Hejsan!
Hemma från träningen nu :) Eller ja, de blev väl inte mycket till träning för min del :P Skulle ta bussen som gick klockan 14:05 men den var 20 minuter sen så jag var vid träningen runt 3 och den slutade halv 4 :P Hehe men hann köra lite iallfall :) 
Innan spelade jag ju gitarr. Gick bra tycker jag :) Första gången vi spela allihop. Det var roligt :)
Ikväll ska jag väl ta de lugnt och sen kolla 24 med Micke :) Ruuuligt!
Aja vi hörs! Ha de bra puss å kram <333

God morgon!
Söndag vilket betyder sista dagen på helgen :( Sorgligt...
Idag ska jag åka till skolan :P Haha jag vet de låter sjuk :P Nej mne jag ska dit å spela lite gitarr å så med Micke å massa fler :) Vet inte om ja ghar sagt de men vi ska spela upp för skolan i vår :) Så vi börjar öva redan nu :P
Aja efter de blir dte iallafall träning. Jag kommer inte hinna med hela för den börjar klockan 1 och jag ska vara i skolan klockan 12. Men jag kommer lite senare. Så är med på typ halva träningen. Den slutar halv 4 om jag inte minns fel. Sen blir det väl en lugn kväll. Skönt. Var faktiskt jätteduktig igår och gick å la mig tidigt .) Jag behövde verkligen sömn. Fast vakna ganska tidigt... Irreterande.
Men nu ska jag klä på mig! Ha en bra dag pussar <333

Hejsan!
Sorry att jag inte skrev mer igår! Blev väldigt sent :P Micke kom väl runt 5 tror jag och åkte hem vid 3 :P Då var jag trött kan man ju säga :P Somnade fort när jag la mig sen :P
Imorse vakna jag runt 10 och åt frukost å duscha å lite sånt sen åkte vi till min kusin som fyller 30 idag :) Grattis !!! Det var trevligt :) Lilla Moa var där också :) Jäklarns vad stor hon har blivit! Hon bara växer mer å mer! Hon har börjat prata lite nu också :) Såååå gulligt!
Ikväll händer ingenting, ska bara ta de lugnt. Kanske kolla en film. Får se helt enkelt.
Ska dra! Ha de bäst pussar<333

Hejsan!
Äntligen freeeedag! Gud vad skönt! Ska kolla 24 med Micke ikväll :) Var ett tag sen nu. Så de ska bli roligt :D
Har väl inte hänt så mycket i skolan än, de gamla vanliga.
Just de idag fyller Hannie 19 och Andreas 18 !!! :D Grattis !!! <3333 Lägger in bild sen när jag kommer hem till min dator :)
Aja skriver mer sen! Ha de bäst pussar <3333

Hej hej!
Hemma från träningen nu :) Var en jobbig träning idag. Jättejobbig uppvärmning och sne jobbig styrka. Blev inte direkt arg men lite små irreterad. Inte så positiv :P Men men bättre å vara små irreterad än arg iaf :P Annars gick träning bra :)
Skolan var okej idag den med, So provet gick bra tror jag. Kändes okej iallafall.
Nu ska jag sitta vid datorn och duscha. Sen äta något också. Annars bygger man inge muskler :P
Men vi hörs imorn! Ha de bra kram <33333

Hejsan :)
Hemma från träning med barngrupper nu :) Eller har varit de ett tag :P De gick iallafall väldigt bra tycker jag :D Killarna var lite dåliga på å lyssna men det gick riktigt bra att köra den nya leken :) Och tjejerna var jätteduktigt, några körde kullerbytta på plint för första gången :D Roligt när de går bra tycker jag !
Nu sitter jag bara framför datorn och gör ingenting. Har pluggat lite So infrö provet vi har imorn. Känns inte jättebra men ska plugga lite mer imorn så ska de nog gå :)
Nu ska jag dra! Ha de bäst puss<3333

Hejsan!
Sitter å har tyska :) Vi har just gjort upp planeringen för dne här terminen och vet ni vad jag kom på då! Efter sportlovet så går vi bara i skolan 1½ vecka sen har vi prao i två veckor och sen påsklov ! Fatta vad najs! Så jag e lite lycklig nu :P Jag längtar till efter sportlovet ! Fast jag längtar ju till sportlovet också för då ska vi vi åka upp till fjällen med kusinerna och åka massa bräda! Kuuuuuul!!!
Men nu måstej ag jobba. Ha de  bäst pussar <333

Hej!
Onsdag morgon :) Tröööööött! Men de e så de e:P Har jobbat et ttag nu med å få ordning på mitt hår... ingen lätt uppgift säger jag bara. De är fett elektriskt ! Mitt hår har aldrig varit elektriskt ! Det är på tok för långt nu. Som tur e ska jag klippa mig på måndag :) Guuud så skönt de ska bli! Men tills dess får jag väl stå ut med mitt elektriska hår :P
Idag så blir det först skolan och efter de träning med barngrupper :) Ska bli roligt! Tänkte testa en ny lek med killarna. Får se hur de går. Det går säkert super bra tror jag !
Ikväll är de Andra Avenyn också :) De får vi inte missa !
Men nu måste jag dra! Ha de bäst pussar <3333

Hejsan !
Hemma från träningen nu som gick bra :) Vi körde lite frivolt handvolt frivolt och övade måttning på tumbling :)
Sen körde vi lite styrka på slutet och den gick bra den me :)
Nu händer väl inge mer idag, bara datorn och sen sova. Om man tänker efter e sova väldigt slöseri med tid. Fatta vad mycket man skulel hinan göra om man inte sov. Det vore väldigt mycket bättre om vi inte behövde sova ju! Man skulle hinna plugga mer och träna mer och sitta vid datorn mer :P
Men nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <333

Tjena !
Hemma från plugget nu och ska snart bege mig till träningen :) Ska bli roligt! Inte jättejobbig styrka idag heller :)
Hade hemkunskap i plugget idag :) de var ganska roligt, vi fick göra nån skinksås med pasta typ. Hehe pastan var lite hård men de funka :P Och nej jag glömde inte att koka den ;P Vad har ni hittat på idag?
Men måste dra nu ! Ha de bäst pussar <3333

Hej på er alla underbara bloggläsare som läser min blogg :D (inte många)
Har just läst världens finaste inlägg på ingen mindre än Mikaels Wimans blogg www.mickewiman.blogg.se
Blev väldigt glad när jag läste de :)
Idag blir det först plugget och efter de träning :) Sista veckan med grundträning nu tror jag om jag inte minns fel. Sen börjar vi köra igång me lite svårare grejer. Najs najs!
Ska plugga lite idag också, har No läxförhör imorn. Sen måste jag plugga So till provet på fredag.
Men nu måste jag kila! Ha de bäst pussar <3333

 

Heej !
Hemma från skolan nu :) Skööönt! Var en ganska seg skoldag... Men men så e de. Nu ska jag iallafall gör ingenting :D Eller sitta vid datorn :P Naaajs ! Ska kila ner till F och F sen också eftersom farfar fyller år idag :) Så grattis farfar !! Och sen ikväll blir det gitarr runt 8 :) Kuligt kuligt !
Nu ska jag dra ! Ha de bäst pussar <333


Grattis farfar !!!
Hejsan !
Måndag igen... Suck börjar bli ganska skoltrött nu känner jag. Men bara hålla ut. Snart e de sommarlov ;) Tiden går fort som f*n. Längtar så otroligt mycket efter sommaren ! Bada, sola och all värme. Me like!
Aja har itne sovit så bra inatt iallafall... Hade ganska svårt å somna igår och sen känns de bara som att jag har sovit oroligt hela natten. Vet inte varför. Jobbigt är de för nu känns det som att jag itne har sovit ett piss så ja gvet någon som kommer vara trött i skolan idag :P
Ikväll blir det gitarr också :) Ska bli roooligt! Mer händer väl inte idag. Ska plugga lite till So provet som vi har på torsdag också men vi får väl se hur det blir med de :P
Nu måste jag kila! Ha de bäst pusssar <3333


(Micke har tagit bilden)

Hejsan!
Söndag igen vilket betyder att helgen snart e slut. Har ju inte hänt speciellt mycket dne här helgen kan man väl säga eftersom jag har varit sjuk. Men väldigt skönt med en helt lugn helg. Har inte tränat någonting heller och det är ju jättejobbigt att inte få träna men ganska skönt ibland också. Men nu är jag iallafall frisk så imorn e allt som vanligt igen :) Har bara dragit på mig en liten förkylning. Men den går över snart :)
Idag ska jag först göra ingenting och sen ikväll ska vi ner till F och F för farfar fyller 86 imorn :) Så ikväll blir de lite partaj :P Eller ah, nånting sånt iallafall ;) Vad ska ni hitta på idag?
Har föresten börjat kolla på en ny serie :) Eller jag har typ snart kollat färdigt på den :P Man kan se den på svt play. Guds tre flickor heter den. Riktigt bra faktiskt :) Eller den e lite skum men jag gillar den. Så den tycker jag ni ska ge en chans !
Och just de ! Vi får inte glömma å säga grattis till Liv somm fyller 13 idag ! Oficiell ungdom och tonåring nu ;) Grattis gumman ! <33333
Ha de bäst pussar F !

Tjena !
Läget? Själv e de najs ! Har just käkat pizza :D Mums säger jag bara !
Har väl inte gjort nå mycket idag, bara suttit vid datorn. Och e väl de jag ska göra resten vad kvällen också. Ska kolla tv också. Tänkte kolla andra Johan Falk filmen :) Har typ bara sett halva första men men :P
Känns bättre i halsen nu iallafall :) Nästan borta helt. Däremot har jag blivit snorig och fått lite ont i huvdet. Men de försvinner :P
Nu ska jag dra ! Ha de bäst pussar <333

Hej bloggen !
Sorry att jag inte skrev igår men jag glömde faktiskt helt bort bloggen :P Mådde väl sådär, halsonten kom och gick lite. Nu känns det väl lite bättre men ska inte på konfalägret som jag skulle gått på idag. Bättre å vara hemma och vila så jag kan bli frisk :)
Iallafall så hände inte så mycket igår. Var ganska segt. Satt å webba å chatta med Micke på kvällen de var kul :)
Sen gick jag å la mig runt 11 och somnade ganska fort :) Skönt !
Idag blir väl samma som igår. En tråk dag... Segt som fan.
Men nu ska jag göra mig i ordning ! Ha de bäst pussar <3333


Jahap... Då var man sjuk då. Har jätteont i halsen. Kände av de lite igårkväll efter träningen och när jag vaknade imorse var det värre. Så nu ligger jag hemma å tråkar. Kollar på film för tillfället. Dodgeball heter de. Någon som sätt? Den e ganska bra faktiskt :)
Men ska kolla vidare på filmen nu. Skriver mer sen pussar <333

Heej :)
Hemma från träningen som gick riktigt bra! :D Vi körde förträning till tsucka, spik träning och förträning till dubblar. Och sen styrka på slutet å jag blev inte arg ! E stolt över mig själv :P
Nu ska jag sitta framför datorn resten av kvällen :) Skönt.
Vi hörs imorn ! PoK <333

Hej på er!
Sitter å har r-tid. Har inget å jobba med så jag satte mig här :P Har pluggat till So provet som jag har idag så nu ska de nog gå bra. Har läst också. Läser ju ``så länge vi bådaandas´´ och jag tror jag får panik! Asså boken e bra menden eså jäkla jobbig ! Bara massa jobbiga saker som händer hela tiden. Jag tycker inte den här e den bästa.
Efter plugget idag blir det träning :) Ska bli roligt! Fast jobbig styrka idag.... vågar inte hoppas på att dey går lika bra idag som det gjorde förra gången. Jag får se helt enkelt.
Nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <3333


Längtar till sommarn !

 

Heej :)
Hemma från första träningen med barngrupperna nu :) Det gick jättebra ! Var några nya som började men ja gtycker dem körde på riktigt bra för å vara första gången :)
Nu ska jag sitta framför datorn och ta de lugnt resten av kvällen. Väldigt skönt. Har lite små ont i huvudet men de går nog över snart.
Imorn har jag So prov i skolan. Tror det ska gå bra. Klarade fårgorna idag när jag övade iallafall så de ska nog funka :)
Nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <3333


Bara jag som längtar till valborg eller? :P

God morgon !
Får bli ett snabbt och kort inlägg nu för jag ska gå om några minuter.
Idag är en tråk dag i skolam, bara idrotten som e kul sen har vi alla dem värsta ämnena...
Efter skolan blir det första träningen med barngrupper för den här terminen :D Det ska bli skojsigt ! Sen blir det såklart datorn efter också får vi inte glömma att Andra Avenyn börjar idag också :D Ska bli roligt! Jag har kommit på att jag kollar typ ingenting på tv längre. Jag sitter bara vid datorn :P Inte för att jag har något emot de :P Men saknar mina serier lite. Har sumpat bort typ alla mina serier jag tittade på :P
Men nu måste jag kila! tjingeling !


En jättefin bild på Moa å Syrran!

 

Heej :)
Hemma från plugget nu och snart blir de träning :D Ska bli roligt jag e taggad :)
Skoldagen var jobbig var på dåligt humör hela dagen och trött å de var mest tråkiga lektioner. Inge prov fick vi reda på heller. Men men...
Nu skaj ag äta! Ha re bra ! Puss å kram <333

Tjaaa !
Gick upp väldigt tidigt idag känner jag. Eller tidigare än jag brukar iallafall. Lite onödigt men jag tycker de e skönt å slippa stressa på morgonen :) Vaknade runt 05:20 först också av någon idiotisk anledning. Kunde inte somna om så låg väl vaken ett tag. Sen somnade jag och då ringde väckarklockan... Aja vad gör man inte för skolan :P
Idag blir det först skolan och sen träning :D Ska bli riktigt kul med träning ! Känner mig peppad :) De e najs när man känner så. Sen förhoppningsvis kan jag få reda på matte provet idag också :) B-delen alltså. Och om jag har riktigt tur kan jag även får reda på mitt engelska prov vi gjorde innan jul. Tagit en massa tid för engelska lärarn å rätta dem där tycker jag.
Men nu ska jag ner och öva lite gitarr. Stolt nu Micke? ;) Ses sen pussar <3333


Älskar den bilden :)

 

Hej :)
Trött som f*n. Ingen aning om varför. Har ju sovit bra inatt och tillräckligt många timmar så borde ju vara pigg tycker jag.
Aja har iallafall just haft gitarr lektion :) Gick helt okej, lite små segt eftersom jag var så trött.
Nu ska jag väl försöka mig på å plugga lite men tror inte de kommer gå. Lär inte få in så mycket i skallen nu iallafall.
Imorn blir det skola och sen träning som vanligt :) Roligt !
Nu ska jag dra ! Bye bye pussar <3333

Tjena !
Hemma från plugget nu :) Skönt. Var väl helt okej idag, inte jättejobbigt. Fast vi hade vikarie dem två första lektionerna. De e lite småsegt när dem inte riktigt vet vad  vi ska göra...
Men nu e jag hemma :) Och jag borde plugga :P So prov på torsdag. Men de e så fruktansvärt tråkigt ! Bläääää!
Men jag ska faktiskt plugga snart :P Gitarr ikväll också tror jag :) Inte hört vilken tid än för någon, tänker inte på någon speciell, är väldigt seeeeg på å svara på sms ! Hehe
Men får väl försöka plugga lite nu.. Ha de bäst pussar <3333

 

Yo yo!
Måndag igen och ny vecka för dem som har missat de :P Ganska segt men bara ett prov den här veckan vilket känns skönt.
Idag händer väl inte så mycket förutom plugget. När jag kommer hem blir det nog datorn och sen gitarr på kvällen :) Var ett tag sen vi spelade nu. Så idag hoppas jag att det blir något :D
Jag å Micke kollade klart på första säsingen av 24 igår kväll och det sluta inte som jag hade tänkt mig kan man ju säga. Usch jag hatar när det inte slutar som man tänkt sig ! Men men de e ju flera säsonger kvar som vi inte har sätt så de är ju inte slut iallafall :)
Nu måste jag kila ! Ha de bäst <333


Hehe kolla igenom gamla bilder på datorn. Från när vi var i Danmark typ år 2007 :P
Tjena !
Hur mårs det ? Själv e de bara bra :)
Sorry att jag inte skrev mer igår men de blev ganska sent :P Micke kom hit runt typ 7 tror jag och vi började kolla 24. Sen skulle vi ha maraton så han gick väl hem runt halv 4 :P Det var riktigt roligt :) De får vi göra om Micke!
Nu har jag väl vaknat för inte så länge sen och käkat frukost. Om en halvtimme ska jag dra till Norrtan. Något möte med styrelsen i gympan som alla tränare ska gå på. I 4 timmar.... Lite små segt om jag ska vara ärlig. Men vad gör man itne för gympan ;)
Aja måste klä på mig nu. Ha de bäst pussar <3333

Hejsan !
Hemma nu från en trevlig dag med bästa tjejorna :D Vi har filmat lite å kollat film :) Vi kollade på ``13 snart 30´´
Helt okej faktiskt :) Någon som har sett ?
Nu ska jag ta de lugnt framför datorn och sen ska väl jag å Syrran laga mat tror jag. Hon ska ha massa kompisar här så jag måste hålla mig undan :P
Aja ska dra nu. Ha de bäst puss å kram <333

God morgon bloggen!
Sovit gott? De har jag iallafall! Som en stock :) Vaknade däremot ganska tidigt men men vad gör de om hundra år :P
Idag ska jag vara med Agge å Jasse :D Ska bli riktigt kul ! :) Sen ikväll kommer kanske Micke hit å vi ska kolla 24 som ja gskrev igår. Så en roligt dag väntar ! :D Vad ska ni hitta på idag?
Aja ska dra nu! Ha de bäst pussar <3333

Nu e de heeelg ! Jippiii! Och jag ska bara ta de lugnt hela kvällen :D Känner verkligen att jag behöver de. Men imorn händer lite mer :) Ska vara med Agge å Jasse på dagen och på kvällen kanske Micke kommer hit å kollar 24 :) Var ett tag sen nu... Så ser fram emot imorn :)
Nu ska jag nog äta lite. Ha de bäst pussar <3333

Freeeeedag !!! Friday and i love it ! :D Guud vad skönt ! Första hela ksolveckan efter lovet är avklarad ! Eller snart iallafall :P Måste väl komma iväg till plugget också :P Helt okey dag idag bara bilden som är extremt tråk. Men nästa vecka har vi musik :) De ska bli kuligt !
Efter plugget händer ingenting vilket är de bästa jag vet :D Ska städa rummet lite annars ingenting :) De är underbart ! Bara få ta de lugnt. Så ser min dag ut. Vad ska ni göra idag?
Men måste dra ! Bye bye pussar <3333


