skolan. Mår ganska dåligt. Någon förkylning typ. Mitt immunförsvar e inte på topp efter senaste penicilinkuren tror jag. Börjar tröttna på att må dåligt nu, jag vill vara frisk. Så de här suger..
Skriver väl senare. Puss

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

Tjo på er!
Lördag och jag är hemma från sista täbyträningen den här terminen. Jag var helt galet trött och seg så jag orkade knappt köra någonting. Vi var knappt några där heller. Jag kan inte direkt säga att det var en speciellt givande träning. Men trevligt å träffa underbara ngf :)
Igår var det marknadsafton och det var faktiskt riktigt roligt. Jag hade itne sett fram emot det så mycket för jag var trött och grejer, alltid slut i slutet på terminen, men det gick riktigt bra och jag är nöjd :) Vi hade tur med regnet! Kom några skurar men vi trötsade vädret och lyckades med alla 3 uppvisningar som planerat :)
Nu till något annat. Jag har kommit på att jag måste börja tänka om nu till så som jag tänkte från början. Jag måste börja sluta bry mig om vad folk säger och tycker nu. Jag blir tokig på alla som ska ha sina jävla åsikter hela tiden, men det är faktiskt deras problem och inte mitt! Så länge jag är lycklig med mitt tillstånd så är det bra! Jag måste börja tänka så igen för jag har trillat tillbaka och bryr mig på tok för mycket om vad alla tycker! Folk får ha sina åsikter och tankar, så länge de respekterar vad jag tycker, tänker och känner. Om andra kan respektera det så kan jag respektera vad de tycker, tänker och känner. Det är så det funkar.
Nu är redovisningen över! Väldigt skönt. Den gick jättebra dessutom, folk blev impoerade så de e skoj när man har lyckats med något :)
Innan så tränade jag småtjejerna, sista träningen innan deras tävling som är på söndag :) De är så duktiga!
Ska sova tidigt ikväll igen för imorn blir en låång dag. Först skola, sen jobb, sen iväg till marknadsafton som är på kvällen. Ska bli skojigt!
Just det, jag har ju itne berättat att Johannes har fått jobb i Södertälje!! I måndags fick han reda på det och idag fick han reda på att han börjar den 17 Augusti! Nu kommer vi bo närmre varandra! Nu är det säkert :D Sååååå lycklig!
Nu ska jag göra mig i ordning! Puss å kram <333
Tjo på er!
Ska skriva lite snabbt bara, jag måste gå å lägga mig snart.
Varit till Norrtälje idag på de där mötet, det var ju en upplevelse :P Jag å Jentis tog moppen in och fick soppartorsk! Mitt på vägen som leder in till Norrtälje :P Så vi fick leda upp den till bensinmacken vid donken (asjobbigt och ännu mer pinsamt) och tanka den :P Jag höll på å dö!! Så pinsamt!!! Och skoj :P
Så vi kom typ lite sent till mötet. Men mötet gick bra sen iallafall :)
Nu har jag kollad Big Brother ikväll och tagit det lugnt :) Ska sova snart.
Imorn blir det skola, inte och träna småttingar och sedan redovisning på ett SO arbete som vi har hållt på med den här veckan.
Puss på er <3333


Liten fin bild jag hitta :)
Tjo på er!
Ska skriva lite snabbt bara, jag måste gå å lägga mig snart.
Varit till Norrtälje idag på de där mötet, det var ju en upplevelse :P Jag å Jentis tog moppen in och fick soppartorsk! Mitt på vägen som leder in till Norrtälje :P Så vi fick leda upp den till bensinmacken vid donken (asjobbigt och ännu mer pinsamt) och tanka den :P Jag höll på å dö!! Så pinsamt!!! Och skoj :P
Så vi kom typ lite sent till mötet. Men mötet gick bra sen iallafall :)
Nu har jag kollad Big Brother ikväll och tagit det lugnt :) Ska sova snart.
Imorn blir det skola, inte och träna småttingar och sedan redovisning på ett SO arbete som vi har hållt på med den här veckan.
Puss på er <3333


Liten fin bild jag hitta :)






















TACK FÖR EN GRYMT ROLIG HELG!! HÄRLIGT GÄNG JA HAR Å GÖRA MED :D <333
Träningen igår gick mycket bra! Känner mig redo för marknadsafton :) Feeett najs!
Nu sitter jag i skolan, har sovit 10 timmar inatt! Sååå skönt!
Jag är klar med mitt projektarbete som ska redovisas imorn så det blir en chiiiill dag för min del :)
Ikväll så ska jag iväg på möte, jag ska vara ledare för campus roslagen i sommar :) Ett läger där man får prova på olika sporter. Innan ska jag powerwalka, jobbar på konditionen här :)
Nej nu måste frida dra! Kramis <3


Ngn bild jag hittade på datorn.
Blogg.se funkar inte hemma därav dåligt bloggande.. Förlåt!
Idag fyller iallafall världens sötaste Sofia år!! GRATTIS PÅ DIG SYSTER! <333
Ska försöka göra ett collage hemma, hoppas på att blogg.se funkar när ja kommer hem.
Nu ska jag jobba igen! Pöss <33
Förlåt för usel bloggning!
Jag har verkligen haft fullt upp! I fredags drog bandet til lRoslagsbro för å repa, vi sov där til llördag. Galet roligt! Hade så jävla kul! SKa lägga ut bilder sen :)
Idag ska vi fira sofia som fyller år på tisdag :) Så måste dra nu tyvärr! Skriver efter träningen ikväll!
Puss på er <333

Kvällens träning gick GRYMT!! JAG ÄLSKAR NGF!!!! ♥♥
Hej på er!
Ja sitter här i skolan och jobbar lite svenska. Kom hit vid typ 10, kollade klart på Schindler´s list först.
En otroligt hemsk film, jag gillade den inte så mycket först, men den blev bättre på slutet tycker jag. Den slutade otroligt fint och det är en på något sätt fin historia.
Jag har jobbat med mitt projekt om mänskliga rättigheter idag, börjar komma igång lite nu så det är skönt. Men det känns ändå på något sätt väldigt svårt. Får hoppas att det blir bra iallafall.
Ikväll väntar träning, först med tjejerna sedan ska jag själv träna. Hoppas att det går lite bättre idag än det gick i tisdags. Men borde ha kommit igång lite nu eftersom jag powerwalkade igår och så.
Förövrigt är jag galet trött. Gick och la mig lite försent igår tror jag. Inte okej!
Tror jag ska hem snart. Aja vi hörs! Xoxoxoxo


Från i tisdags :) Älskar er brudar <33333
Hej svejs :)
Hur mår ni en dag som denna? Jag mår suveränt för jag ska få donken mat :D Så jävla sugen på donken!
Jag tränade igårkväll och höll på att dö :P Träningen för mig gick åt helvete, men jag kunde itne förväntat mig mer när jag har varit borta i typ 2 veckor och varit väldigt sjuk. Dock så var stämningen så jävla underbar så det blev en grym träning ändå! JAG ÄLSKAR DETTA GÄNG!!!
Idag har jag varit i skolan, gick hem vid ett eller något. Var nere hos farmor ett tag och pratade :) Trevligt :)
Sen har jag tittat på teve och suttit vid datorn. Ska spela lite gitarr med Micke ikväll men innan ska mamma och jag powerwalka :) Jag måste få upp min kondis nu! Sedan senare ikväll så ska vi kolla på en film, Shinders List eller ngt sånt heter den. Jag har fått de i uppgift.
Nu ska jag dra! Puss <3
Tjääääänare!
Hemma från en skoldag, en fett me chill skoldag :) Alla nior har ju åkt till Polen så jag är typ ensam :P Har mina egna små lektioner och är min egen lärare :P Men jag måste tillägga att jag kommer faktiskt sakna mina kära klasskamrater!
Jag har fått gjort en del idag, gjort klart ett SO häfte, ett Nationellt i Tyska (gick otroligt bra om ja får säga de själv) och börjat på en svenska uppgift. Även pluggat lite NO.
Så jag är stolt :)
Sedan lite efter ett så gick jag till eftis och var där med treorna och pysslade :) Fett mysigt! Gjorde en asfin lykta!
Och nu sitter jag här hemma. Snart ska jag på träning :D Inte tränat ordentligt på evigheter! Så idag ska jag träna småpojkarna och sedan trna sjäv :)
Men först----------> äta


Hahahaha vilken gammal bild jag hitta!
Guuud vad dutkiga mina småpluttisar har varit idag! Så söta å de har presterat så bra och fan vad stolt jag är! Det var inte långt ifrån tårarna när de hade kört klart sina varv kan jag ju tala om!
Vi slutade på 22 plats av 32 lag och det är vi stolta över! Deras första tävling och allt! Stoltare tränare får man nog leta efter!
Jag har tagit kort så det kommer bilder på sötingarna, dock inte idag. Jag är galet trött och kollar Big Brother nu, sedan blir det diretk hopp i säng.
Just det, jag kanske ska passa på att berätta nu också att jag itne kommer åka med till Polen av olika skäl. Så jag kommer vara hemma och i skolan och jobba. Så nu vet ni de.
Puss på er <333

Gokväll på er!
Ligger här för mig själv och har hicka :P Haft en jättemysig dag med Jennifer :) Vi har spelat sims och legat å pratat :)
Hade en jätteskoj kväll med Micke igår också :) Vi kollade på Mevalins dans show och sedan kollade vi två filmer :) Skojigt!
Nu har jag just kollat torsdagens Big Brother :) Mycket skojigt!
Ska ha en Hannes å Frida kväll här hemma ikväll :) Tro mig, det går att ha även på avstånd ;) Vi ska kolal Big Brother, prata telefon å webba å lite sånt trevligt :) Å jag ska äta ost bollar!! Muuuums! Så det blir en myskvälls lördag :) Just det, jag ska kolla på kvällen är din också! Får inte missa mitt nya favorit program :) Jag älskar det!
Sedan blir det tyvärr en tidig kväll för imor nska jag tävla med mian småttisar!!! Gaaaah vad roligt det ska bli! Ni anar inte hur taggad jag är! Guud vad jag längtar!
Puss på er<33

Till mitt försvar över min usla bloggning så skrev jag faktiskt ett inlägg i förrgår, dock så glömde jag att publevera det ;)
Idga är det fredag, vi är lediga från skolan :) Jag ska städa idag, plugga, vaxa benen, jobba och sen åka med Micke och kolla på en dansshow i norrtälje :) Mycket roligt!
Mår dock inte helt bra än, tror att jag fått något virus också för jag har fortfarande ont i halsen och ont i huvudet! Inte okej! Men jag jobbar på min friskhet.
Igår var sista träningen för småtjejerna innan tävling. De var grymma!! Jag är så stolt! Så på söndag smäller det! :D
Nästa vecka smäller det också för då ska vi till polen.. Något som jag inte ser fram emot lika mycket om jag ska vara ärlig. Men jag får göra det bästa av situationen. Försöka iallafall.. Vi är trots allt bara där från tisdag till torsdag. Inte någe länge med andra ord.
Nu ska jag ta tag i städningen! Pöss å kram <333


Litet din sommarbild på mina fossingar :)
Jag mår mycket bättre idag :) Nu är jag nästan bra och jag planerar på att gå till skolan imorn :)
Idag ska jag repa lite, vi har satt in ett extra rep, så ska repa så länge jag orkar :) Innan tror jag att jag ska äta på pizzerian med Sofia och Micke, hoppas att jag kan äta det bara.
Det är gaaaalet fint väder ute, och det stör mig att jag inte får vara ute i solen något oootroligt! Får hoppas att vädret håller i sig så att jag kan njuta av vädret sen när jag är helt frisk :)
Dagen har varit väldigt lugn, suttit ute i skuggan och målat naglarna och pluggat. Känner mig lite småduktig :)
Nu ska jag dricka vatten och ladda min mobil! Pöss <33

