Dagens dryck

0kommentarer

Tjeeenare! Nu har sommaren dragit igång på allvar, och med den kommer min och Hannas Smoothie och drycksommar!! Vi ska göra massa smoothies och drycker från en bok som jag har och sedan lägga ut dem här! Sofia och Mathilda assisterar oss som testpanelen! Sofia assisterar även som fotograf och står för samtliga foton på drycker och smoothisar. Så här kommer första drycken för i år!!
 
Svalkande vattenmelondryck
 
 
Den här drycken passar perfekt en het sommardag i solen. Den släcker törsten på nolltid och är helt enkelt perfekt för dig som gillar vattenmelon! Ett stort plus är också att den är så otroligt lätt att göra.
 
Redskap: Kniv, mixer/matberedare, frys, skärbräda, glas
 
Ingredienser:   ♥  En stor klyfta vattenmelon
                      ♥ Is
 
Tid: ca 5-10 min
 
Gör såhär:
Skär en stor klyfta vattenmelon och ta bort skalet. Skär sedan melonen i mindre bitar och ta bort kärnorna. Mixa ihop melonen tills den är slät. Häll is i ett glas och och häll vattenmelonen över.
 
Vad hade testpanelen väntat sig?: En läskande dryck med en god smak av vattenmelon. En perfekt dryck i sommarvärmen helt enkelt!
 
Testpanelens utlåtande: ``Drycken hade en god smak, men konsistensen var alldeles för krämig. Den var tvungen att drickas iskall, annars var den inte god alls. Vi hade helt enkelt förväntat oss mer´´ 
 
Slutbetyg: Drycken får 3 av 5 drinkpinnar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej