Valborg slut :(

0kommentarer

Då var valborg slut. Tråkigt... Nu måste man ju vänta ett helt år innan det är valborg igen. Fast händer jumassa annat skojsigt :) Hade kul igårkväll iallafall :) Vi käkade, var med när dem tände den lilla brasan som vi brukar ha och sen gick vi til lden stora brasan. Fast där var de typ fett tråkigt så vi drog till skutan ett tag istället :P Sen gick vi tillbaks till brasan. Var inte där så länge, jag å Sebban gick hem efter ett tag. Satte på Avatar på tv och käka chips å drack läsk som alla år :) Alla satt faktiskt å tittade på filmen, dem vuxna brukar inte vara med, men de var dem nu :) Trevligt! Men dem droppa av en efter en för att sova så var bara jag å Sebbe som kolla klart på hela filmen. Ingen utav oss somnade i soffan den här gången :P Filmen var riktigt bra tycker jag! Häftigt gjord. Den är verkligen värd att se.
Iallafall så gick även vi och la oss sen. Idag så åkte dem hem efter frukost å vi åkte och kollade lite på deras hus och nu sitter jag här :) Har just kollat ett avsnitt vampire diaries :) Alltid lika bra!
Senare idag ska vi repa igen :) Hoppas det går lika bra som förra gången! Skriver mer sen puss <33
Just de! Glöm inte att hålla alla tummar ni har för de yngre tjejerna som tävlar i Helsingborg i helgen :) Meddelar sen om hur det har gått!

Kommentera

Publiceras ej