Hehe gammal bild på mig å Jasse :P Love u <3333

Hej hej !
Just kommit ut ur duschen nu :) Träningen gick mycket bra tycker jag :) Körde mest grunder men lite skruvar också och de gick bra. Sen körde vi styrka och jag var grym ! Jag blev inte arg och de var till och med nästan skönt :P Var så nice att få röra på kroppen ordentligt igen. Suttit stilla hela julen :P Så jag e väldigt stolt över mig själv faktiskt :) Och nu ska jag bara ta de lugnt och sitta framför datorn :) Sååå nice !
Skolan var inte speciellt jobbig idag heller bara matte provet som var jobbigt. Tycker de gick helt okej. Var en fråga som jag inte svarade på och ne som jag vet att jag har fel på. Men annars tycker jag de gick bra :) Fick 18/20 på provet vi hade igår så jag e nöjd med de också :)
Men nu ska jag ta något och äta ! Ha de bäst pussar <333

Yo!
Torsdag morgon och snart är de helg :D Underbart !
Idag är en lugnt dag i skolan viket jag gillar :D Vi har matte prov de är de enda jobbiga. Är nervös säger jag bara. Hoppas de går bra. Har ju ändå pluggat hemma ganska mycket och fått hjälp så jag fattar så de borde funka. Önska mig lycka till och håll alla tummar ;)
Iallafall så efter plugget blir det träning :) Niiice! Sen händer väl inte så mycket mer.
Men nu måste jag dra ! Ha de bäst pussar <333

Tjoooo !
Händer? Själv händer inte mkt just nu Lyssnar lite på musik.
Har inte gjort mycket idag. Skolan var astråkigt, tråkdag idag. Först hade vi idrott och de är ju okej men sen var de matte, tyska och No. Dem tråkigaste ämnen :P Blääää säger jag bara. Men imorn är en ganska skön dag :)
Efter skolan har jag inte gjort någonting, pluggat lite till matte provet men kan inte plugga så mycket mer nu. Eller kan kan jag väl alltid men tror jag kan de jag ska kunna nu. Hoppas de iallafall. Sen får de går som de går på provet imorn :) Så ska bara slappa framför datorn ikväll. That´s nice :)
Ska dra ! Puss å kram <333


Haha jag hade tråkigt i en kläd affär för ett tag sen :P
Hej hej !
Har just haft matte prov. Det gick helt okej tror jag faktiskt :) Var A-delen idag så imorn e de B-delen.
Händer inte så mkt efter skolan idag ska plugga till matte provet imorn. Sen ta de lugnt :)
Men måste dra ! Puss å kram



God morgon bloggen !
Onsdag idag vilket betyder att halva skolveckan har gått :D I love it! Snart e de helg igen :) Vet inte riktigt vad som händer i helgen faktiskt ska nog försöka fixa ihop något med favo tjejerna om dem kan :) Kanske kolla film eller något. Skulle vara mysigt !
Skoldagen igår var iallafall seg. Men sefter var de träning :D Asskönt å få träna igen ! Har verkligen längtat efter att få röra på kroppen. Jag blev inte ens arg på styrkan :P Fast de var inte så jobbig styrka :P Vi körde bara i 10 minuter för vi hade typ ingen tid kvar :P Annars körde vi bara grund träning och de är ju lite små segt fast jag tycker det är ganska skönt också. + att vi behöver ju grundträningen för å bli grymma gymnaster :P Guud nu börjar jag låta för vuxen :P Usch usch...
De var iallafall underbart å få träffa alla favorit tjejer igen ! Fan vad jag älskar er <3333
Aja jag måste till plugget nu ! Ha de bäst pussar <333

