Mentor

1kommentarer

Asså jag blir så jääävla glad! Ibland bara känner jag att fan vad helt jävla underbart att någon ÄNTLIGEN har tänkt till!
I måndags så kom en kille till skolan och berättade för oss om något som heter Mentor. Mentor är något för dig som är mellan 13-17 och bara vill ha en kompis, en vuxen kompis. Din mentor är 20 år eller uppåt, du får själv önska hur du vill att din mentor ska vara, någon som gillar böcker, håller på med sport, är ung eller lite äldre osv. Tjejer får en tjejmentor och killar får en kill mentor. Detta kostar ingenting, det är helt gratis. Man träffar sin mentor ungefär 2 gånger i månaden i ett halvår eller ett år och gör något roligt. Går på bio, fikar eller bara träffas å tar en promenad och snackar. Vad som helst. Du får helt enkelt en vuxen kompis med erfarenhet och som minns hur det är att vara tonåring.
Gosh jag blir så jäkla glad!! Det här är ju precis vad som behövs! Precis vad man kan behöva när man är tonåring. En extra kompis som alltid finns där. Din Mentor har tystnadsplikt så det är bara attt snacka på! Och mentorerna bli testade innan de får lov att vara mentor.
Asså tack till den som har kommit på den här supergrymma idén! Den människan är fan guld värd!

på www.mentor.se kan du läsa mer och även anmäla dig ifall du är intresserad!

1 kommentarer

Johanna

26 Oct 2011 16:29

Gryyymt ju!

Kommentera

Publiceras ej