"You know that feeling you get when you're standing in a high place... sudden urge to jump?... I don't have it."

0kommentarer

Två bilder från denna soliga dag!
 
Gosh jag förstår inte vad det är med mig nu för tiden! Man kan ju tycka att en sådan fantastiskt fin dag som det har varit idag, och det faktum att jag nu har gått på påsklov borde göra att jag svävar på moln, men icke sa nicke! Mest irriterad hela tiden just nu, och det irriterar mig! Ja, ni hör ju. Jag blir irriterad på att jag är irriterad. Hakar upp mig på minsta lilla. Tycker synd om de i min omgivning just nu, jag kan verkligen inte vara rolig att ha och göra med. Huvudet snurrar på och känslorna bara väller fram, den ena efter den andra och jag upplever en en gång den där ensamheten som jag kände strax efter jag och Johannes hade gjort slut. Om det bara fanns något som kunde ersätta den hopplösa känslan av ensamhet. Vore så himla fint.
 
Nu låter det ju som jag är deprimerad eller nåt och så är ju självklart inte fallet! Jag saknar bara den där känslan när man känner sig riktigt riktigt glad. Jag vet att sånt kommer och går.. Och att det självklart kommer tillbaka. Men det är så jobbigt att bara gå och vänta.
 
Nu har jag som sagt i alla fall gått på påsklov, och det känns ju såklart väldigt skönt! Har en svenskauppgift jag måste trixa lite med imorn förmiddag, annars är jag klar! Såååå skönt! Imorn drar vi även till fjällen, längtar mer än jag brukar. Tror det blir bra att bara få komma upp dit och slappna av, bara vara. Åka lite bräda, lite skoter, chilla, förhoppningsvis sola i påskväder. Äta påskmat. Det blir nog bra det :)

Kommentera

Publiceras ej