Förlåt ! Jag vet att jag e dålig med uppdateringen nu men jag orkar helt enkelt inte. Sen har jag massa å plugga nu så hinner inte riktigt heller. Men jag ska bli bättre jag lovar. Lite mycket den här veckan bara.
Igår var iallafall en ganska skön dag de med. Skolan var inte så jobbigt, vi kolla på film på SOn och sen hade vi typ bara matte. Det var faktiskt väldigt bra för en gångs skulle för nu ligger jag inte efter längre :D Hurra för mig!
Känns otroligt skönt faktiskt.
Sen när jag kom hem pluggade jag matte och satt framför datorn. Sen kom jag i säng riktigt tidigt. De var väldigt skönt de med. Gick å la mig runt 10 tror jag. Måste verkligen börja få ordning på min sömn nu. jag har gått å lagt mig på tok för sent massor av kvällar i flera veckor nu och de funkar helt enkelt inte. Även om jag inte känenr att jag e trött i skolan och tycker att jag hänger med så funkar de inte. För jag hänger ju tydligen inte med eftersom jag tar hem och jobbar varje dag typ :P Så nu e de slut på dem sena kvällarna. Med undantag för helgerna såklart :P
Men nu måste jag kila ! Ha de bäst pussar <3333


Haha jättegammal bild :P

God morgon!
Trötta? A de e jag iallafall :P Har just gjort mig i ordning och  ska snart pallra mig iväg till plugget. Inte så frestande precis men ska nog bli en ganska lugn dag idag hoppas jag. Sen efter skolan ska jag plugga till proven och sen blir det gitarr också :) Självklart datorn me :P
Hur som helst så hade jag tänkt skriva ett inlägg igår men något annat kom ivägen :P Me de e ju tanken som räknas eller hur ;) Hade iallafall en väldigt skön dag igår. Slappade, satt framför datorn och pluggade :) Det gick bra å plugga til Son och matten gick ganska bra den med. Fick hjälp. Tack Johannes :D Men de som e så irreterande e att ett tal tar sån jävla tid och göra så de kändes som att jag hade räknat jätte mycket men egentligen räknade jag bara en halv sida på hela dagen :P Och de är inte mycket :P Men de viktiga borde ju vara att man fattar. Bättre att göra några tal och förstå än att göra flera tal och inte förstå tycker jag.
Men måste dra nu! Puss å kram <333


En härlig Italien bild :D Vill tillbaka !! <333

 

Yo yo yo!
Sorry att jag inte skrev mer igår men jag var så jävla trött :P Kollade ju 24 med Micke sen på kvällen och jag trodde allvarligt jag skulle somna :P Var på väg å göra de också :P Men jag lyckades faktiskt hålla mig vaken hela tiden :P Men efter 3 avsnitt så jäkla trött så jag tyckte de fick räcka :P Så Micke gick hem och jag gick å la mig :P Kändes som jag gick i sömnen när jag borstade tänderna :P Och somnade ganska fort när jag lagt huvudet på kudden :P
Idag blir det iallafal len slapp dag för min del :P Eller nja inte bara. Ska plugga också. Har redan varit duktig och pluggat So och den här gången lyckades jag med två tal på matten innan jag körde fast :P Jippi.... Men ska verkligen försöka klara de sen. Vi har matteprov på tisdag och onsdag och på torsdag har vi So prov. Jag tror jag får damp ! Too much in my head säger jag bara !
Aja nu ska jag dra ! Ha de bäst pussar <333


Hehe kommer inte ens ihåg när jag tog den här bilden :P Bara någon jag hitta :P

Tjenixen !
Nu e jag hemma :) Har åkt lastbil med Micke hela dagen och åkt runt med massa varor :P Det var helt okej men jävligt kallt :P Trodde jag skulle frysa ihjäl :P Som tur är gjorde jag inte de :P
Ikväll så ska iallafall jag å Micke kolla 24 :) Hehe e fan med honom dygnet runt känns de som :P Inte för att jag har något emot de :)
Hur som helst ska jag väl försöka å se till så att det blir en tidig kväll eftersom jag gick upp 4 imorse :P Trööööött!
Ha de bäst pussar <3333