Förlåt för bildlösa inlägg, men ja bloggar från mamma och pappas dator.
Hej bloggen!
Nu har jag itne skrivit på evigheter, men jag har varit så satans sjuk sp har inte kunnat. Har bara legat framför teven p halvt sovit å halvt gråtit. Fick en så här riktig hemsk halsfluss, så har typ inte käkat på 2 dar.
Men idag så börjar de vända, har lyckats ätal ite soppa och ett halvt ägg :) Gott! Jag är hungrig som satan!
Jag kommer inte gå till skolan imorn heller, kan fortfarande inte prata. Men jag är på bättringsvägen!
Puss på er <333
Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan krypa ner i min säng och sussa.
Imorn måste jag pallra mig till skolan på morgonen men sen lär jag åka hem.
Frisk nästa ------->
Vill be om ursäkt för dålig bloggning. Blev inget av igår, vet inte riktigt varför om jag ska vara ärlig.
Idag hade vi Nationellt prov i matte och jag måste säga att det kändes riktigt bra :) Väldigt skönt, jag var lite orolig!
Var den lätta delen idag och sen någon mer typ problemlösning eller något. Och båda gick bra :)
Nu till den tråkiga delen , jag är sjuk. Det är väldigt jobbigt. Känns som jag håller på att få halsfluss och det vill jag verkligen inte! Det är så otroligt hemskt! Så jobbar för att det bara ska bli en försylning nu åtminstonde.
Har just duschat iallafall, var iväg å träna tjejerna eftersom de tävlar snart. Iiiiip så taggad! Deras första tävling! Åååå så skojigt det ska bli! Så idag har vi tävlingstränat som bara den och gjort lite uttagningar och sådär :)
Nu ska jag kolla gårdagens Big Brother :) Puss på er <333


Höhö mkt vacker bild på mig från en utav de där soliga dagarna!
Jag är medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=namntorka där du enkelt kan samla på dig fler bloggläsare!! Bli medlem ni med, det funkar kanon!!


Den här dagen är itne ens värd å beskriva.
Jag vill säga stort förlåt till min Johannes som jag älskar så mycket att det inte ens går att beskriva.
Sen har gympan åter igen gjort ett litet mirakulöst underverk när det gällerm ian tankar och mitt humör!
Länge leve gymnastiken!
FÖRLÅT MICKE WIMAN FÖR JAG INTE SKREV DIN FÖDESLSEDAG HÄR PÅ BLOGGEN!!!
Mycket dumt av mig, hoppas det går bra att collaget kommer inte lite senare! GRATTIS MICKE!!!!!!

Det är ju faktiskt Maj nu och jag känner bara att jag måste skriva en planering här på bloggen :)

♥ Syrran fyller fjooooortis
♥ Mina små tjejer ska tävla sin första tävling!!
♥ Marknadsafton
♥ Nationella i Matte
♥ Uppspelning med bandet
♥ Avslutning med killgruppen
♥ Åka till Polen med klassen

Jag tror att det var det. En hel del. Men så brukar det vara i Maj. Jag brukar bli stressad som fan, men tack vare att vi itne tävla i år så ska det nog bli bättre :)
Nu måste jag sova! Blää! Men, sånt e livet!
Puss på er och godnatt <333
Tjena bloggen!
Vill bara börja med å säga att jag har kommit in preliminärt på Vittra gymnasium! De gymnasiumet jag vill in på helst! :D
Förövrigt har det varit en ensam måndag utan min Hannes. Usch nu är det hela 6 veckor tills vi träffas igen. Fy helvete vad jobbigt.
Positivt är att det händer en hel del nu vilket antagligen gör att det kommer gå fort. Så det är skönt. En till dålig grej är att min säng har gått sönder!! Jag har itne ens haft den en månad! Så jääävla dåligt! Jag skulle bara lägga mig i den också braka 4 blankor under. Skitbra säng man har köpt.
Imorn börja skolan igen, det känns okej med tanke på hur kort tid det är kvar nu. Nu är det verkligen slutspörten. Snart slipper jag den här skola, sommarlov, och sen får jag börja om! Börja om på nytt! Fan vad skönt!
Ikväll ska jag, sofia och Micke repa lite och sen ska jag bara ta det lugnt. Tidig kväll för min del.
Ha de gött! Kyssen <333


Galet fin! <3