Hej mina fina!
Åh jag vet att det var superlängesen jag skrev, å att bloggningen varit väldigt sporadisk och inte alls regelbunden det senaste.. Jag vet inte, men jag har bara inte alls samma blogglust längre. Vet inte vad det beror på riktigt, men min blogglust har kommit i vågor förr så! Det får helt enkelt vara så nu, jag måste lägga fokus och energi på annat, mig själv inkluderad.
 
Jag känner mig lite förvrirrad å rastlös i själen för tillfället, har jätte jätte svårt att vara själv å känner mig typ lite tråkig.. vill prova nå nytt å utmana mig å ha mål! Lite dem tankarna går jag i just nu.
 
Min jul har varit jättefin, och nu ligger ett puder av snö på marken! Längtat så efter snön, så det gör mig jätteglad :)
Har fått många fina klappar, umgåts med familjen och i förrgår fick jag en heldag med min Björn! Så välbehövligt å bra :) Nu idag har jag absolut noll planer, vilket ger mig lite panik samtidigt som det är lite skönt. Hur som helst tror jag att det är något jag behöver just nu.
 
Nu ska jag snart bege mig till Norrtälje för å möta upp Ida! Vi ska till Kista Galleria för lite mellandagsshopping! :D Puss!
 
 
 
Har ni sett vilka cowboys till gymnaster jag har! Uppvisningen igår var jättebra, och jag vill tacka för en toppentermin med massa nya roliga volter och en utveckling utan dess like! Jag är imponerad gånger tusen, och som jag sagt till killarna flera gånger den här terminen så hade jag aldrig trott att de skulle utvecklas så fort som det gjorde. Väldigt roligt :) Tack för i år så ses vi igen 2016, ser fram emot en ny händelserik termin!!
 
Idag har jag dragit på mig en början till en förkylning. Inte så roligt, men har försökt bota den med massa vatten å clementiner å vila och promenad i solen :) Plugg också, of course, vad annars. Nu är det bara några dagar kvar, sedan är det jullov! Även om jag måste jobba lite med hemtentan även på jullovet.. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa, ska bli jätteskönt faktiskt. Ledig imorn så blir en pluggdag hemma :) Inte mig emot!
 
Puss!
 
 
 
Nej hörni nini, det var sannerligen inte en bra vecka för Frida Johansson förra veckan. Usch och fy och blä. Ville inte alls, och oj jag behöver lov och paus från allt så himla mycket just nu.
 
Nu har en ny vecka börjat idag i alla fall, och jag hoppas att denna blir bättre! Bara en vecka kvar till lite julledigt, och den här veckan slutar gympaträningarna också så då är det en sak mindre at tänka på. Ska plugga och träna och försöka handla de sista julklapparna :) Fast nu ikväll ska jag bar ata det lugnt, efter en hyfsat lång dag. Lite mat sen julkalendern :)
 
Jag önskar verkligen att jag kunde se din fågel.
Jag önska jag kunde se alla färger i ditt huvud, alla mönster och former.
Jag vill se vilka lådor som är öppna och stängda, jag vill höra din fågel prata och se vad den säger.
Se om du lyssnar.
Jag vill skrika allt jag har, viska att du kan berätta för mig,
att jag är din pelare som hjälper dig stå stadigt när det blåser
Även i den värsta orkanen.
 
Vi är varandra du och jag.
Men du måste hjälpa till, för jag kan inte själv.
Du måste hjälpa mig vara dig.
Så jag kan låta dig vara mig.
Nu är vi hemma!! Och har varit i några dagar faktiskt, i söndags kväll kom vi hem :) Fantastiskt är Amsterdam, och vi kände både att vi hann med å göra det vi ville samtidigt som vi tog det lugnt och bara fick koppla av. Det var väldigt skönt och välbehövligt, och vi hade så många mysiga stunder! Men jo jo, visst blir det lite påfrestande att gå från att vara van vid å ses tre gånger i veckan till 4 dygn på raken ;) Konstigt vore det väl annars..
 
Nu är livet igång som vanligt igen, med en ny kurs som är oerhört intressant so far måste jag ändå säga. Vi fick hemtentan igår och till och med den verkar lovande :) Det är dock en så fruktansvärt trött Frida som vandrar omkring just nu. Jag vet att jag alltid känner såhär i December, men jag.orkar.inte.mer! Jag vill ha lovlovlov, jag behöver vila upp mig och hämta nya krafter. Just nu känns ingenting kul, utan allt känns som måsten och det är så tråkigt. Så även om det bara är ett par veckor kvar till det välförtjänta jullovet så känns det inte som att jag orkar ens en minut till på den här terminen.. Då känns två veckor som lång tid.
 
Men jag kämpar på. Idag har jag varit hemma å pluggat, och snart ska jag åka in till stan och passa S. Ha en fin eftermiddag :) Puss
 
Mysig 1 December lunch!! Ett avsnitt av nya julkalendern och tomtegröt! Wiiiie!!
 
Jag har sån resfeber hörni! Jag och Björn åker ju till Amsterdam imorgon, och jag har varit stressad idag, följt av rastlös och otålig. Har packat och sen försökt fördriva tiden med gym och serier. Nu ska jag snart dra på träning med killarna så det ska bli roligt.
 
Ha det fint. Jag hinner nog blogga lite imorn innan jag drar, har skola först till klockan 15 sen går planet runt 20 har jag för mig :) Kram!