Tjoflöjt !
Vad gör ni ? Själv sitter jag å plockar bort hund hår från mina byxor :P De är verkligen de negatvia med att ha hund. Alla miljontals hårstrån som fastnar på alla kläder ! Jag tror jag får panik ! Dem vill ju inte bort heller... Aja.
Har iallafall kollat lite 24 med Micke nu :) Asbra ! I love it :)
Nu händer väl inte så mycket resten av kvällen. Ska gå å lägga mig tidigt. Annars bara sitta här. Läsa lite tror jag. Har börjat på den fjärde och sista Twilight boken :D Så länge vi båda andas heter den :) Den e sjuuukt bra !
Men ska dra nu ! Puss å kram <333

Hejsan !
Läget? Med mig e de väl okej, på lite dåligt humör bara. Vilket jag itne borde vara nu eftersom de e helg !! :D Hehe gick ju bara två dagar i skolan men ändå :P
Har iallafall försökt plugga lite matte, ligger efter redan, och de har väl inte gått specieltl bra. Hatar verkligen matte. Är såååå jävla nära på å bara ge upp å skita i de. Vad fan spelar de för roll? När ska jag ha användning av de här? Jag behöver inte kunna lösa svåra ekvationer ! Så jävla meningslöst ! Så nu tänker jag inte plugga mer. Inte just nu iallafall.
Ikväll händer väl inte så mkt, ska kolla 24 med Micke :) De ska bli kul :D Ska gå å lägga mig tidigt också för imorn ska jag upp typ 4 på morgonen :P Haha ja jag vet helt sjukt på en lördag :P Men ska åka lastbil med Micke :) Han jobbar me å köra lastbil så jag ska få följa med :)
Aja ska dra nu iallafall! Ha de bäst Puss <333

Hej hej !
Nu e jag hemma igen efter typ två veckor i fjällen! Har varit jätteskönt men har faktiskt längtat hem lite :P De blir väldigt segt utan internet :P Och de har varit rå kallt så vi har inte kunnat åka något... Så har mest suttit inne. En dag var vi å bowla och jag ägde så hårt !!! Jag vann över alla :P Grym jag e!
Iallafall så precis i början av vecvkan när vi kom upp så var de svin kallt ute. Typ -20 och när vi kom in i stugan var de -15 där ! De var något som hade gått sönder. Vi höll på å frysa ihjäl ! Sen hade allt vatten frusit så vi hade inge vatten å man kunde inte gå på toa. Så de var väldigt jobbigt. Sen kom Vivi och Uffe (min faster å farbror) och då hade vi väl fått upp värmen lite och så. Men de var något fel på elen. Så typ mitt i natten vakna jag av att de sa pang i teven och de börja ryka ur den :P Var ltie läskgit faktiskt :P Frågade Uffe om de verkligen var bra att de rök ur teven och nej de var de ju såklart inte :P Så han drog ur kontakter och så och sen dagen efter fick vi ringa elektriker :P Sen rörmokare :P Allt ordna sig till slut iallafall :P Skönt annars hade jag fått klara mig utan tv och internet i två veckor :P nej tack :P
Sen fira vi ju nyår också :) Gott nytt år föresten !! Det var väldigt trevligt min Vivi fyllde 50 då också så vi fira henne :) Sen kolla vi raketer klockan 12 :) Fast var inte mycket raketer där uppe. Lite synd faktiskt.
Aja ska itne skriva så mycket mer nu iallafall. Lägger ut lite bilder istället :) PoK <3333


Utanför farmor och farfar där dem hyrde stuga :)


Jag på tåget :P


Farfar på tåget :)


Min farmor på tåget :)


Jag läser :P


Nyårsafton :)


Syrran och farmor :)


Haha vi skulle tydligen ta gruppbild :P Jag tröttna lite på å bara sitta å le :P


Gott nytt år !!!!




Jag å min nya gitarr :D

Bowling !




Uffe :)




Jag å syrran :)